ליגת האלופות 2004/5 - גומלין שמינית הגמר

Discussion in 'Asoccer Classics' started by Alvaro Recoba, Mar 4, 2005.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אמרת ספרד? מה זה? אני מסתכל ברשימת שמינית גמר ואין קבוצה. אז יאללה תחזור לחור שממנו באת. גביע אופ"א? ניתן לך להתנחם בזה... עלוב.

2. שבצ'נקו Member

יסטה,הבעיה היא שגביע אופ"א לא מעניין בדיון הזה את אף אחד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .
    והבעיה של דפורטיבו היא כמו הבעיה של רומא...
    בנוגע למה שאורי אמר,הוא די צודק!
    רק צ'לסי עברה את בארסה כבר כל מיני אנשים פה מתחילים להעלות את השם שלה כאחת מבין השניים הטובות באירופה וזה ממש אבל ממש עדיין לא!
    גם הטענה כי צ'לסי היא היחידה שיכלה לעבור את בארסה גם לא נכונה,מילאן לדוגמא אם הייתה משחקת בשלבי הנוק אאוט הייתה עוברת אותו לנוכח התוצאות ומה גם שסיימה לפניה בבית למרות שזה לא אומר הרבה.
    אגב,אני לא מבין את האנשים פה שלא מחשיבים את אינטר לקבוצה שיכולה להתחרות על התואר,אז בואו נתחיל מזה שלאינטר יש קודם כל באירופה הגנה מצויינת והיא אחת הקבוצות שניצחה באחוזים הכי גבוהים העונה בצ'מפיונס ומה גם שנדמה לי בלי הפסד אחד אפילו.
    לאינטר יש סגל שחקנים ומאמןשלא תבייש שום מועדון בעולם ובמפגשים הישירים בליגה האיטלקית אינטר הראתה כדורגל מצויין מול מילאן יובה ויש לה רק הפסד אחד בלבד העונה בכל המסגרות!!!
    אז אנא,להסיק מסקנות אחרי ההודעה שלי.

3. milanezi22 Member

בוריס כנראה שלא הבנת אותי עוד הפעם! אני מתבאס יחד איתך שהקבוצה משחקת טוב ונחשבת לאחת הטובות בעולם ועדיין נופלת ברגעים האמיתיים. אם בארסה היתה מגיע מוכנה למישחק היא לא היתה מקבלת 3 שערים ב20 דקות.מילאן קיבלה 4 מלה קורוניה כי היא לא באה מוכנה מנטלית למישחק,וחשבו שהם בחצי הגמר.בוא נגיד שמתוך 1000000000 מישחקים מילאן לא היתה מקבלת 4-0 מול לה קורוניה...אבל לפחות אני מתנחם שלקחנו שנה לפני את ליגת האלופות ובאותה השנה את הסקודטו באיטליה.בארסה לעומת זאת שנה אחרי שנה חוזרת על הטלנובלה הזאת ועדיין אוהדים כמוך ממשיכים לדפוק תראש בקיר, אבל אהבה עיוורת ואני לא מאשים אותך.לפחות במחזור הבא של האלופות אם מילאן או צ'לסי יעופו זה ישמח אותך טיפה אז שיהיה בכיף אם זה מה שעושה לך את זה.לפחות את האליפות בספרד יהיה לבארסה ואולי אולי שנה הבאה נראה כבר בארסה יותר מנוסה בשלשבים האלה ומנסה לשחק על תוצאה מאשר לעוף עוד הפעם.
    אוהדי צ'לסי היקרים אני רואה שזה בילתי נמנע אז נעזור לכם אולי תרגישו טוב יותר. "צ'לסי אלופת אירופה 2005!!" עכשיו אתם רגועים? יופי אפשר לסגור את הכדורגל, אבל לפני כן אם אתם כל כך בטוחים אז תהמרו בווינר על כמה שקלים מהכיס שלכם, כי אין לנו נביאים כמוכם כל יום! בהצלחה...

4. Kiko Member

אם אינטר תיקח את האליפות זאת בכלל לא תהייה סנסצניה. זה שהיא מפספסת משחקים מול קייבו, בולוניה או ליבורנו לא אומר כלום על המפגשים ראש בראש בליגת האלופות, חומר השחקנים שלה לא נופל מזה של אריות אירופה

5. Bensh Member

לסיכום המשחק מול בארסה וצ'לסי, ובכלל, סיכום כללי:
    את מה שבארסה הציגה בסטאמפורד ברידג', אברמוביץ' לעולם לא יוכל לקנות, לעולם. לא את האומץ, לא את המלחמה, לא את הנחישות, ולא ואת היכולת הפנונמנלית של כל בארסה.
    אמנם הקבוצה שלי הפסידה (שלא בצדק אבל נחליק את זה לרגע), אבל אחרי כזה משחק מצידה, אני מרגיש הכי גאה בעולם. לקבל שלישייה בסטאמפורד ברידג' תוך עשרים דקות, לחזור למשחק וכמעט להעפיל מול עשרות אלפי אנגלים פנאטים תוך הצגת משחק שוטף וחכם, לוחם ו-וירטואוזי? אני הכי גאה שיש. וכל ברצלונה צריכה להרגיש כך. קופחנו, אבל לא נשברנו. הוכחנו שהעונה, לברצלונה יש אופי.

6. B0SS Member

סבבה, תתרכזו בליגה, הקבוצה הטובה בעולם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

העפנו את ברצלונה! זרקנו את ברצלונה!!!!!!!! :aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaa021:

Last edited: Mar 10, 2005
  7. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלחימה של צ'לסי הייתה גבוהה בהרבה מאשר לפני שנה ובהרבה הרבה יותר מלפני כמה שנים. מה תגיד על זה?

8. Bensh Member

תתפלא.. אבל כן. ושלא נדבר על הניהול המגוחך שלכם..
    עדיף כבר את פרז והשגעונות שלו על פניי אברמוביץ' (30 מיליון על דרגובה?! זה פי שלוש מדקו!)

עריכה:
    לזולה.. דיברתי על הלחימה שלכם בהשוואה לשנים עברו? אני מדבר על יום שלישי, ואני לא חושב שיש מקום להשוות מי נלחמה יותר, ומי הראתה יותר נשמה.

Last edited by a moderator: Mar 10, 2005
  9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

עובדה.

אורי, להכליל את אינטר ברשימת 5 הגדולות ולהשאיר את בארסה בחוץ זו הגזמה היסטרית בקשר ליכולת של אינטר.
    יש למנצ'יני קבוצה טובה, על זה אף אחד לא מתווכח, אבל מה אינטר כבר עשתה?
    זה פשוט אבסורד לזלזל בצ'לסי מכיוון שהיא עברה "רק" את ברצלונה, ומנגד לשבח את אינטר, שעוד לא עברה את פורטו.

בנוגע לטענות המגוכחות שלכם על כך שצ'לסי לא עשתה כלום באירופה - מוריניו עשה. והרבה. וזה מה שמשנה (אני משמיט, כמובן, את העובדה שאותה צ'לסי הגיעה לחצי הגמר לפני שנה).

אני בטוח שאף אוהד צ'לסי לא יזלזל במילאן או יובה במידה והן יוגרלו מול צ'לסי, אבל כמה שהאיטלקיות טובות - הן פחות מפחידות מבארסה.
    סיבה נוספת, ואולי קצת לוזרית, שאני פחות מפחד משאר הקבוצות, היא שאני פחות מפחד מהפסד.
    בשנים קודמות, אחרי ניצחון כזה לא היה אכפת לי להפסיד ללא מאבק בשלב הבא (קצת בהגזמה, אבל הרעיון ברור). בשנים קודמות, ניצחון על בארסה אומר שצ'לסי עשתה את שלה.
    גם בשנה שעברה, למרות הפספוס בחצי מול מונאקו, הייתי מרוצה מהעובדה שצ'לסי ניצחה את ארסנל. בהייבורי. בדקה ה-87 (לא קשור לדיון, אני יודע, אבל הזדמנות להזכיר).

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוץ מדרוגבה, שהוא בתכלס, מנייה בטוחה, מלך השערים של וופא, ולקח את מארסיי עד הגמר. המחיר מוגזם, וזה ברור, אבל גם בארסה רכשה שחקנים במיליונים של יורואים,
    והדבר האחרון שאתה יכול להגיד על ההנהלה של צ'לסי, בראשותו של גאון הכדורגל,
    פיטר קניון, מגוחכת.

11. Bensh Member

על מי כבר בארסה ביזבזה השנה מיליונים מוגזמים?
    ואני מדגיש - השנה. אל תזכיר לי את גספארט.

12. uri מנהלים

התייחסתי לקבוצות שנשארו במסגרת ליגת האלופות.

13. Barcik Member

בארסה באה מוכנה למשחק. כן, היא התפרקה ל- 10 דקות, וצ'לסי ניצלה את זה למקסימום. זה לא היה צריך לקרות, אין ספק. אבל זה קרה. אבל מפה ועד למה שאתה אומר המרחק גדול. בארסה נפלה ברגע האמת? עובדתית, כן. אבל כפי שלירן אומר, תערוך את המשחק הזה עוד 10 פעם ותקבל עוד 10 תוצאות שונות. זו לא אותה הבארסה שספגה גול בדקה ה- 115 מההתקפה היחידה של יובנטוס בשעה האחרונה של המשחק. המשחק היפה של ברצונה היה קרוב לנצח את המשחק. להגיד שברצלונה לא שיחקה על תוצאה זו דפיקות. בארסה כן שיחקה על תוצאה, בדרך שלה, ועשתה את זה טוב. הפעם זה לא הספיק, וחבל.

14. yakirmaimon Member

כהרגלך, שטותניק!
    את מי זה בכלל מעניין גביע אופ"א? אני יודע שאם כל האיטלקיות היו עפות ולעומת זאת הספרדיות היו מפציצות מה היית אומר כאן בפורום לכל האנשים וכמה היית צוחק עליהם!
    יסטה, האיש הכי גאוותן בפורום נופל סוף סוף ובצדק!!!!
    ובאשר אלייך ברקוד, אל תתגאה בכך שאין לך הגנה ואם שנה הבאה באמת בארסה תרצה ללכת רחוק היא צריכה לשפר בצורה דרסטית תהגנה שלה מדברים איתי על ג'יו (פעם אמרו פה שהוא המגן השמאלי הטוב בעולם ואני עד עכשיו נקרע), מדברים איתי על בלטי (עוד "כישרון" מבית היוצר יסטה) מדברים איתי על הוליגוור (פליצה מהלכת) ומדברים איתי על פויול (בלם טוב אבל עדיין חסר לו המון דברים כדי להגיע לרמתם של קנאברו ונסטה) !
    לסיום, אני מקווה שאוהדי בארסה לא יתנחמו במשהו שהם משקרים לעצמם בו, כדורגל אי אפשר לשחק בלי הגנה והעובדה ההוכחות בשטח!
    מה שמספיק לליגה הספרדית ראינו שלא מספיק טוב לאירופה, זה שההגנה של בארסה בספרד היא הטובה ביותר לא אומר כלום ורק מראה על רמת הליגה הספרדית!!

15. Barcik Member

אי-אפשר לשים את פויול ברמה מתחת לאף אחד. הוא בשורה הראשונה של הבלמים, וכשאתה אומר אחרת, עומד מאחורי זה רק דבר אחד - פרובוקציה זולה.
    אני מצטט דברים שלי מקודם:

ושוב מוסיף - בארסה החזיקה את צ'לסי על הזדמנות אחת במשך 30 ומשהו דקות כשהם חייבים שער, ואז צ'לסי כבשה, לא מעט בעזרת טעות שיפוט. נוח לך להתעלם מזה, נכון?

Last edited: Mar 10, 2005