ליגת האלופות חוזרת: ליברפול מנצחת בקאמפ-נואו!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Feb 18, 2007.

1. Raulito Madridista

בקשר למשחקי היום:

אני חושב שפורטו לא יכולה להזיק לצ'לסי יותר מדיי, והאנגלים יינצחו, פורטו חייבת לנצח כי בחוץ היא לא תוכל לעשות יותר מדיי. צ'לסי של השבועות האחרונים יותר יציבה. אני לא יודע באיזה מערך עולה מוריניו אבל לטעמי אריאן רובן חייב לשחק, הוא בתקופה טובה והשחקן הכי כשרוני בצ'לסי ואני לא מגזים, אבל קשה לי לראות אותו משחק במקום שבשנקו או דרוגבה, או שהוא ינוסה בכלל כחצי חלוץ. פורטו יכולה להציע רק את קווארסמה שהוא שחקן נפלא, אבל שחקן אחד לא יכול לנצח משחק לבדו. אני מאמין שצ'לסי תצליח לנצח בחוץ עם משחק לא מרשים.

שאר המשחקים הם מאוד מאוד צמודים ומעניינים.

לפי המערכים שקראתי במארקה, לטעמי בניטס עושה טעות חמורה שהוא לא נשאר עם מערך ה-4-4-3 שלו, כאשר שלושה שחקנים משחקים באמצע ויימנעו מברצלונה לשלוט בכדור כמו שהיא עושה בכמעט כל משחק שלה, יותר מיריבותיה. אלונסו וג'רראד ייצטרכו להתמודד עם דקו וצ'אבי. פנאט הוא השחקן הכי כשרוני בליברפול והוא יכול לעשות לברצלונה בעיות באגפים, בעיקר לאגף ימין של ברצלונה, הפחות טוב מהאגף בו נמצא זאמברוטה. לטעמי קוייט עדיף על קרא'וץ והוא צריך לפתוח בהרכב, למרות שהאנגלי גבוה מאוד ויש לו היתרון במשחק הגובה ובמצבים הנייחים. מעניין אותי לראות איך יתופקד מארקז כקשר אחורי ואיך מסי ייראה אחרי פציעה ארוכה ותקופה לאחר מכן שלא שיחק יותר מדיי. אני מאמין שברצלונה תכריע את המשחק בקאמפ נואו כי היא קבוצה טובה יותר, אבל אולי בניטס מכין משהו?

המשחק של רומא נגד ליון הוא גם מאוד מעניין, למרות שאם הוא היה מתקיים נניח בתחילת העונה ששתי הקבוצות היו בשיא, זה היה הרבה יותר מעניין, ליון ירדה מאוד ברמה אבל זה לא מפריע לה לקחת אליפות בהליכה בליגה הצרפתית. רומא קבוצה שמשחקת כדורגל נפלא, תוסס, אבל את האליפות באיטליה היא כבר לא תיקח השנה. ליון קבוצת חוץ נפלאה, והם מאמינים השנה שאפשר להגיע ליותר מרבע גמר. רומא חייבת את קיבו ומקסס בכשירות מלאה, ומשחק טוב של דניאל דה רוסי, שיהיה לו מצ'אפ עם טולאלאן וז'וניניו, ובנוסף טיאגו. למצבים הנייחים יש משקל גבוה, בעיקר אצל ליון, למרות שגם טוטי בועט נפלא. הקרב יהיה בין שני הקפטנים. קשה מאוד לתת דעה על המשחק הזה, אני מקווה שנראה כדורגל נהדר. תיקו מבחינת ליון יהיה תוצאה טובה אבל היא יכולה להפתיע. מעניין איך מנסיני ייסתדר עם אבידל, אולי המגן הכי טוב מבחינתה הגנתית(משפט מצחיק), באירופה.

אינטר וולנסיה זה גם משחק של קלאסה, קשה מאוד לקחת הימור במשחק הזה, שתי הקבוצות מאוד מסוכנות ובתקופות טובות. אם אינטר לא תעבור זה יהיה כישלון, למרות שאת האליפות היא משיגה בקלות. הליגה האיטלקית שונה מאוד מליגת האלופות, ונראה אם אינטר תצליח לפצח את אחת ההגנות הטובות בעולם. וולנסיה תבוא רגועה יותר למשחק לעשות תוצאה טובה, הלחץ הוא על אינטר בגלל הציפיות הגבוהות מאוד לנוכח ההצלחה שלה השנה. אצל וולנסיה שחקן המפתח הוא ויאה שבלעדיו וולנסיה לא אותה קבוצה. אנגולו וסילבה עשו עבודה טובה מאוד במשחק האחרון נגד ברצלונה אבל חבל לראות את חואקין על הספסל ואת ויסנטה פצוע. אצל אינטר השחקן החשוב ביותר הוא סטאנקוביץ, שצריך לפתוח מאחורי החלוצים, יש תמיד את פיגו מהספסל שייתקן. הפציעה של ווירה פוגמת מאוד באינטר ולקמביאסו ודאקורט יש אחריות גדולה יותר, בייחד עם הקפטן זאנטי. לפי מה שהבנתי סמואל מסופסל וחבל. יהיה קרב מעניין מאוד במרכז המגרש, אינטר קבוצה מחוברת מאוד, אבל היא לא דורסת במשחקים שלה בליגה, ואולי וולנסיה תוכל לנצל היתרונות ולצאת למתפרצות. אינטר חייבת לנצח ובהפרש של שני שערים כי במאסטייה אני לא חושב שהיא תנצח. אדריאנו וזאלטן אמורים לעשות את העבודה בהתקפה.

Last edited: Feb 21, 2007
  2. Dimitar Berbatov Member

כמה פראיירים ריאל יכולים להיות, לא יאומן!
    ריאל פתחו את המשחק בצורה מצוינת, קאפלו התחיל את המשחק במערך הכי התקפי שבו הוא פתח השנה בריאל, שלושה חלוצים: ראול, היגוואין וואן ניסטלרוי כשגם בקישור שחקנים מאוד התקפים כמו גוטי ובקהאם וגם גאגו שיודע גם לעשות פעולות התקפיות טובות.
    השחקן המצטיין שלי במשחק הוא דייוידבקהאם, האנגלי היה אחראי לשלושת השערים. את הראשון הוא התחיל במסירה לואן ניסטלרוי שבמסירה גאונית מצא את ראול שכבש, אגב איזה יציאה גרועה של קאן, במקום לצאת עם הידיים הוא יוצא עם הרגלים. שתי ההרמות שלו היו מצוינות בעיקר הבישול לרוד, פשוט נהדר, איזה תנועה של ואן ניסטלרוי, איזה שמירה לקויה של ואן בויטן.
    גם ראול זכאי לכמה מילים טובות, איזה ווינר השחקן הזה. אני מודה, לפני המשחק אמרתי שלראול אסור לפתוח בהרכב איך שהוא נראה נגד בטיס. משחק מצוין של ראול שמזכיר את הימים הגדולים שלו.
    באיירן כל-כך חלשה, כל השערים כל-כך טפשים. ההגנה שלה כל-כך חלשה, שיתוף הפעולה בין ואן בויטן ללוסיו רע מאוד, גם באגפים להאם היה מאוד חלש ובקהאם חגג אליו. דווקא סניול שכולם כאן ירדו אליו היה סביר פלוס, בחלק ההתקפי הוא היה מצוין והרים כדור נהדר לראש של לוסיו, מבחינה הגנתית הוא היה בסדר.
    הגדולה של באיירן שגם במשחק לא גדול בלשון המעטה הם מצליחים לצאת עם תוצאה טוב מאוד, 3-2 בברנבאו, מה שמעביר את ההכרעה לארינה, שם 1-0 מעלה את באיירן לרבע הגמר.
    כמו שאמרתי ריאל כל-כך טפשים, קאפלו עשה כל-כך הרבה שטויות במחצית השנייה וריאל הלכה אחורה במקום לשחק כמו ששיחקה במחצית הראשונה ולסגור את המשחק, אם כזאת הגנה ריאל היתה צריכה להביא לגרמנים לפחות חמש בראש.
    בקשר לואן בומל אפשר להבין אותו, כל המשחק שורקים לו בוז ומקללים אותו ובסוף בדקות האחרונות אתה מביא שער כל-כך קריטי וחשוב והכל מתפרץ. בכל זאת אופ"ר צריכה להעניש את ההולנדי הבינלאומי בחומרה ואני מניח שלא נראה אותו במשחק בעוד שבועיים.
    בקיצור תוצאה רע לריאל, אבל הם עדיין פיבוריטים לעלות לרבע הגמר, מה שבטוח יהיה מעניין בעוד שבועיים!

בקשר למשחק שלנו בלאנס מול ליל, שלטנו ברוב המשחק, היינו הרבה יותר טובים מהצרפתים שבעיקר האיטו את הקצב של המשחק וניסו לגנוב איזה שער שיתן להם מקדמה גדולה מאוד לגומלין באולד טאפורד. סקולס נתן משחק מצוין, ניהל את המשחק נהדר מאחורה, הצטרף לעיתים להתקפות והיה טוב מאוד.
    החילוף של פרגי שהכניס את סאהה במקום רונאלדו היה מצוין והעיר את המשחק שלנו, סאהה הוסיף הרבה מאוד מהירות ועזר הרבה לרוני בחלק הקדמי, רונאלדו היה במשחק סביר לא יותר מזה, החילוף הזה יכול להשפיע מאוד על היחסים בין פרגי לרונאלדו. כולנו זוכרים את הסיפסול של רוד בשנה שעברה שהתחיל במשחק אחד ונגמר בעזיבה של ההולנדי, נקווה שלא נראה שיחזור של מקרה ואן ניסטלרוי בשנה שעברה.
    בקשר לשער של גיגסי, שער חוקי למהדרין. השופט סימן לגיגס שהוא יכול לבעוט את הכדור, רוני הניח את הכדור וגיגס בעט כדור מדויק, לא חזק במיוחד לפינה הרחוקה בשמאל. כל שחקני ליל והאוהדים יכולים לבוא עד מחר בטענות שהשער היה לא חוקי והוגן, ובפעם האלף השער היה חוקי. השער הזה מזכיר לי מאוד את השער של הנרי מול צ'לסי שנה שעברה אם אני לא טועה שאחריו באו בטענות אל הצרפתי. גם הטענות בפסלו לליל שער חוקי טיפשיות, וידיץ' נדחף ורואים את זה בברור בהילוך החוזר. אמנם הוא מוסיף הצגה קטנה, אבל עבירה היתה שמה.
    בחלק הקדמי רוני מאוד אכזב, האנגלי הבינלאומי הגיע לאינספור מצבים טובים אבל לא הפסיק להחמיץ. העובדה שרוני לא כבש שער בליגת האלופות מאז השלושער נגד פנרבחצ'ה לפני שנתים לא מעודד במיוחד, משהו לא טוב עובר על רוני, לא רק בליגת האלופות.
    הדעה שלי רק מתחזקת אחרי המשחק שסאהה היה צריך לפתוח במקום לארסון, שלא תבינו לא נכון לארסון הוא שחקן מצוין אבל כשהוא עולה מהספסל. כשסאהה נכנס הוא הוסיף הרבה מאוד מחץ להתקפה שלנו.
    בקיצור נצחון מוצדק, ואנחנו באים עם יתרון מאוד גדול לגומלין בעוד שבועיים באולד טראפורד.

Last edited by a moderator: Feb 21, 2007
  3. someboy Member

תראו מי מדבר
    יכלתם להבקיע 10 שערים ולגמור את הסיפור , יותר פתאתי מזה יש ?
    היצפלד עשה בית ספר לקפאלו במחצית השנייה .
    גם כשריאל נותנת את המשחק הכי טוב שלה , הוא לא משאיר לה הרבה סיכויים .

someboy , מחזיר כמה אנשים לקרקע .

4. לא מצאתי כינוי Member

למה אטו מחוץ לסגל? "סיבות מקצועיות"? כנראה שבבארסה יכולים לספר סיפורים שהכל בסדר והמריבה מאחוריהם,רייקארד עדיין נוטר לו טינה על מה שהוא אמר בתקשורת אני לא רואה סיבה אחרת הגיונית להשארתו מחוץ לסגל. אם יש לו טיפה של שפיות, שלפחות יפתח עם סביולה ולא עם גודינסון.

5. Pipe Member

סאנטי קאניזרס התאושש מפציעה ויהיה כשיר לחלוטין לקראת המשחק הערב.

כמה ראיונות וציטוטים לקראת המשחק הערב בין אינטר לולנסיה:

חאבייר זאנטי על ולנסיה:היריבה הכי קשה שיכולנו לקבל. הם בכושר מצוין" ואנחנו יודעים שיש לנו מסוכה קשה ואנחנו חייבים לעבור אותה".
    על אז'אלה:הוא חבר טוב שלי והוא בלם נהדר-חזק,ממוקם היטב ולחלוצים שלנו תהיה עבודה קשה".

הנשיא של ולנסיה,חואן סולר:"אנחנו צריכים להשיג תוצאה טובה וכדי לעשות את זה חייבים לכבוש בכדי להביא את ההכרעה למסטאייה".

קיקה:"נצטרך להיות מרוכזים וממושמעים.הפילוסופיה שלנו היא לא להפסיד את המשחק הזה ולהביא את ההכרעה הביתה".

דברים טיפה תמוהים שלו, כשהוא למעשה מודיע שהוא לא בא לנצח ובא רק כדי לא להפסיד. הצהרה פחדנית משהו, וגם אם זה מה שהוא באמת מרגיש הוא לא צריך להגיד את זה בקולי קולות ולהוריד את הביטחון של השחקנים שלו.

6. ראול Member

כן. שתהייה לך את ההגנה הגרמנית של אתמול. שיהיה לך את ניצול המצבים שלהם מאתמול. שיהיה לך שוער טמבל כמו לגרמנים. להמשיך?

אין כמו חילופים כפויים כדי לעשות בית ספר. כל הכבוד היצפלד. ניצחון ב-4 משחקים זה מכובד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אבל לוקח להם את החתימה.

ארתור, מפהק......

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מחצית שניה לא הייתה קבוצה בשם ריאל מדריד על המגרש. באיירן ניצחו את המחצית השניה 0-1, וכמובן שזה לא תירוץ למחצית ראשונה ביזיונית של באיירן.

8. Engel Del Madrid Member

ארתור צודק, בלי החילוף של RC אני מאמין שבחיים לא היינו סופגים את הגול הזה ואני גם מאמין שיכולנו להבקיע עוד אחד. ראול בראבו הזה הוא מגן שמאלי כמו שאני בלם קדמי. אני מניאק אם אבו סיאם הפושע הזה לא יותר טוב ממנו! פשוט בושה וחרפה שהוא בכלל מגן שלישי בקבוצה כמו ריאל מדריד. מגן שמאלי תשיעי לא הייתי שם אותו בנאסטיק.

ומה הקטע שלו עם לתפוס את הביצים שלו? אם זה לא היה כל כך עצוב זה היה מצחיק.
    אם תשימו לב גאגו שנתן משחק ענק פשוט זינק על ואן בומל ובראבו רק תפס את הביצים שלו ועמד 6 מטר מואן בומל. פשוט בושה של שחקן! הוא פחד להתקרב לכדור! לא נכנס לתאקלים ולא עשה כלום. בכל פעם שהכדור בא אליו הוא התייחס אליו כמו לאיידס מזונה ברזילאית ומסר אותו לאיזה שחקן גרמני. קאפלו עשה טעות פשוט מטורפת שהוא לא העלה את מרסלו.

9. Superpippo Member

משחק טוב מאד היה בין ריאל לבאיירן. קצב טוב, חמישה שערים, וראול גונזאלס אחד. אמנם ריאל הייתה צריכה להבקיע לפחות חמישה שערים בעצמה, אבל חוץ מניצול המצבים - הכל היה בסדר. ראול היה מצויין, כרגיל, ובלעדיו ריאל הייתה מפסידה. בנוגע למפגש בין סלטיק למילאן, שאותו ראיתי בשידור ישיר באתר ערוץ הספורט, אין מילה אחרת לתאר את זה מלבד - אכזבה. שלטנו במשחק, אך לא תירגמנו אף הזדמנות לגול. אמנם התוצאה יחסית טובה, אך יכולנו לגמור את הסיפור כבר בסקוטלנד. במצב הנוכחי, הם יכולים בקלות לכבוש שער מהיר, שייאלץ אותנו לכבוש שניים. בקיצור, אני מאד מאוכזב. קרלו אנצ'לוטי חייב להתפטר. הוא שוב לא פתח עם סופר פיפו, וזה עוד כשהקבוצה משחקת במינוס שני חלוצים. המאמן הזה הוא פשוט בושה, אין לי מושג איך הוא מאמן את מילאן! רוצים מאמן שיעלה את אינזאגי!!!

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

היה לריאל ניצול מצבים מקסימלי בתחילת המשחק של שלוש משלוש, אבל לא חמישה מצבים (הבעיטה חופשית של בקאהם זה לא מצב). אם לדייק בדברים אז אם ריאל היו ממשיכים אחרי הדקה ה30 לתקוף כמו שעשו בתחילת המשחק, אז כן חמישיה ברשת של אוליבר בהחלט דבר ריאלי. תאכלס בשטח - 3 מצבים בלבד לריאל.

11. אבו Member

כי בעיטות חופשיות זה לא חלק מהמשחק?

12. לא מצאתי כינוי Member

וגם הבעיטה של היגואין זה לא מצב, זה סתם, במקרה לא? וגם הבעיטה מעל השער של rvn בתחילת המשחק, זה גם לא מצב?

Last edited: Feb 21, 2007
  13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כי בעיטה חופשית אפשר להשיג גם כאשר עושים בונקר 2/3 מהמשחק. קאפלו היה צריך להמשיך לתקוף כמו בהתחלה ואז יכל להיות לא נעים. תאכלס, זה לא קרה. המצב כרגע הוא 2 שערי חוץ ופיגור של חצי שער... הקהל של ריאל היה בדממה בשריקת הסיום, וזו אכזבה ענקית עצם הידיעה במדריד שלגומלין במינכן התוצאה הזו עשויה לא להספיק.

14. אבו Member

סלע, בעיטות חופשיות זה חלק מהמשחק, וזה נחשב מצב.

אבי מלר נמצא עכשיו באשכול, ורואה את מה שאתה כותב. אל תעשה פאדיחות.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

טוב מאוד שמלר כאן, כי חבריו לערוץ הספורט שגיא כהן ויורם ארבל הרסו את השידור. הליקוק התמידי והמוגזם לראול ובקאהם על כל נגיעה בכדור במרכז המגרש מצד אחד ושלל מילים רעות על באיירן מצד שני כבר נתן הרגשה שריאל נבחרת ישראל.

מבזים את עצמם. מזל שיש גומלין בבוואריה שקצת יכניס אותם לפרופורציות.