תעשה לי טובה. בורדיסו(כמגן שמאלי), פיגו וקרספו במקום גרוסו/מאקסוול, ויירה(או דאקור לצורך העניין) ואדריאנו בכושרו הנוכחי, רק נותנים לולנסיה יותר סיכויים להוציא תוצאה טובה. בורדיסו אדיר העונה כבלם וכמגן ימני אבל לא מבריק כמגן שמאלי, בלשון המעטה. לא מבין למה גרוסו או מאקסוול לא פתחו. פיגו גם כן אדיר העונה(15 אסיסטים כשחקן ספסל) אבל כאשר שחקן כמו ויירה נפצע צריך להחליף אותו שחקן בסגנון שלו כמו דאקור ולא שחקן הרבה יותר התקפי כמו פיגו. קרספו מלך השערים של אינטר העונה, אבל די מגמגם לאחרונה בעוד אדריאנו מפציץ ונמצא בכושר טוב. החלטות שנויות במחלוקת של מנצ'יני.
פורטו - צ'לסי "גם קריאות בוז של אוהדי פורטו, לא ימחקו את ההיסטוריה שלי במועדון", כך אמר ז'וסה מוריניו, מנג'ר צ'לסי, לקראת המשחק מול האקסית הפורטוגלית בחוץ. כפי שזה נראה כרגע, האנגלים לא אמורים להתקשות, אך כולנו מכירים את פורטו, שיכולה להפתיע ולנצח כל קבוצה באירופה. כזכור, הקבוצה זכתה בגביע אופ"א ובליגת האלופות תחת אימונו של מוריניו, האם היא מסוגלת לעשות זאת גם בלעדיו? למרות שהמשחק בפורטוגל, אני מאמין שצ'לסי תנצח, ותגמור את הסיפור כבר במשחק הזה. ברצלונה - ליברפול ללא ספק המשחק המעניין ביותר בשמינית הגמר. שחקני ליברפול אינם מפחדים מהקטלונים, לפחות לדבריהם, והמאמן הספרדי של הקבוצה, רפא בניטז, הצהיר כי קבוצתו טסה לספרד כדי לנצח. המשחק הראשון, לדעתי, יסתיים בניצחון של בארסה, אך בגומלין אלופת אירופה הנוכחית תתפרק, ותספוג תבוסה צורבת, שתעיף אותה הביתה מוקדם מהצפוי. רומא - ליון מפגש מעניין בין שתי קבוצות שנמצאות בתקופות יחסית קשות. זה אמנם לא כמו המשחק בין ריאל מדריד לבאיירן מינכן, אבל גם רומא וגם ליון הן לא אותן הקבוצות של תחילת העונה. לטעמי, למרות פתיחת העונה הקטלנית של ליון, הרומאים יהיו אלה שימצאו את עצמם ברבע הגמר. מה לעשות? טוטי יגבור על ז'וניניו, דה רוסי על מאלודה, ודוני על קופה. בקיצור, אני מהמר על ניצחון של רומא. אינטר - ולנסיה שתי קבוצות שנמצאות בכושר פנטסטי, נפגשות לקרב ענקיות אדיר. מצד אחד אינטר המדהימה, שהשבוע קבעה שיא אירופי חדש של 16 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. ומהצד השני ולנסיה, שגם היא נמצאת בדהירה משלה, והניצחון האחרון שלה היה על ברצלונה, אז לא כדאי לזלזל. למרות שאינטר של הסרייה א' ואינטר של ליגת האלופות זה דבר שונה לגמרי, אני מאמין שהנראזורי יעלו לשלב הבא.
יונייטד צריכה ללמוד מצ'לסי, שוער פורטו נפצע במהלך התקפה של צ'לסי ובמקום לבעוט לשער הם מוציעים את הכדור החוצה כמו גברים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
ויי ויי... גול שכל כולו אשמת סטיבי ג'י. זמברוטה עבר אותו כמו מים ולא בזכות איזו הטעיה מדהימה אלא בזכות נחישות נטו. סטיבי פשוט נרדם, רפיון לא ברור שלו, ומשם הסיפור כבר ידוע... לא נראה טוב בינתיים עבור הסקאוזרס.
קמביאסו כובש לאינטר ומוחלף כבר בדקה ה-30, מדובר בפציעה? אינטר יכולה להיכנס לבעייה רצינית בלי קמביאסו וויירה.
בלי צחוק, לבארסה יש את אחד השוערים הכי חלשים באירופה. אני בחור ציני, אבל אני לגמרי רציני שאני אומר שאלימלך עולה על ואלדז ב2 רמות. פשוט שוער נכה, לא קשור לענף, אפס אפס אפס, פשוט עלוב. אם בארסה לא יורדת בכזו מחצית ביתרון של שני שערים..עכשיו אין לי ספק, ליברפול בשלב הבא. יופי צ'לסי, עוד גול!(מקדים תרופה למכה - לא רוצה שיעופו, רוצה שיתקדמו כדי שלא יהיה להם יתרון "רעננות" עלינו).
פורטו שותפת את המגרש , חוארזמה שחקן גדול , עושה בית ספר למגן הימיני של צ'לסי . תיקול מגעיל של אסיין . התוצאה לא משקפת , שימשיכו ככה במחצית השנייה .
מחר בחדשות הספורט חשיפה בלעדית של משה גוזגל... ויקטור ואלדז ייתפס במצלמה נסתרת כשהוא מקבל אלפי יורו ממנהל תחנת ווינר בברצלונה. שני מצבים, שני גולים במשחק די מרדים בסה"כ שלא התעלה לרמה גבוהה. מבחינת בניטז עוד מחצית כבויה כזאת והוא חוזר הביתה עם חיוך גדול על הפנים.
איזה משקוף של קווארסמה, איזה שחקן מדהים הוא... אני אומר את זה כבר חצי שנה ואף-אחד לא שם עלי, פורטו אדירים. יכל להיות 3-1 לפורטו במחצית... איזה משקוף, אני לא מאמין...
בטח שלכל שוער יש טעויות, אבל בכמות של ואלדז לא ראיתי ברמות הללו. שוער נכה, אפס, לא קשור לכלום.תקשיב לי טוב, בארץ יש שוערים הרבה יותר טובים ממנו.
לא ייאמן איך ליברפול עשו גול מכלום שהם בקושי עברו את החצי במחצית הזאת. "האם ברצלונה החתימה את אושרי לוי?" זה היה בהחלט טוב. מסכן וואלדז, לא נגע בכדור, הוא נרדם מרוב השעמום וחלם בגול ולא עמד טוב. טעות של המגן הימני גם הייתה, בלאטי לא יודע להגן כל-כך. מה שצפוי לנו מעכשיו והלאה זה בונקר מוחלט של ליברפול(שג'רראד יחזור לאמצע הוא לא נוגע בכדור בכלל בעמדה החדשה שבניטס הציב לו), וברצלונה צריכה לכבוש כמה שיותר מהר אחרת היא תתחיל להיכנס ללחץ. השער של ברצלונה היה מהתקפת כדורגל נאה, אהבתי את ההתחמקות של דקו והכניסה שלו לאמצע. דקו במשחק טוב מאוד עד עכשיו ואמרתי שהוא שחקן חשוב. סביולה גם לא רע בכלל, זאמברוטה בישל גול והוא טוב מאוד עד עכשיו, הוא ניער מעליו את ג'רראד בקלות מעצבנת. אני לא חושב שליברפול תצליח לשמור על רשת נקייה במהלך המחצית השנייה, כי כל פעם שברצלונה רצתה היא עשתה התקפת כדורגל כמו שצריך. מסי עדיין קצת חלוד אבל מראה ניצוצות, זה עוד יישתפר אני בטוח. ברצלונה בכלליות משחקת בחצי הילוך וזה לא לעניין אני בהחלט לא מבין למה היא לא תקפה בחמת זעם גם אחרי השער שלה, היא ירדה אחורה כמו ריאל מדריד וספגה, אבל בניגוד לריאל אני חושב שהיא תשיג תוצאה טובה יותר. מי שצריך יותר להתעורר זה רונאלדיניו, ברצלונה צריכה לרכז את המשחק ברגליים שלו ושל מסי, גם חשוב שדקו יהיה מעורב. אני במקום בניטס הייתי מעלה את פנאט למגרש במקום ריסה שלמרות הבישול הוא איטי מאוד ומסורבל. פנאט שחקן שיכול לעשות המון בעיות והייתי מציב אותו על בלאטי, לא בטוח שהברזילאי של ברצלונה יצליח להתמודד עם השחקן המוכשר. ברצלונה לעומת זאת צריכה קודם כל להשקיע יותר ולשחק במלוא המרץ. היא החזיקה בכדור 62% מהזמן, אבל היא צריכה להיות יותר תכליתית וליצור יותר מצבי הבקעה. אני חושב שברצלונה קבוצה ששווה גול גם בחוץ בכל מגרש באירופה ואולי בניטס צריך לחשוב על להפתיע ולהשיג עוד גול בקאמפ נואו אבל בכך הוא מסתכן בספיגה.
עוד פעם אתה והסוביקטיביות שלך ? הבנו שכול מה שקשור לספרד והליגה הספרדית הכי טוב בשבילך . ועכשיו אם לא אכפת לך , אנחנו מנסים לנהל פה דיאלוגים אובייקטיבים .
נראה לי אני היחיד שנתן ניצחון לפורטו לפניי המשחק . ביכולת הזאת הם עוד יבקיעו אבל ניצול המצבים מאוד גרוע , ושוב - חוארזמה הזה פשוט תותח . רק שימשיכו ככה וינצלו את המצבים שלהם , צ'לסי לא צריכים הרבה כדיי להכניס .