ליגת האלופות חוזרת: ליברפול מנצחת בקאמפ-נואו!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Feb 18, 2007.

1. מיכל3 Member

הלוואי ואנ'צלוטי היה באמת עולה עם מערך כזה, בדיוק כמו שציינת שכולל את גורקוף ומשאיר בחוץ את ברוקי ואמברו. אבל ברור שדון קרלו יעדיף אחד מהחוטבי עצים מאשר כשרון נהדר שיכול לתרום רק. אני מאמינה שהוא יעדיף את ברוקי, בד"כ הוא פותח איתו בהרכב ואמברוסיני או גורקוף מחליפים אותו. כבר אמרתי בדיון של מילאן שבקצב הזה, עם ההזדמנויות שגורקוף מקבל הוא לא ישאר עוד הרבה זמן במילאן..

חחחח ומי שאמר שמילאן תגיע לגמר, חלומות תמיד יש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

2. Rudess Member

תשאל את מוסוליני, או בעצם אתה לא יכול כי הוא לא זמין.
    הלאומיות נעלמה מאירופה במאי 1957 כשהוקמה קהילת הפחם והפלדה (הבסיס לאיחוד האירופי של היום).

3. Rudess Member

שטויות במיץ עגבניות. יש אנשים שחיים בעבר עם תפיסות שמרניות ויש אנשים ליברליים שמתקדמים כתוצאה מהשתנות תנאי המשחק בעולם ובמיוחד באירופה. שחקן כדורגל צריך לשחק אך ורק לפי יכולתו המקצועית ולא לפי לאומו, הרי לא מדובר פה בנבחרת אלא בקבוצה. אין לי כך להרחיב בנדון, דעתי ידועה היטב.

4. Al3x Member

ואו פשוט ואו!
    אחד הסיקורים והפרוייקטים המושקעים ביותר שראיתי
    פשוט נהנתי לקרוא (את מה שקראתי)

5. Spanish Weapon Member

את היית מרכיבה בהרכב למשחק כל כך חשוב באיצטדיון כל כך ביתי שחקן חסר ניסיון לכאורה כמו ג'ורקוף?
    מילאן לא יכולה להרשות לעצמה לזלזל בסלטיק , זה התואר שאליו מילאן שואפת להגיע וגם אני במקום אנצ'ולטי הייתי הולך על בטוח ומרכיב שחקנים בעלי ניסיון כמו ברוקי או אמברוסיני.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כנראה שזה יראה כך:

http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007/02/20/duell-bayern-real/bild-aufstellung-gross.Xxx

7. Spanish Weapon Member

בד"כ לא קורה הרבה שאני עומד לצד קבוצות גרמניות , בשום ענף ספורט שהוא.
    היום זה יהיה אחד מן הימים האלה כאשר אני אתמוך ללא ספק בהיצפלד וחניכיו מול ריאל מדריד.
    אני מריח פה הפתעה מהכיוון הגרמני , על הנייר שתי הקבוצות ביכולת נמוכה בהרבה מן הרף שאליו היו רגילות, אני מקווה שהבווארים ינצלו את התקופה הרעה של ריאל.
    המלחמה האמיתית תהיה במרכז המגרש בין אמרסון וגאגו לבין הארגרייבס וואן בומל.

8. Royrubi Member

אמנם באיחור קל, אבל עדיין אני חייב להגיד כל הכבוד לכל הכותבים שהשקיעו שעות בסיקורים באמת הם מדהימים וכן, לאחר כמה כניסות קראתי כבר את כולן. מצורף כאן מבט מעט שונה על משחקי שמינית הגמר. מקווה שתהנו...

הערב, לאחר המתנה של חודשיים וחצי תשוב לחיינו חובבי הכדורגל ליגת האלופות עם שלב שמינית הגמר. מה לא נאמר כבר על המשחקים שירעידו את גרונות האוהדים של אירופה בחודשיים וחצי האחרונים? נדמה כי מרוב אינפורמציה כל אחד מאיתנו כבר יודע כמה פעמים איקר קאסיאיס מנשק את שרשרת המזל שלו במשחק ואת כל מגוון הקללות של פרנצ'סקו טוטי -בעל פה. אז תרשו לי הפעם לנתח את המשחקים של היומיים הקרובים מזווית אחרת ללא כל מחשבון או סטטיסטיקה, אלא כמו פעם...בצורה הרומנטית.

ריאל מדריד - באיירן מינכן

אחת התמונות הכי זכורות מליגת האלופות אי פעם נצרבה בזיכרוני בשלב שמינית הגמר של המפעל לפני שלוש עונות בדיוק. היה זה לילה קריר במינכן ובין המושבים הרבים של האצטדיון הישן נערמה לה כמות לא קטנה של שלג על כר הדשא. יש שיאמרו כי רטיבות הדשא עזרה לבעיטה החופשית ההיא של רוברטו קרלוס להכניע את הקבוצה הגאה של מינכן יש שיאשימו את אוליבר קאן בחוסר עירנות לאור העובדה שהכדור נבעט מ-25 מטרים.

אך על אותם 25 מטר ינוע המפגש הקרוב בין שתי האימפריות האבודות. תשכחו מכל מה שאמרו לכם בתקשורת על משבר. הקרב הערב הוא אישי, קרלוס או קאן, השניים שהיו שם עוד בזמן שהמועדונים הללו זכו בכל תואר אפשרי באירופה כבר הכריזו כל אחד בדרכו כי זו השנה האחרונה שלהם במפעל. כיאה לשני ווינרים הם ילחמו עד הסוף בשביל ההיסטוריה שהם בנו ובשביל עצמם. הרי איש לא רוצה ללכת לישון מוקדם, לא בפעם האחרונה וכשהמסיבה בחוץ עדיין נמשכת.

צ'לסי פורטו

כולם יודעים כי את הריצה למקומו הרם בסולם הכדורגל העולמי החל מוריניו באותה ריצת אחוזת טירוף בליל חורפי על הדשא של אולד טראפורד אי שם בדקה התשעים. במפגש הקרוב מול פורטו מוריניו חוזר לביתו אל המקום ממנו פרח. נכון הוא מעט יותר שחצן מפעם, יותר מעוטר ובוודאי כי יותר עשיר. אך לפניו עומדת המשימה הקשה ביותר, לרצוח אב.

כל אומן גדול, כל מישהו שהוא משהו בהיסטוריית הימים עבר את השלב הזה בחייו, הרגע בו שב הבייתה ניצב מול מי שהניף אותו לכס המלכות רק בכדי להרים את החרב ולערוף את ראשו. כי מבלי הרצח הזה אינך יכול להתקדם, אלא רק לחיות בצל של מי שיצר אותך. עודד קטש לדוגמא לקח את גביע אירופה במו ידיו ממועדון נעוריו ובכה יש שאומרים כי אילו לא היה עוזב את הצהובים אולי לא היה זוכה בו מעולם. שלא כמו קטש מוריניו לא יבכה אם ינצח, אלא רק יחייך חיוך קטן של בושה, בפנים הוא ידע כי עכשיו אולי הדרך לתואר סלולה בפניו.

ארסנל - פ.ס. וו איינדהובן

אומרים שזה המפגש הצמוד ביותר מבין השמונה ואני מסכים, אך יותר מזה המפגש הקרוב מגשר בין העבר לעתיד. מאמנה של פ.ס. וו רונאלד קומאן, למד, נשם ואכל ברוב קריירת המשחק שלו את הכדורגל של אייאקס, בערוב השנים הוא הפך גם לסמל הקבוצה שלימדה והציגה לעולם את הטוטאל פוטבול של רינוס מכלס. אותו טוטאל פוטבול ששטף את נבחרת האורנג' של קרויף בשנות השבעים.

איש לא הצליח לחכות את הסיגנון מאז עד שהגיע ארסן ונגר ובנה בארסנל את הקבוצה שמשחקת את הכדורגל היפה ביותר באירופה, נקודה, לא יעיל , אבל יפה. המפגש הקרוב בין תלמידו של מכלס לממשיך דרכו עורג בחוט דק קו דימיוני המקשר בין העבר העתיד והווה לחלום שכולנו עדיין כמהים לו כדורגל מושלם...

ברצלונה - ליברפול

רפא בניטז יגיע לקאמפ נואו בפעם הראשונה מאז עזב את ולנסיה לפני שנתיים וחצי ויחפש בתוך תוכו את הילד שבו בכדי להכניע את אלופת אירופה. הספרדי שנולד בתחילת שנות השישים במדריד, התחנך בבית שונא קטלונים ושמע את אביו מספר לו על ניצחונותיו הגדולים של פוקשאש בסופר קלאסיקות של אז.

כולנו יודעים כי בכדורגל הילד שבנו לא עוזב אותנו וזה אולי היתרון היחיד שיש היום לבניטז על רייקארד. הוא רואה במשחק הזה את הדרבי האישי שלו, בחלומותיו ג'רארד הוא הפוקשאש החדש והוא רק רוצה להביא עוד ניצחון אחד על בארסה, אם לא בשביל פרנקו אז בשביל פוקשאש.

רומא - ליון

עם אתם כמוני עדיין מחפשים רומנטיקה בליגת האלופות, אתם יודעים כזו כמו של פעם, קרוב לוודאי שתמצאו אותה במרחק לא רב מעיר האורות, בליון. אני מודה כמו רבים אחרים הקבוצה הצרפתית כבשה גם אותי. זה לא רק הסגנון אלא גם הדרך, תמיד קופצת מעט יותר גבוה במעלה הדרך הקשה לגביע. אבל העונה החברים של הוייה חייבים לזכור מהיכן הם באים ולהביא מעט מהמהפיכה הצרפתית לליגה המושרשת על הכסף הגדול של האברמוביצים ודומיו ולתת לנו העם שמחכה לכדורגל נטול טקטיקות לשמוח.

לא קל לשחק מול רומא הרי בכל זאת מדובר בקבוצה שמייצגת את הרומאים שכבשו את העולם בסערה. אבל אנו מתחננים שהפעם רומא תהרס ביום אחד, זה שיתחיל את המסע הרומנטי של הקבוצה מעיר העוגות לגביע הקדוש.

סלטיק - מילאן

אם צריך להשתמש במושג משחק קצוות לאחד המפגשים בשלב שמינית הגמר, המפגש בין מילאן לסלטיק זוכה בהליכה. מילאן הגדולה זו שזכתה בכל תואר אפשרי בשנים האחרונות נבנתה ועדיין בנויה על הכדורגל הנפלא שנטעו שלישיית רייקארד - חוליט -ואן באסטן בדשא של סן סירו. הקבוצה מעיר האופנה, זו שתמיד שיחקה את הכדורגל המודרני ביותר והקדימה את כולן ביופייה לאורך השנים פוגשת הפעם את הקבוצה אשר מייצגת את הצד השני של מטבע הכדורגל.

בעוד במילאנו תמיד נעים לפי הסטייליסט התורן בסלטיק כדורגל היא דת בכל מובן המילה. אין דבר המתקרב לאמונה של אוהדי סלטיק בברית החדשה ובקבוצתם. מספרים כי ההבדל התהומי בין שתי הערים הוא שנער מילאנזי פוגש בחורה הוא שואל אותה איזה מעצב היא אוהבת יותר? בגלאזגו השאלה היא ברורה את ירוקה או כחולה גברת? לנו צפוי משחק מרתק מה שבי מלר אוהב לכנות "ספקטקל" בין הבחורים האופנתיים של מילאנו למאמינים של גלאזגו.

אינטר - ולנסיה

עד העונה שתי הקבוצות יכלו להביט האחת בשנייה ולחשוב שמולם ניצבת מראה. שתי הלוזריות הגדולות של אירופה הוזכרו כמעט בד ובד בעונות האחרונות. אוהדי ולנסיה אשר פחדו להפוך לאינטר החדשה לאחר שני הפסדים בגמר ליגת האלופות ודאי מייחלים לשביב ממה שאינטר הפכה להיות העונה. במילאנו יודעים כי הפסד ללוזרים הכי גדולים של המפעל יחקוק את שמם של השחקנים הללו לצד שמות קבוצות גדולות אחרות שמעולם לא זכו בתואר. אם מנצ'יני לא מאמין שישאל את מקסוול ההולנדי איך מתייחסים עד היום במולדתו לקרויף וחבריו.

מנצ'סטר יונייטד - לילנ

נקמה, זה בסך הכל מה שמנצ'סטר יונייטד רוצה מליל הקטנה. שנה לאחר שצמד תוצאות תיקו בין הקבוצות הובילו את הקבוצה המעוטרת ביותר בכדורגל האנגלי אל מחוץ לאירופה, שבים פרגרסון וחניכיו לצרפת במטרה אחת, לנקום. הרגש הכי קדום ואולי בין הכי פרימיטיבים הוא שיניע את המפגש האחרון בשמינית הגמר, אבל זה בעצם כל מה שיפה בכדורגל לא? הרגש.

אז הנה לכם שמונה סיקורים לשמונה מפגשים עם כמעט שום זכר לעובדות וניתוחים. אה וגם בלי תחזיות כי כמו שאנו חובבי המשחק המרהיב הזה יודעים, במפגשים כאלו יש כל כך הרבה מעבר למה שיקרה על כר הדשא.

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קישור היהלום הרגיל של מילאן,כאמור קאקא,סידורף,גאטוסו ופירלו לא רק שאמור להספיק ולשלוט בלי עוררין במרכז המגרש ובמשחק כולו אלא אמור לעשות הרבה יותר.הבעיה של מילאן היא שאין לה חלוצים בכלל למשחק.רק אוליבירה.והאמת היא שסלטיק היא לא ברצלונה שצריך 3 קשרים דפנסיבים.מילאן צריכה למצוא פתרון ליצירתיות ולשחקן שמוסגל לשים כדור ברשת.אמברוסיני וברוקי כבודם במקומם מונח אבל הם לא כאלה.גורקוף כן.וזה ההבדל.

10. mr.shmactics Member

בוקר טוב אחים ליגת האלופות חוזרת היום :aaa021:

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ענק, סחטיין על המחשבה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

על פי האתר והעיתון 'ספורט' המוזהה עם ברצלונה , מסי יפתח לראשונה מאז חזרתו מהפציעה , אטו יפתח בספסל, והפעם לדעתי הוא לא יסרב להכנס .

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_201997_CAS.Xxx

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פארפאן יעבור מבחן כשירות ממש בסמוך למשחק, טארדלי כבר מריח את הדשא...
    1600 אוהדי ארסנל יהיו הערב בפיליפס, שכמובן, סולד אאוט.

פ.ס.וו איינדהובן:

גומז'

סאלסידו----------דה קוסטה-------אלכס--------קרומקאמפ

קוקו-----------קולינה------סימונס-------מנדז דה סילבה

קונה---------טארדלי(פארפאן).

Last edited: Feb 20, 2007
  14. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://img412.imageshack.us/img412/8979/kahncarlos345x468su2.Xxx

לא יכלתי לתאר זאת טוב יותר. אני חושב שאין יותר מדי שחקנים שזכו לשחק בכל כך הרבה משחקים בין שני הקבוצות. אישי זה בטוח.

אני לא חושב שאני צריך לחפור לכם על טקטיקות, מאצ' אפים וכו', מספיק להרגיש את הלב שלי בימים האחרונים והיום בערב הוא יגיע לשיא כמדי כל שנה, והפעם בבקשה שזה לא יסתים במפח נפש. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. לא מצאתי כינוי Member

הגיע הזמן, זה חוזר :aaa021: :aaa021: :aaa021:
    אני כנראה אצפה בריאל - באיירן. למרות שבהתחלה רציתי לצפות במשחק של יונייטד, במחשבה שנייה אני בטוח שעדיף לצפות במשחק הזה. כל כך הרבה רגש, נוסטגליה, ואמוציות יהיו היום במשחק. גם אם לא יתפתח משחק טוב, משחק בין באיירן לריאל זה הרבה יותר מסתם משחק. היום כולנו ספרדים :aaa21: