שוב הכדורגל מוכיח כמה הוא מרגש. פספוס אדיר של סיטי וכשלון אישי של פפ. היו צריכים לסיים את זה קודם. אייאקס וטוטנהאם בחצי גמר, מי היה מאמין??
ברוך בורא הVAR איזה פייט שאלוהים ישמור אותנו. הלב יוצא אל גווארדיולה אבל מבין ארבעת המשחקים הייתה לי אז תחושה שטוטנהאם עוברת.
יהיה שובר לב מבחינתי לראות כמה שחקני בית שלנו מדיחים אותנו. מצד אחד אני מקווה שטוטנהאם תגיע שהיא מסובכת במאבקי טופ 4 Sent from my SM-N950F using Tapatalk
וואוו ואווו ואווו איזו דרמה !! . אני מאוד שמח מהתוצאה הסופית, אבל היפוך הרגשות כתוצאה מפסילת השער של סיטי היא בלתי נשכחת . כישלון א-ד-י-ר של פפ . 3 שנים הוא מודח ע"י קבוצות נחותות משמעותית מסיטי עם הסגל היקר בהיסטוריה של הכדורגל . גם אם ייזכה באליפות אנגליה ( ואני מאוד מאוד מקווה שלא ), הכישלון בליגת האלופות הוא אדיר . בואו נזכיר שפפ קיבל תקציב היסטורי ובלתי מוגבל בתקופה שלו בסיטי, והשקיע למעלה מחצי מיליארד דולר על שחקני רכש, ולמרות זאת הוא לא מגיע אפילו למעמד חצי הגמר במשך 3 שנים . עוד משחק בלתי נשכח בליגת האלופות, ואני מחכה כבר לצפות בשידור החוזר .
אם אייאקס תעבור אז זה יהיה גמר שני שלה בשלוש שנים האחרונות במפעל אירופי. מדהים. אני אישית מקווה לאייאקס בגמר. רוצה להנות מהתענוג הזה עוד קצת.
איאקס - ליברפול גמר נהדר עם כל ההתלהבות של עכשיו, אם ברצלונה עולה לגמר זה 90-10, בלי קשר למה יקרה בחצי הגמר בין טוטנהאם לאיאקס.
שמע, עדיף לי להפסיד לחיה, כריסטיאן, יאן וטובי מאשר לקבוצת כוכבים מקטאר...מבחינה מקצועית השארנו את ריאל ויובנטוס מאחור. טוטנהאם לא יותר טובה משתיהן...אני האחרון שמזלזל באחינו (הם יותר יהודים מאיתנו), אבל מקצועית זו ההגרלה הכי קלה שיכולנו לבקש. יש לנו הזדמנות ענקית לעלות.
איזה מפעל מרגש. פשוט מדהים. ה-VAR זו פשוט אומנות. לא יודע איך יש אנשים שמתנגדים לדבר הזה. מוסיף הרבה רגש, מתח ובעיקר צדק למשחק. פשוט נפלא. לא מבין איך פפ נותן לסאנה לשחק 10 דקות בשני המשחקים. נשגב מבינתי. ואיזה שחקן סון. פשוט מפלצת. הופעה של שחקן טופ.
שמעו הרבה פה יורדים על גווארדיולה וגם רוב הביקורות מוצדקות, טוטנהאם הוכיחו שהם יודעים לעמוד תחת המכונה של פפ. וטוטנהאם בכלל אנדרייטד, סון מבחינתי סופרסטאר ענק כרגע, אריקסן גאון כדורגל. טובי ויאן בכלל אוהבי ליבי. חצי גמר מסקרן, מי יודע אולי בסוף ניקח את הטרבל? Sent from my SM-N950F using Tapatalk