כבר רואים שכמה קבוצות ריאל ארסנל וגם ואלנסיה מתכוונות ללכת כמו שהם צריכות ללכת.. גם מילאן ויובה בדרך הנכונה.. לעומת זאת האנגליות מאכזבות..מנצסטר..לא יודע עדיין לא מרשימה.. ליברפול וניוקאסל משחקות רע ומפסידות או יוצאות בתוצאות גרועות..
ליברפול לא שיחקה גרוע.... היא הגיע לאינספור מצבים ליד השער שמשום מה לא נוצלו...וחבל... האיטלקיות באמת במגמת שיפור. חוץ מרומא שנראת, כמו עם פתיחת הליגה, רע מאוד, עוד לא ניצחה העונה....
ארסנל והיונייטד לא מאכזבים. היונייטד ניצחו את לברקוזן ובדרך לעלייה, ויש להם סיכוי בגיהנום היווני כי הם, כאמור, הקבוצה היחידה שניצחה שם במסגר ליגת האלופות. ליברפול אולי הגיעה לאינספור מצבים, אבל בכל זאת...תיקו עם באזל? ארסנל הוכיחה את עצמה כהקבוצה הטובה בעולם, לא שהיא הייתה צריכה. קבוצה מושלמת, התקפית, אטרקטיבית וקטלנית, ועדיין היא לא הפסידה העונה בשום מסגרת, היא כרגע בראש טבלת הליגה האנגלית ובראש הבית שלה בליגת האלופות, ומלבד שתי תוצאות תיקו יש לה מאזן מושלם. היא בדרך הטוחה לאליפות והשנה גם תהיה קצת הצלחה בצ'מפיונז. המופע של ארסנל דורסת את פ.ס.וו, משהו שנראה פשוט לא הגיוני לאור ההצגות שפ.ס.וו נתנה עונה שעברה, בין הייתר במשחק העונה כשהביסה את אייאקס 3-1, פשוט לא היה הגיוני. פ.ס.וו היציבה כל כך חוטפת רביעיה ללא מענה בבית, ואפילו יכלה לחטוף עוד. את רומא אי אפשר להאשים בתיקו ביוון. ביוון לשחק מול קבוצות מאתונה בחוץ זה סיוט. רומא במשבר שכזה צריכה להודות על הנקודות. היה מחזור מצויין, מעניין ומלא הפתעות. מי ייתן ויהיו עוד מחזורים כאלה.
נמאס מליברפול... לא רק שהיא מגמגמת היא גם משחקת מגעיל! נקודת האור היחידה זה שגם שהיא לא טובה היא מקום שני בליגה... בשביל שהיא תחזור להיות מסוכנת היא צריכה את מייקל אואן- והוא נראה כיאלו איבד את כל הביטחון... הוא חייב להקיע איזה שער אחרת הוא יהפוך העונה לאיזה פורלאן שקשה לדעת מתי הוא יצא מזה...
בקשר לארסהל אז אחרי שהתכוננתי לראות את אייאקס מול אינטר פתאום השלט שלי מת ואז לא יכולתי להפעיל את הממיר אז "נאלצתי" לצפות באינדהובן ארסנל זה היה יכול להיות המבחן הכי חשוב של ארסנל כיוון שאף אחד לא פיקפק בעבודה שהיא בין הקבוצות הטובות באירופה אבל מה בחוץ היתה להם מין קללה שלא נתנה להם לנצח אפילו נגד שחטיור דוניצק הם הפסידו בוץ שנה שעברה לצד 4-0 בבית מול לברקוזן הפנלסטית של שנה שעברה ארסנל נתנה הצגה שאפילו לא הרגישו שהיא משחקת בחוץ והיה להם כמעט ניצול מצבים מקסימלי שהביא אותם להביס בחוץ את אינדהובן 4-0 אם ארסנל תנצח בדורטמונד אז יש לנו עוד מועמדת לזכייה בגביע כי אז נדע שזה באמת לא מקרי
לפי דעתי וגם אני חושב שאוהדי אינטר מסכימים איתי, אינטר מאכזבת. 1-0 מול אייאקס (שאולי נעשתה חזקה מאוד) בסאן סירו זה אכזבה בשביל אינטר שבנתיים יריבתה המושבעת מילאן קורעת את לה קורוניה 4-0 בחוץ! אינטר חייבת להשתפר ומהר! קרספו עדיין לא מכיר טוב את המהלכים, קאנאברו עושה הרבה טעויות, לא שומעים הרבה על קוקו... אני מקווה שנשתפר ומהר...
אינטר אכן מאכזבת, בליגה האיטלקית היא ניצחה איזו קבוצה רק בדקה ה-90, אבל הניצחון מול אייאקס היה מצויין. אינטר היו הרבה יותר טובים מול הדאבליסטית ההולנדית. ארסנל כבר ניצחה את דורטמונד בהייבורי, ראול, ועכשיו היא צריכה לנצח את אוקזר הקטנה. אין ספק שההגנה של אוקזר לא תחזיק מעמד מול הפירוק ההדרגתי של ההתקפה הארסית של ארסנל. וליברפול - מה נשאר להגיד על הסקאוזרים? תיקו מול באזל, יכולת איומה ונוראה, ועכשיו רואים מה הם יודעים לעשות ללא מייקל אואן. סיכום כללי : ריאל מדריד, ארסנל ואולי באיירן מינכן הן הקבוצות הטובות בעולם, אף אחד לא יכול לערער על זאת.
וידוקה אני יודע שארסנל ניצחה את דורטמונד אבל בהיבורי כמו שציינת אני התכוונתי שהנצחון בחוץ על אינדהובן הוא שינוי דרך לארסנל שתמיד היתה מפסידה בחוץ ואם הם גם מצחו בגרמניה את דורטמונד אז באמת אפשר לאשר שהם גם מועמדים לזכייה
זאת השנה של ארסנל!!!(לפי דעתי לפחות...........) ארסנל, שלא ניצחה כבר 3 שנים בחוץ(מאז שהיה 1-0 על ליון) , מנצחת את איינדהובן ובגדול, 4-0 ענק של ונגר וחבריו........................ השנה ארסנל תילחם על הגביע והיא אחת המועמדות היותר חזקות לגביע! תודה ליאקו הגבר על החתימה..............
אתם כנראה לא נכנסים לפורום ליגה ספרדית (תיכנסו), אז העתקתי לכם לכאן את הסיכום שעשיתי על משחקה של ריאל אתמול מול גנק... ריאל מדריד 6-0 גנק: תצוגה נפלאה של ריאל שלא הותירה לגנק לכבוש אפילו שער בודד. שני שערים (זקורה 44, סלאגדו 45) על סף המחצית נתנו לריאל לרדת ברוגע להפסקה. פיגו קבע 3-0 בפנדל, לאחר שאיבן הלגארה הוכשל ברחבה 10 דקות מפתיחת המחצית השניה וגוטי כבש את הרביעי בדקה ה64. בדקה ה74 סלאדס כבש אחרי מסירה של ראול וכעבור שתי דקות ראול היה זה שכבש לאחר מסירה של פרננדו מוריינטס. דל בוסקה: ""הם עצרו אותנו במחצית הראשונה והתוצאה הסופית גרמה להם עוול. הם היו מאורגנים יפה, וחסר להם מעט ניסיון באזורים מסוימים. אנחנו שיחקנו ביעילות והצגנו כדורגל טוב מאוד בחלק משלבי המשחק. יצרנו הרבה מצבים, ולכן גם כבשנו הרבה." צופים: 65,309 ב"סנטיאגו ברנבאו". ריאל פתחה עם ההרכב הזה: קסיאס, סלגאדו, היירו, הלגארה, קרלוס, סלאדס, קאמבייסו, פיגו, סולארי, גוטי וראול. http://www.marca.com/ficheros/marca/fotos02/realmadrid02/todos_celebran_gol.Xxx כמה מילים על שאר המשחקים המעניינים של אתמול: אינדהובן - אסנל- משחק מצוין של ארסנל ששטפה את המגרש. ספרטק - ולנסיה- סיכמתי, זה בדף 1 של הדיון הזה. ליברפול - באזל - יפה איך שבאזל החזיקה מעמד. ליברפול בעוד משחק אפור. א.א.ק - רומא - רומא ממשיכה עם היכולת הרדודה ואפילו את א.א.ק לא מצליחה לנצח. אינטר - אייאקס - משחק לא טוב במיוחד של אינטר אך אתמול זה הספיק לניצחון מול ההולנדים.
בובי החזיר את ההרכב הרגיל למשחק נגד פיינורד, וזה אומר ספיד, סולאנו, דייר ורובר בקישור והוג וינאה על הספסל. ניוקאסל הגיעה למצבים רבים, כשאמרטון (יימח שמו! היה אמור לעבור אלינו ולהבקיע גולים, במקום זה...) הציל מהקו ממש ברגע האחרון את הבעיטה של בלאמי שעברה את השוער. חוץ מזה גם נגיחה של סולאנו נהדפה בקושי רב ע"י השוער שלהם. ניוקאסל שלטה במשחק ורק חוסר מזל מנע ממנה להבקיע. לא נעים להגיד את זה, אבל התסריט הזה חוזר. בזכות הקישור הנפלא של ניוקאסל ניוקאסל שולטת בכל המשחקים, אבל משהו מקדימה כבר לא כמו שהיה פעם.... ניוקאסל לא כובשת, ועכשיו היא קיבלה מכה נוספת כשבלאמי הורחק מ3 משחקים בעקבות נגיחה בפרצוף של איזה אוקראיני במשחק הראשון. ניוקאסל במצב רע, והתקווה האחרונה שלה היא צמד המשחקים נגד יובנטוס. מה שכן, יובנטוס בטח תזלזל בניוקאסל, כך שאני מעריך שהמשחק הראשון בסט. ג'יימס פארק לא ייגמר בהפסד, ויש סיכוי גם לתיקו עכשיו כשלואה-לואה יפתח בטוח בהרכב. בדלה אלפי צריך להתפלל..... מול קייב בבית אנחנו צריכים לנצח ואנחנו צריכים לעבוד קשה מול פיינורד שכבר הוכחנו שאנחנו יכולים לתת להם פייט...
אנדראס מנדוזה חלוצה הפרואני של קלאב ברוז' יחמיץ את שני משחקיה הבאים של ברוז' בליגת האלופות (בגלל פציעה) - מול גלאטאסאריי ומול ברצלונה. http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UCL/39001_351X180.Xxx לא קשור לליגת האלופות אבל מאמנה של סטוויה בוקרשט לא מרוצה מההנהלה ומהשחקנים ושוקל להתפטר. http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/footballcentral/FootballCentral/38997_351X180.Xxx
מחר: ארסנל - אוקזר. ברוסיה דורטמונד - פ.ס.וו. ספרטק מוסקבה - ליברפול. באזל - ולנסיה. ריאל - א.א.ק. רומא - גנק. איאקס - רוזנבורג. ליון - אינטר. אח"כ, אם יהיה לי זמן, אני אפתח על המשחקים דיון שבו אני אכתוב על כל משחק. אם אתם רואים שאני לא פותח, פתחו אתם.