ליגת האלופות - ליברפול בחצי הגמר אחרי משחק ענק

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Apr 8, 2008.

1. xavi6 Member

תוראהם היה ברגעים הנכונים, מזל"ט. פויול יחמיץ את החצי הראשון ואולי נראה את השילוב הטוב בברסה עונה במרכב-מיליטו ומארקז. מסי עד אז יחזור, יהיה לנו את בויאן בשיאו ואולי הנרי מול אנגליות פשוט יותר טוב. ועדיין-יונייטד היא הפייבוריטית. רק מסי, רק מסי יכול לעשות את השינוי. והאמת, אני לא חושש מפרדיננדו מולו, אני לא חושש מאף שחקן שיגיע מול מסי, מסי יעשה לו קרקס, כי זה מסי, השאלה אם השחקן יפצע גם את הגמד הזה.
    בכל אופן, כמו שנראנו היום-יונייטד תדרוס אותנו, בטח ביכולת הזאת. אבל יאללה, בואו לקרב, נראה עד כמה השדים מפחידים.

נ.ב
    ראיתי תגובה אחת על נוויל שהוא היה אדיר, עוד מישהו מוכן לתמוך בדעה? אני אהיה מאושר לדעת איך המגן הזה היה היום אחרי הפציעות שהוא עבר העונה.

2. Mehmet Member

כצפוי, הערב הזה לא הרקיע שחקים בניגוד לאתמול. לרומא היתה הזדמנות להחיות קצת הת הדו קרב, אבל דה רוסי בעט פנדל יותר גרוע מהפנדל של דייגו מיליטו מול בארסה.
    שאלקה יכלה לקנות את עולמה בקאמפ נואו ולא היתה רחוקה מזה, ואם היתה עושה זאת, אני חושב שרייקארד היה מתפטר כבר הערב.

בקיצור, שוב יש לנו שלוש אנגליות בחצי הגמר. זה כבר אומר משהו...

3. Xabi2Gerrard Member

לפי סוכנות ההימורים, הפייבוריטית לזכייה :
    1) מנ.יונייטד
    2) צ'לסי
    3) ברצלונה
    4) ליברפול

אני זוכר שלפי כשנה אחרי שתמונת חצי הגמר התבהרה ונקבעו העולות, הלכתי לבדוק ומצאתי את מילאן במקום ברביעי, וכולם יודעים איך זה נגמר בסוף..
    הלוואי שגם הפעם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

4. Giallorossi Member

היה, נגמר.
    בשום חלק של המשחק, אפילו לא בפנדל, לא האמנתי שנעבור את היונייטד. העולה נקבעה כבר מתי שהשופט שרק לסיום המשחק הראשון. החל מדקה 30 ועד השער שלהם שיחקנו טוב מאוד, אבל כמובן שללא טוטי אין אף אחד שיכול לשים את הכדור ברשת. דה רוסי, שרק השבוע דובר על כמה שהוא בועט פנדלים נפלא, החמיץ פנדל ברשלנות שלא אופיינית לו. גם לאחר הפנדל המשכנו לתקוף, עד שטבז סגר עניין סופית. דוני הציל אותנו המון פעמים עם עצירות של כדורים שאני כבר ראיתי ברשת. זאת פעם ראשונה שהוא לא משתין במכנסיים מולם.
    מאוד מבאס שגם הפעם הפסדנו להם, כי עדיף לסיים הדחה בטעם טוב, אבל כאמור לא היה מי שישים את הכדור ברשת, והם קבוצה שמומחית בזה. צמד המשחק הזה מדאיג מאוד והוא מראה שכשטוטי לא משחק במשחקים גדולים, ההתקפה שלנו לא יכולה לעקוץ ממתפרצות ולהכניס את הכדור לרשת.
    ספאלטי חייב להביא חלוץ ברמה גובהה בקיץ, אחרת נמשיך להיות קבוצה של "כמעט" בליגה ורבע גמר באלופות.

בהצלחה לבארסה שתנסה למנוע גמר כל אנגלי, אבל אני לא רואה את זה קורה.

5. Mr.Eko Member

מחצית ראשונה גרועה מאוד,שאלקה פיספסו את ההזדמנות שלהם.
    יאיא במחצית נוראית שלו,רואים שהפציעה בגב משפיעה עליו,במחצית השנייה היינו צריכים לגמור את המשחק.... סבא היה דווקא בסדר גמור,עשה כמיטב יכולתו. בוז'אן ממשיך ביכולת הפנטסטית שלו והנרי...... עדיף שנחסוך את המילים עליו.... זה הגאון שהיה בארסנל? פשוט לא מובן. יונייטד פייבוריטים אבל בארסה ביום נתון יכולה לנצח כל קבוצה ובמיוחד כשמסי יחזור. מה שמשמח אותי גם לקראת המשחקים האלה זה שמארקז ומיליטו כנראה ישחקו שוב פעם במרכז ההגנה. בתחילת העונה הם שיחקו ביחד וזה עבד מצויין,אין כל סיבה שזה ישתנה עכשיו. מה שמדאיג זאת היכולת הלא טובה של יאיא,יונייטד עם ההתקפה האימתנית שלה קרוב לוודאי שתנצל את זה. ללא ספק זה יהיה מפגש חלומות שבדומה לעונה הקודמת אני מקווה שגם העונה אף אנגלית לא תיקח את התואר למרות שהגיעו 3 לחצי הגמר.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום נתון, מאנסיני שחקן ענק. תנועה מהחדות באירופה, טכניקה מבריקה. יציבות זה גם משהו שלומדים לעבוד עליו.

אגב ווצ'יניץ', אפשר להבין על מה כל הרעש? מדי פעם כובש, חלוץ לא רע... מעבר לזה? לא משהו שאני רואה.

Last edited: Apr 10, 2008
  7. 亚历山大帕托 Member

ווצ'יניץ' היה פעם כישרון צעיר ענק בסריה אה כשלצ'ה רכשה אותו כבר בגיל 17 או משהו כזה, והוא נתן עונות לא רעות לפני שרומא הבחינה בו לפני שנתיים. יש לו את כל הנתונים הפיזיים כדי להיות מין זלאטן כזה, אבל אין לו את "זה" בשביל הרמות הגבוהות. בכל מקרה, הוא יותר ממנסיני שמצחיק אפילו להגיד שהוא אוברייטד, כי אין לי מושג למה מישהו בכלל מעריך אותו כשחקן איכותי.

Last edited by a moderator: Apr 10, 2008
  8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי אתמול את המשחק של ברצלונה, למרות שידעתי שהמשחק בין מנצ'סטר יונייטד לרומא יהיה מהנה יותר, רק משום שהאמנתי שיכולה להתרחש בקאמפ-נואו הפתעה. כל היום התפללתי ששאלקה תדיח את ברצלונה, כדי שבקטאלוניה יבינו באופן חד שהם צריכים לעבור מהפכה ענקית לקראת השנה הבאה. כשהתחלתי לראות את המשחק, הבנתי שאני כנראה מחבב יותר מדי את הקבוצה הזאת ודי היה קשה לי לרצות ברעתה. ככל שעברו הדקות, שאלקה השטלתה על מרכז המגרש מבלי שאף שחקן של ברצלונה ינסה לעצור את הסחף. אלה היו הדקות שעוד פעם הייתה בתוכי תחושה שאולי כן כדי שברצלונה תודח.
    בסופו של דבר, שאלקה נרגעה כתוצאה מהעומס (וגם שופט שדאג לדכא כמה שחקנים שלה עם צהובים מיותרים) וברצלונה עברה את המשחק בשיניים, למרות יתרון בטוח, לכאורה, של שני שערים.

דניאל דה-רוסי מנע מאיתנו את אחד הערבים המותחים ביותר העונה בליגת האלופות, אבל גם אם מנצ'סטר יונייטד הייתה נותנת את המשחק הכי רע שלה השנה (והיא הייתה רחוקה מזה, למרות הרכב חסר מאוד), זה פשוט לא הוגן כלפי כל העולם שהיא לא תגיע השנה לפחות לחצי גמר, כפי שעשתה בשנה שעברה.

אגב, מעמד החצי גמר השנה מזכיר מאוד את זה של השנה שעברה. 3 אנגליות (אותן קבוצות מהשנה שעברה), כשדווקא מנצ'סטר יונייטד לא פוגשת קבוצה אנגליה מבין ה-3. גם אז, מנצ'סטר יונייטד עלתה אחרי שעברה את רומא, ברצלונה (לצורך העניין, המקבילה של מילאן מאשתקד) עברה קבוצה גרמנית, ליברפול עלתה לאחר שברבע הגמר היא הבקיעה במשחק הראשון שער אחד ובשני רביעייה ורק לגבי צ'לסי אני לא זוכר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונה שרומא הייתה שנייה למילאן, מאנסיני היה נהדר. אם אני לא טועה הוא נפצע וקצת נעצר, לכלכת לגמרי אורנג', כדורגל יש לו והוא הראה זאת לא פעם.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הוא עשה אתמול? איפה הוא היה נגד ריאל מדריד בחוץ כשווצ'יניץ' היה צריך להציל את רומא אחרי עוד משחק זוועתי של מאנסיני המוכשר? למה בכל-כך הרבה משחקי ליגה הוא נעלם?
    הוא לא ילד, הוא בן 27. תמיד אפשר למצוא את הפתי שיזרוק עליו סכום גדול של כסף, כשבסכום נמוך יותר אפשר להביא שחקן בשם די-נטאלה שפשוט טוב יותר והכי חשוב, יציב יותר.

עם כל הדיבור על החלוץ שדרוש לרומא, אני לא יכול להפסיק לנסות ולחשוב מה היה קורה אם באטיסטוטה היה משחק אתמול... צמד בליינד, עם קצת מזל שלושער. היו ימים...

11. George Best Member

אז הפיתרון שלך הוא חלוץ בשם די-נטאלה(שחקן מצוין, אני לא אתווכח) שבקיץ יחגוג 31?
    רומא חייבת לחזק את עצמה בחלוץ אחד לפחות.לא יתכן שטוטי, שהוא לא חלוץ טבעי אלא יותר מסוכן כשהוא משחק מתחת לחלוץ בתפקיד חופשי ומירקו ווצ'יניץ' יהיו הסטרייקרים הבודדים בסגל, זה פשוט מחדל.
    כל הכבוד לרומא על ההעפלה לרבע הגמר, אף אחד כמעט לא נתן לה צ'אנס מול ריאל והיא הדיחה אותה בסטייל - ניצחון כפול,
    אבל נגד היונייטד של השנה זה פשוט לא מספיק...
    אומנם זה לא היה קל, אבל לא היה רגע אחד בכל ההתמודדות הזו שבאמת היה נדמה ש"הנה יונייטד בצרות"..
    חיזוק נכון, עוד קצת נסיון ורומא בהחלט יכולה להגיע רחוק מאוד, קבוצה סימפטית למדי.

12. Mehmet Member

צ'לסי אשתקד עברו את ולנסיה כשניצחו במסטאייה 2-1, אחרי 1-1 במשחק הראשון בסטמפורד ברידג'.

13. uri מנהלים

הרשה לי להניח שלא באופן מקרי בחרת להשתמש במונח "ביום נתון". כנראה עשית זאת משום שכאשר ניסיתי לגרד מזיכרונך תמונות ויזואליות של ביצועיו כשלת. ואכן בכך תמונה הבעיה. מנסיני מראה ניצוצות, או כפי שאתה התבטאת "תנועה מהחדות באירופה, טכניקה מבריקה" לעיתים רחוקות, לעיתים רחוקות מדי.
    הרשה לי לחזור טיפה אחורה בסדרת הדיונים, אף על פי שנראה שהדיון הקודם בעניין רומא מיצה את עצמו, משום שחבויה שם, האמת ששוכבת שם בצורה די גלויה, טענתי לגבי התקציב ותקרת השכר של המועדון הרומאי. העובדה שהמועדון מאוד מצליח לאחרונה, עוזרת להשכיח את העובדה שעד לפני מספר לא רב של שנים המועדון, תחת ידיו של סנסי, עמד בפני פשיטת רגל ורק הלוואות בסכומים רב ספרתיים הצילו אותו מקריסה. מועדון כזה נאלץ להתמודד עם תקרת שכר די נמוכה לסטנדרטים לרמות בהם הוא מתחרה, והרי די מובן לך, שלהשתכר בגובה תקרת השכר זוכים רק המובחרים. מנסיני הוא לא רק אחד מאלה שבין המאושרים, הוא גם תובע מהמועדון להעלות את תקרת השכר כתנאי להישארותו. כמובן שמשבצת ה"מאושרים" אינה בלתי מוגבלת והוא אחד מאלה שתופס אחת כזו.
    עכשיו אני פונה אליך גיא, האם לדעתך ראוי שרומא תחזיק שחקן בשכר ובדרישות כמו שלו, רק כדי לקבל ממנו משחק מופלא לאחת מכל (בערך כמובן) עשרה משחקים, מה גם שבמשחקים המכריעים , אם לדייק, או במילים אחרות להיזכר במשחק ההוא מול ליון, לא קורה יותר מדי. הרי מועדון כמו רומא, לא יכול להרשות לעצמו לשמור על הברזילאי רק כדי להשתמש בו בהזדקק. לכן, לפחות על פי רוח התקשורת, יש אפשרות למכור אותו במחיר שיאפשר לא רק להביא שחקן כמו די נאטלה, שלמשל על פי ליפי הוא האיטלקי המרשים ביותר העונה, אלא גם לשדרג את המועדון בעוד משבצת.

Last edited by a moderator: Apr 10, 2008
  14. uri מנהלים

מה זה משנה אם הוא בן 31... הוא נמצא עכשיו בשיאו. הוא יכול לעזור לרומא להשתדרג בעונה הבאה, הוא בדיוק סוג של שחקן שלא חייב את טוטי לידו כדי לאיים על השער.

15. George Best Member

שאדוניזה תדרוש עליו סכום כסף לא מבוטל, ואני לא בטוח שרומא, קבוצה עם משאבים כספיים לא מהגבוהים ביותר, צריכה לשלם אותו על שחקן בגיל 31.
    אפשר למצוא שחקן צעיר יותר ולא פחות טוב בשוק.