כשבארסה מריחה דם אין קבוצה בעולם שיכולה לעצור אותה. ברגע שיתפרסם ההרכב עם וידאל היה צפוי שבארסה תחכה להתקפות המעבר הקטלניות שאנחנו רואים בעונה הנוכחית. אני לא סוגר שום התמודדות, שנה שעברה אליסון קיבל רביעייה וכולנו זוכרים איך זה נגמר.
כשאין מזל פשוט אין מזל. איך זאת התוצאה באמת אי אפשר להבין. בשקט היינו צריכים לתת פה 3 שערים וברצלונה הגיעו לרחבה שלנו בערך 3 פעמים והבקיעו 3 כשבמחצית השניה, עד שהתאבדנו, בקושי עברו את החצי. מבאס.
זה באמת לא היה משנה כבר. הם יכולים להגיד תודה שאצלנו סלאח בועט מ5 מטר לקורה, שמילנר לבד מהפנדל בועט ישר לאמצע השער, שמאנה מול שוער בועט מעל השער... אלה היו יכולים להיות שערים הרבה יותר משמעותיים מדמבלה.
בארסה במחצית ראשונה טובה, ליברפול לא הייתה במשחק. עד ה2-0 ראו את העליונות הפיזית של ליברפול, אבל בעיקר איומים מרחוק. אחרי השער של מסי, בארסה השתחררה שוב, ועם קצת ריכוז זה גם היה נגמר 5-6. יש גבול לכמות הזמן כשמשחקים עם קו הגנה גבוהה מול בארסה, מתישהו היא תלמד את זה ותשתלט על העסק. להגיד שזה היה משחק שקול על סמך 30 דקות זו גניבת דעת. באנפילד יהיה מעניין.
ליברפול יכולה לבוא בטענות רק לעצמה, ביא שיחקה לא רע בסה"כ, אבל לא הצליחה לבצע כמעט אף החלטה טובה מול השער. דמבלה אידיוט. מסי. מקווה שליברפול לא יתרסקו מנטלית גם בליגה בעקבות זה.
לא ראיתי את המשחק, אבל אני כבר מבין מה השעה. קראתי עכשיו תקציר המשחק ומה יש להגיד? 3-0 זו תוצאה קשה מאד לליברפול. בכדורגל קורים לפעמים נסים, אבל אולי מישהו צריך לכלוא את מסי בחדר המלון כדי לחזור לתמונת העלייה. לא יודע, אני נורא גאה ושמח באייאקס על עונה אירופאית פנטסטית, אבל אם נצליח לעלות לגמר אנחנו צריכים לכבוש מהמצב הראשון שלנו. הבנתי שלליברפול היו מספיק הזדמנויות לכבוש. לך תדעו, אולי יהירות של ברצלונה תעניש אותה בגמר ואנחנו כן נצליח לעשות נס. נו טוב, שקודם כל נעבור את טוטנהאם....
לא היינו במשחק במחצית הראשונה? מה? איזה שטויות. בעטנו בעיקר מרחוק? איזה משחק ראיתם? אם כבר, למעט 20 דקות אחרי הפציעה של קייטה במחצית הראשונה, כל המשחק היה בשליטה שלנו. מילנר מ10 מטר, מאנה מול שוער, סלאח מ5 מטר לקורה. אלה החמצות אדירות. למעט ההתאבדות שלנו בסוף כמה פעמים ברצלונה הגיעה לשער שלנו? 2 וגם זה בגול השני עם הטונות של מזל.