ליגת האלופות 2004/5 - גומלין שמינית הגמר

Discussion in 'Asoccer Classics' started by Alvaro Recoba, Mar 4, 2005.

1. Reyes Member

חבר'ה שאלה הרת גורל:

המשחק מהדלה אלפי משודר מהאולפן ע"י יעקובי והליצן גיא לוי? כי אם כן, ערוץ הספורט באמת קמצנים וכל היופי מהשידור של אתמול הולך לפח. נכון שיותר קל להשאר באנגליה ולוותר על טיסה, אבל משחק כמו ריאל - יובה חייבים לשדר מהאיצטדיון.

אני שואל כי ראיתי שהעבירו את ריאל-יובה לערוץ הספורט הרגיל ובדר"כ לשם מועברים המשחקים שמשודרים מהאולפן (וזה הגיוני שהם מעדיפים להשאר בלונדון, לא?).

2. milanezi22 Member

תודה REYES למישהו יש תקציר עם כל המצבים? אני ביינתים מחפש!

3. Waters Member

נדבד יעדר כחודש כמו גם מיצ'ל סלגדו במדריד (לפי מה שהבנתי).

4. Yeste Member

נראה לי שאין שום קשר בין הערוץ שממנו המשחק משודר לבין השדרים.
    וזה ברור מאליו שהמשחק של ריאל מול יובנטוס הרבה יותר מעניין ומן הסתם ימשוך יותר קהל ,ככה שנראה לי יותר הגיוני שיורם ארבל ושגיא כהן ישדרו את המשחק ,אם דיברת על ליצנים...(יורם ארבל לא מזהה שחקנים ומבלבל בינהם מהסיבה הפשוטה שאין לו מושג בכדורגל שלא קשור לליגה המוסלמית, והחזירון שיושב לידו הופך את המשחק לדוקטורט בפיזיקה גרעינית)
    גיא לוי באמת ליצן,אבל מבחנתי רמת השידור תמיד יותר גבוהה שנדב יעקבי משדר למרות שהאווירה כביכול פחות מחשמלת מאולפן.
    עוד שעתיים!!! :aaa21:

5. Waters Member

דווקא אני אוהב שנדב יעקובי משדר, אומר דברים מתי שצריך ולא טוכן בשכל כמו האחרים, ומה גם שכבר נמאס לשמוע את ארבל אומר "ה-ל-ל-ו-יה".

נקווה שדווקא נדב יעקובי ישדר ואם לא אני אשקול ברצינות לראות את המשחק מהערוץ הטורקי (אגב, למי שאין ספורט חמש פלו(ץ)ס שיסתכל תמיד בערוץ הטורקי כי שם משדרים תמיד את המשחק הטוב לאוהדי באיירן וארסנל שאין להם ספורט חמש פלוס שייסתכלו בערוץ הגרני (אחד מה-SAT, אני לא זוכר אם 1 או 3).

6. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אם אני זוכר נכון, אתמול אחרי המשחק, יורם ארבל אמר משהו בסגנון: ואנחנו עושים את דרכנו לדלה אלפי

7. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון. יאמר לזכותו של ערוץ הספורט שהם לא חסכו בתקציב. הרי מונית של כמה פאונדים הייתה לוקחת את ארבל וכהן מהברידג' למלון והיום מהמלון להייבורי, שזה בטח לא כל כך רחוק. לעומת זאת, הם העדיפו את האפשרות הטובה עבורנו- לשדר מהדלה אלפי.
    לגבי קנבארו הוא אכן משחק ובלאסי מושעה. זה אפילו טוב יותר מכיוון שהוא החוליה החלשה במשחקים האחרונים.

Last edited: Mar 9, 2005
  8. yakirmaimon Member

יורם ארבל אמר אתמול לאחר המשחק נתראה מחר בדלה אלפי כמו שאמר איתי האדום ואכן הוא ושגיא כהן יהיו היום בדלה אלפי במשחק שאכן ימשוך הרבה יותר צופים מאשר המשחק השני שמשודר בין ארסנל ובאיירן מינכן!!

בלאסי לא משחק אני שמח !! הוא החוליה החלשה מתחילת העונה לא רק במשחקים האחרונים הוא השחקן הכי גרוע בקבוצת יובנטוס ואני שמח שלא נראה אותו היום על כר הדשא.

9. Waters Member

אתה אוהד ריאל?

* עוד קצת על סיפורי אטו והחברים על ענייני המנהרה...:

http://msn.foxsports.com/soccer/story/3450568

10. משוגע בירוק Member

רקובה (קוראים לך גל??) הבנתי שאתה אוהד את ריאל ויובה...
    את מי אתה מעדיף אפילו בקצת שיעלו לרבע?

11. Yeste Member

ההגנה של ריאל מדריד מתקשה בדר"כ מול קבוצות שמשחקות במערך של ברצלונה :4-3-3 ,רוב המשחקים שבהם ריאל איבדה נקודות השנה בליגה הספרדית היו מול קבוצות שמשחקות במערך הזה ,הקבוצות שעולות לי כרגע בראש הן: בטיס,אספניול, דפור,בילבאו וברצלונה .
    עד כמה שזה נשמע מופרך,יכול להיות שבסופו של דבר הפציעה של נדבד תפעל לטובת יובה. בעיקרון לקאפלו אין בסגל קשר שמאלי שיכול להיות מחליף ראוי לצ'כי.בטח שלא רובן אוליבירה ,שבכול מעט הדקות שהוא קיבל השנה ,הוכיח שמקומו הטבעי נמצא בקבוצת החובבים של אתלטיקו מדריד. במערך הזה ,דל פיירו אמור לשחק כחלוץ\קיצוני שמאלי,וביום סביר של דל פיירו,הוא ימשוך אליו את מיירב צומת הלב מצד הלגרה(שמשחק כבלם הימני) וראול בראבו הליצן. אם זה באמת ימתממש וברוב הזמן ראול בראבו יפקיר את האגף לטובת עזרה בשמירה על דל פיירו-שישחק כחצי חלוץ -חצי קשר שמאלי , אגף שמאל יהיה פנוי לטיילת של זמברוטה ,שלטעמי הוא המגן השמאלי הטוב ביותר כרגע בעולם. וזה מדאיג ,במיוחד שטרזגה ואיברהימוביץ נמצאים ברחבה של קסייאס.

12. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אל תשאלו... חבל על הזמן. אבל כבר השלמתי עם זה שכמו לפני שנתיים, גם השנה שני המשחקים יעשו אותי חצי שמח חצי עצוב. אני נייטרלי לחלוטין.

13. Waters Member

יובה תפתח ב4-3-3? מתי בפעם האחרונה היא פתחה כך?

איך שלא תסתכלו על זה, ליובה לא יוצא טוב מהפציעה של שחקן המפתח שלהם, נדבד.

14. yakirmaimon Member

אתה לא חי בעולם הכדורגל כנראה. יובה כבר שני משחקים אחרונים בליגה פתחה בשיטה הזו מאז שנדבד נפצע וקאפלו ראה כי ה-4:4:2 לא אפקטיבי בלי השחקן הכי טוב שלו ולכן עבר למערך של 4:3:3, המערך הזה כבר לא כל כך חדש פה!!

15. Yeste Member

עוד שאלה קטנה לפני שאני הולך.
    איך זה אמור להראות,אני רואה רק שתי אפשריות?:

זלאטן-טרזגה-דל פיירו
    קמורנסי-אמרסון-טקינרדי(אפייה)

קמורנסי-טרזגה(זלאטן)-דל פיירו
    אפייה-אמרסון-טקינרדי .

?

Last edited: Mar 9, 2005