ליגת האלופות: חשד שההגרלה מפוברקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏4/3/08.

1. k_700 Member

מדהים איך הקבוצה הכי חזקה באיטליה בשנתיים האחרונות(הטבלה לא משקרת) מפסידה לקבוצה האנגלית שפשוט יותר חלשה בכמה רמות מה3 אנגליות האחרות במפעל.

מפתיע אותי, ציפיתי לראות קצת יותר לחימה ושליטה מאינטר. הם פשוט נמושות.

2. אבו Member

ועוד משהו די משמעותי- גם אז זלאטן הגיע ככוכב על, קצת פחות מהיום, אבל עדיין, וגם אז- היה גרוע מאוד בשני המשחקים.

שבוע נהדר בצ'מפיונס של הליגה הטובה בעולם על האיטלקיות, המשימה הקשה ביותר היא של אברטון באופ"א, אני מקווה שהיא תצליח לעשות את המהפך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/3/08
  3. Pele Member

חצי מקבוצות רבע הגמר יהיו מהאי הבריטי..

יש עוד ספק מהי הליגה הטובה בעולם?
    (שלא נדבר על זה שכל ה4 הציגו משחקים טובים בחוץ ובבית)

4. Giallorossi Member

גם כששלוש קבוצות אנגליות הגיעו לחצי גמר הזוכה לא הייתה משם, כנראה שרק חצי גמר כל-אנגלי יכול להביא לאי הבריטי זוכה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/08
  5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהאנגלופילים יסכימו איתי,והם דוגלים בזה כל הזמן,שליגת האלופות היא לא מדד אמיתי למי קבוצה טובה יותר או מי הליגה הטובה יותר...

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו ? ומה עכשיו אתה אומר על טורס ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

משחק לא רע , לא בטוח שהגיע לנו לנצח , אבל לעלות לשלב הבא - הגיע גם הגיע .
    מסצ'ראנו כהרגלו במשחק שקט ומצוין , ג'רארד היה טיפה פסיבי בהתקפה אבל נתן משחק טוב , טורס עם גול של חלוץ גדול , קויט עם איבודי כדורים אינסופיים ... ואנחנו בשלב הבא

:aaa12: :aaa12: :aaa12:

7. Jose Mourinho Member

כי אינטר שברה שיאי אדומים העונה כאשר 50% מהם לא היו מוצדקים. זה אולי ישמע תירוץ(ממש לא אכפת לי), אבל השופט היה הגורם העיקרי לשינוי המומנטום במשחק, יחד עם 2 ההחמצות המדהימות של קרוז ו2 ההחמצות המדהימות של זלאטן(השנייה כבר לא הפתיעה אותי, שזלאטן עצבני ולא מרוכז הוא יחמיץ גם מול שער ריק מקו השער). חוסר המזל הזה עם ניצול המצבים הזה של אינטר בליגת האלופות בכל שנה מחדש כבר הפך להיות מצחיק כך שאני לא חושב שיש אוהד אינטר שיהיה מאוכזב או מופתע יתר על המידה היום.
    חבר שלי ראה איתי פה את המשחק ומיד עם האדום המטומטם הזה פשוט ידעתי שאינטר לא תעלה וגם אמרתי לו את זה באותה שנייה.
    ניצחון לא מוצדק של ליברפול, אבל זה הכדורגל. בהצלחה ליוסי בהמשך.

כולם קפצו על זלאטן אחרי המשחק באנפילד, אבל שלאחר מכן התברר שהוא עלה עם חור בגיד בברך ועוד שיחק 90 דק', אני מבין לגמרי את היכולת שלו, כאשר הוא היה צריך להתמודד במשך מעל 60 דק' עם כל ההגנה של ליברפול.

8. Jack Wilshere Member

אינטר אומנם לא הרשימה בשני המשחקים, אבל היד של השופטים הן במשחק ב'אנפילד' והן ב'סן סירו' הייתה קלה מדי על ההדק, והם תרמו תרומה מהותית לכך שאינטר הודחה. מלבד זאת, אינטר יכולה לבוא בטענות לקרוז ואיברהימוביץ' על שהחמיצו ברשלנות. ידעתי שטורס יעקוץ במתפרצת...

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

באנפילד האדום היה האבא של המוצדקים . היום היה ספק גדול מאוד על השליפה הזאת ...

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בטוח שהאדום של אז היה מוצדק,של היום בטוח לא,בכל אופן חבל שככה מסתדרים,בסהכ ליברפול עולה וקשה להתעלם מעזרת השופטים,אבל זה הכדורגל,לפחות עד שיכניסו מצלמות.

העניים נשואות ליום שישי...

11. uri מנהלים

חבל, כי מחר כולם ידברו על השיפוט ולא על מנצ'יני האדיוט. ויירה בהרכב... רעבק אתה חייב לנצח ואתה עולה עם שלושה קשרים אחוריים ואחד 50/50. ועוד עם הצרפתי הזה שמשחק אחד טוב עוד לא נתן העונה.

12. XabiAlonso Member

שוב אינטר מסיימת את החלום האירופי כבר בשלב שמינית הגמר.
    מקווה לראות את מוריניו באינטר שנה הבאה. הבעיה היא שמוראטי נותן גיבוי מוחלט למנצ'יני, שאני עדיין חושב שהוא מאמן בינוני מינוס ולא יותר.

13. THE STRETFORD END Member

אוריטוטי

ובכן בסיכום המשחקים לגבי הגישה ההגנתית במשחקי החוץ מצד מילאן,אינטר וצ'לסי
    אינטר ומילאן משלמות על משחק החוץ הפחדני שלהן,הרק הגנה,הלהוציא 0-0 ולגמור את הסיפור בבית,
    המזל של צ'לסי שהיא פגשה יריבה נחותה בהרבה לכן הצליחה לגבור על היוונים די בקלות בלונדון
    אבל מילאן ובמיוחד אינטר( ואי אפשר להגיד שלאינטר אין כלים התקפיים !!!)כשפגשו יריבות קשות יותר,הסיפור שונה לגמרי.
    ועוד,
    יונייטד כבשה בחוץ ועלתה גם תודות לגישה ההגנתית של ליון בגומלין,רומא ידעה לבוא לספרד ולכבוש בחוץ ולא חיפשה להגן על הניצחון הדחוק שלה באיטליה כבשה ועלתה,ברצלונה כבשה בחוץ והסיפור היה גמור גם בעזרת הפחדנות של סלטיק בגומלין.

הגישה,זה כל הסיפור.

14. 亚历山大帕托 Member

מספיק עם הספקות האלה לגבי האדום למטראצי! תראו הילוכים חוזרים, ואם אתם לא בטוחים, תציצו בחוקי הכדורגל!

15. eastlands Member

הכדורגל חוזר הביתה.
    אנגליה עם 4 נציגות שולטת ללא עוררין ביבשת !
    את חצאי הגמר הייתי מעביר לבירמינהאם ושפילד כניטרלי ,וסוגר עיניין בגמר בוומבלי .
    אנגליה שוב שולטת ביבשת ,בדיוק כמו בשנות השמונים עד להשעיה האומללה ל6 שנים ,זה לקח יותר מ20 שנה ,אבל בעקבות השילטון בשנה שעברה וההמשך העונה ,כבר אין ספק ,אנחנו המוקד של היבשת.