ליגת האלופות חוזרת: ליברפול מנצחת בקאמפ-נואו!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏18/2/07.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אגב, שימו לב כמה ויירה גדול. גם בתחילת העונה הוא נעדר מכמה משחקים, ואז כל הקבוצה נראת אחרת. ברגע שקאמביאסו הוחלף הורגש בצורה בוטה את השליטה במרכז המגרש של ולנסיה. אין לי ספק שעם ויירה וקאמביאסו, אף קבוצה באירופה לא תשלוט במרכז השדה של אינטר.

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

5-1 על ולנסיה לפני שנתיים.

3. villa Member

תשמעו, אני אוהד של ולנסיה ואני מודה שולנסיה גנבה תיקו, זה נכון. אבל תוצאה זו תוצאה וולנסיה פיבוריטית ברורה לגומלין.

מתי כבר תפסיקו לרדת על ולנסיה של אותם עונה?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx אתם יודעים בדיוק באיזה רמה היתה ולנסיה של אותה עונה!!!

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוד:
    מתי כבר תפסיקו לרדת על ולנסיה של אותם עונה?!    אתם יודעים בדיוק באיזה רמה היתה ולנסיה של אותה עונה!!!

נכון היא לא הייתה אותה ולנסיה שתמיד היכרנו, אבל גם היא לא הייתה קבוצה חלשה וניצחון 5-1 זה לא קל בכלל, וכמו שארסנל ניצחה אותנו 5-1 כשהיה לנו את הסגל הפחות טוב בשנים האחרונות אנו גם עשינו את זה נגד ולנסיה.

5. אבו Member

אגב, אוהדי אינטר לא מציינים את זה כמובן, אבל השער של קמביאסו היה מנבדל ברור.

6. Gravesen Member

הכדור נכנס כבר בנגיחה של זלאטן.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי היה מנבדל אבל הכדור של זלטאן עבר את הקו, וחוץ מזה נבדל או לא נבדל אנו ראויים לשער הזה, ואל תשכח שלאינטר הגיע פנדל אחרי שבלם ולנסיה ביצע עבירה ברורה על פיגו.

8. villa Member

נכון וכל הכבוד על ניצחון מכובד 5-1 במסטייאה, אבל באמת שאין טעם להשוות בין ולנסיה שרחוקה 4 נקודות מהפסגה לולנסיה שסיימה במקום השביעי...

9. אבו Member

אני לא ראיתי בבירור שהכדור נכנס בבעיטה של זלאטן, זה היה מאוד גבולי.

10. Nevermore Member

אז למה השער נרשם לזכות קמביאסו?

נערך לאחרונה ב: ‏22/2/07
  11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

את זה אני אמרתי, הסגל של ולנסיה באותה עונה היה הפחות טוב בשנים האחרונות , ובגלל זה אין טעם להשוות בין שני הסגלים, אבל 5-1 זאת תוצאה של פעם אחת , זה משהו שלא קורה כל שנה.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייב להסכים,אני מחבב את ברצלונה,אבל תמיד יותר כיף לראות אלופה חדשה בכל שנה ומבחינה ניטרליית זה יהיה דבר טוב.מצד שני אני חייב להגיד שאני לא רוצה לראות את ליברפול מגיעה עד הסוף השנה.אז שיעברו את בארסה ויפלו ברבע.אני מפנטז על גמר מנצ'סטר-ליון,ובעצם כתיבת הודעה זו חלים עליה חוקי מרפי וזה בחיים לא יקרה.

לגבי הגומלין באנפילד.גם מול יובנטוס וגם מול צ'לסי ששיחקה שם יותר מקבוצות אירופיות ראינו את ליברפול שוטפת במין אטרף את המגרש.אין מקום להשוואה בין הגשר לאנפילד,זה אפשרי מבחינת בארסה אבל זה סופר קשה.

13. צ'וצ'ו קמביאסו Member

הינה עכשיו כולם יגידו שאינטר לא קבוצה וזה בגלל עוד כשלון אירופאי, מה שהם לא מבינים שולנסיה קבוצה חזקה מאוד, ואני בכלל לא הייתי שמח שקיבלנו אותם, וגם שליגת האלופות זה טורניר עם הרבה מזל, עכשיו גם אוהדי יובה מתלהבים בטח למרות שהם לא משחקים באירופה, אבל יש עוד גומלין ואמנם ולנסיה פיבורטית אבל כל עוד זה לא נגמר קיים סיכוי אפילו עם הוא מאוד קטן, אנחנו יכולים לעשות משהו במסטאייה כמו שעשינו רוב הפעמים, אינטר גם מועדון יותר גדול מולנסיה יהיה תמיד יותר אוהדים ויותר תארים, אז שהספרדים לא התלהבו בגלל שנה אחת שהדיחו אותנו, כי אינטר הדיחה את ולנסיה הרבה פעמים באירופה.

14. Quique_Flores Member

צודק ב-100%.

ולנסיה של 01/02-03/04 הייתה אמפריה לכל דבר. אותה קבוצה הודחה בצורה הכי מעצבנת שיש ע"י אינטר ברבע הגמר של ליגת האלופות הודות ליום ענק, עילאי, אדיר של טולדו שמנע לפחות חמישייה ברשת של אינטר. זאת הייתה קבוצה טובה הרבה יותר (ודגש על ההרבה, בגלל שהיא לא הייתה נאיבית כמו זו של היום, וזו שאחרי תקופת בניטז בכלל) למרות שהסגל שלה היה פחות מרשים מהנוכחי. אני חושב אפילו שהיינו לוקחים את אליפות ספרד ב-2004/5 אם הוא היה נשאר, למרות עונה מדהימה של הקטלונים. לסיכום, אמרתי את מה שאמרתי בשביל להוכיח (או לפחות לנסות) שולנסיה היא לא תופעה חולפת ושיש לה קבלות בעידן של שנות האלפיים.

בקשר למשחק אתמול, חייבים לומר את האמת. (שאגב ראיתי בסקרנות את המשחק המלא רק היום בבוקר בידיעה שאינטר הובילה 1-0 במחצית, שאלבלדה קיבל צהוב משמעותי ושקמביאסו יצא) אינטר יכלה לנצח אותנו בהפרש אפילו גדול יותר משל 2 שערים אם קרספו היה כובש בהזדמנות המצוינת שהייתה לו. (כשהוא נגח החוצה אחרי מסירת רוחב מצד ימין אני לא זוכר של מי) בכל מקרה, ויאה השווה בשער פשוט מדהים, פנומנלי, וכל מילה נוספת מיותרת. אני לא יודע אם ציינו, אבל הגול בא מטעות לא קטנה של החומה של אינטר שהשאירה את הצד שמאלי שלה פתוח לגמרי. הגול ה-2 של אינטר גם היה יפה. מאייקון מתגלה שוב כשחקן עם יכולות התקפיות מדהימות. (למרות שהוא קרצייה לא קטנה, בעט בסילבה הצנום לא מעט פעמים אתמול) שער השוויון שלנו גם היה יפה, אבל גם נבע מטעות לא קטנה בהגנה המילאנזית.

15. riquelme1 Member

דל הורנו בינוני? למה בגלל שלא התאים לכדורגל האנגלי, עם כך כרספו גם בינוני, לא? תעשה לי טובה.

בכל מקרה, מאקסוואל\גרוסו ואדריאנו יכלו לשחק אתמול, זה שלאינטר יש מאמן מטומטם זה לא אומר. לאינטר היו חסרים רק קמביאסו(חצי משחק), וויירה.

בכל מקרה, עוד לא הזכרתי את השער של קמביאסו, שהגיע מנבדל.