אוקיי מכול הדברים שאמרת , בו נקח אותם אחד אחד . מה זה משנה , מחצית שנייה גדולה של באיירן שנגמרה ב 1-0 . דייסלר ? - איפה אתה חיי ? לפי התאוריה הזאת שניי גולים של ריאל ממצבים נייחים באו מטעויות בהגנה . תרוצים תרוצים ? כאילו הכול בגלל ראול בראבו כן ? ראול בראבו הוא האשם ! - גזר דין מוות !!! הזיין שכל היחידי פה זה אתה , אכן הנגיחה של פיזארו פגעה בעמוד ומשם החוצה . אתה מוזמן לבדוק ולראות שאני צודק , אם אין לך כוח , תבקש קישור ואני הוכיח לך את זה בסרטון . שוב התחלנו עם התירוצים וההתרברבות ? אז עובדה שואל בומל הכניס זיין בתנועה סטייליסטית לאוהדיי ריאל - זאת עובדה . את תשכח שיש גומלין , אנחנו נפגש אחריי הגומלין , אתה עוד תדפוק את הראש בקיר על המשחק אתמול , הצ'אנס מבחינתכם נגמר , במדריד קיבלתם בית ספר במחצית השנייה , במינכן אני מוכן להתערב לא רק שתובסו אלה זה יהיה בהפרש של 4+
בקשר למשחקי היום: בצ'לסי פורטו אני חושב שכולנו יודעים את העולה לשלב הבא. עם כל הכבוד לפורטו, שהיא אם אני לא טועה הקבוצה הטובה בפורטוגל לא יכולה להזיק רבות לקבוצה של מוריניו, שעושה רושם שחוזרת לעצמה במחזורים האחרונים, והיא לא מפסיקה לנצח, אחרי שהמזל דיי הלך לה. חזואלדו פריירה חייב לנצח את המשחק הזה, כי כל תוצאה אחרת תחשב כתוצאה לא טובה עבור הגומלין, כי בגשר זה בכלל לא עניין של ספק מי תנצח, השאלה היא כמה היא תנצח. בכל אופן, כמובן שאין טיולים חינם, וזה תלוי כמובן גם בצ'לסי, שלא יעשו חיים קשים לעצמם כמו שעשו מנצ'סטר יונייטד אתמול נגד ליל. אני מאמין שהלונדונים יעשו את זה בקלות יתרה. אגב, בקשר לשידור. זה לא משחק הכי מעניין, אך זה לגיטימי כי ערוץ הספורט חושב על הרייטינג, אך אני חושב שטעו, אני מאמין שאינטר - ולנסיה יכל להביא הרבה יותר רייטינג עבור ערוץ הספורט. אינטר - ולנסיה זה משחק נהדר, ולדעתי היה המשחק שצריך לשדר, גם מבחינת הצופים הנייטרלים במשחק הזה, וגם מבחינת ערוץ הספורט שאני מאמין שכאן הרייטינג היה גדול יותר. בקשר למשחק עצמו, משחק מאוד מעניין, שתי הקבוצות בממונטום מצוין, אינטר רוצה להוכיח ש-16 ניצחונות ברצף זה לא בלוף (והאמת, גם אם יפסידו זה לא יהיה בלוף לדעתי), מנגד מגיעה ולנסיה אחרי הניצחון הגדול שלהם על ברצלונה 1-2. משחק מעניין מאוד הולך להיות הערב בסאן-סירו, וחבל מאוד שהוא לא יהיה מלא, במשחק כזה, האוהדים חייבים להיות נוכחים במשחק, וחבל שזה לא יקרה כך ויהיו פחות מ-40 אלף צופים. בקשר למשחק רומא - ליון. קשה להגיד שהאחרונה יצא מהמשבר שלה, אני לא חושב בכלל שאפשר להגיד את זה. ניצחון בשיניים 0-1 על לוריין, ובנוסף ניצחון בדקות האחרונות נגד ליל מוכיח על אופי, ואופי זה חלק חשוב מהמשחק, אבל אני חושב שהיכולת שלהם לא כמו שהייתה מתחילת העונה. בקשר לרומאים, הפסידו את המשחק האחרון שלהם לקליארי, וזה בא האמת אחרי תוצאות דיי טובות במשחקים אחרים. בכל אופן, אני לא יודע איך ההפסד הזה ישפיע עליהם, אם בכלל ישפיעה. רומא צריכים כמובן את טוטי במיטבו. במידה וטוטי יציג משחק טוב, הוא יכול להביא ניצחון ומקדמה מאוד רצינית לרומאים לקראת הגומלין בסטאד דה ז'רלאן. בקשר למשחק המרכזי של היום, בניטז אומר כי הוא לא בא לשחק על 0-0, וזה לדעתי מה שהוא צריך לעשות. אני לא חושב ש-0-0 במשחק חוץ זו תוצאה טובה, כי שער מקרי של הקטלונים באנפילד יכול לעלות להם ביוקר על כך שהם לא באו לשחק על הניצחון בקאמפ-נואו. הם צריכים לבוא כדי לנצח את המשחק, ובמידה ויוציאו תיקו עם מספרים, זה בהחלט יהיה נהדר בשבילם. ליברפול, בכל אופן, מגיעה אחרי שהמומנטום שלהם נקטע בשני המחזורים האחרונים באנגליה עם תוצאת תיקו מאופסת עם אברטון, ובנוסף ההפסד מחזור לאחר מכן לניוקאסל, לאחר שעוד עלו ליתרון. בכל אופן, גם הקטלונים מגיעים למשחק הזה במצב עגום לחלוטין, הם לא נראה לי התגברו עוד על פרשיית אטו, ואני לא מבין למה באמת הקמרוני נשאר מחוץ לסגל. נראה לי שבר לא טוב הולך לקרות לברצלונה בסוף העונה הזאת בעקבות כל הפרשייה הזאת. בכל אופן, הם מגיעים אחרי ההפסד המאכזב לולנסיה, שפתח לגמרי את המירוץ לאליפות בספרד. מסי חייב לפתוח בהרכב של הקטלונים, הקבוצה נראית חסרת רוח חיים בלעדיו. הוא חייב לפתוח, ואני מאמין שהוא יביא את המומנטום לרייקארד והקבוצה שלו. אני מקווה שיהיה משחק טוב, לא פחות מהמשחק שהיה אתמול בברנבאו.
ועוד הערה קטנה למשחקיי היום : אני יודע שזה עלול להשמע מוזר אבל צ'לסי זה לא מובן מאליו , אני חושב שפורטו תנצח היום ולא חשוב מה .
התבלבלתי עם הארגריבס, ובעצם עם כל שחקן שניסה לעבור את RC.. SOMEBOY, הרגת אותי מצחוק.. בהפרש של 4+? אתה חי בסרט אה? מקאיי קיבל דום לב על המגרש, פודולסקי לא נראה ולו שניה אחת עם הכדור, היחיד שעוד שיחק זה קאן. וגם זה בקושי. טוב אתה יודע מה וויכוחים הם לחינם, נראה מה יקרה באליאנס ארנה ואז נדבר.
בקשר למשחקי היום: צ'לסי - פורטו: נתחיל עם הבאנקר של משחקי שמינית הגמר, צ'לסי נגד פורטו. האלופה הפורטוגזית לא אמורה לעשות יותר מדיי בעיות לאלופה האנגלית ומי ששואפת להיות גם מחזיקת גביע האלופות השנה. צ'לסי אם כל הבעיות וכל הטענות עומדת יפה בנתיים בכל המשימות שהציבה לעצמה השנה, היא מרחק סביר מהפסגה- 6 נקודות מהיונייטד ושום דבר לא סגור, בגביע הליגה היא תפגוש את ארסנל, בגביע האנגלי היא תפגוש את טוטונהאם ברבע הגמר ובצ'מפיונס היא בדרך לרבע הגמר. בקיצור בנתיים מוריניו עומד במשימות שלו. צ'לסי במשחקה האחרון נצחה בקלילות 4-0 בגביע האנגלי ועלתה לרבע הגמר שם כאמור תפגוש את התרנגולים. צ'לסי צריכה לשים לב בעיקר ללוצ'ו גונזאלס, שחקן מאוד מסוכן שיעשה הרבה בעיות להגנה של המיליונרים. מלבד גונזאלס אין לפורטו יותר מדיי כלים נגד צ'לסי והם אנדרדוג מובאק במשחק הזה. משחק לא מעניין במיוחד ועד עכשיו אני לא מבין איך ספורט5+ מעדיף אותו על פני אינטר נגד ולנסיה, אבל דשנו מספיק בעניין הזה. אני הולך על נצחון סולידי של צ'לסי שיבטיח לה כמעט סופית את ההעפלה לרבע הגמר. ליברפול - בארסה: ובמעבר חד נעבור למשחק המרכזי של שמינית הגמר, ליברפול נגד בארסה. בליברפול התעסקו בשבוע האחרון יותר במכות מאשר בכדורגל. כזכור לכולם בלאמי הכה את ג'ון ארנה ריסה הנורבגי במקל גולף במועדון קריוקי לאחר שסרב לשיר. אבל למה להתעסק בטפל, בואו נדבר כדורגל. ליברפול היא הקבוצה היחידה מכל 16 האחרונות שלא שיחקה כבר שבוע וחצי בעקבות הדחתה מהגביע האנגלי כך שקשה מאוד לדעת איך ליברפול תגיע למשחק הזה. לדעתי בניטז עושה טעות גדולה שהוא משנה את המערך שמאוד הצליח לו ה 4-4-3 וחוזר ל4-4-2, אבל אפשר להבין אותו, בכל זאת זאת בארסה הגדולה שמשחקת בבית. אתם יודעים מה, עזבו את השינוי מערך, אני לא מבין איך בניטז פותח עם קרייג בלאמי בחוד במקום לפתוח עם קוייט וקראוץ' ביחד בחוד. דווקא מבניטז הקשוח ציפיתי שאחרי הקטטה בינו לבין ריסה הוולשי ירד לספסל או אפילו לא יהיה בסגל, מה גם שעל המגרש הוא לא משהו... ללא ספק השחקן המרכזי ביותר בליברפול יהיה סטיבן ג'רארד. הקפטן של ליברפול חייב להיות היום דומיננטי ולהפעיל כמה שיותר את החלוצים שלו, ג'רארד גם חייב לאיים על השער ממרחק. עוד שחקן חשוב בליברפול זה קראוץ', עמוד החשמל בנתיים כבש כבר 15 שערים בכל המסגרות והוא בעונה חלומית עד עתה. המאץ' אפ בינו לבין פויול יהיה מאוד מעניין. בארסה מצדה הפסידה בחזרה הגנרלית לונלסיה, ההפסד הזה של בארסה לעטלפים לא רק צימצם את הפער מהסגנית אלא גם נותן הרבה מאוד בטחון לליברפול. ליברפול קבוצה שמאוד דומה בבסגנון המשחק שלה לונלסיה, קבוצה שמשחקת בעיקר על מתפרצות מהירות, הרמות מהאגפים והגנה חזקה. בארסה מצדה תהיה חייבת לפרוץ את הבונקר של בניטז . בבארסה מסי חוזר להרכב אחרי פציעה קשה מאוד. יהיה מעניין לראות איך מסי חוזר ישר להרכב, מסי הראה הרבה מאוד דברים יפים בדקות המעטות שקיבל מרייקארד. עשה כמה מהלכים יפים ביחד עם רונאלדיניו, אבל צריך לזכור, מסי אחרי פציעה ארוכה עדיין הוא לא אותו מסי שלפני הפציעה כך שאסור לצפות ממנו ליותר מדיי. רייקארד כנראה סוף סוף הבין שאדמילסון לא בלם והעיף אותו מהסגל. כנראה שבמקומו יפתח מוטה ומארקז יוסט חזרה לעמדתו הטבעית, בלם. עוד שינוי בבארסה אולאגר השחקן אולי הכי שנוא בספרד יורד לספסל ובמקומו יפתח ג'יו מה שאומר שזמברוטה יפתח בעמדת המגן הימני. אני הולך עם ליברפול, לא יודע למה יש לי תחושה של הפתעה... ליון - רומא: בעוד משחק מאוד מעניין רומא תפגוש את ליון. ליון דווקא כשליגת האלופות מתקרבת נחלשה מאוד ונכנס לתקופה רע. פתאום אפילו היו ספקות שהרצף של ליון יקטע, אבל אחרי שנצחה במשחק העונה את לאנס היא הבטיחה את האליפות השישית ברציפות שלה. בליון כמובן השחקן הטוב ביותר והכי חשוב שלה הוא ז'וניניו הברזילאי אולי בועט העונשין הכי טוב בעולם. ז'וניניו חוץ מבעיטות חופשיות יצטרך לחפש את פרד כמה שיותר. רומא מצד שני מגיע אחרי שכבר איבדה כל סיכוי שעוד איכשהו היה לה לפני המשחק אחרי שהפסידה לאסקולי 1-0, רומא ירדה מאוד ברמה מאז פתיחת העונה הפנטסטית שלה. ברומא השחקן הבולט הוא כמובן טוטי, הקפטן יהיה חייב להיות דומיננטי כשהוא השחקן היצירתי היחיד ברומא וכנראה יהיה גם החלוץ היחיד של הרומאים. אני הולך על תיקו עם הרבה שערים. אינטר - ולנסיה: עוד משחק מעניין הוא אינטר נגד ולנסיה. ולנסיה מגיע אחרי הנצחון הגדול שלה על בארסה במסטאייה. ולנסיה בתקופה מצוינת, אחרי שבתחילת העונה כמעט חצי מהסגל שלה היה פצוע מתחילה לצמצם פערים והיא כבר במקום ה-3 בליגה הספרדית והאליפות היא כבר לא רק בגדר חלום. בולנסיה יהיה מענין אם אנגולו ימשיך את היכולת המצוינת מהמשחק נגד בארסה ואם הוא בכלל יפתח זאת כבר שאלה בפני עצמה. עוד שחקן משמעותי בולנסיה הוא דויד וייה, לוייה יהיה מאוד קשה עם ההגנה החזקה ויש כאלה שיגידו הטובה בעולם. ולנסיה תשחק בעיקר על מתפרצות ואינטר תהיה חייבת להזהר, שער חוץ של ולנסיה ישנה את כל הסיפור ויכול להביא לסיום העונה האירופית של הנראצורי. אינטר מגיע אחרי שכבר הבטיחה את האליפות מזמן והיה לה את כל הזמן להתכונן למשחק הזה. אינטר כמו שכבר אמרתי הבטיחה את האליפות אחרי הנצחון על קליארי 1-0 . למרות כל המחמאות שנתתי לולנסיה כל דבר מלבד העפלה לרבע הגמר יהיה כשלון עבור הנראצורי, אינטר יודעת שהשנה הליגה האיטלקית מאוד חלשה ואף אחד לא ממש שם אליה ושהדבר האמיתי הוא ליגת האלופות, זה יהיה המבחן הגדול של אינטר האם אינטר כל-כך חזקה או שהליגה האיטלקית כל-כך חלשה. באינטר השחקן הכי משמעותי יהיה זלאטן, השבדי בתקופה נהדרת והוא לא מפסיק לכבוש. המצ'אפ בינו לבין אז'אלה יהיה מעניין מאוד! אני הולך על 1-0 קטן של אינטר מה שישאיר לעטלפים סיכוי במיוחד שהגומלין במסטאייה.
"ראול" אני לא מבין בכלל מה אתה צוהל ושמח? הקבוצה שלך היא חרא קבוצה שהגיע ל 4 מצבים טובים (ביירן הגיע להרבה יותר) ו2 מהם מחופשיות מטופשות... לא הצגתם כדורגל מרהיב ואפילו רוב הזמן התבנקרתם, בבית! אני רואה לא מעט משחקים של ריאל העונה והיא פשוט לא משחקת כדורגל! היחידים שעוד מציגים יכולת סבירה זה מיגל טורס, ראמוס ורייס (שאני עדיין לא מבין איך הוא לא פותח אצלכם, כל כך הרבה מהירות לקישור גאגו-אמרסון האפור שלכם). חוץ מהגול ואן נילסטרוי לא הצליח לעשות כלום ו"בלאנקו" שלכם מתעורר אחת ל200 משחקים. לפי החישוב כזה הוא יבריק שוב בסביבות סוף העונה לאיזה משחק מסכן. אז נכון שביירן בתקופת נפל אדירה ובעצם הבדלי האיכויות של הסגלים לא כל כך משמעותיים, אז כל ההכרעה תיפול על איכות המאמנים ועל הביתיות. היצפלד גדול על קאפלו וביירן הולכת לנצח בבית...
יכולה ועוד איך ואתם תראו את זה היום. צ'לסי בתקופה ממש לא טובה באנגליה, עבר הרבה זמן מאז שהציגה את הכדורגל המשכנע באלופות...אם אתם חושבים שלשחק בפורטוגל זה קל, אתם ממש טועים. צ'לסי לא מגיעה כפייבוריטית לדעתי. פורטו קבוצה מצוינת, בעיקר בבית, לדעתי היא יכולה וגם תעשה חיים מאוד קשים לצ'לסי ואני ממש לא חושב שהיא תפסיד. אם מסתכלים על סיכום שני המשחקים, אני חושב שלצ'לסי יש עדיפות ברורה כאן, אבל אם מסתכלים רק על המשחק הזה, פורטו בבית שווה משהו נגד צ'לסי המאכזבת. אחד המשפטים המצחיקים...תמשיך להביא לנו בדיחות. אין אף מאמן שגדול על קאפלו. למרות המשחק המבוקר, המגעיל, הדוחה, המסריח, החרא, המגעיל (כבר אמרתי?), קאפלו היה ונשאר המאמן הטוב בעולם וכלום לא יעזור.
ברוכיאן,לפורטו יש שחקן ששמו קווארזמה,שחקן בעל דריבל וטאץ' אדיר. אני מצפה וגם בטוח,שבמשחקים היום נראה הרבה יותר גולים.יש למה לצפות.
נעם, חברי: ראשית, אני מסכים איתך בכך שהתוצאה של ריאל היא איומה ואני לא רואה אותנו עוברים שלב. אנחנו פראיירים ולא כי לא הגיע לנו לנצח רק 3-2, אלא כיוון שהגול שספגנו הגיע ממש מטעות שהייתה ידועה וממש בדקות האחרונות. להגיד שלא הגיע לנו אתמול לנצח זה כבר ביזיון. בוא נניח שכל חמשת השערים היו טעויות של הקבוצות. באיירן מינכן עשתה טעות אחת יותר ושילמה עלייה ביוקר, או לא כל-כך ביוקר כי היא השיגה תוצאה נפלאה, ואני עדיין חושב שהיא תעבור אותנו. בנוסף להגיד שהגענו לארבעה מצבים זה ממש שטויות, היו לנו שלושה שערים זה כבר שלושה מצבים, הייתה בעיטה של היגואין אחרי כדור ארוך של בקהאם שהוא בעט חלש מול אוליבר קאן, הייתה את הבעיטה החופשית הנפלאה של בקהאם שכמעט נכנסה ובנוסף היה מצב טוב מאוד לרוד בהתחלה שהוא החמיץ אותו. אם כבר זו שבעטה סתם היא באיירן ששוושטיינגר בעט מכל מקום אפשרי ולא היה בשיאו למזלינו, ולכן הסטט' אומרת שבאיירן בעטה הרבה יותר, אבל לא חוכמה לבעוט מכל מקום. המצבים של שתי הקבוצות התאזנו. אולי שיחקנו כדורגל לא מבריק אבל לא הגיע לנו תוצאה פחות טובה ממה שהשגנו. יש בזה משהו, בהחלט, גם אני ממש לא אוהב את הכדורגל או אין כדורגל שריאל מדריד משחקת או שוכחת לשחק השנה, אבל, נגד הקבוצות הטובות פחות או יותר השגנו תוצאות לא רעות: ניצחון בקלאסיקו, ניצחון במאסטייה, ניצחון על באיירן בברנבאו, תיקו עם ליון בברנבאו בו היא גנבה נקודה לחלוטין, ניצחון 1-0 על סראגוסה וגם לסביליה בפיחואן לא הגיע לנו להפסיד. איפה גאגו? איפה בקהאם? הלגרה לא היה מעולה אתמול בחלק ההגנתי? ראול לא עשה עבודה נפלאה אתמול? מה אתה מקשקש, מיגל טורס מציג הרבה יותר מיכולת סבירה וגם ראמוס, שניהם אדירים! אתה מדבר על המשחק אתמול או בכלליות? וגאגו שחקן ממש לא אפור, יש לו ראיית משחק למרות שהוא קשר אחורי ואם לא שמת לב שגאגו יודע כדורגל ואתה טוען שאתה רואה כל שבוע את ריאל מדריד, אז חבל. טעות ידידי. מי נתן לראול את הכדור הגאוני בגול הראשון? כן. ו-א-ן נ-י-ס-ט-ל-ר-ו-י ואן ניסטלרוי מעולם לא היה שחקן שעושה פעולות טובות לאורך כל המשחק, הוא נמצא במקום הנכון בזמן הנכון וזה מה שקרה כאשר הוא עשה את ה-3-1 שלנו אחרי כדור חופשי של בקהאם. ואן ניסטלרוי שחקן חכם, הוא עומד בנבדל חמש מטר לפני הבעיטה או המצב הנייח וכאשר השחקן מוסר את הכדור או מרים הוא חוזר לעמדה רגילה ומאיים על השער, ושחקן ההגנה שוכח אותו. טעות נוספת. ראול משחק טוב כאשר כל הקבוצה משחקת טוב הוא שחקן שמאוד תלוי בקישור ולצערי לא היו הרבה פעמים שהקבוצה לא הייתה בהם חלשה העונה. ראול הגיע השנה דיי במאני טיים: צמד נגד באיירן מינכן שער בקלאסיקו שער במאסטייה שער בדרבי לא סתם הוא מלך השערים של ליגת האלופות שזה תואר שאי אפשר לקחת ממנו. ראול אחד השחקנים הכי גדולים ששיחקו את המשחק ואין לי בעייה להביא לך סטט' שלו. אתה סתם מזלזל בשחקן גדול. וגם אני חושב שאנחנו לא ממשיכים הלאה.
מנצ'יני מפתיע כאשר הוא מעלה את בורדיסו כמגן שמאלי, למרות שגרוסו ומאקסוול כשירים. למעשה, גרוסו אפילו לא בסגל. עוד 2 החלטות לא ממש מובנות - פיגו מועדף על דאקור כמחליף של ויירה בקישור וקרספו פותח במקום אדריאנו. ההרכב: ז'וליו סזאר; מאיקון, קורדובה, מטראצי, בורדיסו; סטאנקוביץ', קמביאסו, זאנטי; פיגו; קרספו, איברהימוביץ' פורצה אינטר.
ליברפול: ריינה, ארבלואה, ריסה, אגר, פינאן, ג'רארד, אלונסו, סיסוקו, קויט, בלאמי. מחליפים - דודק, הופיה, פנאנט, קראוץ', גונזאלס, מסצ'ראנו, זנדן
ההרכב של מנצ'יני אדיר. כל הקישור וההתקפה שלו מכילים שחקנים בעלי יכולות התקפיות מעולות. לעומת זאת, קיקה הלא חכם בלשון המעטה עולה עם אנגולו ולא עם חואקין. אני ממש לא מבין את מכמה סיבות: 1) חואקין יהיה מסוגל להתמודד עם ההגנה של אינטר, דבר שאנגולו לא מסוגל לעשות. 2) אם כבר קיקה מדבר על לא להפסיד אז למה לא לפתוח אם חואקין שהיה עושה הרבה הגנה והיה משתדל לסגור את צד ימין הכי טוב שאפשר. 3) מתייחס ל-2. אנגולו יהיה כמו החלוץ ה-3, והוא עלול להפקיר מדי פעם את האגף שלו. לאז'אלה ולאלביול הולכת להיות עבודה קשה. אני חושב שאז'אלה צריך להתמודד עם קרספו אולי בגלל שהוא מכיר אותו טוב, ואלביול צריך להתמודד עם איברהימוביץ' כי הוא גבוה כמותו.
עירד, תגיד הכל בסדר? אתה מצפה שקיקה יכניס שחקן בכושר רע שלא תרם שום דבר אפילו לא שער העונה לולנסיה, מאשר אנגולו השחקן בכושר הכי טוב בולנסיה? לא הגייוני.