ליגת האלופות 2004/5 - גומלין שמינית הגמר

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏4/3/05.

1. Yeste Member

אף אחד לא שוכח את הבליץ של רונלדיניו. עובדה שאבי רצון כבר הציע לו לעבור לליבורנו..

2. Barcik Member

זה לא צריך לקרות, אבל כמו שראינו - זה קרה. בכדורגל תמיד יהיה משהו מעבר למה ש'צריך' לקרות, דברים שמתרחשים בלהט הרגע. אפילו לקבוצה של מוריניו זה יכל לקרות. אז כן, בארסה התפרקה במשך 10 דקות. פויול עשה 2 טעויות מאוד לא אופייניות. אבל לאחר מכן הוא הציג משחק מצוין. מעט קבוצות יודעות לחזור מכזו מכה. אני בדקה ה- 20 חשבתי שהכל נגמר.

3. SUPER-INTER Member

לא הבנתי .
    אולי שאבי רצון יועיל בטובו לומר על איזה קבוצה הוא חושב .

4. B0SS Member

א- מה זה אם ואם ואם ואם? צ'לסי עברה וזה מה שחשוב, מאוד חשוב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
    ב- אבי רצון בן אדם קטן תרתי משמע, אין צורך להזכיר אותו.

5. שבצ'נקו Member

משחק כדורגל משוחק כל ה 90 דקות ולפעמים גם יותר,אך לעולם לא פחות מזה!
    פויול עשה 2 טעויות ובכך דפק את הקבוצה שלו,בקשר לאיזו מכה אתה מדבר?
    בארסה לא הגיעה להזדמנויות כמו צ'לסי בהחלט לא,הפנדל שבא אכן הגיע לבארסה אך זה לא היה ממצב רגיל אך איך תגדיר הפעם את ה"יופי" של בארסה עם ההברקה,הגול של רונאלדיניו בא מחצי מצב(כל הכבוד) כך שצ'לסי שיחקו מושלם בהגנה לנוכח הדברים הנ"ל, אך בכל מקרה צ'לסי הגיע ל 3 הזדמנויות ב 20 הדקות הראשונת מול בארסה והיזדמנויות מלאות שהראו על העבודה של הקבוצה וזה מראה על ההגנה של בארסה כאן,ולנוכח הנסיבות כי צ'לסי גם שיחקה בקאמפ נו ב 10 שחקנים דקות רבות במשחק יכולות בהחלט להראות כי צ'לסי קבוצה טובה יותר שהגיע לה לעלות.

6. Barcik Member

ברצלונה - הזדמנויות:
    דקה 22 משהו, בעיטה טובה של אטו מ- 20 מטר נהדפת על ידי צ'ך לקרן. בביצוע הקרן, רונאלדיניו נוגח סנטימטרים שמאלה מהקורה. אחר כך, הפנדל הגול. דקו כמעט מכניע את צ'ך בבעיטה חופשית. רוני כובש. דקה 42, אטו מול מגן אחד בועט ממצב די קשה בקצת מעל לשער.
    במחצית השנייה, פויול נוגח מ- 5 מטר בקרן וסוחט מצ'ך הצלה פנומנלית. אינייסטה עובר 2 שחקנים בתוך הרחבה ובועט לקורה (בעזרת צ'ך), אטו מחמיץ את הריבאונד. לקראת הסיום, נסיון לא רע של שאבי ועוד בעיטה חופשית של דקו.
    צ'לסי - הדדמנויות:
    שלושת השערים, ובין השער הראשון לשני מצב גדול של למפארד. בסיום המחצית, בעיטה של ג'ו קול לקורה והריבאונד של דאף לואלדז. במחצית השנייה, נגיחה של למפארד מקרן נעצרת אצל ואלדז. בעיטה של גודיונסון מ- 7 מטר נבלמת על ידי מגן. צמד נסיונות מרחוק של למפארד. הגול של טרי.

ואין לי כוח אפילו לעשות אותו דבר למשחק הראשון (שלא לדבר על זה שצ'לסי רק עיבתה את ההגנה אחרי ההרחקה).

נוח לכם לדבר שטויות שמבוססות על קלישאות אבל לא קשורות בכלום למשחק.

7. Bensh Member

זאת התנהגות של קבוצה הוגנת?

http://img229.exs.cx/my.php?loc=img229&image=11xw.Xxx

אני מצפה מהאוהדים של צ'לסי לתירוצים הולמים.. ולא ל "גם השחקנים של ברצלונה היו עושים את זה במקומם" ושאר שטויות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/3/05
  8. שבצ'נקו Member

בוריס,אולי לא הבנת את הכוונה שלי להזדמנויות...
    תראה את ההזדמנויות של צ'לסי שהיו הרבה יותר טובות משל בארסה ותבין את כוונתי.

9. oleg Member

צ'לסי הייתה טובה יותר וניצחה, על זה אין ויכוח. ציפיתי שברסה תעוף כבר אחרי המשחק הראשון, 2:1 בבית נגד קבוצה כמו צ'לסי זה לא מקדמה מספיקה.

בקשר לרונאלדיניו, אני חושב שהוא מתאים לברסה ולסגנון המשחק שלה, הוא לא צריך לעבור.

10. Barcik Member

ברור שהגנת צ'לסי טובה יותר, אבל ההבדל ממש לא משמעותי כמו שאתה מראה אותו. חוץ מזה, זה ברור שצ'לסי תתקרב יותר לשער שכן ברצלונה מגנה עם הרבה פחות שחקנים.

11. אלי מתחן Member

נו ואם הכדור של דרוגבה היה נכנס בקאמפ נו?

ולא הייתה שום עבירה על אטו אם זה מה שאתה מתכוון...

12. שבצ'נקו Member

אז הנה אמרת את זה,ברסה לא שיחקה טוב בהגנה,וקבוצה שרוצה לזכות בליגת האלופות צריכה הגנה חזקה ויציבה שלא תספוג במשחק אחד 4 שערים,צ'לסי לעומת זאת הצליחה להגיע ללא אחד לא שניים אלא שלושה מצבים בטוחים שמסתיימים בשער בלי השער האחרון שלה,לעומת זאת ברסה הגיע לפחות מזה,הפנדל בא בגלל טעות שפתחה מחדש לברסה את המשחק מהפנדל,השער של רונאלדיניו בא גם ממצב שמתוך 100 שחקנים אולי אחד יכניס שער כזה,המצבים שהיו לבארסה יתר מכך היו מצבים פחות טובים מאלו שהיו לצ'לסי.
    בכללי,צ'לסי קבוצה יותר טובה מבארסה לנוכח זאת,מה גם שב 10 שחקנים בקאמפ נו היו ספגה רק 2 שערים ועל כך יש להעריך זאת.
    ברסה קבוצה מצויינת,אבל לא יותר טובה מצ'לסי.
    לסיכום:
    הבעיה של ברסה נבעה בהגנה,אצל צ'לסי לא,דבר שמכריע מאוד בשלבים המכריעים של ליגת האלופות ובכדי לזכות בליגת האלופות צריך הגנה שלא תספוג,וצ'לסי בהמשך תפגוש כמה כאלו,כנראה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/05
  13. Barcik Member

די, די, די! למה אף אחד מכם לא יכול לענות על זה, ובמקום זה כותב לי בקלישאות שלבארסה אין הגנה כי היא קבוצה שמבוססת על התקפה.

ברור שיש הבדל. אבל הוא לא קרוב ללהיות גדול כפי שאתה אומר. ההגנה של ברצלונה מספיק טובה כדי לזכות בצ'מפיונס ליג.

אני לא מנסה להוריד מגודל ההישג של צ'לסי. אבל מרגיז אותי שכולם מסתכלים על המשחק הזה ואומרים שההגנה של ברצלונה חרא, שאין להם אופי, שהם בחיים לא יזכו בכלום ככה. בולשיט.

14. yakirmaimon Member

ההגנה של בארסה מספיק טובה כדי לזכות בצ'מפיונס ליג? אינני חושב!!!!
    קבוצה סופגת 3 שערים בעשרים דקות זה לא נתפס ... פויול עושה שני טעויות ואחרי זה טוב. מה זה נותן? שני הטעויות האלו כבר יכולות לגמור לו תמשחק, לבלם אסור לטעות במשחקים כאלה ובמיוחד לבלם ברמתו של פויול (שפעם העזו להגיד פה אנשים שהוא הטוב בעולם ושכחו שיש אחד ששמו נסטה ועוד אחד "קטן" ולא "חסון" כמו שאומר שגיא כהן האומלל, ששמו קאנברו)
    בלם שני ברמה של עוז יפרח ושני מגנים ברמתם של קובי גנון ותומר חליבה)
    אני רוצה לסכם את העניין עם בארסה, קבוצה שרוצה לזכות בצ'מפיונס ליג חייבת הגנה חזקה ולא הגנה של שחקנים דרג ג' אין מה לעשות זו האמת!!
    צ'לסי? קבוצה חזקה, עם מאמן ענק (השחצנות שלו רק מוסיפה לי לאהוב אותו) ההגנה הנהדרת, המהירות והחדות בהתקפה, אין בנאדם שלא מצליח להתאהב בצ'לסי!
    וברקוד, במקום לעסוק בתמונות כאלו ולבכות על מר גורלך תנסה קצת לדבר כדורגל ותפסיק עם התמונות שאף אחד לא ממש מתייחס אליהם!

15. Bensh Member

ולך אני מציע להשתמש בסימני פיסוק.
    אני רק מנסה להוכיח שצ'לסי קבוצה מגעילה גם מחוץ למגרש, ולא רק בתוכו.