וואלה. אין ספק. קרקס. פרקה. צ'לסי פיזזה ורקדה כל הדרך לרבע הגמר. מה זה רקדה, למפארד אפילו הרשה לעצמו לרוץ לדגל הקרן במקום להבקיע. בילוי, יותר טוב מטיסה באמירטס איירליינס. הם הרי בסך הכל השתעשו עם בארסה, נתנו לאינייסטה כמעט לגמור את הסיפור. ככה שיהיה כיף יותר. אל תזיין בשכל. עשו מבארסה יותר ממה שהיא? כשתראה קבוצה שתתקרב ללהוציא מאמץ דומה מצ'לסי, תיצור קשר.
אף אחד לא אומר שזה היה קל. אני אומר שצ'לסי עשתה מרונאלדיניו שסק רקוב. דרך אגב אם זה היה משחק אחד והשטות של דרוגבה לא הייתה משפיעה על התוצאה, היית מבין. תחשוב על ברצלונה היום בלי רונאלדיניו ואטו. זה היה נגמר 5-0 במקרה הטוב. זה בדיוק מה שקרה לצ'לסי בהיעדרות של רובן (הרונאלדיניו של צ'לסי) ודרוגבה (האטו של צ'לס). אתה לא תופס את גודל הקריעה.
זהו, זה מה שיש לך?!? גלורי הנטרס מטיבעם מצטרפים אחרי הצלחות, זה לא שונה בשום מקום אחר בעולם. השאלה מי נישאר כשמפסידים. בתור אחד שרואה את צ'לסי כבר יותר מעשור ממלאת את הדלי ובועטת בו כל פעם מחדש לתוך השער שלה - אני חושב שזה די עונה לך על השאלה. לא נורא יסטה, לך לישון, לצערך גם כשתקום - החגיגות עדיין יהיו בלונדון. אגב, אמרתי לך פעם שאתה לוזר? הנה, גם זו הזדמנות. מסכים איתך ביותר ממאה אחוז, בארסה וצ'לסי נתנו שני משחקים פשוט גדולים של כדורגל נטו - אין מה לעשות מישהו חייב ללכת הבייתה. אני לא חושב שאם זו הייתה בארסה שעולה אפשר היה לומר שמגיע לה פחות.
מי שאמר איפה היו כל האוהדים פשוט מדבר שטויות. תמיד היו לצ'לסי הרבה אוהדים ואני למשל כבר הרבה שנים אוהד צ'לסי (כמו כל מי שבפורום לפי שראיתי שכתבו לפני הרבהה זמן.) חוץ מזה הגלורי האנטרס לא יכולים להכריח את עצמם לאהוד קבוצה, אם הם אוהדים את צ'לסי כניראה שהם מעריצים את הקבוצה ואת השחקנים ומתפעלים מהשחקים והקבוצה.
ובארסה הייתה בלי המקאללה שלה, אז מה? ברמות האלה, בטח כשמדובר בצ'לסי עם הסגל העצום שלה והשיטה שפחות מבוססת על אינדובידיליות, זה לא משנה כמו שאתה מנסה להציג את זה. גם בלי רוני ואטו, זה לא היה קל לצ'לסי, אפילו בהעדר מחליפים ראויים. ואתה כנראה שוכח שוב ושוב שביום אחר, בארסה אולי הייתה מנצחת. אולי לא. היו עוד הרבה הזדמנויות לכל הצדדים, ואילולא התפיסה של קרבאליו לך תדע. זה היה שקול, תבין את זה. לא בעשר רמות, ולא באלף רמות. זה היה מצויין, עם משחקים טובים של כמעט על 22 השחקנים (לא מבין מדוע אתם יורדים כ"כ על ההגנה - היו 10 דקות של התפרקות טוטאלית, ופרט להן משחק טוב מאוד). זה נחמד מאוד שאתה מנסה להחזיר לדניאל בפרובוקציות משלך, אבל כדי שדאג להיות מעט אובייקטיבי בדרך. אבל כן, צ'לסי קרעה את בארסה, ואני פשוט לא תופס את זה. אז מה שהם לא התאמצו ככה ב- 28 משחקי ליגה גם יחד.
תגיד טרחת לראות את המשחק?!? עד שג'וני הגיע, רונאלדיניו היה בדרך לשלוח את הקבוצה שלו לשלב הבא על בסיס גאונות בלבד. אפילו אם זו גאונות של מאית שניה מתוך משחק שלם. העובדה שלבארסה יש הגנה עלובה לא מורידה מהיכולת שלו.
לא התווכנתי בדיוק לאיש והשחקן רונאלדיניו, התכוונתי לכל בארסה (שם נירדף לרונאלדיניו) וכל השחקנים שלהם שסקים רקובים אחרי תצוגת הנפל הזאת. (שיחקו טוב או לא, לא יעזור, הם הודחו בבושת פנים. עובדתית הייתה להם חרא הגנה והם הודחו.)
מי זה המקללה של בארסה? אם באמת ההשפעה שלו כמו ההשפעה של מקללה על צ'לסי זה חיסרון משמעותי לקישור האחורי אבל אני לא חושב שזה אכן כך כי מי זה???
עובדתית, פרט ל- 10 הדקות של ההלם המנטלי בארסה בלמה את כל הנסיונות של צ'לסי (כאשר הכחולים חייבים שער) פרט לאחד חשוב מאוד. כאשר אפילו בלטי ואולגוור מציגים משחק משובח, אין הרבה מה להתלונן. רפאל מארקז, אלא מה. ואם לא ההחלקה של שאבי צ'לסי גם לא הייתה מתחילה בתבוסה. אל תביא אותה ב"אם".
במשחק הזה להזכירך היה 4-2. תוצאה מוחצת. ומה זה חוץ מכמה דקות? זה לא חלק מהמשחק? אם מוציאים את הדקה של הגול לש בארסה היה 4-1! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ומי זה המקללה של בארסה???? מרקז????? ההשפעה שלו זהה לזו של מקללה? כי אין ספק מי יותר טוב... שתבין, אני לא בא להשמיץ את בארסה, פשוט כל הזמן אמרתי שיובה, מילאן, צ'לסי וליון ואולי באיירן עולות עליה. זה הכול. אתה סתם מנסה לשבח ולפאר את בארסה.
אתה אמרת הגנה עלובה. נכון, פישלו בגדול, קרסו תחת הלם מנטלי בדקות בהן צ'לסי הבקיעה שלושה שערים. אבל אחרי זה עבדה מצויין, מול אותם שחקנים, כאשר צ'לסי חייבת שער. ראית פאנצ'ר קטן והחלטת ישר לרדת על הכל. לא, ההגנה של בארסה לא משתווה לזו של צ'לסי. אבל גם היא בסדר גמור. אני מחכה לראות אותן מול צ'לסי. כן, כי בארסה נתנה משחק גדול ברמה האירופאית הכי גבוהה. הפסדנו לקבוצה מצויינת, וחבל. אבל אני בהחלט לא יכול לבקר את ההופעה הגדולה של ברצלונה היום. ביכולת הזאת, צ'לסי היא כנראה הקבוצה היחידה בעולם שיכולה לברצלונה.
מה זה בסדר גמור? צ'מפיונס ליג זה לא ליגה ספרדית. (נכון, המשחקים ברובם קשים יותר גם מהליגה האנגלית) ההגנה הטובה בספרד עלולה להיות חלשה נגד קבוצות ברמה כזאת שאין בספרד. תזכיר לי מתי בארסה ספגה רביעייה?? אגב גם צ'לסי סופגת יותר בצ'מפיונס מאשר בליגה וככה כל קבוצה. קבוצה שרוצה להתקדם צריכה לחשוב גם על הגנה. מה שבסדר גמור בספרד אפילו לא סביר באירופה. בינתיים האיטלקיות שומרות על יציבות יותר מכל הקבוצות וזה ייתרון עצום. ועוד משהו. בארסה נתנה תצוגת כדורגל ברמה הכי גבוהה? אתה מתכוון אך ורק תצוגה התקפית. (למרות שגם בפרמטר הזה, עובדתית צ'לסי עשתה את זה טוב יותר פי 2.) קח למשל אח אינטר, מילאן ויובה. מסכים שההבדלים בין הקבוצות מאוד מאוד גדולים ואפילו עצמים? הרי לאינטר יש התקפה הרבה יותר טוב גם ממילאן וגם מיובה וזה גם עובדה. אינטר פשוט כובשת יותר. ובכל זאת הפער ענק.
וואלה? צ'לסי ספגה שני גולים ב- 6 דקות בקאמפ נואו. לא ידעו מה לעשות עם המקסי לופז הזה, שצץ שם פתאום. חרא של הגנה. שוב, אתה מסתכל על תקופה קצרה במשחק שנוצרה בגלל מצב מטנלי, הלם, בלבול, והתלהבות ואדנרלין בצד של צ'לסי, ומכריע על פי זה. עובדה - הם עמדו טוב מאוד אחרי זה. אין ספק. צ'לסי הייתה צריכה רק לחשוב על זה בדקות הקשות שלהם והם היו כובשים שער. עובדה: צ'לסי לא הצילחו לפרוץ את ההגנה של בארסה כשהם היו הכי צריכים את זה, פרט למקרה אחד שבו קראבליו החליט לתפוס את השוער בכדור קרן.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaatv: :aaarofl: :aaatv: :aaatv: :aaatv: :aaatv: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx אמרתי שגם לצ'לסי הרבה יותר קשה בהגנה מבליגה, כמו לכל קבוצה. אבל קבוצה שרוצה לעבור לפחות את השלב הזה לא יכולה להציג יכולת חלשה מאוד בהגנה ברמה בינלאומית ואירופית של צ'מפיונס ליג גם אם בספרד ההגנה הזאת היא הטובה ביותר. עכשיו שאני חושב על זה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם ברצלונה ככה אני מת לראות את פוטה מדרידיסטה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :aaa021: :aaarofl: :aaatv: :aaatv: וקראבליו לא תפס את ואלדז. במקרים האלה השופט תמיד נותן העפה לשוער ועוד קולינה ברוב המשחק היה לטובת ברצלונה. כשצ'לסי הייתה צריכה את הגול היא לא הבקיעה אותו? זאת בדיוק הבעיה! שהיא כן הבקיעה אותו כשהיא הייתה צריכה! קרן זה המון המון המון המון יכולת נטו. המון. ובכל קנה מידה, 4 שערים זה תמיד, תמיד, תמיד - הרבה. הרבה מאוד. מנהלים, שוב סליחה אם פגעתי במישהו. תנו לי הזדמנות.