צודק במאה אחוז . אם כך אז 3 קבוצות מעל כולן - ליברפול , ריאל מדריד ואיאקס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .
שעמומון? אולי בקאמפ נואו! משחק קצבי ויפה לעיניים מצד שתי הקבוצות. עם כל הכבוד להתקפה (ששיחקה נהדר), גולת הכותרת היום היא ההגנה. סילבסטרה- משחק נהדר לבחור שלא שיחק 9 חודשים. התאבד על כל כדור ומנע מצבים, שאפו ענק על המאמץ. פיקה: משחק אלגנטי מאוד של הצעיר בן ה-19. יש פוטנציאל גדול וטוב לראות אותו פורח ליד ריו. בראון- איש המשחק.גארי במחזורים הקרובים יתפוס את מקומו, בראון עבר את השנה הטובה בקריירה שלו ללא ספק. היום? שלט בכל פרמטר. משחק מצוין. ריו- עם גרירת רגל, סלע יציב. הארגריבס: תרומה מצוינת להתקפה, בישול גול, ניקיון טוטאלי באזור שלו. גארי נוויל- ציון 11, באופוריה לראות אותו משחק! איזו תצוגת קהל, איזה סמל, איזה אושר
תגיד, על איזה חומר אתה?נשמע משהו בסט. 25 דקות והקבוצה שלך לא עוברת את החצי, ודוני לוקח 2 כדורים של אלף אחוז שער ועוד 2 חצאי מצבים מסוכנים מאוד שלנו, אתם פספסתם פנדל והגעתם לעוד חצי מצב, אז על איזו שליטה אתה מדבר? can we play you every week? אריבידרצ'י, או איך שלא אומרים את זה...
הולך להיות חצי גמר מרתק בין ברצלונה ליונייטד. אני לא חושב שהיונייטד פייבורטים נגד ברצלונה. עם זאת, היונייטד קבוצה יעילה יותר מברצלונה. יעילות שבאה לידי ביטוי, בין היתר, במשחק הגנה - לרבות שוער - יציב (להבדיל מחוליית ההגנה של ברצלונה), בשחקן שכמעט בלתי-אפשרי לעצור אותו(רונאלדו). מנגד, ברצלונה ביום נתון יכולה לנצח כל קבוצה בעולם, ואפילו להביס בנסיבות מסוימות. עם מסי בהרכב דברים יראו אחרת מבחינת ברצלונה (יש לי הרגשה שמסי יוביל את ברצלונה לזכייה בגביע). מבחינת ברצלונה, על-פי משחק ההגנה שלה יקום ויפול דבר, כלומר: אם ההגנה שלה תיראה טוב, אני דווקא נוטה להאמין שברצלונה תדיח את היונייטד.
עוד משחק בינוני לאוסף. מחצית ראשונה משפילה ומתחת לכל ביקורת, מחצית שנייה סבירה כאשר שאלקה כבר ריווחה את המשחק לחלוטין ושיחקה על כדורים ארוכים להתקפה. מה שגרם למחצית הראשונה להיות כ"כ גרועה היא כמובן העובדה ששוב פעם הקישור שלנו נדרס ע"י שאלקה כמו במחצית השניה בגרמניה בראשות יא-יא אדמילסון, סליחה, טורה. גם לצמד המרגרינות לא חסר, לא הצליחו להשתלט על המשחק ולא השכילו להרגיע אותו בכל החצי שעה הראשונה. סבא תיק תק (למתמצאים פחות: תוראם) לא היה כזה גרוע, אך אין ספק שלפתוח איתו כאשר ישנן אופציות אחרות (גם אם בסכנת הצהבה, לעזאזל, יותר חשובה ההעפלה לשלב הבא) זו החלטה טקטית בזויה מאין כמוהה מבית היוצר של המסומם המאוס. הפניולדה היתה בהחלט מפתיעה, אין ספק שהקהל כולו, גם אחרוני המאמינים ברעייקרד, מאס בהחלטות הפוליטיות וההזויות של הטמבל ההולנדי. בצד שמאל משייט לו הצרפתי הכלומניק והאימפוטנט ורעייקרד מוציא את השחקן הטוב ביותר שלו. ובשביל מה? בשביל לשמור כוחות ל...ליגה שגם כך גמורה מבחינתנו? את הפלופ האימפוטנט אנרי זה כבר ממש מביך לראות, מוסר כדור באמצע המגרש לצ'אבי ונשאר בנונשלאנט שלו מאחור, מקבל כדור ומנסה להיפטר ממנו מיד, מסירות גרועות, חוסר תכליתיות, איטיות, פשוט קטסטרופלי. ההשפעה של אטו על המשחק מינימלית ביותר ואין כבר ספק שהפציעה האחרונה שלו שינתה את צורת המשחק שלו לרעה אם תשאלו אותי. קראתי איפשהו שמישהו אמר שהוא נהפך לסוג של טרזגה ואני מסכים איתו, רק חבל שהוא לא שם גולים לאחרונה בקצב של טרזגה. בשלב הבא כצפוי מנצ'סטר יונייטד. הפחד הגדול הוא מדריסה נוסח צ'לסי בברידג' מעונת 04\05 שבהחלט נראית אפשרית. השכל הישר אומר שכאן אנחנו נפרדים מעוד תואר, תחושת הבטן שלי אומרת גמר. ימים ומסי יגידו.
כן הבנתי כבר שאתה מתקשה אז הינה פעם נוספת, הפעם עם צבעים : "רומא בשליטה מלאה במחצית סופגת גול ממתפרצת של אחד המוטנטים." דיברתי על המחצית השניה שבה רומא שלטה במשחק ולא הפסיקה לתקוף אז מה קשורות ההצלות של דוני מתחילת המשחק?? גם כשיש צורך עז להגיב כשאין משהו חכם להגיד אפשר לעשות את זה ברמה קצת יותר גבוה מ"על איזה חומר אתה?". רומא חייבת לעשות בקיץ שידרוג להתקפה שלה ואני לא מדבר על חוסר במחליף לטוטי אלא שינוי כללי בצורת המשחק ובמיוחד בתפקוד של שני הקיצוניים.
חבל שמנסיני לא לקח איתו שנורקל שם ברחבה כשהוא צלל, Cheat ! מגיע לרומא שהפנדל עף לשמיים, לא ככה מנצחים, לא בהצגות,אפילו שזה היה בתאטרון החלומות! קדימה, גמר כל אנגלי!
אחרי 4 שנים רצופות שום נציגה איטלקיה לא בחצי גמר. ברצלונה ביום טוב עם הנרי, אטו, בוז'אן, רונלאדיניו או מסי צריחה לפצח את ההגנה של היונייטד אבל כפי שהיא ניראת השנה אפשר כבר לראות את היונייטד לראשונה בגמר מאז 99.
אני דווקא לא חושב שזה שטויות ואני אנמק: הבט כמה מסתלבטים על האנגלית הרצוצה של גרנט באנגליה וגם בארץ. היה הוגן לרגע עם עצמך וענה לי בכנות מה התדמית שאתה מקבע ברמה המיידית לאדם שכפי הנראה עונה להגדרה "עולה חדש" בארץ אבל הוא כאן מספיק שנים ובכל זאת נשמע כך : " אני באתה פה חפשת אבודה לא יודעת כלום דבר אבל ידיים גדול"? היית מעסיק אותו? בחייאת ענה בכנות. לפחות מבחינתי התשובה היא לא. ואני יודע שקיימת האפשרות שהאיש בכלל היה מדען גרעין בארץ המוצא שלו. ישנו משפט שאומר "לעולם אינך מקבל הזדמנות שנייה לתקן רושם ראשוני". אז לכל השדים והרוחות זה הרי לא אתר רדיו או טלוויזיה שהצורה היחידה להתבטא בו היא הדיבור . זה פורום שהדרך היחידה להתבטא בו ולכתוב את דעותיך הינה בכתב!!! אז שלא יכבד אותך ואותי בתור קוראיו סבבה. אבל את עצמו??יש גבול!!! אני מצטער שאני מוציא קיטור דווקא בגין הודעתו אבל באמת נמאס שגיאות הכתיב בחלק קטן מההודעות(אני מדגיש קטן) הינן נוראיות. הייתי מצפה מכל אחד מהכותבים לגשת במעט יותר כבוד למילה הכתובה כי בסופו של יום התגובה היא פרצופו שלו!!!
שימכרו כבר את מנסיני למרבה במחיר ושיסגרו עיסקה עם די-נאטלה. מנסיני שחקן בינוני בעל נטייה לתפוס ימים טובים. מנצ'סטר עולה למשחק עם המחליפים של המחליפים בהגנה והוא עדיין לא מסוגל להוציא יותר משני פעולות טובות במשחק שלם. עוד פעם, כמו במשחק הקודם - דרוש חלוץ שפיץ שיסיים את עבודת התקפה וייתן קצת תכליתיות... אפילו אם מדובר בסה"כ בלדחוק לשער את הכמות המטורפת של כדורים שהסתובבו שם ברחבה של מנצ'סטר.
אני מעדיף לראות שגיאת כתיב מאשר שפת דיבור ירודה כמו שראיתי כאן לא מעט פעמים, ליצן,פחח,עלוב,מה עישנת? וסמיילים לא קשורים במקום לתת דעה עניינית. הבחור הזה דיבר על כדורגל, על מה אתם מדברים בדיוק??
מסכים איתך במאה %. בסה"כ מנסיני לא שחקן הרכב ברומא בגלל אותן עליות וירידות. אני מקווה שרומא תמצא קבוצה שתסכים לשלם סכום גבוה על השחק האוברייטד הזה. התאכזבתי גם מחוסר התכליתיות של טאדיי ופרוטה, הפעולות שלהם כבר נהיו שקופות והיריבות למדו להסתדר עם שיטת המשחק הזאת. לדעתי רומא צריכה לשנות את המערך שלה ל442 ולהשקיע בשניים שלושה שחקני התקפה. ואם נחזור למנסיני, הוא לא יתאים לשיטת משחק אחרת מכוון שהוא מוגבל מאוד במשחק ההגנה והפיזיות שלו. רומא חייבת חלוץ ברמה הכי גבוה שישחק ליד טוטי.