ליגת האלופות: חשד שההגרלה מפוברקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏4/3/08.

1. 亚历山大帕托 Member

אקווילני! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

רומא בינתיים נותנת פייט טוב, הלוואי שימשיכו כך, אבל 1:0 מכל צד יהפוך לגמרי את המשחק.

2. 13.11.1997 Member

אני מצטער להרוס לך אבל צ'לסי מובילים 2-0 משערים של לאמפארד ובאלאק. צ'לסי בדרך הבטוחה לרבע הגמר.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין את רומא , מה הם חושבים לעצמם שבשער עומד איזה שוע מנערים א' שהם רק מנסים להפציץ מרחוק ?

4. xavi6 Member

אוי אוי חלאס לשקרים המטורפים האלה, אני ראיתי שחקן שמנסה לגעת ביד בליגה האנגלית! אני הולך לחרוש ביוטוב רק בישביל להראות לך ושתפסיק לבלבל דברים שאתה לא בטוח בהם. בכל מקום יש שקרים, הצגות, בכל ליגה בעולם, בימיוחד בליגה האנגלית. מסי בניגוד לכ.רונלדו ודרוגבה לא צוללן, הוא נופל וקם, ואני אעדיף רמאי שמעז להודות בזה, מצוללן שלא יעז.

5. Raulito Madridista

דיארע
    ולא בגלל השחקן עצמו, אלא משום שגאגו והוא מפריעים אחד לשני. שוסטר העלה הרכב מטופש, לא נצליח לפרוץ הגנה חזקה כמו ההגנה של רומא, דרך האמצע. אני לא מבין מדוע סאלגדו משחק ולא מיגל טורס, ככה לפחות מבחינה הגנתית היה לנו שקט. בפטיסטה קטסטרופה, לא ברורה העמדה שלו. היגואין חייב להיכנס, לא משנה אם זה לעמדת הקיצוני במקום דיארה או אם זה כחלוץ מתחת לראול, במקום בפטיסטה. רוביניו עד עכשיו מאכזב, חייבים שהוא יתעורר במחצית השנייה על מנת שנעבור, המשחק תלוי בו. כאשר רוד משחק, זה נותן לראול יותר מרווח כי הבלמים מתרכזים בעיקר בו. כעת, הגנת רומא סוגרת את ראול האומלל מאוד בקלות. חבל שאת המצב הבודד שלו, בפטיסטה לא ידע לנצל, דווקא הייתי בטוח שהוא יבקיע, כי יש לו סיומת(השער בקאמפ-נואו, השער בגמר קופה-אמריקה ועוד). בקצב הזה אנחנו שוב נושרים מהתחרות בשמינית הגמר, מחצית עלובה שלנו, שום מצב וודאי לכיבוש והכל בגלל שוסטר. אני מאוד מודאג. אני גם בטוח שנעשה את הטעות בהגנה ורומא יבקיעו(לא אתפלא שם זה יהיה מיצ'ל).
    במארקה משוכנעים: פנדל ברור על סאלגדו לא נשרק(המקרה עם מאנסיני)

נערך לאחרונה ב: ‏6/3/08
  6. Jack Wilshere Member

אני גם לא מבין... עושה רושם שרומא מסוגלת לחדור את ההגנה של ריאל מדריד, וכל הבעיטות הללו מיותרות.

מכל מקום, ריאל מדריד - במחצית הראשונה - נראו כמו הצרות שלי (ויש לי הרבה צרות). הם לא השיגו שליטה מספקת במרכז השדה, לא הגיעו כמעט למצבים. ככל שיעברו הדקות, ריאל תהיה לחוצה ויותר ויותר. נראה איך הם יעמדו בלחץ...

7. SkiMan Member

רומא פראיירים, מול מאנסיני שהוא שחקן טוב בפני עצמו עומד הבדיחה של הליגה הספרדית סלגאדו. מאצ'אפ שהוא פשוט לא יאמן. איזה ביזבוז.

8. Fergie's Legend Member

אקווילאני- בועט מדהים! מחפש את השער בכל בעיטה שלו, כמו כל רומא היום.
    משחק עם קצב מהיר וטוב, בגלל זה אני מחבב את רומא ויודע להחמיא לאיטלקית שצריך- והיום שלא כמו באולד טראפורד שנה שעברה- רומא לא עושה במכנסיים ולא נופלת מריאל בשום פרמטר, שכן גם ריאל משחקים כדורגל חיובי.
    רק חבל שאי אפשר להשאיר את המשפחה במיטות, גם על ווליום 1 ,
    הצרחות של יעקובי חודרות לאוזניים...

9. AVISEY Member

רומא חייבת להפעיל את מנסיני בהרבה יותר ,ודחוף!!

10. Wave Member

קשה לפתח משחק כדורגל כמו שצריך בלי שחקני אגף, ריאל אולי שולטת בכדור אבל היא לא הגיעה להזדמנויות מעבר לבעיטה של בפטיסטה, משהו חייב להשתנות במחצית השניה,
    צ'לסי גמרה את המשחק כבר בדקה ה3, איזה שאננות בהגנת אולימפיאקוס, באלאק היה כל כך חופשי לנגוח את הכדור, דווקא נראה שהמשחק הכי חם עכשיו הוא בדרגאו.

11. Becks Member

הגנה פשוט נוראית יש לאולימפיאקוס, לא פלא שכבר 3-0 לצ'לסי (שער של קאלו).

12. 13.11.1997 Member

מאנסיני הוא השחקן היחיד של רומא שיכול לפעול עכשיו בעיקר שמולו עומד מישל סלאגדו שאין לו סיכוי מולו. 3-0 לצ'לסי משער של קאלו ועכשיו ללאמפארד הייתה הזמנות גדולה לעשות ארבע אבל הכדור נבעט ברשלנות החוצה. יש לי הרגשה שצ'לסי עוד תכניס את הרביעי במוקדם או במאוחר.

13. Becks Member

איזה קהל יש לאולימפיאקוס, הקבוצה בפיגור 3-0 והאוהדים לא מפסיקים לעודד.

אגב, השוער היווני בעל השם המסובך מציג יכולת יוצאת מן הכלל, בלי שום ספק לא היה לו מה לעשות בגולים שהוא ספק.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניקופולידיס?
    שוער מפורסם, הוביל את יוון לזכיה ביורו ב2004.
    שוער גדול.

15. Jack Wilshere Member

איזה קוון אפס! אם ריאל ינצחו בסוף, אז הקוון הוא-הוא שהחזיר אותם למשחק.