אתה יודע מה להתווכח עם אנשים כמוך זה דבר שטותי מצדי אבל אני חייב להגיב לך. קבוצה שנותנת 3 שערים ב-20 דקות לא יכולה להיות חלשה אינך מבין????????
"שטותניק" "ידידי" " דבר שטותי מצידי " "אני יוצא לרחוב ושומע..." "אין בנאדם שלא מצליח להתאהב בצ'לסי!" "תומר גנון" "חליבה" . http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אין לך מושג בכדורגל. פויול בלם דרג ב'? אתה משווה את יוליאנו בלאטי מסגל נבחרת ברזיל לשחקנים מהליגה הישראלית? (אלוהים,זה הבנאדם שאמר שבארסה פייבורטית לפני המשחק ,מאיפה הם מגיעים לפורום? ) ועוד משהו,תפסיק לצאת בהצהרות סטייל אבי רצון. יש בלמים בעולם שלא פחות טובים מנסטה וקאנברו. תשאל את זלאטן ונבחרת בולגריה.
שוב, אתה מתעסק בקלישאות ומסרב להגיב למה שכתבתי. תעבור שוב על ההודעה שאני מצטט שוב ושוב, ותמצא את ההבדל ה'אסטרונומי'. ואם אתה מתעקש עדיין לא לקרוא את זה ולהגיב כי נוח לך ככה יותר, אז בבקשה. פויול - ענק. ברמה הראשונה, של נסטה, של קנאברו, של בקנבאור, של מי שבא לך. בלטי - שחקן טוב באמת. אתה כבר ראית העונה שאני לא חוסך ממנו ביקורת, אבל באמת מדובר בשחקן איכותי. הבעייה איתו היא שהוא טמבל, ולא יודע איך לנצל את הכשרון שלו. אולגוור - אפס. אין מה לאמר. אבל הוא כן היה מצויין בברידג'. ג'יו - מגן בינוני מינוס. ואלדז - שוער מצויין ומשתפר. ורפאל מארקז, שהיה מאוד מאוד חסר - קשר אחורי שאט אט נכנס לדרג הראשון בעולם. אז נכון, חומת ברלין זה לא. אבל זו הגנה טובה בסך הכל, שגם תורמת הרבה בהתקפה.
אני אומר את אותם דברים פעם אחר פעם, ומשום מה אתם מסרבים להפנים. כל השערים שבארסה ספגה במפגש הכפול הזה היו מטעויות של ההגנה. אם אתם רוצים, תורידו את העצמי של בלטי והראשון בברידג', הרי זה לא אשמתו של ג'יו שהוא קשר, נכון? צ'לסי ספגה שני שערים בקמאפ נואו אחרי הרחקת שחקן. אף גול מהשניים לא היה בגלל טעות של ההגנה. ברגע שדרוגבה הלך, כל צורת המשחק של צ'לסי הלכה. דאף חלוץ מרכזי, פתאום ג'ואי קול צריך להשתלט על כדורים ארוכים שמגיעים מההגנה, וכמובן שחקן פחות שמגונן על השער של צ'ך (אולי הרגל של דורגבה היא זו שהיתה מונעת ממקסי לופז להבקיע? אבל כמו שאמרתם - אם ואם ואם). בגול הראשון של בארסה בסטמפורד ברידג' אשמה היד של פאולו פריירה. מה לעשות, הבחור לא נזהר. הגול השני הוא גאונות צרופה של רקדן כדורגל. את הבעיטה צ'ך היה יכול לעצור, אם הוא היה מעלה בדעתו שרונאלדיניו ייעז לבעוט כשהוא מוקף בשחקני צ'לסי. תגובה להודעה האחרונה של בוריס - כשאתה מציג את זה ככה, זה נראה כאילו לבארסה באמת יש מה למכור כשהקבוצות המובילות בעולם יארגנו 'יריד ההגנות'. כמה חבל שבפועל, ג'יו משחק יותר קרוב לדגל הקרן של היריב, בלטי בטוח שהתפקיד שלו הוא בכלל לעשות עם ג'יולי דאבל פאסים באגף, ואולגר, כמו שאמרת - אפס. נשארנו עם פויול בהגנה. בלם מעולה, באמת מהשורה הראשונה, אבל לא מספיק. וכשהוא בעצמו מאבד את ההכרה למשך 20 דקות, לבארסה פשוט אין הגנה.
אוקיי, עוברים על זה גול גול. העצמי של בלטי - ג'יו יצא לנבדל, בהצלחה. אני לא מבין איך אפשר להאשים אותו על משהו. ודי לספר לי על דרוגבה. פרט לאולי ג'ו קול, זוהי ההרחקה הכי 'טובה' שמוריניו יכל לבקש. בסופו של דבר, המערך ההגנתי נשאר דומה, ומאוחר יותר מוריניו אפילו הכניס שחקנים לעבות את ההגנה. זה לא פגע במשחק ההגנה של צ'לסי. השער של מקסי חתם מהלך מצויין של בארסה. ומה בדיוק השער של אטו אם לא טעות? לקראבליו יש יתרון עצום על אטו להגיע לכדור, אבל הוא נרדם בשמירה ולא שם לב שהקמרוני שם. אטו אמנם ניצל את אינסטינקט החלוץ העצום שלו כדי לראות שהבלם הפורטוגזי משאיר את הכדור לצ'ך, אבל זו קודם כל טעות. עוברים לברידג'. ג'יו לא אשם. הוא היה בעמדה הנכונה שלו בזמן התקפה של בארסה. להגיד שהוא אשם זה בערך כמו להגיד שאינייסטה אשם. ג'יו היה איפה שהוא צריך להיות, ומשום מה שאבי החליק. צ'לסי הוציאה התקפה מתרפצת לתפארת וגודיונסון עשה תרגיל יפה לג'רארד. איפה הטעות? שער שני, טעות של פויול ששכח את למפארד על הריבאונד, ועוד קודם של ג'יו שקורקס על ידי קול. שער שלישי, טעות של פויול (כי הוא הלך לחפות על אולגוור, דבר שהוא צריך לעשות הרבה יותר מדי) שפתח חור אליו הסתנן דאף. שער של רוני, פנדל. שער שני של רוני, גאונות. בשער של טרי, ספק טעות של ג'רארד (שלא היה עירני בקלטות של הקרנות של צ'לסי), ספק טעות של רייקארד (שאולי בכלל לא הראה אותן). אבל קודם כל, ביצוע מצויין של קרן, ועם ואלדז במצב רגיל - הוא לוקח את זה.
אני חושב רייקרד הוא האשם העקרי בהפסד של ברצלונה. הטעויות שלו: א)בינואר,הוא היה חייב להביא בלם במקום אולגור ולא מחליף למקסיקני. מארקס עשה עבודה מדהימה בקישור(תפקיד שהוא היה מצויין גם בנברחת מקסיקו במונדיאל) . ב) ההחלטה להביא את דמיטריו אלברטיני מאטלנטה כמחליף למוטה ואדמילסון. אחת ההחלטות המוזרות ביותר שראיתי ממאמן בשנים האחרונות. מוטה ואדמילסון גמרו את העונה? אתה רוצה להחזיר את מארקס (למרות שהוא מצויין בקישור ) ליד פויול? . אז למה לעזאזל להביא שחקן שבקושי משחק בקבוצה שנמצאת במקום האחרון בליגה האטלקית? בטח שלא מסיבה מקצועית.
יסטה חוסר ההבנה שלך כבר מזמן הוכח בכדורגל אז אל תפיל את זה עליי ! אתה שצעקת על כך שבארסה ובארסה ואך ורק בארסה ותראה מה קרה כעת? תאמר מה שתאמר פויול לטעמי עדיין לא בלם ברמתם של קנבארו ונסטה שהם לעומתו לא עושים טעויות במשחקים כאלה גורליים. אולי הוא טוב מול נומנסיה ואלבסטה בליגה הספרדית אבל זה לא מספיק טוב מול הרמה הגבוהה באירופה, ממש כמו כל ההגנה של בארסה שבליגה היא מצטיינת אך באירופה היא מזדיינת (הוכח). בארסיק לא אמרתי שהעורף של צ'לסי הוא לא חדיר הוא פשוט הרבה יותר מרשים מאשר זה של בארסה. בסה"כ בארסה לא הגיעה להרבה מצבים בשני המשחקים האלה במשחק הראשון עד לאדום ההגנה של צ'לסי סגרה הרמטית את שערה ומהאדום זהו סיפור אחר ובמשחק השני שני הקבוצות הגיעו בערך לאותו מספר של מצבים ובכל זאת תוצאת הסיום הייתה 4-2 לכחולים של מוריניו ובסה"כ גם השערים שבארסה הבקיעה לא היו ממהלכים קבוצתיים אלא מכישרון אדיר ברגליים של רונאלדיניו ועוד פנדל אחד בטעות של מגן מטומטם! ועוד הערה קטנה שיסטה נגע בה. אי אפשר לקחת שחקן גמור מקבוצת תחתית בליגה האיטלקית (אלברטיני) לקבוצה שללכת ולקחת את גביע האלופות ואת אליפות ספרד אין מה לעשות דברים כאלה לא הולכים. אם בארסה הייתה קונה בחלון ההעברות קשר אחורי טוב והייתה משלבת את פויול יחד עם מרקז (מרקז לדעתי אכן בלם טוב והוא בשנת פריחה שנה מצויינת מבחינתו) אז אולי כל זה לא היה קורה ולא היינו צריכים לראות כזו הגנה של בארסה.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blowingup.Xxx פויול לא נופל מקנאברו ונסטה. ותאמין לי שכמעט בכול מחזור ,ברצלונה פוגשת קבוצה "מהרמה הגבוהה באירופה" .הליגה הספרדית זה לא נומנסיה ואלבסטה...
תגיד את זה לרונאלדו, ראול, זידאן, פיגו, ויסנטה, רוי מקאיי, טרזגה, מייקל אואן, אטו, איימאר ועוד רבים וטובים. יש חלוץ אחד בדיוק עם מאזן חיובי עליו - פרננדו טורס. ובסופו של דבר, כל שחקני ההגנה (פרט לג'יו) היו טובים מול צ'לסי. אפילו אולגוור וג'רארד, שמאוד הפתיעו אותי. 10 השניות האחרונות של גמר יורו 2000....
יו, כמה עוד אפשר לטחון מים? מה ששחקני צ'לסי עשו לרייקארד אחרי המשחק (ע"ע התמונה שברקוד העלה), ברצלונה בראשותם של קרוייף ואטו עשו אחרי המשחק הראשון, ועוד העיזו לעשות את זה אחרי המשחק השני. תפסיקו לנסות להוציא את צ'לסי זונות מהמשחק הזה, ברצלונה עשתה כל מה שהיא יכולה, וזה פשוט לא הספיק.
אתם סתם מדבר, יונתן. בברצלונה אפילו לא התלוננו על קולינה, להבדיל מהפיאסקו של מוריניו על פריסק (ששפט בסדר גמור, להבדיל).
לא היה נבדל. דאף הגיע לכדור מעולה שנשלח אליו על ידי לאמפרד, ורץ באגף ימין עד שהעביר מסירת אומן, ובלטי לא התבלבל ודחק בקור רוח פנימה. עוד פעם - אגף ימין. מי היה שם, חוץ מדאף? הלאה: אל תהיה אטום. צ'לסי היתה במינוס שחקן, ולצורך העניין - נכון שדרוגבה היה חלוץ, אבל זה לא משנה הרבה במקרה זה. דרוגבה הוא 'סנטר' קלאסי למשחקים כאלה. פיסי בצורה בלתי רגילה, ועם בעל מהירות שיכולה לאיים על פויול ומארקז, שכל זמן שהוא היה על המגרש חששו לשחזור המצב הענק שדורגבה הגיע אליו במחצית הראשונה. עובדתית, ברגע שהוא יצא, לצ'לסי לא היה שום כוח התקפי. נתחיל מהעובדה שדאף נשלח לחוד כדי להיות חלוץ מטרה, וכך צ'לסי איבדה שחקן בהגנה (משמע - הרחקת דרוגבה דינה כדין הרחקת שחקן הגנה). קראבליו בטח לא השאיר את הכדור לצ'ך, מכיוון שהכדור לא היה בכלל בכיוון של צ'ך. יותר לכיוון של דגל הקרן. ובכל זאת - קיבלתי. יכול להיות שהיה מקום לבעוט את הכדור לשורה האחרונה בקאמפ נואו. הטיעון די תלוש, מכיוון שהכדור היה על קו אמצע המגרש, פחות או יותר. נכון שהכדור היה אצל בארסה, אך לא בעמדה כזאת שניתן לתרץ בעזרתה את העובדה שג'יו לא היה בכלל באיזור כשהמתפרצת יצאה לדרך. גם על זה אני מדבר. להגנה של צ'לסי זה לא היה קורה. ראשית, המגנים של צ'לסי לעולם לא היו נמצאים במצב בו נמצאו המגנים של בארסה בגולים ובמתפרצות של צ'לסי, בטח לא כשמדובר בגאלאס (שהוא בעצם בלם). שנית, להגנה של צ'לסי אין 'בלאק - אאוטים', כמו שהיה לבארסה בתחילת המשחק. למה? כי לצ'לסי יש 3 שחקני הגנה. לא פויול ו-3 ליצנים. מה שאטו אמר אחרי המשחק השני הוא לא פחות גרוע מההתגרות בראייקרד. אז מה הפעם, מעשים יותר פוגעים ממילים?
לא מבין מה קורה פה. דבר ראשון, ההגנה של ברצלונה לא רעה עד כדי כך וקבוצת כדורגל זה גם התקפה וגם הגנה, להגיד שהגנה כזאת לא יכולה לזכות בתואר זאת שטות. ההגנה לא מי יודע מה אבל ההתקפה של בארסה היא מס' 1 והיא מאזנת את הדברים, בגדול ברצלונה הייתה מועמדת מס' 1 לזכות בתואר למרות ההגנה שלה. דבר שני, צ'לסי קבוצה יותר חזקה. אני מאוד מקווה בוריס, שאתה לא מתכחש לעובדה הזאת. כי כמו שאמרתי קבוצת כדורגל זה גם הגנה וגם התקפה ובוא לא נשכח שרובן, ללא ספק השחקן הכי מסוכן באנגליה לא שיחק.... ברצלונה ביום שהיא נתנה ביום שלישי פלוס ההופעה מהמשחק הראשון הייתה מפרקת כל (!!!!) קבוצה אחרת באירופה, ברצלונה פשוט הייתה פנטסטית בצמד המשחקים הזה ומילאן ויובה ובאיירן וכל קבוצה הייתה פשוט חוטפת בראש, אבל מול צ'לסי, זה לא הספיק. צ'לסי, או יותר נכון מוריניו ידע בדיוק איך לשחק בכל רגע נתון ואיפה לתת לבארסה את המכה שמזה היה להם כבר קשה להתאושש. שוב, ראיתם את רונאלדיניו? את הקאמבק המצויין של בארסה? כל קבוצה אחרת הייתה חוטפת עוד ומתפרקת. אבל צ'לסי מספיק חזקה וכנראה חזקה מדי עבור בארסה וידעה לעלות.
בולשיט. ואם סתם במקרה,הכדור של אינייסטה היה נכנס\כולינה היא שורק לעבירה של קרבליו על ולדאז. וברצלונה הייתה מנצחת, אם... ,אז בטח היית יוצא בהצהרות " דבר שני,ברצלונה קבוצה יותר חזקה" תבין אדום בנשמה (למה לעזאזל את מכנה את עצמך כך אם אתה אוהד צ'לסי?) ,כדרוגל זה משחק שמעורב בו גם מזל. אני לא מוריד מערך הנצחון המוצדק של צ'לסי,אבל לצאת בהצהרות כאלה "צ'לסי יותר טובה " זה מגוחך וקטנוני ,יותר מתאים לבוס ויקיר מיימון... בכול אופן,אני חייב להודות שמוריניו גאון,למרות שאני לא סובל את הבנאדם ואני רציני שהייתה לי בחילה ברגע שראיתי אותו חוגג כמו את הנצחון כמו מתרומם שקיבל זין לתחת... הוא ידע שברצלונה לא בדיוק יודעת להתגונן בצורה טובה,בלשון המעטה, (בטח ובטח בלי מארקס) ולכן נתן לקטלונים לשלוט במשחק(למרות שזה משחק בית בברידג') ועקץ אותם במתפרצות ,בדיוק כמו שבארסה עשתה לסביליה וסרגוסה (ובאותו מקרה ,כבשה מולן -4 שערים) . והנה כמה דברים שאלברטיני אמר היום על חמוריניו: Barcelona midfielder Demetrio Albertini has accused Chelsea boss Jose Mourinho of lacking respect. The Portuguese chief celebrated wildly at Stamford Bridge when his Blues side saw off Barca in a wonderful UEFA Champions League tie in midweek as the Catalan club bowed out of the competition. Some of Mourinho's actions upset his former club and Italian veteran Albertini feels qualified to comment about the ex-Porto manager's perceived unsporting conduct. "Although I do not discuss his tactical skills, I was very sad to see what Mr Mourinho has done during and after the match," Albertini told skysports.com. "There are certain rules in football that you must respect. "What happened in London was a real shame and it put football under a very bad light. "It was such a sad night because you don't expect people who have been in the game for so long to behave so unproperly
אדום בנשמה, בגלל באר שבע. תקשיב יסטה, צ'לסי לא טובה יותר מברצלונה. אבל היא יותר חזקה, כמו שאמרתי. ויש הבדל. ומבחינת מי הקבוצה הטובה יותר זה אף פרשן ואף גאון לא יוכל להכריע כי 2 הקבוצות האלה הן פשוט שוות פחות או יותר. אבל מבחינת חוזק מנטלי, אופי ואיזון בקבוצה צ'לסי יותר חזקה. ההוכחה שלי לכך שמול ברצלונה פשוט מושלמת צ'לסי ממשיכה הלאה. קבוצה סופר חזקה.