ליגת האלופות מח' 1: צ'לסי גברה 0-4 על מכבי תל אביב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י orimor2212, ‏15/9/15.

1. Drama Guest

איפה כל הבוחשי מוחות שאמרו שזהבי לא יכול לפתוח בליגה האנגלית ? גם שהוא עומד בקנה מידה הכי גדול בעולם זה לא גורע ממנו. אם השחקנים סביבו קצת יותר חדים (בעיקר נוסא) היינו יכולים לכבוש.
    אחלה ערן ואחלה גל אלברמן מחצית ראשונה לא הרגשתי את ססק.

2. alexshw Member

אתה לא מכבי פ"ת?

3. Andrea21 Member

זו לא התוצאה שמאכזבת אותי, אלא הדרך. זה היה קל מידי לצ'לסי. שלא תבין אותי לא נכון - צ'לסי נראית נורא, מבולבלת ולא מאורגנת. ההתקפה שלה כרגע מתבססת על פעולות אישיות וצירופי מקרים. אנחנו חילקנו להם מתנות בלי סוף והעובדה שהם לא ידעו לנצל אותן נובעת מחוסר הביטחון והבלבול במשחק ההתקפה שלהם, ה"הקשנו עליהם לפתח משחק" זו שטות גמורה ושקר מוחלט.

4. Drama Guest

שקבוצות ישראלות משחקות בחו"ל אני אוהד כל אחת כל עוד היא מכבי. גם אם זה היה מכבי כפר כנא

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני באמת חושב שהקשנו עליהם, בלי שום קשר לזה שהם לא במיטבם. השחקנים סגרו באמת טוב רוב הזמן.
    ה"קל מידי" הזה קורה כל הזמן. אלה הפערים, אנחנו רחוקים מהם שנות אור.

6. DRORIKO Member

לא חושב שמכבי חילקה להם מתנות. אלה פשוט פערי הרמות. איגיבור ואלברמן שהם ביריונים לליגה(ואיגבור גם מספיק חזק בשביל פלזן ובאזל) הם ילדי כאפות מול ויליאן ואוסקר. ערן זהבי שהראה שמסוגל לפרפר גם בלמים צ'כים אובד עצות מול זומה . אלה פערי הרמות ומכבי יצאה עוד בזול. אז יש עכשיו לינץ' לא מובן על טל בן חיים הבלם בגלל 2 טעויות שעשה, שים כל בלם מהליגה במקומו וזה רביעיה עוד במנהרה.

7. JohnTerry26 Member

לא יודע אם זה הוזכר אבל היה תענוג לראות את אוהדי מכבי, נתנו מופע ביציעים.

Drama, EuropeGuy ו-אלעד אוהבים את זה.
  8. סמואל אטו Member

לא מבין למה ציפית.
    כשאתה משחק נגד בני סכנין הם שמים לך 2 גולים ומגיעים ל 4-5 מצבים בטוחים.
    דמיינת שקוסטה פחות מפחיד מעמאשה?

השחקנים האלה מאומנים לזהות פרצות, לעשות תנועה ולמסור כדור בדיוק של מילימטרים. תחת לחץ וסופר מהיר.
    פברגאס יכול לבוא מסטול לאימון והוא ידייק ב 99 מתוך 100 מסירות שתיתן לו מכל סוג ובכל רמת קושי.
    זה למה הם בצ׳לסי.

orimor2212 ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  9. Raulito Madridista

מכבי לא הקשתה על צ'לסי, זה בדימיון. היא עשתה שני פנדלים אידיוטים אחרי טעויות בהגנה, היא איבדה כדורים בסיטונות ולא בגלל מתקפת לחץ אדירה של צ'לסי אלא לפעמים סתם כתוצאה מיום רע או רשלנות של איגיבור. צ'לסי קבוצה חיוורת כרגע וגם מול מכבי פ"ת היא הייתה מתקשה. מכבי הגיעה למצב אחד מעולה אבל איגיבור החמיץ(אני עדיין מחכה להסבר פיזי מהנציג שלו כאן - מדוע ההחמצה הזו לא קטסטרופלית) ומצד שני עם כל הכבוד בדקות האחרונות צ'לסי לא הייתה רחוקה מלכבוש את החמישי וגם האזר לפניכן נדמה לי טייל ברחבה ונבלם ברגע האחרון. מוריניו שמר חלק מהשחקנים לקראת ארסנל בשבת, משחק הרבה יותר קשה מן הסתם.

ממליץ גם לטל בן-חיים הבלם לסתום את הפה קצת, הבנו שהוא שיחק בצ'לסי וכל הכבוד לו אבל חאלאס. הכתב הוציא את דבריו מהקשרים עם עניין ה-'לא אחגוג אם אכבוש נגד צ'לסי', אבל הוא מדבר יותר מידי. גם מוריניו היה מוותר עליו בשלב מסוים, לא מייד כמו גרנט אבל אחרי שנתיים-שלוש גג. אני גם לא משוכנע שהוא היה מחזיק מעמד יותר מדי זמן כשחקן הרכב.

10. Sturridge Member

אין ספק שנגיחה מעל השער במצב נייח זה סימן שהוא יכול להיות חלוץ מוביל בליגה.
    מצחיק שתגובה כזו באה אחרי תבוסה 4-0 עם אפס בעיטות למסגרת.

(לפרוטוקול- אני גם לא פוסל אותו לפי משחק כזה. אבל לפעמים עדיף לא להגיב)

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Drama Guest

ערן לא מתאים להיות חלוץ לדעתי אבל אתה יכול לראות שהוא יכול להשתלב בליגה. הדריבל, היציאה קדימה, המסירה המדוייקת, הבעיטה החזקה (גם אם לא למסגרת). כדורגל זה לא שחור או לבן, יש דברים שמזהים בלי קשר לתוצאה.

12. DRORIKO Member

צ'לסי קבוצה חיוורת כרגע וגם מול מכבי פ"ת היא הייתה מתקשה
    רן בן שמעון קורא את זה עכשיו ומרוב צחוק יוצאת לו הטחינה מהאף

Turgi ו-JohnTerry26 אוהבים את זה.
  13. Drama Guest

אחרי הקיצור גם טחינה בקושי יורדת לו בגרון :D

בכל מקרה אם מכבי פ"ת הייתה משחקת מול צ'לסי היה אפשרי לנצח אותם בסטמפורד. דנינו נצמד אישית לקוסטה לא נותן לו לנשום, אני שם את דור אלו צד ימין סוגר את הזאר הרמטי. לחץ מטורף במרכז השדה של קניוק ומונונגה ראשון לכל כדור ראש, משפיל את מאטיץ'.
    אני רואה איך מוחמד כליבאת מקבל כדור לרגל בין הבלמים מפאנקה, מכניע את בוגיץ' ומרעיד את ה5,000 אוהדים שנסעו מאם המושבות וסגולה למלות את סטמפורד ברידג'

ואז התעוררתי

14. crazyblue9 Member

ערן זהבי לא יכול להיות אפילו שחקן הרכב בקבוצת תחתית בפריימר ליג

שחקן חלש שחכם על ליגה פח זבל

oranfu ו-ייא אוהבים את זה.
  15. DRORIKO Member

זהבי לא חייב מצבים כדי לעשות גול. נגד פלזן להזכירך הוא נפנף את הבלם וסחט פנדל. גם בליגה הוא מנפנף לא מעט בלמים. מול בלמים ברמה של פרמייר ליג הוא עושה במכנסיים. בנוסף כל פעם שהלך אחורה לקישור וניסה להפעיל את חבריו הוא נכשל, וזה משהו שבליגה הוא עושה על אוטומט. הוא לא לרמה הזאת,תשלימו עם זה כבר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/15