ליגת האלופות - המחזור השני

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏2/10/07.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני ארבעה ימים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

2. Joaquin Member

איזה הפסד עלוב... פשוט לא יאמן

3. King Kenny Member

השחקן הכי חלש על המגרש ב-90 הדקות היה ללא ספק יוסי בניון.
    בגול קארא פשוט הסתכל עליו, הגנה פשוט נוראית בגול.

נזכרים לשחק בדקה ה-88, ואיזה החמצות, צעקתי על המחשב כמו משוגע.

אבל לא נורא, הפנים אל טוטנהאם ביום ראשון.

4. XabiAlonso Member

משחק מאוד מאכזב של ריאל, רובן חלוד וכבד, סניידר מאכזב ולא מורגש, וכך גם כמעט כל שאר השחקנים וההגנה לא מתואמת, ובנוסף חילופים מאוד מאוחרים של שוסטר.
    היחיד שסיפק את הסחורה הוא ואן ניסטלרוי עם צמד.

שאפו ללאציו שנתנה משחק טוב מאוד וגם הצליחה למלא את האולימפיקו.
    יש לשוסטר עוד הרבה מאוד עבודה. נקווה לטוב.

5. Wave Member

איזה ניצחון גדול של צ'לסי, ידעתי שנשאר משהו בקבוצה הזאת ממוריניו,
    גם הסקוטים וגם הדרום צרפתים הופכים את הערב הזה למצויין
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

6. Chievo Member

במשחק של רומא נגד אינטר במחזור האחרון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

ללאציו הגיע ניצחון, אין מה להוסיף.

7. Sergio Ramos Member

מאבדים נקודות ראשונות בליגת האלופות וחבל. אפשר לאמר בצדק רב.
    שוב ריאל מדריד לא מרשימה במיוחד. עד הדקה ה20 בערך שלטנו בכדור פחות או יותר והצלחנו להניע אותו במסירות צירופיות, אך כל זה כמובן היה בכלל לא יעיל, רחוק מהשער, ולא בשטחים המסוכנים שבמגרש. משהו לא עובד במערך ששוסטר מעלה. הקבוצות באות ומצופפות לנו את האמצע וראינו שסניידר איש המפתח דרכו צריכים לעבור הכדורים, ישר כשההולנדי נוגע בכדור.. 2 שחקנים יוצאים עליו, ומה האו כבר יכול לעשות לבד בזמן שגוטי(במשחק גרוע)משוטט לא בחוסר מעש. מידי פעם הצלחנו להעביר את הכדורים שלנו דרך הקישור אל החלוצים שבאו לקבל את הכדורים. לאציו הקשתה עלינו ויצאה להתקפות נגד. היינו חשופים מאוד בהגנה שלנו. ראמוס בהגנה היה במשחק חלש ועשה הרבה חורים.
    רביעיית ההגנה שלנו בדקות התיחה הייתה מצוינת וגילתה תאום רב. אך איכשהו לאט לאט זה עבד וזה רנאה כאילו ריאל לא עובדת באימונים על יסודות של הגנה.
    הסתמכנו על איכויות של שחקנים כרגיל. לא ראיתי מהלך אחד קבוצתי, כל מה שניסינו לעשות, היה דרך איזה פריצה של שחקן ומיני מבצעון אישי. רובן ביום חלש מאוד, הוא נראה חסר כושר יותר מידי הססן ועדין.
    לאציו אפילו יכלו לנצח ולא הייתי מתפלא. הם הגיעו גם למצבים והיו קרובים לכיבוש.
    במערך של שוסטר שוב לא עובד, כמו בהתחלה, מצופפים לנו את האמצע וזה עושה את דרך המשחק שלנו קשה מאוד. זה מקשה עלינו להגיע לשער של היריבה וליצור מהלכים קבוצתיים.
    כאן, היום אצל לאציו. המזל לא שיחק לנו ולא ניצחנו כי לאציו ברגעים הנכונים היו תכליתיים ונתנו לנו שתי גולים ואני שמח שלפחות לא הפסדנו והשגנו נקודה אחת.

8. john Member

משחק לא רע בכלל שלנו, מחצית שניה מצוינת.
    צ'ך הציל אותנו הרבה המשחק תודה רבה לו!
    ההגנה שלנו קצת לא בראש, קארבליו קרה איתו משהו, הוא לא בכושר שלו, חבל, הייתה לו עונה קודמת פשוט מצוינת. אחרי הפציעה הוא לא בכושר גדול. טרי גם במחצית ראשונה לא גדולה, מחצית שניה הרבה יותר טובה, תפס הרבה שחקנים. וגם אשלי קול ממש אנמי על המגרש, ההגנה השמאלית בגלל לא נראתה לעין.
    הקישור שלנו השתפר, ג'ואי בעיקר בדיוק איך שרציתי, ג'ואי גם עם מחצית ראשונה לא גדולה, אבל עם בישול פשוט מצוין וסקסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx , שאר הקשיור לא עשה הרבה עבודה, אסיין ,מיקל ומאקה, לא עשו הרבה, אבל עזרו להתקפה מידי פעם, מאלודה עשה המון פעולות הגנתיות וכל הכבוד, ממש הופתעתי לראות את זה שהוא יורד הרבה להגנה.
    דרוגבה, עם פעולות התקפיות נהדרות, גול נהדר הראה לכולם מה הוא שווה !

9. Love Is Red Member

לא יאומן כי יסופר, אברהם גרנט המאמן הישראלי המושמץ משיג ניצחון במאסטייה מול ולנסיה שעד למשחק הזה הייתה בכושר משחק קטלני והיום אברהם גרנט יחד עם צ'לסי מנצחים את ולנסיה 2-1 משערים של דרוגבה ושל ג'ו קול (לא, זה לא היה עצמי...) ולזכות ולנסיה כובש דויד ויה.
    תוצאה מרשימה לזכותם של אברהם גרנט וצ'לסי ובתור ישראלי אני מקווה שאברהם יקח את הניצחון הזה למקומות רחוקים יותר (למרות החיבה שיש לי למנצ'סטר יונייטד והאי חיבה שיש לי לצ'לסי).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/10/07
  10. Ofek7 Member

איזה מחזור של אלופות, איזה יומיים של אלופות!

המחצית הראשונה והשנייה במסטאייה היו שמיים וארץ לצ'לסי...
    במחצית הראשונה היה נראה שצ'לסי היא כמו קבוצה ישראלית בליגת האלופות, כולם חסרי ביטחון, לפעמים נראה היה אפילו ששחקנים עושים בכוונה (לא שכחתי את סיפור מוריניו-גרנט). למרות המסירה הפנטסטית שלו למאלודה לפני השער, דידייה דרוגבה די עיצבן אותי, לא יודע, אולי כי הוא עומד בראש המאבק בעד מוריניו ונגד גרנט וכנראה שדי חיפשתי את זה אצלו...
    אבל במחצית השנייה, איזה הקרבה, איזה משחק של צ'לסי ואיזה גול ענק של דרוגבה... מעניין מה קרה שם בחדר ההלבשה, מישהו יכול לנחש? ניצחון ראשון במשחק הבכורה של אברם בליגת האלופות, מזל טוב!

הקבוצה שלי ממדריד עם תיקו מאכזב באולימפיקו, היכולת הייתה לא משהו בכלל, לאציו שלטה ברוב הזמן בכדור... ואן ניסטלרוי עם צמד שמעלה אותו ל-52 כיבושים בליגת האלופות, האחד בשער ואן ניסטלרוי טיפוסי (איזה מיקום) והגול השני זה קלאסה... השאלה היא איך נתנו לפאנדב כל כך הרבה מרחב בשביל לתת את השוויון בכל פעם...

מצד שני, הפסד ראשון לליברפול, דווקא בבית למארסיי, איזה שער מדהים של מארסיי מרגלי ואלבואנה (כן ראיתי דרך הריבוע הקטן בYES)
    כמה חבל שאין לי 5+GOLD, אני מקווה שנצליח לסחוט אותו מיס איכשהו (ואת 5+ LIVE שיש שם את "ערוץ הקיבוץ", הם מראים את כל האירועים מכל המשחקים-סוף סוף יש למודי מה לעשות בזמן המשחקים)

אתמול ניצחון יפה ומתוק של הנראזורים שלי והיום, הפסד שהוא מתוק לא פחות למילאן בגלאזגו אצל סלטיק, אחחח בדקה ה-90 איזה גול... ניצחון ראשון אי פעם של סלטיק על אלופת אירופה, 3 שערים ב-90 אחרי 180 דקות משעממות של 0:0 בשמינית הגמר בעונה שעברה... במשחק השני בבית הזה, שחטיור דונייצק מנצחת את בנפיקה באיצטדיון האור והאמת שאחרי הניצחון על סלטיק אמרתי ואני עומד במה שאני אומר, ששחטיור תסיים ראשונה בבית הזה לדעתי...

ניצחון ראשון לאולימפיאקוס בחוץ אי פעם בליגת האלופות (תקנו אותי אם אני טועה) עם 3:1 כביר על ורדר ברמן, אני יכול להגיד שהשער השני היה ענק אתם בטח תראו בתקצירים...

שכתבתי את הכתבה על פורטו לפני פתיחת העונה של ליגת האלופות באייסוקר, אמרתי שהאיש של פורטו השנה הוא ריקרדו קווארסמה, הזכרתי שם כמה דוגמאות: הצמד מול בראגה בפתיחת העונה, שני הבישולים בניצחון במחזור השלישי על לייריה והיום שער ניצחון בדקה ה-92 אצל בשיקטאש, מן יוסי בניון של מכבי חיפה 2001...

איזה כיף מחזור של ליגת האלופות בלי 0:0... נהדר, אני אוהב את הליגה הזאת, נתראה במחזור הבא...

11. REAL MADRID Member

אני מאוכזב. נכון שאחרי משחק כ"כ קשה נגד לאציו שיכל להיגמר בניצחון של לאציו אני אמור להגיד תודה שיצאנו מהאולימפיקו בשלום ושמרנו על המקום הראשון (אולימפייאקוס אמנם עברה אותנו בהפרש שערים אבל אותה כמות נקודות). אך אני לא מרוצה, אני חושב שהיינו צריכים ויכולים לנצח את המשחק ההגנה הייתה רעה אך ככה זה שמחליפים בכל מחזור את ההגנה, אני רק מחכה שרביעיית ההגנה תורכב ממרסלו, מצלדר/פפה, קנאברו וראמוס.

בדרך כלל הייתי חופר לכם על המשחק של ריאל, מאשים את היינצה, לא מבין מה קורה לגוטי, אומר 'אמרתי לכם' על כך שרובן היה צריך לעלות מהספסל, ועל זה שרוד נתן משחק מצוין.

אבל משום מה אני מאוכזב ברמה גבוהה, אני לא זוכר מתי הייתי מאוכזב כל-כך.

12. Mehmet Member

כמה הפתעות בערב מטורף אחד...

גם ליברפול מפסידה בבית לקבוצה נחותה ממנה, גם ברמן מפסידה בבית בצורה הכי לא צפויה...
    ואפשר גם לראות את ההפסד של מילאן לסלטיק כסוג של הפתעה.

בקיצור, ערב מעולה לקבוצות החוץ, סלטיק ולאציו הן היחידות שלא הפסידו בביתן...

13. Matan Mouyal Member

איזה הבדל בין 2 המחציות במשחק של צ'לסי.
    במחצית הראשונה הגנה של צ'לסי לא הייתה טובה בכלל, למרות ההרכב ההגנתי שפתח, ולנסיה עברו את השחקנים של צ'לסי כאילו הם קונוסים.
    מחצית גרוע ביותר, היה לצ'לסי 1 מ-1 בבעיטות במחצית הראשונה, וזה השער. לא הגיע לצ'לסי בכלל להבקיע במחצית הראשונה, לדעתי במזל רב ולנסיה לא הובילו 3-0 בסוף במחצית הראשונה.
    המחצית השנייה הייתה משהו אחר לגמרי מהמחצית הראשונה, סוף סוף היה כדורגל מצד צ'לסי, שליטה יותר טובה של צ'לסי, פשוט מחצית פנטסטית לטובת צ'לסי, רק על המחצית הזאת הגיע לצ'לסי לנצח, ולנסיה עם סה"כ 3 בעיטות במחצית השניה, ושתים מהן היו בדקות האחרונות.
    כנראה השחקנים הבינו שצריך לנצח בשביל האוהדים!

14. Ofek7 Member

ראיתם את דידה השערורייתי?
    אוהד של סלטיק פרץ למגרש וליטף לו את הצוואר...

הוא פונה באלונקה מהמגרש עם קרח על האיזור הכואב...

15. ליאונל-מסי Member

ניראה לי זרקו עליו משהו...למה שהוא ירד סתם מהמגרש? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx