ברצלונה צריכה לנצח באנפילד לפחות 2-0, משימה קשה. קשה מאוד , אך לא בלתי אפשרית. ברצלונה ביום נתון יכולה בהחלט לנצח 2-0 את ליברפול באנפילד, אבל מה שלא לקחנו בחשבון זה את העובדה שאם דווקא ליברפול זאת שתבקיע שער ראשון, אז מה יקרה? אני לא חושב שליברפול תשחק בונקר 90 דקות, אך בשלב מסוים, שהיא תרגיש ברצלונה עומדת לעשות את זה היא תעבור לאיזשהו מערך של בונקר כדי לשמור על היתרון ולהעפיל לשלב הבא. יהיה מעניין.
זה שהוא לא עשה משהו מיוחד בזמן הקצוב שניתן לו אומר שלא מגיע לו מקום בהרכב על חשבונו? לפתוח איתו, על הנייר, יכול להיות דבר הרבה יותר חכם ומועיל.
ואינטר עם גרוסו\מאקסוול, ויירה, קמביאסו ואדריאנו הייתה מנצחת את ולנסיה גם אם אלה שציינת היו משחקים. איך אני איתך? החסרונות באינטר היו הרבה יותר משמעותיים מאשר אלה של ולנסיה(נדמה לי שדל הורנו, ויסנטה ואדו/בראחה בקושי השלימו יחד 30 הופעות העונה, ממש משחקים תפקיד חשוב העונה בולנסיה). חלאס לנסות להיות נביאים. ולנסיה עשתה תוצאה טובה מאוד מבחינתה, בשורה התחתונה. בהחלט, רשימת תארים מכובדת מ1908 ועד 2006(להוריד את פרשת השחיתות) זו תופעה חולפת שנעלמה די מהר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ברור שבמצב כזה הקישור של אינטר הרבה פחות טוב, אבל דע לך שאתמול השלישייה סטאנקוביץ'-דאקור-זאנטי הסתדרה טוב מאוד עם הקישור של ולנסיה, וזאת עדיין שלישייה איכותית מאוד. נכון, אבל היא אחת מהגדולות של אירופה ללא ספק(גם אם ולנסיה תעבור).
קראתי עכשיו כמה דפים אחורה וקיבלתי כאב ראש,כמה קביעות חד משמעיות כשאנחנו רק בחצי הדרך של השלב הזה. ליברפול אתמול שיחקה כמו שקבוצה במשחק חוץ קשה באירופה צריכה לשחק, סיסוקו נתן משחק ענק ושלט במרכז השדה ומשם ליברפול ברוב הזמן ידעו או לצאת למעלה דרך הצדדים ולסכן או להניע כדור בחוכמה,גם אחורה ולהוציא את העוקץ של ברצלונה. מבחינת כישרון ואיכות ברצלונה קבוצה טובה אבל, אנפילד זה מבצר, שערי חוץ זה חתיכת יתרון,ליברפול כולל רוב הסגל הזה מנוסה גם במעמדים הללו,ליברפול בתקופה טובה לעומת ברצלונה שסוחבת רגל,גם בליגה,גם בחדר ההלבשה, סיכויים,70-30 לטובת ליברפול,רק יום גדול באמת של הקטלונים ובראשם רונאלדיניו יעשו ערב מדהים כנגד הסקאוטזרים. ריאל- באיירן, מעל לכל אני חושב שריאל קבוצה טובה יותר,עכשיו כשבקהאם בכושר מצויין,כשואן ניסטלרוי לא מפסיק להבקיע,כשראול פתאום נראה חד כבעבר ריאל תבקיע במשחק החוץ,אני מאמין שזה יטרוף את כל הקלפים של באיירן שיהיו חייבים להתקיף וימצאו את עצמם פגיעים יותר בהגנה.
כל הכבוד לליברפול ,עשו לי ערב שמח . אני מאמין שיהיה בסדר בגומלין ,ועם הקהל באנפילד ,אני מקוה שלא תהיה סנסציה! - סתם ,סתם ,כל כך כף להשתמש במילים של שגיא כהן סנסציה ,בכלל תענוג לראות את- הקבוצה של הערוץ ,הקבוצה של המדינה ,מקבלת סטירה בבית ,נדב, יורם,מירי, כל כך עצובים הם היו אתמול . אהה והפרומו לקראת בארסה - ריאל -העולם מחולק לשניים , פוק אוף ,למי אכפת בכלל מהגאלקטיקו ,יש גומלין בבריסטול בן הרוברס לסיטי בגמר האיזור הדרומי ,אתמול אגב הם סיימו בתיקו אפס בסיטי, ולעיני 20 אלף ! 20 אלף צדיקים ,בבריסטול שהעדיפו משחק גביע מקומי ,על צפיה בנואו קאמפ , גדולים מהחיים . עוד מילה לגבי נדב יעקבי , הבחור ממשיך בחירפון שלו ,ואתמול הוא כבר גילה את הדבר הבא בכדורגל , ילד כשרוני מברזיל ,נדב ממשיך להלל ולהכתיר ,איפה הזהירות נדב, גם את רוביניו הוא הכתיר לגדול מכולם ,ועם כל הכבוד לרוביניו ,בינתיים הוא צריך לשחק עם אבנים בכיסים ,כי כל הזמן הוא מעופף ,ואגב נדב- טוב שרוביניו בחר בריאל הגדולה ,ולא בטוטנהאם "הקטנה" ,כי בטוטנהאם הוא היה מחליף ללנון שעולה עליו ב3 דרגות , מחליף בטוטנהאם ,-טוטנהאם הוטספר מלונדון .
אפשר לסכם ב2 מילים את המשחק של בארסה אתמול: לא מובן. אני פשוט לא מבין את הקבוצה הזאת. ב20 הדקות הראשונות זה היה נראה כמו 4-0. בארסה שטפה את המגרש ודרסה את ליברפול. כל התיאום בין השחקנים וכל היכולת שלהם התפוצצו על המגרש, וליברפול לא עברה את החצי. אחרי שבארסה נרגעה זה היה נראה כמו משחק שהולך בדרך הבטוחה ל2-0. "בטח ימשיכו ככה ויתנו עוד גול גאוני במחצית השניה" חשבתי לעצמי. הגול של ליברפול שבא מכלום כנראה שבר את ברצלונה, אחרת אין הסבר למחצית השניה העלובה. בכלל המחצית השניה היתה ברמה מאוד נמוכה יחסית לראשונה. שר הניצחון של ליברפול בכלל נראה כאילו נלקח מליגה ג' צפון לילדים. מה לעיזאזל עבר למארקז בראש?? להרחיק כדור בדיוק לאמצע הרחבה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אין ספק שטוראם ואטו היו חסרים מאוד לבארסה אתמול. איתם ההגנה היתה הרבה יותר מסודרת וההתקפה הרבה יותר קטלנית. ולמרות הכל שום דבר לא אבוד. אל תשכחו מי חזר מ3-0 באותו שלב לפני שנתיים(רק כדי לקבל גול לא חוקי ולעוף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx )
לפחות אתזה אתה מודה, שעל הליגה האיטלקית העלובה אינטר חכמים. בכל מקרה ראיתי את המשחק, ולנסיה לא קבוצה שמחזיקה בכדור הרבה, החזיקה בכדור יותר מאינטר אתמול, ובכלל מהדקה ה50 אחרי מחצית ראשונה אדירה של אינטר, הית פשוט יותר טובה מהנראזורי.
החוסר אובייקטיביות שלך כלפי הליגה הספרדית כבר מגוחך בדיון הזה, עדיף שתפסיק לכתוב כאן כדי לא לעשות לעצמך פאדיחות. תרצה או לא תרצה, אינטר שלטה אתמול לאורך כל המשחק במגרש והייתה עדיפה על ולנסיה, ואינטר עם ויירה, קמביאסו, גרוסו ואדריאנו עדיפה על ולנסיה בכל הרכב אפשרי. אם שלושה מהם ישחקו בגומלין ( ללא ויירה ), אני עדיין מאמין שאינטר תנצח 1-0 קטן במסטאייה כמו שהיא יודעת ותעפיל לשלב הבא. תגובה שלך אני לא ממש מעוניין לשמוע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx
כמו שהיא יודעת?! מתי פעם אחרונה אינטר השיגה ניצחון חושב בחוץ בליגת האלופות מאז ה-3:0 על ארסנל ב-2004?
אתה מדבר כאילו שכל קבוצה משיגה ניצחון גדול בליגת האלופות אחת לשנתיים, חוץ מזה, הזכירו כאן כבר את הניצחון הענק של אינטר במסטאייה בעונת 2004\2005. ויש להוסיף שאין מה להשוות את אינטר של השנה לאינטר של השנים האחרונות.
לאורך כל המשחק? בהחלט ואני לא אוביקטייבי. מהדקה ה60 ולנסיה מחזיקה יותר בכדור מאינטר, אני מודה שבמחצית הראשונה אינטר היו יותר טובים מולנסיה, וכן חמודי, גם אני יכול להזכיר שולנסיה שיחקה עם בלם במרכז המ גרש, ושויסנטה ובארחה 2 מהשחקנים הכי חשובים של ולנסיה לא בענה האחרונה אלה ב5 שנים האחרונות לא שיחקו, שלא נזכיר את גבילאן, דל הורנו, רגיירו, אדו אז חמוד, אתה זה שלא אוביקטיבי. עם ויסנטה ובארחה שיחזרו במסטאייה, אחד האיצטדיונים הכי קשים באירופה יש האומרים הקשה ביותר, הסיכויים נוטים לטובת ולנסיה בבירור. אוי גראבסן, ואתה משווה את ולנסיה של ראנירי המפורקת, לולנסיה האדירה של קיקה סנצ'ס פלורס. מצחיק אתה.
riquelme1, אולי תסביר לי איך אתה בכלל מנסה להשוות את החסרונות של שחקנים בינוניים פלוס כמו דל-הורנו, אדו, גבילאן, רגיירו וחסרונות של שחקנים שפצועים כמעט כל העונה כמו ויסנטה ובראחה, כאשר כולם לא משחקים תפקיד משמעותי בולנסיה של העונה, לחשיבות ההיעדרויות של גרוסו\מאקסוול, קמביאסו, ויירה ואדריאנו? באותה מידה אני גם יכול להזכיר חסרונות של אנדראולי ורקובה באינטר, אז? צא מהבועה כבר.