ליגת האלופות 2004/5 - גומלין שמינית הגמר

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏4/3/05.

1. Barcik Member

אז בעצם 5 זה מספר הקסם, כן? קבוצה שסופגת מעל ל- 4 שערים, ז"א 5 ומעלה, בצמד מפגשי נוק-אאוט לא יכולה לזכות בליגת האלופות. כלל זהב. אם ספגת 3, אפילו 4, אתה יכול להיות רגוע. אבל אם ספגת 5 - זהו, הסיפור שלך נגמר!

באשר להגנה של ריאל מדריד, אנא קרא את העריכה שלי למעלה.

2. שבצ'נקו Member

בוריס,תקרא משפט אחד טוב טוב לפני שאתה מגיב:
    ההגנה של בארסה לא הייתה מספיק חזקה בשביל לזכות באלופות
    זה מספיק?
    לשם השוואה,למה צ'לסי חטפה 4 שערים? היא שיחקה מול בארסה שאולי העונה יש לה את ההתקפה הטובה ביותר באירופה אך את התוצאות אתה רואה בהגנה,אתה לא תראה את צ'לסי מבקיעה 4 שערים הרבה פעמים בליגה האנגלית ועוד לא באופן שברסה חטפה אותם מצ'לסי ועוד ב 20 דקות 3 שערים...

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/05
  3. Barcik Member

זה תקף בדיוק באותה המידה כמו לאמר שלמילאן לא הייתה הגנה מספיק חזקה בעונה שעברה בגלל אותה רביעייה. אל תדבר על זלזול. זה לא משהו שצריך לקרות, לא לבארסה ולא למילאן. אבל זה קרה. בסופו של דבר, בארסה לא הייתה רחוקה מלהעפיל למרות זה.
    בסופו של דבר, אתה לוקח דברים נקודתיים, מסלף אותם, ואז מציב אותם כאמת מוחלטת. חבל שהיינו בלי רפה מארקז. יאללה, חלאס. המשך יום נעים.

4. שבצ'נקו Member

למילאן הייתה הגנה ראויה אך היא לא מימשה זאת בגלל הסיבות שאמרתי ובכך לא הגיע לה לזכות,ואני רוצה שתגיב לי על ההודעה האחרונה שלי בקשר לספיגות,כיצד תגיד הפעם שההגנה היא לא נקודה שבירה?
    אני את שלי אמרתי לילה טוב!

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שבצ'נקו- תירוצים.

זה הכל.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחחח אני רואה בפעם השלישית כבר את השידור החוזר של המשחק ואני נגעל מלאמפרד שבדקה ה91 כששלושה שחקנים של צ'לסי מול שניים בלבד של בארסה והוא הולך להעביר זמן בדגל הקרן.

ודקה מאחר מכן , הגועל נפש של שחקני צ'לסי אחרי שרואנלדיניו עובר שלושה שחקנים וקארבליו נכנס לו ישר ברגל.

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

פיייי....כנראה שהפיטורים של ויקטור פרננדז עשו את שלהם,וכעת ממש מסתיים לו המשחק בין פורטו לנאסיונל.
    ותתפלאו,דווקא לקראת אינטר,מחזיקת הגביע חטפה רבייעיה מהקבוצה הממקומת בתחתית...
    אם כך הצמרת נשארת צמודה עם 5 טוענות לכתר,בנפיקה,ספורטינג,בראגה,בואבישטה ופורטו המאכזבת.
    יהיה מעניין בסן סירו וסליחה אם הפרעתי בויכוח המר שלכם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. Yeste Member

קשה לי לראות את אינטר מפסידה את המשחק מול פורטו.
    למרות שעם מיסטר X אף פעם אין לדעת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

9. Javier Zanetti Member

אני מניח שזה לא היה נגמר ככה אם מקארטי ומאנישה היו משחקים , אבל אין ספק שזאת תוצאה מביכה בשביל פורטו.
    אגב אמא של לואיס פביאנו נחטפה ולפי מה שהבנתי החוטפים מוכנים לשאת ולתת רק עם לואיס פביאנו ישירות ככה שהוא יצטרך לנסוע לברזיל ויחמיץ את המשחק , אני לא בטוח בזה אבל וכמובן שאני מאחל לו שאמא שלו תשוחרר כמה שיותר מהר , בכל מקרה , פביאנו לדעתי בינתיים פלופ השנה.

10. Yeste Member

אני זוכר שבזמנו בארסה רצו אותו,דיברו עליו כחלוץ שיכול להתפתח לאחד הטובים בעולם.
    כמה שערים יש לו בינתיים בליגה הפורטוגלית?

11. Javier Zanetti Member

בארסה רצו אותו - ניחא.
    שנה שעברה ממש לפני הקופה אמריקה אני זוכר איזה אוהד של נבחרת ברזיל שאמר לי שפביאנו ורונאלדו צריכים לשחק בהרכב הפותח של הנבחרת ואם אדריאנו ישתפר הוא יוכל לנקות לפביאנו את הנעליים.
    lmfao.

נדמה לי שהוא הבקיע רק פנדלים , אני אבדוק.

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/05
  12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הופה!צדתי את תשומת ליבם!בכל מקרה יהיה נחמד אם תדברו יותר על המשחק שיהיה ביום שלישי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    בקשר ללואיס פביאנו אני זוכר תמיד אמרו שהוא "ילד רע" ויש פסיכולוג לצידו והוא חטף מלא אדומים בקריירה...
    אמרו ואמרו...ולפורטו ביינתים קבוצה צולעת...עם חומר שחקנים מעולה הייתי אומר...

13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

"ודקה מאחר מכן , הגועל נפש של שחקני צ'לסי אחרי שרואנלדיניו עובר שלושה שחקנים וקארבליו נכנס לו ישר ברגל."

נכון, וחבל שלא שבר לא אותה.

נו באמת, מה ציפית? רונאלדיניו היה באטרף, ואם לא קראבליו, הרשת של צ'ך הייתה עוצרת אותו. אל תדאג, פעם הבאה, יפנו דרך לרונאלדיניו, שייכנס עד השער. בדיוק כמו בליגה
    הספרדית.

14. Bensh Member

אז סוף סוף מצאו דרך לעצור את רונאלדיניו.. לבעוט לו ברגל
    כנראה שזאת הדרך הכי ספורטיבית שצ'לסי מצאה בשביל לעצור אותו

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מה אוהדי בארסה מנסים להוכיח. שצ'לסי קבוצה מגעילה? נו, בסדר, מה זה עוזר לכם? צ'לסי עדיין קבוצה יותר טובה מבארסה, היא עדיין עברה אותה, אם אין לכם מה להגיד (חוץ מכל הגאונים שאומרים משהו כמו "אם דאף, למפארד וטרי לא היו שמים גולים אז בטוח בארסה היתה עולה") בקשר למשחק עצמו באמת חבל שתיתפסו לכל בזבוז זמן מיותר של למפארד או כניסה של שחקן צ'לסי. אני ראיתי את המשחק וצ'אבי יכול לשקול קריירת תיאטרון אחרי שיפרוש, סמואל אטו הוא אדם בכיין ומגעיל, אני יכול להמשיך עד מחר כמה שבארסה מגעילה כמו שאתם יכולים לעשות את זה על כל קבוצה אחרת בעולם - אבל צ'לסי ניצחה, אז במקום לעשות מעצמכם בדיחה עדיף שבאמת תשתקו.