ליגת האלופות מח' 1: צ'לסי גברה 0-4 על מכבי תל אביב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י orimor2212, ‏15/9/15.

1. DRORIKO Member

גם נגד פלזן ובאזל הקבוצה השניה שלטה ובכל זאת זהבי עשה גולים מכלום וכולם היללו אותו(ובצדק). מול הגנה של פרמייר ליג זה כבר סיפור אחר.

2. סמואל אטו Member

כשייצרו לו מצבים.
    אתה ראית את זהבי במצב לגול היום?

וצ׳לסי זה לא ״הגנה של פרמייר ליג״ , זה ״קצת״ מעבר.

3. קשר שמאלי Member

מגוחך לבוא בטענות לזהבי. תבוא בטענות לבלם האהבל שמוסר ליריב ועושה עבירות מטופשות ברחבה.

4. DRORIKO Member

עד עתה זאת הקבוצה שספגה הכי הרבה שערים בליגה.

5. Raulito Madridista

גם לי מותר פעם בטריליון שנה הודעה אחת שהיא זבל:
    על כל גול של נוסא איגבור העונה הוא רשם גם את החמצת העונה. ק"ש והערב זה בשלוף, אני בטוח שהיו עוד קודם.
    דווקא דור פרץ עם הפעולה ההתקפית הכי טובה של מכבי במשחק עם כל הכבוד להרמה של מיטרוביץ' לריקן.
    נכון שזה לא סוף העולם אבל אין קבוצה שלא רוצה לתת גול כבוד, קבוצה שלא מגיעה בכל שנה למפעל מסתכלת על כל פסיק, שער, נקודה בסיכום הסופי.
    רק עוד 5 משחקים כאלה והשיא העצום של מכבי חיפה של אלישע יישבר:)
    (לא באמת)

נו באמת, ההערה על ההגנה של צ'לסי מגוחכת. היא לא תסיים את העונה עם 70 שערי חובה, הסטט' תתאזן בסוף. ולסטר כבשה 11 שערים כמו מנצ'סטר סיטי, אז מה, היא יותר מסוכנת מארסנל? טוב, רק מארסנל של היום, נקודתית :)
    לרזומה של זהבי צריך להוסיף גם את הגולים הגדולים באירופה במדי הפועל ת"א למרות שיש כאלה שמתכחשים לזה - בנפיקהX2, ליון(גם אם זה האמא של הפוקסים), השער שהוריד אבן מהלב - בגומלין נגד זלצבורג בבלומפילד. וגם שער האליפות זה קצת יותר משער נגד קבוצה פח כמו בית"ר, יש משמעות גדולה לשער הזה, הטיימינג ועוד.

6. DRORIKO Member

אני אחזור על זה בפעם האלף,מה יהיה בהמשך העונה אף אחד לא יודע, כרגע ההגנה של צ'לסי לא נראית טוב בליגה. אתה רואה את זה בחוסר תיאום בין הבלמים, אתה רואה את זה עם הקישור הרך מדי, אתה רואה את זה עם איבנוביץ' שאיבד את עצמו לגמרי.

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בסה"כ הופעה מכובדת של מכבי. שמעתי את נדב ואוחנה בשידור, וואינט כבר בפםוש עם המילה "תבוסה", ואני קורא מהכתבים בטוויטר, תבוסה לא תבוסה , מתחילים לצחוק על ההופעה. אוחנה או נדב אמרו בשידור "הם לא ציפו שזה יהיה 0-4". איזה בולשיט. מה הם חשבו שיקרה? אני בטוח שבמכבי לקחו בחשבון שזה יהיה 0-4 ואפילו ציפו לגרוע יותר.

"לא סוף העולם" , כאילו שמישהו חשב שזה סוף העולם. פערי רמות כאלה גדולים ו0-4, שאגב, תוצאה לא משקפת לדעתי, זה לא רע בכלל. אני מאמין שגם דינמו קייב וגם פורטו יפסידו שם.

אני חושב שאוהדי מכבי יכולים לצאת אופטימיים מההופעה הזו. מפתיחת המחצית השנייה עד הגול השלישי הם אשכרה לחצו צ'לסי אחורה.

מחזור הבא סיכוי אמיתי לנקודות. לא שדינמו קייב היא בני סכנין, כן? אבל 30,000 בסמי עופר יכולים לעשות יופי של הבדל. מגיע שאפו לצהובים על תצוגה מדהימה בברידג'. וגם לילדון הקטן שצעק למיקרופון רק הפועל בסיום המשחק! הוא התכוון הפועל באר שבע, למי שהיה ספק.

orimor2212 ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  8. קשר שמאלי Member

הדריבלים הסתמיים של ורמוט 40-50 מטר משער היריבה לא עושים רושם על יוקאנוביץ'

9. oranfu Member

הפסידו 4-0 למחליפים של צ'לסי.

10. DRORIKO Member

מכבי נתנה מחצית ראשונה טובה, במחצית השניה היא כבר התפרקה לגמרי,בגלל הבדלי הכושר בין 2 הקבוצות,אבל גם כי כשאתה בפיגור 0:2 או 0:3 המוטיבציה שלך יורדת פלאים, זה לא כמו באזל שהיתה אופציה להשוות. סך הכל להפסיד 0:4 לצ'לסי זה לא כזה נוראי ומכבי יכולה לחיות עם זה.

רדו מראיקוביץ', הבן אדם אפילו לא חודש בקבוצה. תהיו בטוחים שלא הביאו אותו רק בגלל השם שלו,אלא עשו עליו סקאוטינג טוב טוב בסרביה. אחד כמו ג'ורדי לא יחפף בעמדה הכי חשובה במגרש.

11. Luis Suárez Member

ובאטה הפסידו 4-1 ללברקוזן. ביג דיל.

12. Hapoel_Tel_Aviv Member

ודינמו ניצחה 1-2 את ארסנל.

13. הנתנייתי Member

כמו הסקאוטינג שהוא עשה כשהחליט לתת לבן בסט כמעט חצי מליון יורו לעונה?

14. DRORIKO Member

במחצית השניה היו על המגרש הזאר,קוסטה,פברגס ואוסקר. על איזה מחליפים אתה מדבר

15. DRORIKO Member

בן בסט לא מבקיע את הכמות שציפו ממנו. אבל הוא עושה דברים אחרים,כמו לפנות שטחים לזהבי ולחץ על הבלמים. בקבוצה לא חושבים שהוא פלופ כי עובדה שהוא עדיין שם ועדיין ממשיך לקבל דקות(גם אם לא היה בסגל הערב)