בחיים לא פנדל. ממרחק של מילימטר. מסי בכלל לקח את הכדור עם קפיצת נינג'ה שם לרגליים של השחקנים שלנו. מצד שני, איך בוסקטס וסוארס לא קיבלו פה צהוב על הפירוקים שלהם ואיך סרג'י רוברטו תופס את מאנה בחולצה במתפרצת והשופט מסמן להמשיך. הפציעה של פירמינו הכניסה אותנו לבעיה גדולה, הפציעה של קייטה הרגה אותנו. עד אז זה נראה טוב.
משחק טוב. אין ספק שמרגישים שזה לא ההרכב הכי חזק בלי פירמינו, פתחנו טוב קייטה היה מצוין ונשאר לקוות שהנדרסון יהיה גבר כמו שהיה לאחרונה ולא יקבל כל המשחק בין הרגליים מג'ורדי אלבה. היציאה של קייטה החלישה אותנו, אבל עדיין אפשר להשיג תוצאה טובה ואפילו להפוך אותה למרות שברצלונה בטח תנסה להקשות במחצית השנייה. ואם פירמינו על הספסל אני מאמין שהוא ישחק, לדעתי יש מקום רק לאחד מבין הנדרסון ומילנר במשחק הזה.
זכותך לדון על מה שאתה רוצה עם מי שאתה מעוניין, רק שזה תמיד אותו דבר - לא הגיע לליברפול xyz היה צריך לשרוק נבדל/פנדל/חוץ נגדם. אנשי כדורגל שמבינים קצת יותר משנינו מרחבי העולם מסכימים שזה לא פנדל.
היד של מאטיפ בעמדה הטבעית שלה והכדור מגיע אליו ממרחק אפס. מאנה זורק את עצמו, אין בעיה. מצד שני הם מפרקים אותנו ואין צהובים ותופסים בחולצות ואין בכלל שריקות.
ואלוורדה משחק באש בשמירה על מאנה. יותר מדי פעמים מבודד על פיקה, מזל משמיים שלא ספגנו ממנו במחצית הזאת.
ככל שאני רואה יותר הילוכים חוזרים ככה אני בטוח יותר שזה פנדל שהגיע לברסה. זו לא רק לא יד צמודה, אלא מונעת ממסי לעבור אותו.
הכדור קפץ ליד ממרחק אפס, מה בדיוק הוא היה אמור לעשות כדי להתחמק מזה? עוד דוגמא לכך שה-VAR לא באמת יכול לפתור את כל הבעיות.
מזל טוב לברצלונה על הגביע עם האזניים הגדולות. שחקן אחד GOAT וכל התחת של ריאל מדריד משנים קודמות, זה שילוב שאף קבוצה לא יכולה לנצח.