http://www.uefa.com/ml/images/logos/50X50/50138.Xxx אינטר - ליברפול http://www.uefa.com/ml/images/logos/50X50/7889.Xxx 21:45, "סן סירו", מילאנו, שידור ישיר בספורט 5 הסיכויים של אינטר לעלות לשלב הבא ירדו בצורה משמעותית אחרי המשחק באנפילד. מתחילת המשחק ליברפול לקחה את העניינים לידיים שלה, וההרחקה של מרקו מטראצי תרמה לשליטה של ליברפול על המשחק. אינטר הצליחה לשמור על רשת נקייה עד לדקה ה-83 אחרי שדרק קאוט הצליח להכניע את ז'וליו סזאר, וכמה דקות לאחר מכן קפטן ליברפול סטיבן ג'רארד בעט כדור חזק ושטוח לפינה הימנית של סזאר, מה שלא השאיר לו סיכוי לעצור את הכדור. השער הזה קבע את תוצאת המשחק 0-2 לטובת ליברפול. באינטר יצאו מאוכזבים מהמשחק הזה בגלל שהמשימה שלהם לעלות לשלב הבא נהייתה כל כך קשה, והיו דיווחים על כך שמספר אוהדים של אינטר תקפו את רוברטו מאנצ'יני מאמנה של אינטר בנמל התעופה באנגליה וגם באיטליה. ההפסד הזה השפיע גם על הקבוצה בליגה. אחרי שאינטר ניצחה את כל יריבותיה ללא בעיות, התחילה הקבוצה לזייף, ולפני שני מחזורים היא הפסידה בפעם הראשונה העונה בליגה, 0-1 לנאפולי בסאן פאולו. כתוצאה מההפסד הזה רומא השנייה צימצמה את הפער שלה מאינטר עד ל-6 נקודות. ביום שבת אינטר פגשה את רג'ינה בג'וזפה מיאצה, שער של זלאטן איברהימוביץ' מהנקודה הלבנה העלה את אינטר ליתרון 0-1, וניקולאס בורדיסו קבע את תוצאת המשחק 0-2 אחרי שכבש שער מנגיחה. אחרי המשחק התחילו החגיגות בג'וזפה מיאצה לרגל יום ההולדת ה-100 של המועדון. האוהדים של אינטר רוצים ששנת המאה של המועדון תהיה מוצלחת, ולמרות התקרית האלימה בין הקומץ מאוהדי אינטר לבין מאנצ'יני, ארגוני האוהדים שיושבים ב'קורבה נורד' הביעו את אמונתם ובטחונם ביכולתם של מאנצ'יני וחניכיו לעלות לשלב הבא. משורות אינטר ייעדר קורדובה שנפצע באנפילד וגמר את העונה, בנוסף אליו ייעדרו סמואל, דאקור ומקסוול עקב פציעות, וגם מרקו מטראצי לא ישחק בגלל ההרחקה מהמשחק הקודם. לפני 3 שבועות, אינטר הגיעה לעיר ליברפול כדי לשחק באחד האצטדיונים הביתיים באירופה, ולמרות זאת היא הייתה פייבוריטית בעיניי רוב אוהדי ופרשני הכדורגל. אך כידוע, ליברפול מומחית במשחקים אירופיים עם הגב אל הקיר, והיא בהחלט לא איכזבה: הסקאוזרס שלטו שליטה מוחלטת במהלך כל המשחק, ובחוריו של בניטז כבשו שני שערים שמביאים אותם במצב טוב לסאן סירו. מאותו נצחון ליברפול רק משתפרת ומאזנה בליגה מאז עומד על 4 נצחונות רצופים כאשר בכולם כבשו למעלה מ-3 שערים. האדומים כבר איבדו את הסיכויים לאליפות כבר לפני כחודשיים, וכרגע הם בקרב קשה על המקום הרביעי כאשר מולם עומדת היריבה העירונית השנואה אברטון. הסיפור הגדול של התקופה האחרונה בליברפול הוא ללא צל של ספק החלוץ הספרדי פרננדו טורס. "אל ניניו" כבש מספר מדהים של 7 שערים בשלושת המשחקים האחרונים של הקבוצה, והתיאום שלו עם הקפטן המקומי סטיבן ג'רארד נראה טוב מתמיד. הצמד הספרדי-אנגלי צפוי להיות האיום המרכזי על ההגנה הפצועה והמורחקת (איבן קורדובה שגמר את העונה, ומטראצי שספג אדום במשחק הקודם בין השתיים) של הנראזורי. ליברפול מגיעה למשחק הזה עם הראש למעלה. אחרי כמעט חודש של אי וודאות לגבי עתידה הכלכלי של הקבוצה, הצהיר הבעלים טום היקס שהוא אינו מתכוון למכור את חלקו או לאפשר לשותפו ג'ורג' ג'ילט למכור את החלק שלו. לתחושת הבטחון הזאת מתווספים כאמור אותם ארבעת הנצחונות הרצופים במסגרת הפרמיירליג, והעובדה שהם מגיעים בסגל כמעט מלא לסאן סירו (הפצוע היחידי הוא הבלם דניאל אגר, שנפצע בתחילת העונה ומאז לא שיחק). ג'רמיין פנאנט שהיה פצוע במהלך חודש פברואר חזר לשחק כבר במשחק האחרון בליגה נגד ניוקאסל, כאשר גם סמי הופייה שעבר פציעה קלה כשיר ובריא למשחק הקרוב. http://images.sportinglife.com/07/12/330/Fernando_Torres_Steven_Gerrard_celeb_Torres_g_605067.Xxx ג'רארד את טורס. יצליחו גם מול ההגנה של אינטר? נכתב ע"י מוחמד (1908) ותומר (Scouser Tommy)
יאללה ליברפול! אני אומנם לא סובל את הקבוצה הזאת אבל אני לא סובל בכלל את אינטר. פרננדו טורס מגיע אחרי שכבש 6 שערים בשתי משחקים רצופים וינסה להקשות היום על ההגנה של אינטר שתיחסר כאמור שחקני הגנה רבים. אינטר אומנם פייבורטית, אבל ליברפול תנסה לשמור על היתרון מהמשחק הקודם.
תודה על הסקירה ושאלה קטנה איך תראה רביעיית ההגנה של אינטר עקב כל הפצועים\מורחקים ? אני מניח שמאיקון בימין ובורדיסו באמצע אבל איפה ישחק קיבו ומי יהיה השחקן הנוסף ?
שתי האפשרויות: 1- מייקון-בורדיסו-ריבאס-קיבו. זאנטי משחק בקישור. 2- מייקון-בורדיסו-קיבו-זאנטי. ריבאס על הספסל.
למה שמישהו ייתן לריבאס לפתוח במרכז ההגנה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx מצד שני, זה מנצ'יני...
בכל הזדמנות שהייתה לריבאס, הוא הוכיח שהוא בלם טוב. ובגלל היעדרות מרבית שחקני ההגנה, יש סיכוי גדול שהוא ישחק, ואל תשכח שקיבו לא כשיר 100%.
אני מנסה לשכנע את עצמי שאין לנו סיכוי היום, כדי לא להאכזב אחרי סיום המשחק. אך למרות זאת עדיין יש לי בלב תקווה קטנה ביותר, שאינטר תעשה את "הבלתי אפשרי" ותעלה היום. מצב ההגנה שלנו לא נותן לי שלווה ורגיעה לקראת המשחק, שלושת הבלמים הכי טובים שלנו לא ישחקו, ובגלל זה אינטר תיאלץ להסתדר עם מרכז הגנה שכולל את בורדיסו וקיבו/ריבאס. השחקנים האלה כמעט ולא שיחקו ביחד וזה מה שמדאיג אותי, כי חוסר התיאום בין שני הבלמים יכול לעולת לנו בשער בכל רגע.
אינטר היום תעלה עם סיכוי קלוש להעפיל זה ברור, אבל בלי עזרה משני הקשרים ההגנתיים שלה שחייבים לפתוח קאמביאסו ויירה אין להם סיכוי, גם אחד מהם יכול לנסות להקשות על ההתקפה של ליברפול, אבל אם אינטר תתקיף כמו שליברפול התקיפה במשחק הראשון, אז הם לא יצטרכו להסתמך על ההגנה הפרוצה שלהם.
*לכל הנביאים כאן, את ההימורים המגוחכים שלכם תשאירו לעצמכם, אותנו זה לא מעניין וזה סתם מפריע לדיון, תודה.*
תודה על התשובה 1908 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לא ראיתי אותו משחק באינטר אבל ממה שזכור לי ממנו בארגנטינה הוא לא מספיק טוב בשביל ליגת האלופות (או בכלל הליגה האיטלקית) , חסר טכניקה והבנה טאקטית לחלוטין. אני חושב שהשיטה שבה צריכה לנקוט ליברפול במשחק הזה עקב החיסורים הרבים בהגנת אינטר (והעובדה שקיבו במידה וישחק לא 100%) היא לחכות לאינטר בחצי ולנסות לעקוץ במתפרצות מתי שלהגנת אינטר אין עזרה מהקישור וכך גם חוסר התיאום יבוא לידיי ביטוי שהם יצטרכו להגיב מהר. דווקא אם תשחק מסודר ,שזה הדבר ההגיוני לעשות בשביל להעביר זמן בהנעת כדור , החולשה של הגנת אינטר (על הנייר) פחות תבוא לידי ביטוי מכיוון שתהייה להם תמיכה מהקישור.
את מרבית המשחקים שהוא שיחק היו בליגת האלופות, ובכל פעם הוא נתן משחק טוב, ובעיקר נגד איינדהובן בפליפס. בליגה הוא שיחק פעמיים או שלושה פעמים, והוא השאיר רושם טוב. לאט לאט הוא יתקדם ואולי יהיה היורש של קורדובה.
אני אהיה מופתע מאוד , אבל זו לא תהייה הפעם הראשונה ששחקן שלא תפסתי ממנו בתחילת דרכו ישתפר "ויסתום לי את הפה" ...
יש סיבה שאתה שם את זה במרכאות כאילו אתה מתכוון למשמעות אחרת של הביטוי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
ליברפול היא קבוצה שיודעת לשחק על תוצאה. קשה לי להאמין שאינטר תמחוק את הפיגור של שני השערים. האשם המרכזי בהפסד הוא מרקו מטראצי, שהוכיח במפגש הקודם שהוא אידיוט. היה לו כבר צהוב, למה לעשות פאול כזה ברור?. מצד שני, גם למנצ'יני יש חלק בהפסד. גם בעשרה שחקנים אינטר הייתה צריכה להיראות אחרת, היא גמרה משחק בלי איום אחד רציני על השער של ז'וליו סזאר. אם אני הייתי רוברטו מאנצ'יני, ההרכב של אינטר היום היה אחרת. הייתי משנה משהו חדש כדי להפתיע את ליברפול. לנטוש את המערך של שלישיית הקשרים במרכז ולשחק 4-4-2. לואיס פיגו לא בעניינים לאחרונה, אבל במשחק כזה יש לו מקום. הוא שחקן עם המון ניסיון ולמרות גילו, מגנים מתקשים מולו. פיגו לא רחוק יכול לסובב מגן, הוא גם יכול לתת כדור עומק או לבצע את הכדורים הנייחים ברמה גבוהה מאוד. אני לא יודע מי משחק בשפיץ לצידו של זלאטן, לטעמי סואזו חייב לפתוח, יש לו מהירות מדהימה ואני חושב שהוא וזלאטן יכולים להתסדר בייחד. המשחק הזה הוא מבחן חשוב מאוד עבור אינטר. האם יש בה משהו מעבר לקבוצה ששולטת בליגה האיטלקית. האוהדים לא ייסלחו על עוד הדחה מוקדמת.