? WHO THE FUCK IS INTER שבועות על גבי שבועות זיינו את השכל "אינטר שמינטר" ... כולם אמרו שאינטר תדלג על ליברפול בקלילות .. נדב יעקובי הליצן עוד העז להגיד שאינטר פייבורטית לקחת את לג"א ! כמה שהוא אוכל את הכובע עכשיו... בכלל חנויות הבגדים בארץ כבר התרוקנו מכובעים ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בקשר להגרלה ... כל קבוצה חוץ מברסה תתקבל מבחינתי ... BRING ON THE MANCS ! ! ! יש לי אינטואציה שליברפול תוגרל מול צ'לסקי ...
כל כך צפויה התגובה שלך. מה אמרתי?שהוא יצטרך להוכיח את עצמו, והיום(למרות שהוא עשה צחוק מהבלם החמישי של אינטר) הוא עשה זאת, אני אמרתי שהוא לא מסוגל?אני פקפקתי בו? שחקן גדול.
אינטר יכולה לדעתי להאשים רק את עצמה. גם לפני האדום של בורדיסו, היו כמה החמצות מסמרות שיער, בעיקר של זלאטן. אפילו אם רק אחד מהמצבים האלו היה נכנס, היה לנו משחק אחר לגמרי. ליברפול ממש לא היתה גדולה היום, אבל בניטז פשוט העלה מערך נכון, והגיב בהתאם לכל דבר המתרחש במגרש.
מצד שני, ריאל וסביליה באו לתקוף במשחק הראשון ועדיין עפו. כפי שכבר אמרתי, כל קבוצה צריכה לשחק בצורה כזו שתציא את המיטב ממנה.
על כל התלהבות של 4 נציגות אנגליות אני אענה בתשובה אחת - 20 שחקנים אנגלים מתוך 100, כחצי לא שחקני הרכב פותח. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx אנגליה לא שולטת בכלום. בעוד 3 חודשים כל אירופה תחגוג את האליפות המרכזית של היבשת, ואנגליה לא תהיה שם.
אוריטוטי ריאל כבשה ברומא והיתה פייברוטית בבית,אבל רומא הישוותה זאת כשהיתה לא פחות התקפית בגומלין בחוץ. כנ'ל לגבי סביליה ופנרבחצ'ה, ככה שהדוגמאות הללו יוצאות דופן(לטובה לטעמי)מהדוגמאות שעליהן דיברנו,אינטר,צ'לסי ומילאן. אתה אומר ש"כל קבוצה צריכה לשחק בצורה כזו שתציא את המיטב ממנה" מעניין,מאלופת איטליה ועם סגל השחקנים המדהים שיש לה,אני בטוח,שאפשר לתמרן אותה ככה שהיא תשחק אחרת,בסגנון שבאמת יוציא את המיטב ממנה.
נמאס לי כבר לשמוע את כל הקומפלימנטים לבניטז: גאון טקטי, הגיב לכל מה שנעשה במגרש, העמיד את הקבוצה, ובכלל כל הקלישאות חסרות התוכן הללו. כדורגל זה לא מדע מדויק, ובניטז גאון כמו שאני גאון. אם הוא כזה גאון גדול, אז הכיצד כבר ארבע שנים שהוא מסתרך אחר היונייטד, צ'לסי וארסנל בליגה האנגלית? אם הוא כזה גאון גדול, אז איך הוא ממשיך לתת אשראי לחלוץ בינוני כמו קויט? ואם הוא כזה גאון גדול, אז למה ליברפול משחקת ברוב העונה כדורגל משמים? דווקא המאמנים הגדולים בעולם מאמינים בפשטות של המשחק, ולא חסרות לכך דוגמאות. הגבול בין הצלחה לכשלון בכדורגל הוא דק-דק, ואם קרוז היה שם את הכדור ברשת במחצית הראשונה, כפי שהוא היה צריך לעשות, אז כל המשחק הזה היה נראה אחרת, ובניטז היה לא יותר מאשר מאמן שנכשל העונה (שוב) כשלון חרוץ.
Praetor אני לא יודע מי כינה את בניזט גאון,בכלל אני לא נתפס ל"תארים" חסרי עמוד השדרה הללו אבל בניטז בכל מה שנוגע להעמדת הקבוצות שלו טאקטית במשחקי נוק-אואט באירופה מצליח ובגדול ועל זה צריכים לתת לו קרדיט ענק, שעם קבוצה כמו ליברפול,שבליגה האנגלית איננה יכולה להתמודד שווה בשווה מול יונייטד ארסנל וצ'לסי, דווקא מול שאר הגדולות ביבשת בשנים האחרונות,כמו ברצלונה,כמו מילאן ואחרות,ליברפול מנצחת ומדיחה אותן. לגבי קוייט, עונה שעברה בעונת הבכורה שלו בליברפול היה טוב ואפילו טוב מאוד, את העונה הזו הוא פתח חלש אבל בתקופה האחרונה מתחיל להזכיר את השחקן מעונה שעברה, עליות ומורדות יש לכל שחקן,צריך לתת גם לו קרדיט על זה שידע לצאת מהתקופה החלשה שלו ובכל מה שקשור לאירופה עד עכשיו,הוא עושה זאת בזמן הנכון מבחינת ליברפול.
איזה גאון טקטי ואיזה נעליים, לפחות העונה הוא רחוק מזה. אם קרוז היה יותר מפוקס והשופט לא היה משהו שאני נורא רוצה להגיד עליו אבל מפאת כבוד לפורום אני לא אגיד, כנראה שהדבר היחיד שהיה נשאר לליברפול העונה זה מאבק על מקום למוקדמות ליגת האלופות עם אברטון. העונה בניטז כישלון חרוץ בכל המסגרות, והגבול שלו בין הצלחה וכישלון בליגת האלופות העונה, לא יכול להיות יותר דק ממה שהוא היה היום.
THE STRETFORD END, ליגת האלופות זה מפעל גביע, וכיאה למפעל גביע - יש הפתעות, יש קבוצות שמתעלות במשחק נתון, צריך מזל (המזל לא מאיר פנים לכל אורכה של עונת משחקים). במעט מאוד משחקים, אם בכלל, מאז הגעתו של בניטז לקבוצה, ליברפול הציגה כדורגל גדול בליגת האלופות, אלא מה - הקבוצה משחקת את הכדורגל המבוקר והמשמים שלה, ועם קצת מזל ותושייה מצליחה להשיג תוצאה. אכן, צריך לתת לו את הקרדיט על כך שהוא יודע להשיג תוצאה במשחק נתון, אבל הוא אימפוטנט בכל הנוגע למשחק כדורגל מרהיב, הצלחה בטווח הארוך, ולכן אני לא חושב שצריך להעלות את בניטז על נס.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx אני מסתכל על ההודעות שלך וצוחק כל פעם מחדש,כמה שאתה מעורר רחמים. אגב,נגד מי אתם ביורו?
Praetor מזל זה תמיד טוב,הפתעות יש וזה טוב לכדורגל אבל ההצלחות של בניטז עם ליברפול וגם עם ולנסיה,ההמשכיות הזו מראה על הרבה יותר מרק מזל אלא גם יכולת מחשבה ותכנון של מנג'ר שראוי למחמאות על כך, ואני לא חושב שאפשר לקרוא לכדורגל של ליברפול בלא מעט מהמשחקים,גם נגד קבוצות גדולות אחרות באירופה כרק כדורגל מבוקר ומשמים, אי אפשר לעשות עוול כמו שאתה עושה לתוצאות וגם על היכולת בשטח, אפשר לרמות פה ושם,אפשר שיש מזל פה ושם אבל כשזה מגיע מצד 2 קבוצות שלו,על פני כמה שנים ומול יריבות גדולות, רק להוריד את הכובע בפניו. נכון זה לא הכדורגל של יונייטד או ארסנל אבל עדיין,כבוד ובכבוד זוכים זכות,לא מקבלים במתנה.
על מה אתה צוחק בדיוק?? על פי מיטב ידיעתי אתה אוהד מילאן כלומר אתה כבר לא שייך לדיון הזה. אז עשה טובה לכולנו תתעורר ביורו.
רציתי להגיב לך, כתבתי הודעה אבל מחקתי. אתה לא שווה אותה. לא תצליח לדרדר את הדיון פעם נוספת. שוב פעם "מול מי אתם ביורו?" ממש קורע.ד"ש לאחוזת ראשונים.