את זה אני צריך לראות את זה שוב... יכולה להיות שיש בזה משהו. אני מקווה שיראו את זה שוב ויכתבו על זה באינטרנט. ביי להיום.
איזה מגניב, אתם קולטים? העפנו את ברצלונה! העפנו את ברצלונה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx :aaa025: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx רק לא ליון. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
בסיכום 180 דקות צ'לסי עשתה זאת כבשה 5 פעמים , וההישג של האלופה האנגלית שבדרך גדול יותר בגלל העובדה שבארסה באמת קבוצה ענקית עם כל כך הרבה עומק וחלק קדמי מדהים , ההרגשה שלי שהמשחק אתמול היה כבר הגמר ושום משחק לא יתקרב לאכויות ולדרמה של אתמול , גאה להיות אנגלי הבוקר ובמיוחד שאת הדרמה הכריע ג'ון טרי הענק , והמצטין במגרש היה ג'ו קול וכמובן למפארד תמיד ברשימת הכובשים .
אז קודם כל מה שהיה אתמול היה משחק כדורגל ברמה הכי גבוהה שיש, המשחק הכי טוב שראיתי בחיי ואני רואה כדורגל 12 שנה, לפני המשחק אמרתי למי שראה איתי שבשביל כאלה משחקים המציאו את הכדורגל וצדקתי. איך בדיוק אני אמור לחזור ליציע 2 בקריית אליעזר אחרי אתמול לא ברור לי, כי מה שאני רואה כל שבועיים ממכבי חיפה ומה שהיה אתמול זה שני משחקים בלי שום קשר אחד לשני... כל מי שאמר פה צ'לסי שחטו את בארסה צ'לסי גדולים עליהם- שטויות. היה משחק כל כך צמוד ואם הכדור של דקו בדקה 92 היה כמה מטרים ימינה מוריניו היה הולך הבייתה. רפאל מרקז כן היה חסר בצורה בלתי רגילה, הוא הקו האחרון לפני הבלמים שבאמת אכזבו אותי אתמול בפתיחה. אמרו שרק בגל הפנדל בארסה חזרו אז אני יכול להגיד שלחזור מ3:0 אחרי 20 דקות בחוץ במשחק כל כך קריטי זה דבר כמעט בלתי אפשרי ולבעוט פנדל במצב שרונאלדיניו בעט זה הדבר הכי מלחיץ בעולם- מישהו הסתכל על הפנים שלו לפני הבעיטה? חבל לי כל כך שבארסה עפו בחיים לא עודדתי קבוצה חוץ ממכבי חיפה כמו שעודדתי אתמול את הקטלונים... מבחינה מקצועית דבר אחד היה ברור אתמול- המהירות של צ'לסי היא שהכניסה את 3 הגולים בפתיחה.. דאף קול וגודיונסן היו כמו 3 מטוסי סילון ואפשר היה לחשוב שיש תקלה בלוויין שמעביר את השידור במהירות כפולה... כמה שאני שונא אותם היה תענוג לראות את ההתקפות האלו. באמת שאתמול היה הגמר של ליגת האלופות וכל כך חבל שאי אפשר שתתיהן היו עולות- למרות שלאמפרד הזכיר לי את אבוקסיס בדקה ה90, צ'לסי צריכה להיות ברבע גמר אבל גם בארסה. חבל. בואו רק נגיד תודה שזכינו להיות עדים למשחק שהוא פשוט 90 דקות של כדורגל פנטסטי... האנשים היחידים שניתן לקנות בהם זה אלו שישבו בסטמפורד ברידג' ולא ראו את זה בטלוויזיה...
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx BOSS ...חבל שהדבר היחיד שמעניין אותך אחרי שחזרת מחסימה זה ליצור פרובקציות. ותאמין לי שלא אכלתי שום כובע. ברור שזה כואב שאלופת אנגליה הדיחה את אלופת ספרד,ובמיוחד כואב לראות את מוריניו המתרומם חוגג ביהירות עוד ניצחון,אבל עדיין קבוצה אנגלית לא הניפה שום גביע,אנחנו רק ב1.8 הגמר ויש סיכוי יותר מסביר שנראה ברבע הגמר נציגה 1 מהפריימרשיפ ו1 מהליגה הספרדית .(ויש סיכוי שעוד יהיה מפגש בינהן) בכול אופן,את הכובע אני אוכל ברגע שאני אראה את ג'ון טרי מניף את גביע האלופות. בינתיים מחכות לכם ברבע הגמר קבוצות כמו-ריאל \יובה,מילאן,אינטר,ליון ובאיירן מינכן... ככה שהכובע עוד רחוק ממני. ועוד משהו. תגיד תודה שבוריס,שהוא במקרה מנהל בפורום זה, לא דיווח לאחד המנהלים על תוכן ההודעה ששלחת לו אחרי שחסמו אותך באימייל. מסתבר שהאוהד האמיתי ,היחיד פה בפורום הוא גנ'זולה שגם לפני המשחק אמר בהצלחה לשתי הקבוצות ואחרי הנצחון של צ'לסי לא התגרה באוהדי בארסה\ספרד(בניגוד לחלק מהאנשים פה) למרות שהייתה לו הזדמנות . בכול מקרה,אני אף פעם לא מסתכל על "מה היה יכול לקרות אם..." אם צ'לסי עלתה ,אז כנראה שהגיע לה לעלות. המשחק היה די שקול,הקישור של ברצלונה ניצח בגדול,אבל מנגד ההתקפה של צ'לסי בראשות קול וגדויונסן הייתה פשוט גדולה על פיויל ואולגר. אני עדיין חושב שברצלונה קבוצה יותר טובה,אבל כמו שכולם יודעים-בכדורגל,לא תמיד הקבוצות הטובות יותר מנצחות. ושוב ,כל הכבוד לצ'לסי על העלייה.
יסטה- בוקר טוב , מה קרה לאנפומציה שלך אתמול "רייקארד רץ להכות את מוריניו הבן זונה" התעוררת הבוקר והתחלת לפרגן , מוריניו לא היה באיזור של רייקארד , הוא רץ לחגוג עם שחקניו והודה לקהל האנגלי הנפלא (בניגוד לקהל הקופים מספרד שזרק חפצים למוריניו) ואפילו פרגן לבארסה ,הלוזרים מספרד שוב לא ידעו להפסיד בכבוד ובדיוק כמוך ירו וליכלכו לכל כוון ( בדומה להדחה של ולנסיה גגד ברמן ) והכי מצחיק זה לקרוא שאתה גדול הפרובוקטורים בפורום מאשים אחרים בפרובוקציה . יסטה - לך תשתה מים קרים יכול מאוד להיות שאתם תשארו הערב ללא נציגות בכלל כבר לאחר שמינית הגמר , ותחזרו למאבק בליגה בן רסינג סנטנדר למיורקה , הכינו את הממחטות הלבנות . קדימה ארסנל וליברפול הערב .
"רייקארד התעמת לאחר השריקה אחרונה עם הסקאוט של צ'לסי, אנדרה וילאס, מספר שחקנים מבארסה, בהם אטו ורונאלדיניו, היו מעורבים בתגרה במנהרת השחקנים, ובקבוק נזרק לעברו של הבוס של הכחולים, רומן אברמוביץ'. אופ"א צפויה לחקור את כל האירועים האלימים." בושה!
אחרי ערב ענק של כדורגל אני מקווה שגם היום תהיה לי עדנה ואני אצעק ראוס ראוס ! שנל ! אל תוך הלילה...רק שההרגשה מפחידה כי הצרפתים ביום טוב יכולים לעשות זאת. וכמובן שליברפול תוסיף עוד ייצוג אנגלי ברבע עם סטיבן המלך גרארד שחוזר.
בארסה לא יודעת להפסיד או צ'לסי לא יודעת לנצח? אחד מעוזרי המאמן של מוריניו מיהר לקלל את רייקארד, וכמה המסדרנים קראו לאטו קוף. בכל מקרה, להרגיז ככה את רייקארד דורש מאמץ. מאז היריקה על פלר הבן-אדם לא הפסיק להיות ג'נטלמן סימפטי.
כנראה שלנשק את התנ"ך ולבקש מאלוהים את כל הבקשות שאפשר לא ממש עוזר.. משחק גדול של בארסה. שער מדהים של רונאלדיניו והברקה יוצאת דופן של אינייסטה בהשחלה לגלאס והדבקת הכדור לקורה. וראיתם מה קורה שרונאלדיניו לא בועט חופשיות?