ליגת האלופות 2004/5 - גומלין שמינית הגמר

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏4/3/05.

1. נדב מיכאלי Member

כצופה אובייקטיבי לחלוטין,ראיתי משחק כדורגל שאין כדוגמתו .
    היה פה את הכל,גם שערים יפים,גם המון מצבים,גם קצב,גם שחקנים גדולים,גם קבוצות גדולות.
    האמת אחרי הפתיחה הרצחנית משהו של צ'לסי חשבתי שבארסה תחטוף חמישיה במחצית,אבל אז התעורר הגאון מברזיל .
    אני לא שונא ולא אוהב בצורה מיוחדת את הקבוצות האלה,אבל צ'לסי הפכה להיות קבוצה שחצנית כמו המאמן שלה,לעומת בארסה שהם העתק של רייקארד .
    אני מקווה בשביל רייקארד שבשנה הבאה הוא יזכה בליגת האלופות,הוא בניגוד למוריניו לא אדם שכולו הצגה .
    לגבי 2 המשחקים הנוספים :
    מילאן -מנצ'סטר ,איזה שעמום,מזל שלא ראיתי,מילאן כמו שהיא יודעת,הרבה הגנה וגול אחד,אבל בליגת האלופות לא מחפשים יופי ,מחפשים אופי.
    ליון -ורדר ברמן -ליון הדהימה אותי,חשבתי שאחרי השלישיה שהם הבקיעו לפני שבועיים הם יחפשו 0-1 קטן ולא 2-7 גדול .לא יאומן איך הכדורגל בצרפת מתפתח .
    לגבי היום :
    ליברפול צריכה נס כדי לעלות שלב .
    יובה היום תפסיד לדעתי ,וארסנל?עוד אכזבה באירופה.

2. yakirmaimon Member

מה שאני צועק מתחילת העונה סוף סוף התגשם אתמול. בארסה קבוצה טובה מאוד אין ספק על כך אבל בלי הגנה אי אפשר לשחק כדורגל וצ'לסי פשוט בכל התקפה מצאה את בארסה עם המכנסיים למטה ואלמלא הפנדל המטומטם ביותר של שחקן מטומטם ביותר בשם פאולו פריירה בארסה הייתה יוצאת גם בלי שערים מהמשחק.

צ'לסי פשוט קבוצה מדהימה בלשון המעטה, הם פשוט חיות והם כל כך קטלניים בהתקפה שזה לא ייאמן קבוצה מאוד שונה בבית ובחוץ וראיתם את זה בצמד המשחקים אתמול צ'לסי לא שיחקו בונקר ומי שאומר שהם שיחקו בונקר אז הוא באמת בכיין שבוכה לאין מוצא!!!

הספרדיות נופלות ואתמול עלתה לדשא של אירופה השליטה האמיתית ביחד עם מילאן שהיא צ'לסי, קבוצה מעולה מכל הבחינות, רק היא ומילאן הם כאלה לשנה זו!!!!!!

3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוריס, תגיד מה שתגיד, בארסה נפלה בגלל ההגנה שלה.
    אתה לא יכול להשוות את 3 הגולים ב-11 דקות של אתמול ל-2 הגולים של בארסה בקאמפ נואו. אז בארסה היתה בתנופה, היתה חייבת להבקיע כדי לשמור לעצמה סיכוי ושיחקה מול 10 שחקנים.
    איך אפשר לתרץ את ההגנה העלובה של בארסה אתמול? ג'יו לא למד לקח מהשער העצמי של בלטי במפגש הראשון ושוב השאיר את האגף חשוף לקז'מן המהיר, בגול השני ואלדז עצר, ומי היה על הריבאונד? לאמפרד, לבד. והשחקן הכי קרוב אליו היה קז'מן. בגול השלישי עוד חור ענק, שוב ההגנה של בארסה נכשלת לסגור את הקיצוני שחותך לאמצע.
    את הגול הרביעי ניתן היה לחזות עוד לפני ההרמה. ג'ון טרי נשאר חופשי לגמרי ברחבה של בארסה, לא עבדו איתם על זה באימונים? פויול שיחק ברמה של אולגר, ולא ההיפך. לגבי העבירה - אני חייב להודות שיכול להיות שהיתה אחת. לא היתה זוית שניתן לראות בבירור, אך אני לא אטום בסובייקטיביות שלי וסביר להניח שאם זה היה הפוך הייתי טוען לעבירה.
    ולעומת זאת, גם כשצ'לסי סופגת שני גולים ההגנה לא טועה. אחד מפנדל, אחד מרגע גאונות של שחקן גדול.
    פטר צ'ך הוכיח שממוצע הספיגה המדהים שלו בליגה האנגלית לא נובע אך ורק בגלל שלא מסכנים אותו, אלא כי הוא פשוט שוער ענק. תחליפו את ואלדז בצ'ך ובארסה עולה לרבע הגמר.

אבל שוב - מחמאות לבארסה. חבל שהיא לא ממשיכה איתנו לשלבים הבאים, אחת הקבוצות הכי טובות והכי מהנות הולכת הביתה.
    צ'לסי לא שחטה, קרעה או כל פועל אחד שעולה לכם בראש. בארסה נתנה פייט ענק ועשתה קאמבק ענק, וכשאנחנו מקבלים את משחק הכדורגל של העשור, אז זה בגלל ששתי הקבוצות היו בשיא יכולתן.

בהצלחה לבאיירן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/3/05
  4. yakirmaimon Member

אין ספק שהדבר היחיד שמפיל את בארסה זוהי ההגנה הכל כך חלשה הזו. ככה בארסה לא תצליח גם בשנים הבאות אלא אם ישתנה משהו דרסטי בהגנה הזו. אני זוכר שעוד לפני כמה שבועות אנשים פה קרעו אותי מצחוק שג'יו הוא המגן השמאלי הטוב בעולם (חחחחחחחחחחחחחח אני עד עכשיו נקרע) וצמד המשחקים נתן לי עוד סיבות להיקרע. אי אפשר להצליח עם כל כך הרבה שחקנים גרועים בהגנה ובמיוחד עם שני מגנים ברמה של ליגה א' צפון..!!!

5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההימור שלי פגע בינתיים 100%, נחכה ונראה מה יהיה היום..

6. Yeste Member

אבל ריאל מדריד, שהפסידה את האליפות בפאבואר לקבוצה עם אותם מגנים "ליגה א צפון.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx !!" ,פייבוריטית היום מול הקבוצה שנלחמת עם מילאן על אליפות "הסרייה אה",למרות שיובה הפסידה רק 1- 0 בסנטיאגו ברנבאו והיום היא תשחק בבית מול 76 אלף אטלקים ,לא?

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/05
  7. yakirmaimon Member

יסטה עזוב, חוסר ההבנה המשווע שלך בכדורגל כבר הוכח אתמול אחרי כל הצהרות הגאווה הדוחות שלך בימים האחרונים ועוד לפני בוויכוחים רבים פה בפורום אתמול קיבלת זריקה שאתה צריך קצת לנוח אחריה אתה לא חושב? אצלך הכול זה הספרדיות אפילו אי אפשר לפתח דיון! לבארסה יש הגנה עם מגנים של ליגה א' צפון ואתמול זה הוכח צ'לסי עקצו בכל שנייה ובסופו של דבר עלו שלב.
    אגב- ריאל מדריד של פתיחת העונה היא לא ריאל מדריד של היום (רוצה גם על זה לכתוב בוק? או שאתה מסכים איתי?)

8. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

והנה זה מתחיל, אטו טוען לגיזענות של צ'לסי לעברו. לא עברנו את זה כבר? מקללה וגאלאס
    אלילים בצ'לסי, שניהם, כידוע, לא בדיוק אינייסטה בצבע עורם.

9. Yeste Member

תסביר לי למה ריאל פייבוריטית מול יובה?
    אגב-ריאל מדריד להזכירך הפסידה בארבעת המשחקים האחרונים שלה ,לבילבאו בבית,לדפור בחוץ,ניצחה את בטיס בברנבאו בזכות עזרה מהשופטים וקסייאס,וסיימה בתיקו עם ולנסיה.זה מאזן עלוב לקבוצה ברמה של ריאל. ושוב,איך בדיוק ריאל פייבורטית?

10. Paolo Maldini שחקן ותיקים

כי מאז שלושמבורגו הגיע, הכוכבים התחברו, ומציגים כדורגל מצוין, כמו שראוי לשחקנים ברמה הזאת.

11. Yeste Member

אז אתה אומר שזה מקריות?
    כי אם נוציא את המשחק מול בטיס, שריאל ניצחה בזכות השופטים : בעיטה לא ישירה ושער של הלגרה מנבדל של שני מטר.ריאל השיגה נקודה אחת מתוך 9 אפשריות בחודש האחרון . ובדר"כ קסייאס הציל אותם מתבוסות,אז איך הגעת לכדורגל מצויין ואיך בדיוק ריאל פייבורטית?!

12. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו איזה משחק שהיה אתמול! המשחק הכי טוב העונה, מאז צ'כיה-הולנד ביורו 2004, פשוט משחק שגורם לאוהד הנייטרלי (אני) ללקק את האצבעות. ראינו תקציר של 90 דקות ולכן לא פלא שאירועים כמו המצב של אטו שפרץ בסילון אחרי כדור של רונלדיניו וירה אל גג השער כלל לא נכנסו לתקציר האמיתי. הכל יחסי.
    לגבי כל הויכוחים שלכם כאן, נתחיל מהשיפוט: השיפוט היה ללא דופי, קולינה פשוט שופט מצוין. החל מהצהוב לצ'אבי על התחזות, דרך פנדל של 100% ובסיום אני לא ממש ראיתי סיבה לפסול לטרי את שער הנגיחה המצוין. הוא נוגח פשוט מדהים וכל הגבהה כשהוא בסביבה זה חצי גול.
    לגבי מה שלמפארד עשה בסוף, למרות שאני מעריך את השחקן הזה, אני חושב שזה אחד הדברים הכי פחות ספורטיבים שיש. אם הייתי שופט, ואם לא הייתי חושש לקריירה שלי הייתי מרחיק אותו באותו הרגע. מה שקולינה עשה היה פשוט לא לתת לו כדור חוץ שהגיע לו.
    למי הגיע? קשה להגיד. צ'לסי אמנם קבוצה טובה אבל אתמול הם הצליחו להתעלות על היכולת הממוצעת שלהם לאורך העונה בצורה משמעותית, וזאת בלי רובן ודרוגבה המשמעותיים למערך. רק התעלות כזו איפשרה לנצח את בארסה של רייקארד שגם היא שיחקה באמת טוב, והצליחה להתאושש מההלם של ה-20 דקות הראשונות בעזרת ניצוץ גאונות של רונלדיניו שכבש את אחד השערים החכמים שנראה העונה.
    לגבי ההמשך אי אפשר לדעת מכיוון שלמרות החזרה של רובן ודרוגבה אני לא חושב שצ'לסי תציג שוב יכולת כזו, מה גם שאם היא תפגוש את מילאן אין לה סיכוי. מילאן, בניגוד לבארסה, היא קבוצה שקשה מאוד להכניע אותה וסגנון המשחק שלה הוא לא כל כך פתוח. אם שתי הקבוצות האלה יפגשו נצפה שוב בשני משחקים מצוינים אבל מצוינים מסוג אחר למה שראינו אתמול.
    ואם כבר מילאן, אחרי יכולת לא טובה במשחקים האחרונים יכולתי להתרשם מהתקציר אתמול שמילאן שיחקו טוב וחזרו לשחק יצירתי והתקפי, בעיקר קאקה, וזאת אחרי שציפיתי שהם דווקא ינסו להחזיק את ה 0-1 מול ההתקפה המאיימת של היונייטד שמלבד הקורה של גיגס לא ייצרה כלום. וקרספו? אחד משערי העונה. שערים כאלה אני כל כך אוהב, פשוט נגיחה מושלמת של אחד הנוגחים הטובים בעולם אם לא הטוב שבהם. קפיצה אחורה ותוך כדי שיחרור נגיחה חזקה ומדויקת שלא השאירה סיכוי להווארד.
    הלוואי שנראה את צ'לסי-מילאן ברבע הגמר... גם זה יהיה משחק מצוין, רק כמו שאמרתי, בסגנון קצת אחר (שאולי האנגלופילים פה לא יאהבו).

13. Yeste Member

אין דבר שאני יותר מצפה לו בכול מה שקשור לליגת האלופות מאשר לראות את צ'לסי מקבלת את מילאן בהגרלה שתהיה ביום שישי. מילאן ,אחרי ההדחה של בארצלונה,היא הקבוצה החזקה ביותר בליגת האלופות והסיכוי שצ'לסי תפסיד להם גדול בהרבה לעומת הסיכוי שלהם להפסיד לשאר הקבוצות.
    אני לא היחיד שמחכה לנפילה של מוריניו.
    לגבי ריאל,עדיין לא קבלתי תשובה למה ריאל פייבוריטית? yakirmaimon,יש לי הרגשה שאפילו אתה לא בטוח במה שאתה כותב. לפני שבוע כתבת שבארסה פייבורטית ברורה ,ובמקרה שבארסה תכבוש שער(כבשה שניים!),המשחק יהיה למעשה גמור,כי זה יהיה כמעט בלתי אפשרי מבחינתה של צ'לסי,שלדבריך-יש לה את אחת ההתקפות הטובות ביותר בעולם,לכבוש יותר מ-2\3 שערים מול הגנה שהיום במקרה כתבת שהיא מתאימה ל"ליגה א' צפון" או משהו כזה

14. B0SS Member

ייסטה, אני מכבד את היריבות של צ'לסי.
    GIANZOLA, אני באמת לא מבין אותך. אתה עצוב על הניצחון של צ'לסי? היית צריך לראות את המשחק אתמול. האוהדים פשוט בכו מרוב עצב ומוריניו והשחקנים היו בדיכאון ולא רק שהם לא חגגו, הם התאבלו.

15. Yeste Member

בוס,
    " אני מכבד את היריבות של צ'לסי"