קאפלו השנה הוא המאמן המאכזב ביותר בליגה הספרדית. פשוט עם קאדר מצוין והתקפי של שחקנים כמו רוביניו, רייס, היגוואין, ואן ניסטלרוי, ראול ועוד... הוא מצליח להציג את הכדורגל הכי משעמם בטופ העולמי. טעה כשהעיף את רונאלדו לטעמי, טעה כשהושיב את בקהאם ביציע, טועה כמעט כל שבוע בהרכב כשלפעמים הוא משחק עם 4 קשרים עם נטייה לאחור, טועה במיקום של ראול על המגרש וטעה כשהשאיר גם את אמרסון וגם את דיארה בסגל לאחר הבאתו של גאגו ( היה משאיר לנו את גראבסן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ). בכל אופן השנה לריאל היה צ'אנס לזכות באליפות והאשם העיקרי למיקומה והאשם היחידי לשיעמום שלי בערבי שבת וראשון מול ערוץ הספורט הוא פאביו קאפלו. לא חשוב מה הוא יעשה עוד השנה, הוא נכשל במשימתו.
הדרך לאליפות עוד פתוחה, תמיד לקאפלו היו שחקנים מצויינים ולמרות זה הוא העדיף את התוצאות על פני הכדורגל היפה , והוא תמיד נשאר המאמן הכי טוב בעולם, אנו צריכים לחכות עד סוף העונה כדי שנראה מה שיקרה ואני מהמר על אליפות של ריאל.
מי קובע את זה שקפלו המאמן הטוב בעולם? אם הוא לא משחק כדורגל יפה בשביל תוצאה, שלפחות ישיג תוצאות טובות.
גנבה? או שפשוט אינטר נאיבית שמחמיצה כל כך הרבה, אין מגיע בכדורגל, ולנסיה עשו תוצאת חוץ מצויינת ובאים למאסטייה עם יתרון מנטלי, קשה לי לראות את אינטר עוברת
חמודי, ריאל משחקת 4-4-2 (בדרך כלל) עם קישור הגנתי צפוף של שני שחקנים או אמרסון ודיארה או גאגו ואמרסון, אתה יכול להתווכח איתי שגאגו הוא קשר אמצעי (CMF לאוהבי הפרו) שמשחק בסגנון של פירלו, אבל הוא עדיין קשר בחלק ההגנתי של הקישור ועושה יותר עבודה שחורה מיצירתית. הוא לא קשר אחורי טוטאלי כמו מקללה אבל עדיין הוא מאחור. ואגב, חוץ מהעמדה, הוא לא מזכיר את פירלו בשום מובן (האחד גאון השני בלון).
לא יודע למה, יש לי הרגשה בשבארסה תצא מאנפילד כשידה על העליונה. מול ורדר ברמן הם כבר הוכיחו שהם יכולים להיות טובים מאוד כשהם עם הגב לקיר.
אולי, אבל אין מה להשוות בין ברמן הנאיבית לליברפול. למען האמת רק צ'לסי אולי יכלה להיות אתגר יותר קשה במצב כזה. אי אפשר שלא להצדיע לבניטז, אבל זה לא סותר את העובדה שהוא מגרש כל דבר יפה מהקבוצה הזאת (גילואי נאות, זה בלי לראות את המשחק היום).
שמע מול ברמן הביתיות שיחקה תפקיד ענק ואת זה כולם יודעים. כאן אוליי בעצם מה שיעזור לה זה זה שהיא באה כאנדרדוג ואין לה כבר כמעט מה להפסיד. הלחץ על ליברפול
גם אני לא יודע למה יש לך הרגשה כזאת בליברפול מול קהל של סקאוזרים מדהימים, אין לברצלונה סיכוי לדעתי, זה יהיה משחק של 0:0 או 1:0 קטן לליברפול.
ליברפול שיתקה את ברצלונה היום, אני לא מופתע, רפא בניטז הוא הטקטיקן הטוב באירופה כמו שציניתי, תקראו לו בונקריסט, אבל הוא פשוט מאמן גדול, ברצלונה של העונה זה לא ברצלונה של השנתיים האחרונות, ההפסדים לסארגוסה, אספניול, ו-ולנסיה הוכיחו זאת, יש ירידה וזה צפוי, לקרוא לה בלופ, ממש לא, אבל המכונה חורקת, הרבה בגלל הפציעה של אטו. בכל מקרה, אל תספידו לעולם את ברצלונה, עם יש קבוצה שיכולה לצאת מהקרשים מ2-1 זאת היא, שער אחד של בארסה והכל פתוח. לדעתי זה יהיה קשה, אבל אפשרי בהחלט. ולנסיה עם 2 שערי חוץ ותוצאה נפלאה בסן סירו, אינטר הבינה שבליגה האיטלקית העלובה לנצח 16 משחקים זה קל, באירופה זה סיפור אחר לחלוטין. דוויד וייה ללא ספק אחד החלוצים הטובים ביבשת כרגע, פשוט שחקן אדיר, שער נפלא שלו היום. ולנסיה כרגע פיבורטיית במסטאייה, אחד המגרשים הקשים באירופה לאינטר יהיה קשה, אח לא בלתי אפשרי, ויסנטה ובארחה יחזרו עד אז, אבל אלבלדה הציר המרכזי יחסר, גם אינטר תחסר את ויירה ואולי גם קמביאסו. הולך להיות משחק מרתק במסטאיייה. רומא - ליון, אין יותר מדי מה להגיד, רומא פשוט לא קבוצה ברמה של ליון, ליון תעלה. לפי מה שהבנתי פורטו-צ'לסי היה משחק נפלא, שווה בהחלט לראות, צ'לסי תעלה, חבל על פורטו בהחלט קבוצה חביבה, אבל היעלות והגאונות של מוריניו גדולים עליהם.
בניטז שמניטז. שום דבר לא היה מתוכנן במשחק של ליברפול, לא הייתה שום תוכנית משחק מתוכמת. רק משחק ענק של ההגנה ושל קרייג בלאמי. ליברפול לא "סגרה" את בארסה, ובטח לא "גררה" אותה למשחק פיזי, שמעתם יותר מדי שגיא כהן בחיים שלכם כנראה. בארסה פשוט שיחקה גרוע, ואני לא רואה איך בניטז אחראי לזה כי בקלות המשחק יכל להגמר אחרת לגמרי. רפאט גם לא אחראי לניצול המצבים המדהים שהיה לנו היום. זהו ניצחון הרוח, בטח לא ניצחון טקטי שמקטי. "טקטיקה, שמקטיקה"