ליגת האלופות - ליברפול בחצי הגמר אחרי משחק ענק

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Apr 8, 2008.

1. yonmu Member

גם באירן מינכן הלכה על חלוץ איטלקי בן 30+, וזו היתה רכישה מעולה.
    שחןק צעיר באותה רמה ולא יקר מדי? מי?

2. George Best Member

אני לא מתחייב לגבי המחיר שיהיה זהה למדי, אבל הנה כמה אופציות:
    פודלסקי, פאציני, מונטליבו(קיצוני שמאלי),
    ובשביל זה יש סקאוטרים.
    לא בטוח ששחקן בגיל 31 זה אידאלי, למרות שזה רעיון לא רע, אל תחשבו שאני דוחה אותו בתוקף.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין לא מצליח להבין ממה נובע הזלזול הזה בליברפול . עברנו קבוצות פי 2 יותר קשות מברצלונה , ועוד בצורה משכנעת (אוהדי ארסנל לחסוך לי בבקשה את הבכי על הפנדל במשחק הראשון) . איזו סיבה הגיונית יש שהם יותר פייבוריטים מאיתנו ? וכנ"ל לגבי צ'לסי.

4. Fergie's Legend Member

נוויל שיחק בסך הכל 12 דקות אך האווירה שהוא ייצר זה דבר שלא נראה הרבה זמן.
    כל נגיעה בכדור- הקהל על הרגלים. כל פס פשוט, צרחות עידוד.
    פשוט התרגשות עצומה, מצפה לתגובה של סטרטפורד אנד שהוא יחזור

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר ראשון, הגעה של די-נטאלה לא בהכרח שוללת הגעה של חלוץ נוסף. רומא צריכה חלוץ חוד, ובנוסף מישהו שיאייש את תפקיד הקיצוני/חלוץ שמאלי במקום מנסיני שלא מספק את הסחורה. שחקן בן 31 יכול לתת עוד 3 עונות טובות ובגלל הגיל שלו, אודינזה תדרוש עליו להערכתי 8-12 מיליון יורו.

לא בטוח שפאציני בסטנדרטים של רומא, פודולסקי אולי כן אבל הוא יקר מאוד ומונטוליבו קשר אמצע, בטח לא חלוץ שמאלי כמו די-נטאלה. מעט מאוד שחקנים כיום עולים על די-נטאלה בתפקיד הזה וזה עוד בלי לציין את המחיר הזול יחסית לשחקן במעמדו (באנקר בהרכב נבחרת איטליה).

6. George Best Member

מה זלזול?מה?

מה זה קשור את מי העפתם, ומה זו השטות הזו שאינטר טובה כפליים מבארסה?
    יש לך ספק לגבי מי מבין יונייטד או ליברפול טובה יותר?
    צ'לסי או ליברפול?תסתכל על הטבלה חבוב.
    על הנייר ליברפול קבוצה פחות חזקה מבין הארבע שהגיעו לחצי הגמר.
    אף אחד לא טוען שליברפול לא תגיע לגמר(אני באופן אישי מאמין שתעיפו את הכחולים), והיחס לזכייה שלכם הוא לא בשמיים,
    אז תירגע.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנת מה כתבתי למעט הקטע על צ'לסי . יכול להיות שלא כתבתי מספיק ברור .
    דבר ראשון , לא התייחסתי בכוונה ליונייטד , כי אין לי ספק בכלל שהם הרבה יותר טובים .
    דבר שני , התכוונתי שהעפנו קבוצות טובות כפליים מהקבוצות שברצלונה העיפו , לא מברצלונה עצמה .
    דבר שלישי , ממתי טבלת הליגה משפיעה על ליגת האלופות ? שנינו יודעים טוב מאוד שאין שום קשר בין היכולת בליגה ליכולת בליגת האלופות , בייחוד בליברפול .

אגב , אני רגוע לגמרי ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/peace.Xxx

Last edited: Apr 10, 2008
  8. Becks Member

הנה קובץ Xxx שהמשתמש Selby העלה לדיון של מנצ'סטר יונייטד:

http://img91.imageshack.us/img91/8465/brownincidentiu9.Xxx

כמו שאפשר לראות, בראון לא נגעה במנסיני.

9. Xabi2Gerrard Member

מה דעתכם הניטרלים או אוהדי הקבוצות האחרות שנותרו.... :

אני מרגיש שמבין 4 הקבוצות בחצי הגמר, ליברפול נראית כאלופה הפוטנציאלית הכי ראויה או הכי מתאימה.
    אני מאמין בהשקפות ורגשות כאלה בדרך כלל, כאילו שאני מדמיין את עצמי אחרי סיום הטורניר הנוכחי ומסתכל אחורה על הדרך של הקבוצות ;

בשלב הבתים כזכור, ליברפול הייתה במצב קשה וחמור מאוד, נקודה אחת מ3 המשחקים הראשונים, כולל הפסדים למארסיי [באנפילד!] ולבשיקטאש. רק נצחונות ב3 המשחקים שנותרו יעלו אותה.
    אבל היא יצאה מזה כמו גדולה, התחילה עם 8-0 [התוצאה הגבוהה ביותר בהיסטוריית ליגת האלופות], המשיכה עם 4-1 על פורטו, ואז המשחק הגורלי במארסיי, רק ניצחון מעלה אותה, כל זה מול 60 אלף אוהדים גועשים בווילודרום. 4-0 פנטסטי עם משחק פשוט מושלם, כמו שהגדיר אותו רפא, כולל שער בלתי-נשכח של טורס.

ואז כמובן מקבלים את אינטר בשמינית הגמר, [אז] הפייבוריטית של הרבה אנשים, באה עם רצף של כ30 משחקים ללא הפסד, 5 חודשים. ואז כשהכל היה "סגור" והמשחק הראשון באנפילד עמד להסתיים ב0-0 אחרי בונקר לוחמני של 9 שחקני השדה של אינטר, בא קויט, כובש 1-0, ואז ג'רארד ממתיק עם עוד שער וכמעט סוגר עניין. בגומלין מנצחים בסאן-סירו ועולים בסטייל.
    את המפגשים של ארסנל כולם ראו וזוכרים היטב, לא בכל יום רואים קבוצה עולה אחרי שנקלעה למצב כזה אחרי השער של וולקוט-אדיבאיור, הכל היה "חתום ומוכן" שארסנל תעלה.

בצד כל זה, אני מסתכל על צ'לסי למשל, אני לא רואה שום דבר מיוחד ואין במה להיזכר מהמשחקים שלה העונה במפעל.
    ברצלונה, כמו כל העונה שלה, אין משהו מיוחד.
    מנ.יונייטד, [לדעתי] לא מרשימה בכלל כמו בליגה למשל, שוב אין משהו מיוחד שיזכר מהמשחקים שלהם העונה בצ'מפיונס.

כמובן שעם כל זה לא זוכים בשום דבר והיו מקרים דומים בעבר כאשר הקבוצה המדובר עליה לא זכתה בסופו של דבר [למשל בארנסלי בFA CUP העונה לעומת הזוכה שבדרך קארדיף או פומפי].
    אבל אני מאוד מאמין ב"אלופה ראויה". למשל בקמפיין האחרון, הזכייה של מילאן. משמינית הגמר היא פשוט רכבה על גל אופוריה וגל של אלופים, מהשער של קאקה מול סלטיק בהארכה, דרך הניצחון הענק באליאנז ארינה, השערים של קאקה באולד טראפורד ועד ליצירת המופת בסאן סירו מול מנ.יונייטד, 3-0.
    או למשל בארסה האדירה של 05/06, הנחישות של איטליה במונדיאל וכמובן ליברפול של איסטנבול 05.

הלוואי שזה יתקיים איכשהו..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx
    [אני יודע שחלק בכלל לא המשיך בקריאת התגובה, אבל סתם רציתי לשתף...]

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לדעתי מי שתזכה , במידה והמשחק לא יוכרע ע"י שופט , תהייה הקבוצה "הראוייה" ביותר לתואר.

זה שליברפול סיפקה יותר רגעים למזכרת , עברה יריבות קשות יותר או שיחקה הכי טוב עד כה (כל זה אני כותב רק כדי להבהיר נק' לא בתור עובדה) לא אומר שמגיע לה יותר מהשאר , החכמה (ובזה ליברפול מצליחה בינתיים) זה להתעלות במשחק המכריע ואז כל הדיבורים על ראוי או לא ראוי שווים ל...

11. W.Rooney Member

12. שגיא Guest

הוא דווקא בוודאות לא נוגע בכדור. הרגל של מנסיני היא זו שמסיתה הכדור שמאלה (מכיוון הריצה של מנסיני, ימינה מקו ההגנה של מאן יו). נגיעה ברגל אכן ישנה, אבל לו כזו ששווה את הפנדל. מנסיני הוסיף נפילה יפה.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לדעתי זה פנדל , הנפילה המוגזמת של הרומאי גורמת לחשוב שאולי הייתה התחזות אבל עדיין זה פנדל

14. Becks Member

Last edited by a moderator: Apr 11, 2008
  15. George Best Member

כן, אתה צודק -
    ה 1-7 הוא משהו שאף אחד לא זוכר,
    וגם ה2-3 על מילאן היה ממש מגוחך אה?

Last edited: Apr 11, 2008