ליגת האלופות מח' 1: צ'לסי גברה 0-4 על מכבי תל אביב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י orimor2212, ‏15/9/15.

1. Andrea21 Member

אני אגיד לך למה ציפיתי - ציפיתי שהגולים של צ'לסי יגיעו אחרי שהם קצת קצת קצת מתאמצים ולא בהליכה. ציפיתי שטל בן חיים לא ימסור להם את הכדור בחצי שלנו אחרי מיני לחץ של שחקן שלהם, ציפיתי גם שהוא לא ירד עם שני רגליים לרגל של קוסטה בתוך הרחבה, ציפיתי גם שהוא לא ינסה לעבור שלושה שחקנים בחצי שלנו כאילו הוא בקנבאוור, ציפיתי שנוסא לא יאבד כל כך הרבה כדורים באמצע כשאין עליו שום לחץ, ציפיתי שאחרי הפנדל המוחמץ ננסה לנצל את המומנטום לטובתנו, ציפיתי שהרמה סתמית לרחבה לא תסתיים ברשת של ראיקוביץ'. זה למה ציפיתי.

Drama ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  2. סמואל אטו Member

אז כנראה שלא ראית את מכבי תל-אביב או צ'לסי מעולם.
    מזמין אותך לראות באיזו קלות עמאשה וז'ורז'יניו הגיעו למצבים נגד מכבי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. סמואל אטו Member

גם אתמול הוא ניפנף כמה שחקנים של צ'לסי, אז?
    הוא לא שחקן של דריבל, הוא שחקן של תנועה, ותאמול הוא כמעט ולא נגע בכדור בשלישי ההתקפי של מכבי. כשהוא כן נגע, הוא נראה טוב.

4. DRORIKO Member

הוא לא נפנף שום דבר, נתקל בבלם שחיסל אותו לגמרי,וזאת למרות שאותו בלם נמצא בתקופה רעה. זה לא וולטר סמואל שהוציאו אותו מהקבר בשביל לעלות לשחק. אז אפשר להגיד שאולי אתמול הוא תפס יום רע, אבל גם נגד בלגיה ראינו את המוגבלות שלו(עם כל הכבוד לבעיטה הלא באמת מסוכנת ההיא שסחטה הדיפת-דאווין של קורטואה) וקבל ספוילר-הוא גם לא יעשה פיו פיו לאוהדים של בלגיה.

oranfu ו-Fabio Junior אוהבים את זה.
  5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

האיבודים השטותיים האלה הם ברובם כי צ'לסי משחקים ומגיבים מאוד מהר ולוחצים על שחקני מכבי שצריכים בעצמם לחשוב ולפעול מהר, והם לא יכולים.
    ושוב, אתה ממש מקטין את צ'לסי, בקטע לא הגיוני. אני מקווה בשבילך שאתה בציני בקטע עם מכבי פתח תקווה.

וההחמצה של נוסא קטסטרופלית.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  6. Turgi Guest

מזכיר שהפועל הענקית הייתה עם אפס נקודות אחרי שלושה משחקים ואף אחד לא נתן להם סיכוי.
    יהיה בסדר, שיחקנו נגד העילית של אירופה.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב לחזור הביתה כי אין כמו הבית!

אז ככה, נעלמתי לכם ככה לשבוע, נסעתי לראות עולם וכדורגל בפעם המי יודע כמה. זה התחיל עם משחק ביום שבת בין פיורנטינה לגנואה (0:1 לפיורנטינה), המשיך עם הקבוצה השניה שלי, אינטר, שראיתי אותה מנצחת בדרבי את מילאן (0:1) ונגמר עם ההפסד הצפוי לצ'לסי 4:0, אבל חוויה מרגשת.

אף אחד שטס לא הישלה את עצמו שאפשר לעשות סנסציה, התקשורת נתנה אשליה לכולם וגם חתכה את מכבי בצורה טיפשית, הרי גם חצי הרכב של צ'לסי צריך לפרק את מכבי, עם כל הכבוד להישג הכביר שהפועל עשתה ב-2001, אי אפשר להשוות את פערי הרמות העצומים האלה, צ'לסי היא אלופת אנגליה, מאומנת על ידי המאמן הכי טוב בעולם, וסוללת השחקנים שלה, הן שבאה מהספסל והן שמשחקת בהרכב פשוט מפחידה, עם כל הכבוד, למכבי אין מה להציע לה, גם אם יש לה 5 יעקובו בכל עמדה מבחינת זרים ועוד 6 ערן זהבי בתפקידים שונים. אין הפערים האלה פשוט מטורפים.

הדבר היחידי שמאכזב זה שני הגולים הראשונים שמכבי חטפה, שניהם גולים מבאסים, הראשון של השוער, למרות שמוריניו יכול להגיד עד מחר שלא, השני זה פשוט נאיביות וטיפשות, הזכיר לי אחד לאחד את מה שהיה לישראל בבוסניה ולא היה ספק שזה מה שיקרה, אבל מכבי כמו מכבי פשוט לא היה לכבוד שלה להעיף את הכדור כשהוא עוד היה אצלה בכמה שניות בסוף המחצית. לדעתי מכבי נתנה, למרות התוצאה, הופעה בסדר גמור, יחסית למשחק ראשון בצ'מפיונס, אין לי ספק שניראה יותר טוב, ולא נסיים כמו מכבי חיפה, ואם איגיבור, שוב איגיבור, היה יודע לתת גול, אז וואלה כבר אתמול היינו מסיימים את הסיפור הזה. 7 משחקים רצופים לקבוצות ישראליות בלי גול בליגת האלופות (ואז נזכרים שהניצחון המדהים של דינאמו זאגרב על ארסנל היה הראשון שלהם באלופות מאז 1999! וזה לא כזה נורא פתאום)

אני חושב שחותכים את השוער יותר מדי, חבר'ה ילד בן 19, עם משקל של 3 מיליון אירו עליו, מותר לו לטעות, שוערים גדולים ממנו עושים טעויות, מה תגידו על טר שטגן? קסיאס היה טועה לא מעט, אפילו קורטואה עושה שטויות בצ'לסי, ואני יכול להביא עוד 50 דוגמאות. אני מניח שהמשחק היה סוג של התרשות, בדיוק כמו שעבורו גם לכל מכבי, ומפה נבעה הפאניקה הזאת. אבל בסדר. מכבי נפתרה מהמשחק הקשה ביותר כבר בהתחלה, וזה הכי חשוב, ועל המזל שלה דינאמו קייב ופורטו סיימו ב-1:1, ובעוד שבועיים יש למכבי הזדמנות גדולה לצאת עם נקודות.

והקהל של מכבי? אין מילים. טירוף.

היתה חוויה, עוד חודש נוסע שוב, לראות אינטר נגד יובנטוס ופורטו מכבי.

Raulito, Turgi ו-Nave אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

דינמו קייב קבוצה טובה עם מלא כשרונות, אבל נאיבית קצת

9. סמואל אטו Member

זה ה-משחק עבור מכבי בבתים.
    אם הם ינצחו כל האופציות פתוחות עבורם, אבל תיקו זה כמובן תוצאה יותר סבירה וטובה מאוד.
    הפסד והמקום השלישי יהיה סגור עבורם לדעתי.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם יפרקו את דינאמו קייב 3-4 (בפיפ"א זה לא יכול לקרות לדעתי אז בטח שלא במציאות!) אי אפשר להגיד שכל האפשרויות פתוחות עבור מכבי. זה קצת הזוי. בשביל שלמכבי יהיו כל האפשרויות פתוחות צריכים לקרות דברים הזויים מאוד ב-4 המחזורים הקרובים.
    כל נקודה היא ברכה עבור מכבי ואחרי 11 שנה שאתה נעדר מהמפעל הבכיר ביבשת זו צריכה להיות ההסתכלות. כשיהיו עוד כמה פעמים ברצף שקבוצה ישראלית תעלה ועד עכשיו אני לא ראיתי ואני לא רואה את זה קורה, אולי ההסתכלות תתחיל להשתנות.

11. ייא Member

למה 7 מש בלי גול? אנחנו כבשנו וניצחנו שנה אחרי חרפת אלישע

12. סמואל אטו Member

היה פה דיון על מה התכוונו שחקנים שאמרו שהם ״נתנו לצ׳לסי יותר מדי כבוד״.
    אז הם התכוונו לזה:

אבי ריקן.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא שאני משווה את רמת היריבות לצ'לסי, אבל הפועל בכל משחק בצ'מפיונס נראתה בסדר גמור, בהפסדים וגם במשחקים שהיא הוציאה נקודות.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אפשר לקבל את זה חלקית מאוד. פיזיים וחזקים מכבי לא יכולה להיות יותר. היא יכולה לנסות חזק יותר, אבל ההבדל לא היה משמעותי עבור קבוצה כמו צלסי.
    מבחינת הקרובים, לדעתי אם שחקני מכבי היו מנסים יותר ללחוץ ולהיות יותר קרובים לשחקני צלסי במרחקים המדוברים, זה רק היה מקל את העבודה על צלסי.

15. סמואל אטו Member

פיזיים לא, אבל יותר אגרסיביים כן ולדעתי זו הייתה הנקודה שלהם.
    השטח המדובר 16-30 מטר מהשער של ראיקוביץ׳ זה השטח הלגיטימי ללחוץ אותם(רגע לפני שהכדור מגיע לקוסטה/ נבעט לשער) ואני אניח שהוא אומר את הדברים האלה כי זו הייתה התכנית מלכתחילה. בסופו של דבר, הכי חשוב זה שהם ילמדו וירוויחו מההפסד למשחקים הבאים.