ליגת האלופות חוזרת: ליברפול מנצחת בקאמפ-נואו!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Feb 18, 2007.

1. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ע"פ האתר של באיירן דמיכליס ישחק ולאו דווקא האגריבס, ואני נוטה להאמין לאתר של באיירן שיוצא אמין ב95% מהמקרים. גם משונה יהיה לראות את האגריבס חוזר להרכב של באיירן למשחק כל כך חשוב, כאשר קיבל עד עתה דקות מעטות בליגה. אולי בגומלין, היום אני לא רואה סיטואציה שהארגיבס יקח בעלות על מרכז המגרש הבווארי, שיתבסס היום אני מאמין בעיקר על הגנה.

אגב נתון מעניין, בכל הפעמים שבאיירן הודחה בעידן מגאת' היא הובסה ברביעיות במשחקי החוץ, כיום בעידן היצפלד אני מצפה למשהו שונה, כאשר תוצאה של 0:0 אני קונה בשתי ידיים.

2. saviola Member

ההרכב של מילאן: קאלאץ'; אודו, מאלדיני, קלאדזה, יאנקולובסקי; גאטוסו, פירלו, אמברוסיני, ברוקי; קאקא; ג'ילארדינו.

איך אמר שלמה שרף? אנצ'לוטי עולה היום כדי לא להפסיד. הרכב פחדני גם בהתחשב בנסיבות האלה. נתחיל מזה שאין שום מניעה לשחק ביהלום הקבוע: שני חלוצים בריאים וכשירים (אם הוא החליט לעלות עם ג'ילארדינו שרק אתמול היה בספק ענק), וכל ארבעת הקשרים המובילים בסגל. המערך הזה הוא בפירוש 4-4-1-1, ההרכב הכי הגנתי שקיים בכדורגל המודרני, מערך של חלוץ, וקשר התקפי בלבד (ועל הדרך, כל שלושת קבוצות החוץ שמשחקות היום עולות עם 2 חלוצים). מילא, אם הוא היה עולה עם שני קיצוניים סקוררים כמו שמשחקת רומא, אבל הוא עולה עם גאטוסו בצד אחד ואמברוזיני בצד שני, שני שחקנים שהתרומה ההתקפית שלהם דלה מאוד. אנצ'לוטי פשוט פחדן, אבל בהחלט יש לו ממה לפחד. יאן ואן חור אוף הסלינג (איך השם הזה נכנס לו בחולצה?) ומילר יחגגו היום על מאלדיני. עוד נקודת טורפה לדעתי היא צד ימין, סלטיק חייבת לשחק הרבה על נקאמורה שמי ששומר עליו הוא קשר ולא מגן, לא יעזור כלום. וכמובן שמילאן תעלה בסופו של דבר, אבל היום זה היום של סלטיק, לא רואה משהו אחר שיכול לקרות.

3. Dimitar Berbatov Member

ללא ספק הרכב פחדני של אנצ'לוטי.
    הייתי מתחשב בו אם גם ג'ילא היה פצוע, אבל היות וג'ילא כשיר ואפילו פותח בהרכב אנצ'לוטי יכל לוותר על ברוקי ולפתוח עם ריקארדו אוליברה הברזילאי שנמצא בכושר מצוין לצד ג'ילארדינו.
    עוד החלטה טפשית של אנצ'לוטי, במקום לעלות עם סיידרוף שהוא שחקן הרבה יותר התקפי מאמרוסיני וגם הרבה יותר מנוסה ממנו.
    בקיצור פחדן, פחדן ופחדן. 0-0 שקוף שיעביר את ההכרעה לסאן סירו...

4. MHFC Member

עכשיו אני מסתכל בגאזטה ומה אני רואה? אנג'ילוטי פותח עם ג'ילארדינו בחוד, וכמו שאור ציין שרק אתמול הוא היה בספק גדול למשחק, אנג'ילוטי מחליט לעלות איתו בהרכב, ולא עם אוליברה שדווקא היה טוב בניצחון נגד סיינה בשבת, שבנוסף גם כבש שער. ועוד משהו שלא הבנתי, כל חוליית הקישור שעולה בהרכב היא מאוד הגנתית; פירלו, גטוזו, ברוקי ואמברוזיני, כשאני מסתכל על זה אני לא רואה כאן מישהו שמסוגל לעשות הברקות, ושמילאן תיצור כדורגל אטרקטיבי דרכם. היה אולי עדיף לפתוח על גורקוף בהרכב או אפילו עם סיידורף, שאני בטוח שהוא יותר התקפי מברוקי. לעומת זאת סלטיק עולה עם הרכב התקפי של 4-4-2, ולא כמו ה-4-5-1 שלנו, מה שאומר שהיא כמובן תנסה ולהוציא תוצאת ניצחון. חוליית ההגנה שמעלה אנג'ילוטי לא מפתיעה כלל, היה ברור שקאלדזה לאחר הופעתו החלשה מול סיינה לא ימשיך לקבל את הקרדיט מאנג'ילוטי, ומלדיני יקבל את המקום בהרכב במקומו, בונרה כרגע מתפקד בצורה הרבה יותר טובה בעמדת הבלם מאשר בעמדת המגן, ומחליף בצורה נהדרת את נסטה לטעמי. ואודו שלא פתח מול סיינה, חוזר להרכב, ויאנקלובסקי שומר על מקומו בהרכב. אני רואה פה משחק מאוד טקטקי, ופחות הזמדנויות ומצבים ב-2 צידי המגרש, נקווה שאני טועה בדבריי.

ואגב הנה ההרכב הסופי של באיירן למשחק למי שרוצה להיות בטוח:
    BAYERN (4-4-2): Kahn; Sagnol, Lucio, Van Buyten, Lahm; Salihamidzic, Van Bommel, Hargreaves, Schweinsteiger; Makaay, Podolski

5. ManUtd Fan Member

באשר למשחק נגד ליל, משחק שלא אמור להוות בעיות למנצ'סטר, ואני מקווה מאוד שהיא תסגור את העניין כבר בצרפת, אך אין טיולים חינם, ואני מקווה מאוד שהם לא יעלו שאננים למשחק הזה, כי אנחנו נאכל אותה אם אכן כך יקרה. בכל אופן, ליל קבוצה שמסתגרת, כמובן שתנסה לעקוץ אותנו בהתקפות מתפרצות, לכן על וידיץ' וריו להיות מוכנים לכך. הם יצופפו את ההגנה שלהם, יהיה קשה מאוד לחדור אותה מאמצע, ולכן צריך ללכת על משחק האגפים עם ראיין גיגס וכריסטיאנו רונאלדו, ששניהם נותנים עונה פשוט מצוינת, בייחוד הפורטוגלי. בכל אופן, אנחנו מחפשים את הנקמה של שנה שעברה, ואני מקווה מאוד שהיא תבוא. סאהה ככל הנראה יפתח על הספסל, ואני לא יודע אם זה מהלך טוב, את זה נגלה במשחק, השיתוף של רוני את סאהה מצוין, ואני דיי מאוכזב שלא נראה את זה במשחק הזה, אבל אם פרגוסון חושב שעדיף לפתוח עם לארסון ורוני בחוד, אני מקווה שזה יצא חילוף מוצדק. מלבד זאת, ואן דר סאר חוזר לעמדת השער, וזה טוב מאוד. צריכים שוער בעל ניסיון מאוד גבוה למעמד הזה, וקוזצ'אק הוא לא השוער שמתאים לכך. צריכים לגמור את זה כבר הערב, אבל שוב - אין טיולים חינם.

הרבה הפתעות לדעתי יכולות ליפול הערב, ואני מקווה מאוד שזה יקרה בקרב ארסנל ומילאן, אם אפשר לקרוא להפסד של מילאן הפתעה. בכל זאת, הם באים במצב דיי עגום, למרות שבליגה עושה רושם שהם חוזרים לעצמם, אך הם יחסרו את פיליפו אינזאגי הפצוע, גם מרקו בוריילו יחסר למשחק הזה אם אני לא טועה, ואם זה לא מספיק, גם קלארנס סיידורף נמצא בספק. אלברטו ג'ילארדינו לדעתי הוא לא האיש למשחק האלה, וראיתי הרבה מאוד החמצות מסמררות שיער. בהחלט מצב מאוד קשה צפוי להיות למילאן, ואני מאמין שאם אנצ'לוטי יוציא משם תיקו, זו תהיה תוצאה טובה מבחינתו, בהתחשב במצב הפצועים שיש כרגע בקבוצה, ובמידה וזה אכן יקרה, אני מסכים איתו. סלטיק היא קבוצה מאוד ביתית, וגם אם לא היה למילאן חיסרון אחד זה לא יכול היה להיות להם יותר מקשה. אצל סלטיק אם אני לא טועה לא אמורים להיות בעיות של פציעות. הולך להיות משחק מאוד מעניין, ואני מקווה מאוד שסלטיק תצא עם ידה על העליונה.

באשר לפ.ס.וו אינדהובן נגד ארסנל. גם זה משחק מאוד מעניין, ארסנל באה אחרי תוצאת תיקו מאופסת נגד בלקבורן, אך גם מגיע לאחר 12 משחקים בהם היא לא רשמה אף הפסד בכל המסגרות. פ.ס.וו מגיע לאחר ניצחון, אך עדיין אי אפשר להגיד כי הם יצאו מהמשבר שנקלעו לתוכו, ופתח את עניין האליפות גם לאלקמאר וגם לאייאקס. אני כמובן מקווה לניצחון של ההולנדית, אני ממש לא רוצה לראות את הלונדונים עולים לשלב הבא. הסטטיסטיקה הולכת לטובת ארסנל, ואני מקווה מאוד שהיא תישבר. פ.ס.וו עוד לא ניצחה את ארסנל בליגת האלופות, בעוד ארסנל אף פעם לא הפסידה לקבוצה הולנדית. אגב, בעונת 2002/3 נכבש השער מהיר ביותר כאשר ג'ילברטו סילבה שם את הכדור ברשת כבר לאחר 20 שניות לאותה הקבוצה. וויליאם גאלאס ככל הנראה יפתח בשורות ארסנל, וזה יהיה בעמדת המגן הימני, ואם לא גאלאס, אז כנראה דג'ורו יפתח בעמדה הזאת, בעקבות חסרונם של ג'סטין הוייט ועמנואל אבואה. משחק לא קל צפוי לארסנל, אך אני מאמין שהם יצליחו לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר.

בקשר למשחק של ריאל-באיירן. ללא ספק המשחק המרכזי של היום, ואף יש כאלה שחושבים שזה המשחק המרכזי של שמינית הגמר, ולא המפגש בין הקטלונים לסקאוזרים. בכל אופן, למפגש הזה שתי הקבוצות באות במצב נוראי לחלוטין, ריאל אחרי עוד תוצאת תיקו מאופסת בבית, הפעם עם בטיס הממוקמת במקום ה-14 בטבלת הליגה הספרדית. בכל אופן, המצב שם נראה גרוע לחלוטין, ובמפגש הזה אין לי מושג עם איזה קבוצה אני אלך, שתי קבוצות שאני לא מחבב בלשון המעטה. אצל הספרדים בקהאם לדעתי צריך לפתוח, הוא מרשים מאוד כאשר חזר לשחק לאחר הדיבורים של קאפלו כשאמר שהעונה הוא כבר לא ילבש אדום (ואגב, מגיע כאן כל הכבד לקאפלו ששם את האגו של בחוץ). קרלוס יחזור להרכב אחרי תקופה ממושכת, מנגד דיארה וראמוס יחסרו. אני מאמין שבגלל יסורו של האחרון, פאביו קנאברו הוא דמות מפתח במשחק הזה. ריאל צריכים אותו במיטבו, ואם אכן כך יהיה, באיירן, לא משנה מה תנסה, לא תצליח לעבור את החומה האיטלקית. מנגד, גם באיירן מגיעה במצב עגום לחלוטין, אחרי ההפסד לאאכן, ובעקבות ההפסד הזה, המקום בליגת האלופות שנה הבאה לא מובטח בכלל, כאשר נירנברג שממוקמת מקום אחד מתחתיה רחוקה רק נקוה אחת מהבווארים. אואן הארגריבס האנגלי ככל הנראה יהיה על הספסל, אחרי שהיה פצוע למשך הרבה מאוד זמן בגלל רגל שבורה.

6. מיכל3 Member

מה שרשמתי אתמול, מסתבר שהבדיחה מומשה. אנ'צלוטי רוצה להוכיח בכוח שהוא אידיוט, אין לי הסבר אחר להחלטה ההזאת. ההסבר שהוא נתן לזה "נסיון" עדיין לא מצדיק את השינוי הזה וסטורארי חייב לעמוד בשער, נגד ליבורנו הוא הוכיח את עצמו ונגד סיינה הגולים שחטפנו לא היו באשמתו. בנוסף לזה, לא רק שהוא השאיר כמובן את גורקוף על הספסל, אלא פתח עם שלושה קשרים דפנסיביים..יופי קרלו, עם מערך התקפי שכזה ממש נשיג את המטרה. העיקר ברלוסקוני אמר לפני שבוע שמילאן צריכה לשחק עם שלושה חלוצים, חחח קודם בכלל שיהיה קישור התקפי ואז שידברו על חלוצים. וג'ילארדינו פותח בסוף? מוזר, עד היום בבוקר אמרו שאוליביירה יהיה בהרכב בגלל הפציעה של ג'ילא. נקווה שהוא סופסוף יעשה משהו במפעל הזה.

7. saviola Member

אוקיי, ברגע האחרון אנצ'לוטי מוריד את ברוקי לספסל ומעלה את גורקוף. משנה קצת את המגמה אבל לא את המערך, אני מעריך שגורקוף יעשה הרבה עבודה הגנתית בעיקר בשמירה על מקגידי. השינוי הזה לא משנה את העובדה שהמערך יותר מדי הגנתי ואנצ'לוטי עולה כדי לא להפסיד.

קאפלו לעומת זאת, יודע שאין לו מה להפסיד (חוץ מאת העבודה שלו), ועולה עם שלושה חלוצים (ואן ניסטלרוי, היגוואין וראול שאני מניח שישחק קצת מאחורה , בנוסף לבקהאם, גאגו וגוטי. אני בחיים לא ראיתי את ריאל בהרכב כזה התקפי, מעניין בטוח יהיה.

Last edited: Feb 21, 2007
  8. Barcik Member

סססססעעעעעעעממממממממממקקקקקקקקקק.

לפי הדיווחים הראשוניים, סמואל אטו (ואדמילסון) מחוץ לסגל.
    במקום דחיפה מנטלית וספורטיבית עצומה, התעצמות החרא סביב המועדון.

אומת. בלייאט, בלייאט, בלייאט, בלייאט.

הסגל:
    ג'יולי, גודיונסן, סביולה, רונאלדיניו, מסי
    שאבי, אינייסטה, דקו, מוטה, מארקז
    אולגר, בלטי, זאמברוטה, תוראם, פויול, ג'יו
    ואלדז, ז'ורקרה

הרכב משוער:
    מסי - גודיונסן - רונאלדיניו
    שאבי (אינייסטה) - מארקז - דקו
    אולגר - תוראם - פויול - זאמברוטה
    ואלדז

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פארפאן אפילו לא בסגל.

ויזמיר.

10. riquelme1 Member

3-1, כמה שבאיירן מינכן עלובה.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בלי לייב סקור להזכירכם. תודה.

מחצית שהיא המשך ישיר ליכולת הבינונית של פ.ס.וו בליגה. בלי פארפאן זה כמעט בלתי אפשרי לייצר משהו בהתקפה, גם ככה פ.ס.וו לא שולחת שחקנים למעלה, אז בלי פארפאן ועם כל הכבוד לטרדאלי, שממש לא פוגע, זה מאוד קשה.

ארסנל שולטת והגיעה למספר מצבים טובים (הנרי ורוזיצקי).

שער החוץ באוויר.

12. לא מצאתי כינוי Member

איזה שואו נותן היום דיוויד בקהאם, פשוט חתיכת הופעה. הגנה, משחק טוב מהמרכז ומהאגפים, ובעיקר המון המון השקעה.

13. הפועל אום אלפחם Member

גם ראול מציג יכולת מדהימה ,, הוא הפתיע אותי בגדוווווול , נמצא בכל מקום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. אבו Member

אוף, מתי כבר נראה יריבה של ארסנל משחקת פשוט כדורגל ולא מסתגרת עם 9 שחקנים ברחבה? מאוס.

בכול מקרה, מחצית טובה. חוסר מזל בבעיטה של רוזיצקי.

15. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אח.. איזה משחק מדהים בין ריאל לבאיירן, פשוט תענוג.
    באמת שלא יכולתי לבקש יותר ממה שהלך שם במחצית הראשונה, רק שימשיך ככה גם בשנייה.