ליגת האלופות חוזרת: ליברפול מנצחת בקאמפ-נואו!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏18/2/07.

1. Milevskiy Member

אחחח ראול ראול.. כמה שאני שונא את ריאל, אני לא יכול לשנוא את ראול
    מצא אחלה משחק להתעורר.

2. Nevermore Member

לאן ססק פברגאס נעלם? עוד מחצית גרועה שלו.

3. orend84 Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

באיזה ערוץ משודר סלטיק - מילאן ?

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

המשחק עצמו לא ברמה גבוהה ממש.. פשוט ההגנה של באיירן תרמה לכל שלושת השערים (את השער הראשון אפשר להוציא, ניתן קרדיט גדול לואן ניסטלרוי). איזו הגנה גרועה יש לבאיירן אלוהים.... האמת גם השער של באיירן היה באשמתו הישירה של קנבארו. לא ראינו מהלכים מדהימים של כדורגל, אבל יש לחימה, מאבקים, קצב, וזה טוב. מקאי פשוט לא נמצא, אבל היה חייב לנצל את המצב שהגיע אליו, בימים טובים הוא היה עושה מזה גול בעצימת עיניים, פודולסקי לא במשחק ושווינשטייגר פשוט לא עושה שום דבר.
    באיירן פוט איומה ונוראה.

בקהאם... מעורר הערצה.

5. Raulito Madridista

מחצית לא ייאמנת שלנו, תוצאה של 3-1 היא תוצאה מעולה ואני מקווה שזה יישאר ככה למרות שאפשר להבקיע להם עוד שער ולסגור את המשחק עם ההגנה החלשה מאוד שלהם. אני בהתחלה התרגזתי שראיתי את ההתקפה שקאפלו העלה ובעיקר את המערך, כי אין לנו שחקנים מהירים אבל קאפלו שיחק אותה ואני לא רוצה שיילך באמצע העונה בלי קשר לתוצאה היום. בקהאם עושה המון, גאגו לא שמים לב אליו אבל הוא גם מנהל את המשחק בצורה נפלאה, גוטי משתחרר לפעולות התקפיות שעדיין לא ראינו אותו עושה מקווה שזה יבוא במחצית השנייה. בקהאם ענק, בישל שני שערים ממצבים נייחים ועושה המון עבודה שחורה בחילוץ הכדורים והכדורים הארוכים שלו מאוד עוזרים לנו במשחק.
    תודה לך קפיטן על משחק נפלא, באמת שלא חלמתי על משחק כזה שלו. שמחתי מאוד שתיקנו את זה שראול הבקיע ולא הלגרה, אבל העיקר היה גול. השיפוט ממש מעצבן עם כל הקטע של הנבדלים, ראיתם שראול השחיל לסניול? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx הוא יכל להמשיך עד השער אבל השופט עצר את המשחק. בכל מקרה, היה מאוד יפה לראות איך השדרים ידעו שיבוא גול של רוד, שהוא בכוונה נכנס לנבדל לפני הבעיטה ובזמן הבעיטה עצמה מתפנה והשומר שלו לא שם לב. מאוד לא אהבתי את השער שספגנו ואת זה שירדנו אחורה, חייבים להמשיך לשחק באותו קצב ולהבקיע אולי עוד אחד, מקווה שגם רוביניו ייזכה לשחק הוא יכול לעשות לסניול בית ספר למרות שראול נותן משחק ענק. מיגל טורס עושה עבודה שקטה ונפלאה, הלגרה מעולה, קנבארו בסדר ורוברטו קרלוס מדהים כמו כל השנה הזו.
    מקווה שלא נספוג ושנבקיע ובקיצור שהמחצית השנייה לא תיהיה פחות טובה. בהחלט שלא ציפיתי והם הפתיעו אותי השחקנים.
    הגול שלנו הגיע אחרי מהלך פנומנלי של רוד לטעמי, איזה מסירה אדירה, ראול עשה תנועה לעומק כמו בימים הטובים! קאן יצא חלש מאוד אליו והוא אוהב לעשות פדיחות נגדינו.
    אני דיי חושש משוושטיינגר אצלהם שיכול להביא בעיטה מאוד מאוד מסוכנת, אבל תמיד הוא עושה את אותו תרגיל וריאל הבינו אותו. יאללה ריאל, אפשר לתת עוד גול.

http://www.marca.com/elementosHome/fotosPortada/2007/02/20/raul.Xxx
    תודה לך, מלך.

6. Dimitar Berbatov Member

מדהים, מדהים ושוב פעם מדהים.
    מחצית חלומית של ריאל מדריד שמובילה 3-1 על באיירן משערים של ראול (צמד) וואן ניסטלרוי. קאפלו פתח בהרכב סופר התקפי עם שלושה חלוצים למעשה כשראול פותח בשמאל והיגוואין ורוד בחוד, קאפלו בניהול משחק פנטסטי. הרעיון שלו להעביר את ראול והיגוואין לצדדים, רוד לאמצע ובקהאם וגוטי לאמצע היה מצוין וריאל שלטה במשחק באופן מוחלט.
    בקהאם במחצית מצוינת, היה אחראי לשלושת השערים. את הראשון הוא התחיל במסירה לואן ניסטלרוי שבמסירה גאונית מצא את ראול שכבש, אגב איזה יציאה גרועה של קאן, במקום לצאת עם הידיים הוא יוצא עם הרגלים. שתי ההרמות שלו היו מצוינות בעיקר הבישול לרוד, פשוט נהדר, איזה תנועה של ואן ניסטלרוי, איזה שמירה לקויה של ואן בויטן שבנתים במשחק קטסטרופלי.
    המשחק הזה מראה איזה ווינר ראול גונזאלס, אני מתבדה, לפני המשחק אמרתי שלראול אסור לפתוח בהרכב איך שהוא נראה נגד בטיס ובנתיים הוא מחזיר לי. משחק מצוין של ראול שמזכיר את הימים הגדולים שלו, גדול פשוט גדול.
    באיירן במחצית גרועה, הגנה חלשה כל-כך לא ראיתי הרבה זמן. התיאום בין ואן בוייטן ללוסיו חלש מאוד, דמילקס מתעסק יותר מדיי בלכסח להלגרה את הצורה, בקיצור באיירן במיטבה.
    כמה מילים על השיפוט, פשוט קטסטרופה. נראה לי שהשופט לא יודע מה זה נבדל, היה לפחות שלוש פעמים במשחק ששחקן אחד היה בנבדל והקוון הרים את הדגל, אבל השחקן שלא היה בנבדל קיבל את הכדור והשופט בכל מקרה שרק...
    איזה משחק גדול!

7. Paolo Maldini שחקן ותיקים

מילאן-סלטיק בינתיים די שקול עם יתרון קל למילאן.
    אני נהנה לראות את מילאן, מניעה כדור טוב מאוד ועושה הגנה לא רעה בכלל. חוץ מבעיטה חופשית אחת של נקאמורה שקאלאץ' לקח, לא איימה על השער.
    מילאן לעומת זאת הגיעה ל2-3 הזדמנויות כולל הזדמנות גדולה של ג'ילארדינו באחד על אחד. השוער הצליח בקושי לגעת עם הרגל ולהרחיק לקרן.

אני מרוצה, שימשיך ככה ואולי יבוא הגול.

8. Spanish Weapon Member

אנטי כדורגל מצד באיירן.
    בקאהם וראול התעלו על עצמם עד עכשיו במחצית הראשונה וכשהם ברמה אחת מעל השאר אז ריאל יכולה להיות שקטה.
    באיירן חייבת ליזום , על אף הסכנה שבניצול החורים בהגנה ע"י ריאל , היצפלד קונה פה הפסד בשער אחד.

9. MHFC Member

התוצאה בגלאזגו לא מפתיעה כלל, 0-0 במחצית בין מילאן לסלטיק.
    אגב שימו לב שמלדיני חוגג את הופעתו ה-100 בליגת האלופות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    ויש שידור של המשחק של מילאן בערוץ הספורט, 11 ש"ח.

בקשר למשחק בין ריאל לבאיירן, משחק טוב מאוד במחצית הראשונה. אני לא זוכר את קאפלו מעלה מערך התקפי שכזה שכולל 3 חלוצים; ראול, היגואין וואן ניסטלרוי. כנראה שזה עבד לו וראול החזיר לו עם צמד, ורוד עם שער לאחר הרמה פשוט נהדרת של בקהאם. אבל לא הבנתי את קאפלו, מדוע הוא לא אומר לשחקנים להמשיך עם הלחץ על באיירן גם לאחר השער הראשון, ואל להסתגר בהגנה, ולתת לבאיירן ללחוץ כפי שזה נעשה. ודווקא לאחר השער של לוסיו, ריאל שוב פעם התעוררה וכבשה 2 שערים. לטעמי כרגע המצטיין בשורות ריאל הוא בקהאם, משחק עם הרבה ביטחון, עם הרבה שלווה, ושקט, משקיע, נותן את הכל על המגרש, וגם אחראי על השער השלישי של רוד. בקיצור משחק טוב מאוד עד כה, מעניין אם גם השערים יפלו במחצית השנייה.

10. M_T_A Member

משחק טוב מאוד בברנבאו, ריאל נותנת משחק של הקרבה ונחישות ונראה שנהנית מהמשחק.
    מה שלא מובן לי זה למה ריאל הלכה אחורה אחרי הגול הראשון והזמינה את השיוויון הזמני של לוסיו.
    למזלם 2 ההגנות היום חלשות והם הצליחו להחזיר לעצמם את היתרון מקרן ובעיטה חופשית.
    אם כבר מדברים על הגנות מבולבלות, חייבים לציין את הוולה של ואן ניסטלרוי בין 3 שחקנים של באיירן ואת מקאיי שמצא את עצמו לבד מול קסיאס והיה חייב לעשות 3-2.
    ההגנות חלשות כאמור והתוצאה בהתאם, צפו לעוד גולים במחצית השנייה. הימור שלי: 4-2 לריאל בסיום. תוצאה קלאסית למשחק כזה ובכלל למשחקים בין ריאל לבאיירן בעשור האחרון

11. orend84 Member

11 שקל ? חח בשלב הבתים זה היה 7.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב, אז כנראה שמה שעובד בליגה לפעמים גם יכול לעבוד באירופה. מבוקר, מסודר, בלי הרבה יציאות של שחקנים למעלה, חצי מצב, גול, והגנת ברזל.

ולא, לא דיברתי על נגד הארקלס בשבת. דווקא זה היה היום..
    טוב נו, מי אני שידבר. כל הכבוד..

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/07
  13. Nevermore Member

המאן אוף דה מאטץ' הוא בקלות אלכס של פ.ס.ו. לא נתן לאף אחד לזוז. וגם גומש ענק.
    חבל שארסנל ממשיכה לסבך את עצמה ואני חושש לקראת הגומלין, רק צריך גול מהיר והם יעשו את זה..

14. לא מצאתי כינוי Member

ריאל שילמו את מחיר הירידה להגנה, הגול של ואן בומל הוא לדעתי הגול שישלח אותם הביתה. למרות שבאיירן באמת נראית גרוע, אני חושב שהיא תעבור את ריאל.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם אלבר היה משחק במקום פיזארו, מקאי ופודולסקי ביחד באיירן מנצחת פה עם 4 אם לא 5 שערים. ריאל מדריד במחצית שנייה איומה וטיפשית מבחינתה, מחצית של בונקר, פשוט לא רצתה לעבור את החצי, רק לשמור על היתרון ובהחלט מגיע לה השער השני של באיירן, תיקו היה משקף את המשחק. מחצית שנייה טובה הרבה יותר של באיירן, 3-2 זה כבר סיפור אחר לחלוטין, הכל פתוח.