עובדה שהיא לא טובה מספיק העונה בהגנה וראינו זאת ביום שלישי ב-20 הדקות הראשונות... 3 גולים ב 20 דקות לא משהו שמאפיין אלופת אירופה לעתיד.
דברים כאלה קורים. לא כל פעם אפשר לשמור על יכולת שיא. גם מילאן חטפה רביעייה מדפורטיבו שהיא הרבה הרבה הרבה יותר חלשה מצ'לסי. דברים כאלה קורים. ואף קבוצה לא הייתה יוצאת מזה כמו שבארסה יצאה כאשר הייתה קרובה בכל זאת לעלות.
זה גם רחוק מלהיות משהו שמאפיין את בארסה. אבל זה קרה בכל זאת. ריאל מדריד זכתה באליפות אירופה עם הגנה הרבה יותר חלשה. ובארסה ממש לא הייתה רחוקה מלעבור את המכשול הכי גדול בדרך לאיסטנבול עם ההגנה הזו. בתכל'ס, לירן הכי צודק פה. נחזור משודרגים בשנה הבאה, עם איזה דל הורנו במקום ג'יו. ואז נראה מה יאמר פה על יופי ועל יעילות.
ואם ואם.. ואם דרוגבה היה מכניס את המצב המצויין שניצב לו בקאמפ נואו והיה עושה 0-2 ההתמודדות כבר הייתה נגמרת שם! שבצ'נקו אמר בדיוק את המילים הנכונות ועובדה שבארסה כבר נפרדה מאיתנו!
טמבל עם קבלות. זה חוכמה לצטט רק חלק מההודעה ,נכון? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
ריאל בזמנים שלקחה ליגת האלופות שיחקה עם מאמן שיודע מה זאת קבוצת כדורגל-דל בוסקה והיה לו גם שחקנים הגנה מתאימים אך מכאן ועד להשוות אותה לבארסה של השנה זה עוד רחוק. אז סבבה הזכרת שוב את ה 4-0 ,כפיים! גם אני אודה בזה,מילאן למרות שהציגה את הכדורגל היפה ביותר באירופה בעונה שעברה לא לקחה את ליגת האלופות בגלל זילזול ובמה זה עלה לה? בלקיחת תואר שהיה אחוז כבר עם אחת מידיו של מאלדיני. בגלל הזילזול הזה או כל דבר אחר אם זאת הגנה לא מגיע לקבוצה לקחת את התואר. במשחק של בארסה מול צ'לסי בארסה לא זילזלה אבל עובדה! ההגנה שלה הייתה פשוט שבורה,וב 20 הדקות הראשונות לקבל 3 גולים לא מאפיין הגנה של אלופת אירופה,אלא אם כן יש לה התקפה מושלמת וכמה שההתקפה של בארסה טובה היא לא תהיה תמיד מספיק טובה כדי לחפות גם על הגנה לא מספיק חזקה. אני לא אומר שההגנה של ברצלונה חלשה,אני אומר שהיא לא מספיק חזקה בשביל לקחת את התואר...
ברור... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx לא . זה לא זלזול. אנצ'לטי יתן לשחקנים שלו לזלזל ברבע גמר ליגת האלופות,ושחקנים כמו שבה קאפו ,מלדיני וכ"ו יזלזלו כי הם חסרי נסיון ,לא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx זה היה -אלברטו לוקה,קיצוני שמאלי מהטובים בעולם שקאפו לא הצליח לעצור. זה היה ולרון,שהבשיא,ודאז הוא היה בשיא,נחשב לאחד הפליימיקרים הטובים ביותר שנראו ב-10 השנים האחרונות. זה היה אנדרדה,בלם נבחרת פורטוגל ששיתק לבדו את שבצ'נקו ,קאקה ,רוי קושטה והחברים... זה היה פנדיני,שרק בליגה הספרדית-חלוץ ברמה כזאת יכול להיות בספסל של קבוצה שאפילו לא מתמודדת על מקומות לליגת האלופות. זה היה סרחיו,קשר בלי יחסי ציבור שלא נופל מפיארלו הגדול כשהוא בשיא,וזה היה ויקטור,קיצוני ימני שרק בספרד-בקושי ראה ספסל בנבחרת. לילה טוב. ספרד עוד תחזור! :aaa21:
היירו? אולי איבן קאמפו? דל-בוסקה לא יודע יותר כדורגל מרייקארד. הוא פשוט נהנה מתקופת השיא של זידאן והכמעט-שיא של יודאס היחו דה פוטה. נוח לך להשתמש בטרמינולוגיה כזאת, נכון? "זלזול". אותו דבר, ולא משנה איך תקרא לזה. בארסה העונה ומילאן בעונה שעברה עשויות מחומר של אלופות. הן לא היו צריכות לתת לזה לקרות, אבל זה קרה.
יסטה,אתה מבלבל דברים שאני לא אגיב עליהם,באמת, אני כבר לא יודע אם בפורום הזה צריך להגיב לתגובות שלך בכלל,לא קשורות,מבוכיינות. רק לשם השוואה דפורטיבו לא קיבלה עשיריה ממילאן בסאן סירו,והעובדה שמילאן ניצחה 4-1 גרם לקבוצה לזלזל במשחק הספציפי הזה ולחשוב כי הם כבר עלו מה שגרם להם לנפילת מתח,אבל מה אני אגיד. כפיים לתגובה שלך באמת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ,חוץ מדוגמת דפורטיבו אתה לא יכול לתת שום כלום על מילאן ועל זה שההגנה של לא חזקה, לעומת ברסה שידע כי אסור לה להפסיד ביותר משער אחד או 1-0 אבל בכל זאת ברסה קיבלה 5 גולים ב 2 משחקים,אהה ונכון זה כמובן קבוצה שיכולה לקחת את התואר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx .
מתי אמרתי שההגנה של מילאן לא חזקה?! כתבת שמילאן זילזלה בדפור' "וזו הסיבה שהיא לא עלתה ,וחטפה -4 0 בראש מהגליסיאנים ברבע הגמר" ולזה הגבתי. קבוצה שחוטפת שער חוץ ואמורה לשחק בריאזור,שבאותה תקופה היה אחד המגרשים המפחידים ביותר בעולם, במשחק שיקבע את כול גורל העונה שלה באירופה ,לעולם לא תזלזל!!!!!!!!
דל בוסקה לא עבד על איכות השחקנים אלא הייתה לו קבוצה שתיקתקה. היו לו שחקנים כמו רדונדו,ראול בשיאו,מוריינטס. הוא לא בנה מריאל קבוצה של כוכבים גאלאקטיקוס שבגלל זה הקבוצה הגדולה של ריאל נפלה,הוא עשה מריאל קבוצה בדיוק כמו שקבוצת כדורגל צריכה להיראות,פועלת כקבוצה וגם משחקת כדורגל יפה, עובדתית,ההגנה שלה הייתה מצויינת בעונות האלו. בעונות שלאחר מכן הבעיה של ריאל לא הייתה בהתקפה אלא בהגנה,ריאל סופגת מלא שערים,ועוד העונה ההתקפה שלה נהייתה חלשה... לדעתי אם בארסה הייתה משחקת יותר זהיר בהגנה היא הייתה גם עולה,אבל כמו שכבר אמרתי... :aaa025:
צ'לסי ספגה 4 גולים ב- 2 מפגשים. יש להם הגנה חרא! עובדתית, ההגנה של דל בוסקה באותה תקופה הייתה חרא. אל תמציא עובדות. הגמר מול לברקוזן: קרלוס, סלגדו, היירו, הלגרה, וסזאר בשער. כמעט עלה להם בגביע, בסוף. הגמר מול ולנסיה: סלגאדו, הלגרה, קראנקה, קאמפו, וקסיאס בשער. הגמר מול יובה: קרלוס, סאנציץ', היירו, פאנוצ'י, אילגנר בשער. זו באמת הגנה ראוייה.
יסטה,תקרא את התגובה שלך: אני כתבתי את זה נכון? עובדה,זה הספיק לה לעבור את בארסה ו 4 זה לא 5. והספיגה של 4 שערים זה רק מראה שההתקפה של ברסה חזקה אך בהשוואה בהתקפות ההתקפה של בארסה יותר טובה משל צ'לסי אבל את התוצאות רואים לפי ההגנה ברמות האלה. בעונה שריאל זכתה באלופות הגנה חרא? אוקיי,אז כנראה זאת הייתה טעות כשהיא זכתה,לא? :aaarofl: