ליגת האלופות מח' 1: צ'לסי גברה 0-4 על מכבי תל אביב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י orimor2212, ‏15/9/15.

  1. Fabio Junior Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/06
    הודעות:
    1,892
    לייקים שהתקבלו:
    76
    את הקמפיין האירופאי של מכבי נשפוט בדיעבד, אבל אני חושש ששכחת איך הפועל נראו בליגת האלופות.
    אף משחק שלה לא היה כל כך חד צדדי כמו זה של מכבי מול צ'לסי.
    ובוא אני אגלה לכם סוד- זה בסדר.
    צ'לסי, במצבה הגרוע ביותר מזה שנים ובחצי הרכב, גדולה בכמה וכמה מידות על מכבי.
    מכבי גדולה בהרבה על הכדורגל הישראלי שנמצא, לפי דעתי לפחות, בירידת רמה עקבית בעשור וחצי האחרונים.

    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
     
  2. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    אני לא מחפש להאדיר את הפועל, פשוט נראה לי מגוחך להחמיא למכבי. תראו מה כתבו בתקשורת האנגלית על הקבוצה. אגב, אתה אומר דיי עם ההשוואות המטומטמות האלה - וממשיך להשוות. אז אותה מנצ'סטר יונייטד סיימה במקום השלישי, זה נכון, אבל בפרמיירליג שיחקה אז קבוצה בשם ארסנל שהייתה קבוצה פנטסטית, הליגה האנגלית דאז הייתה הרבה יותר חזקה מהרמה היום(אואן אגב הציג באותן שנים את הכושר הטוב בקריירה שלו). יונייטד הייתה מפלצת כדורגל עם שמות כמו ואן-ניסטלרוי, בקהאם, גיגס, פרדיננד ועוד. בעונת 2002-03 היא לא רק זכתה באליפות תוך שהיא מוחקת פער גדול מארסנל אלא גם עשתה עונה אירופית יפה עד שהגיעה ריאל מדריד - היא צלחה בקלילות את בית המוות למשל עם שני נצחונות על יובנטוס וגם ניצחה את דפורטיבו לה-קורוניה בריאזור בלי שום בעייה. חתיכת קבוצה, בקיצור. ומכבי חיפה אשכרה הובילה נגדה וגם שיחקה בהרכב הרבה יותר התקפי. יעקובו היה מושעה אבל קטן, זנדברג ורוסו הם שחקני הגנה מובהקים. וגם פראליה ובאדיר הרבה יותר התקפיים ממיטרוביץ' או אלברמן. מכבי חיפה אשכרה באה לאולד-טראפורד ולא שינתה את המערך. ברור שמן הסתם היא התגוננה ולא הייתה לה ברירה.
     
  3. Turgi Guest

    אני ממשיך להשוות בשביל לנסות להראות לך כמה זה לא רלוונטי.
    בכל מקרה, לא תשכנע אותי שהסגל של יונייטד בזמנו חזק יותר מהסגל של צ'לסי היום.
     
  4. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,554
    לייקים שהתקבלו:
    26,843
    מין:
    זכר
    יונייטד של אותה עונה לוקחת היום בפרמייר ליג אליפות קלילה.
     
  5. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    רק הערה קטנה: אצל מנצ'סטר יונייטד השלם כמעט תמיד עלה על סך חלקיו. מעבר לכך שלצ'לסי אין שום דבר שקרוב לחלוץ על כמו ואן-ניסטלרוי, 44 שערים באותה עונה. אבל בסדר, נזרום איתך: ובאותה מידה לא תשכנע אותי שמכבי עשו משהו נגד צ'לסי, שהם ראויים למחמאה כלשהי. עוד פעם: לא ביזיון או משהו כזה ובטח לא 'הצלחה' או משהו שקרוב לזה. תראו את התגובות של זהבי ואלברמן, הם בעצמם 'מודים'. אבל אם בא לכם לטפוח לעצמכם על השכם(מומנטום של קבוצה בכלל לא חשוב? אני לא מסכים) אחרי המשחק הזה אז שאפו. אני כן חושב שמכבי תשיג נקודות בבית, תרתי משמע, המשחק נגד דינמו קייב הוא כן הזדמנות.
     
  6. Turgi Guest

    לרגע לא החמאתי למכבי, להפך, אני מאוכזב. לא מהתוצאה אלא מהדרך.
    שמחה לאיד זה מובן וטוב שזה קורה, אחרת מה שווים החיים שלנו כאוהדים של קבוצה מסויימת. אין לי בעיה עם זה.
    הבעיה זה שמגמדים כל מה שמכבי עושה.
    עברו את פלזן - לא קבוצה.
    עברו את באזל - באזל נחלשה. (כל כך נחלשה שיש לה 12 נצחונות מ14 משחקים העונה)
    הפסד לצ׳לסי - צ׳לסי חלשה. יונייטד ובנפיקה - אימפריות.

    בשורה התחתונה. שיחקו אזפיליקואטה, פברגאס, וויליאן, אוסקר, הזארד, דייגו קוסטה. אם זה לא הטופ של אירופה אז מה כן? תוסיף את זומה ולופטוס צ׳יק שהם שחקני העתיד של צ׳לסי. ואת רמי, בגוביץ׳, קייהיל ובאבא, שהם שחקני סגל לגיטימים. קיבלת קבוצה מצויינת.
    להגיד מי זה לואיק רמי והזארד החיוור, כאילו הם שגיב יחזקאל וקלאודיו בומבה זה זלזול ישראלי טיפוסי.

    אם מומנטום כל כך חשוב לך, בדוק את המומנטום של מנ יונייטד ההיא.
     
    orimor2212, סמואל אטו ו-David De Gea אוהבים את זה.
  7. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    אם באזל קורעת את הליגה השוויצרית זה לא פוסל את הטענה שזו לא אותה קבוצה, שאיבדה כמה משחקני המפתח וגם הגיעה למשחק הגומלין ללא החלוץ הבכיר. מכבי נהנתה מטונות של מזל, היא לא שיחקה מספיק טוב באף אחד מהמשחקים אבל אחרי המשחק כתבתי בפירוש - "מכבי לא צריכה להתנצל, מזל זה חלק מהמשחק וקצת מזל נחוץ כדי להגיע לליגת האלופות". פלזן ובאזל קבוצות לא רעות, אבל הצחיק אותי לראות שבתקשורת הישראלית הפכו אותן לברצלונה.

    דייגו קוסטה פתח על הספסל, רק בואו נדייק. ועדיין כל מה שכתבת לא סותר את האימרה שלי שמכבי לא עשתה שום דבר, לא הצליחה להפריע ולא הצליחה להקשות. ולעניין המומנטום - נכון, יונייטד גימגמה אז אבל זה לא משתווה לפתיחת העונה הגרועה ביותר של צ'לסי מזה הרבה-הרבה זמן. מצטער שלא נפלתי מהכיסא משחקני העתיד של צ'לסי. ויונייטד גם הייתה קבוצה הרבה יותר טובה כמו שאמרתי לך, באחריות. שמחה לאיד? מה יש לי לשמוח לאיד כשמכבי בליגת האלופות. אם היא תפסיד מחר להפועל רעננה אני אהיה מאוד שמח. אוהדי מכבי אגב היו הראשונים לכתוב שחיפה ניצחה הרכב שני של מנצ'סטר יונייטד. אז רק לצורך הבהרה - חיפה לא סתם ניצחה, זה היה 3:0, מכובד גם נגד קבוצת הבנות של יונייטד. שנית, קטן בעט לחיבור אחרי סלאלום, ז'וטאוטאס השיג 6 נקודות בסטנגה עם הגול שלו - שני גולים שהיו בצבע, לא איזה פוקס. ואז שיחקו ביונייטד פרדיננד, גארי נוויל, סילבסטרה שהיה שחקן הרכב, ג'ון אושיי שהיה פיפטי-פיפטי בין הרכב לספסל וגם פול סקולס וסולשאר.
    אני אשמח אם תצטט הודעה שלי שכתבתי בה שבנפיקה היא אימפריה או משהו כזה, להיפך. והפועל ההיא התכוננה 'עקום' לליגת האלופות, לא הביאה אף שחקן זר שיישדרג אותה. גם מכבי..
     
  8. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,554
    לייקים שהתקבלו:
    26,843
    מין:
    זכר
    עדיין לקבוצה ישראלית עדיף לשחק בצ'מפיונס מול הקבוצה הכי חזקה בסיבוב הראשון בחוץ גם אם זה אומר לקבל בראש, כיוון שבסיבוב השני יש סיכוי לא רע שאותה קבוצה תבוא אחרי שהשיגה את מטרתה בשלב הבתים ואז בבית כמובן יותר קל לנצל זאת
     
  9. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,821
    לייקים שהתקבלו:
    20,930
    כשמכבי ת"א מובסת 4-0 בהליכה ע"י חצי הרכב של צ'לסי, הם נראים בסדר גמור והתוצאה לא חשובה בכלל.

    אז על אותו משקל אני אגיד שהקמפיין המביך של חיפה היה דווקא בסדר גמור גם. עלינו לשחק בליגת האלופות עם טאווטחה, גולסה וזגורי בהרכב ולא הושפלנו בשום משחק, הפסדים מינימליים של 1-0.
     
  10. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,002
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    בתכלס שיחקתם לא רע בכלל באותו קמפיין.
     
    orimor2212 אוהב/ת את זה.
  11. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,821
    לייקים שהתקבלו:
    20,930
    סה"כ באמת זה היה לא כזה רע מבחינת המשחקים עצמם והיה חוסר מזל דיי גדול, אבל שורה תחתונה היא שמה שזוכרים זה תוצאות והקמפיין הזה הפך לבדיחה.
     
  12. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,554
    לייקים שהתקבלו:
    26,843
    מין:
    זכר
    אני קונה שוב קמפיין כזה, הבעיה הגדולה שהכסף לא נוצל לשדרוג המועדון ולא הקוריוז עצמו.
    בכך שחר הוכיח סופית את חוסר ההבנה המוחלט שלו בכדורגל. מי שמביא את בוקארי וכליבאת אחרי הכנסות כאלה צריך לעזוב את הענף חד משמעית
     
    Civil ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. Turgi Guest

    שיחקתם לא רע.
    השורה הסטטיסטית היא היסטורית.
    היה נחמד אם לא היית משכתב את ההיסטוריה כהרגלך.

    רק שלושה שחקנים שלא שיחקו נגד מכביב יפתחו נגד ארסנל. מילואים.
     
  14. Drama Guest

    חייב להגיד לך שאני מבין את הדעה שלך על כליבאת ובדיבורים לפני שהוא חתם חשבתי שנקבל מה שהוא נתן בחצי עונה הראשונה אשתקד בחיפה, אבל אצלנו הוא שחקן אחר לגמריי. ממליץ לך להתרשם ממנו משחק אחד מלא. לא מזכיר ולא דומה למה שהוא בחיפה, והרבה יותר טוב מההופעות בסכנין.
     
  15. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,554
    לייקים שהתקבלו:
    26,843
    מין:
    זכר
    הרבה שחקנים שבולטים בקבוצות בינוניות לא מתאימים לקבוצות צמרת.
    שי הולצמן ואסי טובי כבשו עשרות שערים בקבוצות ברמה של מכבי פ"ת אבל בקבוצות הגדולות שיחקו מעט ולא בלטו(למרות הגול של שי מול טורפדו שיזכר לעד כמובן).
    גם כשהולצמן לקח מלכויות שערים אף מועדון גדול לא הסתכל עליו.

    שוב אתה לא יכול לסיים קמפיין בשלב הבתים בצ'מפיונס ולהביא רכש ברמה של מכבי שעריים.