ליגת האלופות - המחזור השני

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏2/10/07.

1. matan12 Member

ליון פשוט מאכזבת אתמול שיחקה פשוט זוועה מהתקציר שראיתי שליטה מוחלטת של סגנית אלופת סקוטלנד ריינגרס ביכולת הזאת ליון אפילו לא תסיים מקום שלישי שמוביל לגביע וופא!

2. REAL MADRID Member

בתקציר הם מראים לך את השערים, קצת בעיטות וזהו.. בשביל להגדיר איך היה המשחק אתה חייב לראות לפחות 10 דקות רצופות ממנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/10/07
  3. Sergio Ramos Member

תראה אני לא יודע מה ממש קורה איתו(רובן). הוא הגיע לריאל טיפה לפני פתיחת העונה, וכבר שהוא הגיע רופא הקבוצה אמר שהוא במצב יחסית 'טוב'. עברו כבר 7 שבועות והוא עדיין לא כשיר ל90 דקות?
    בכל זאת לא ידעתי וגיליתי שהוא שוב לא כשיר ל90 דקות. חבל. נמשיך לחכות ליום שכבר לא היהי ספק לגביו.

4. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

קודם כל, אין דעה של בן אדם שהיא מפגרת, נתחיל בזה ! ליון נראית רע מאוד, לא לשכוח שאיתם בבית יש
    עוד קבוצה בלי נקודות וזאת שטוטגארט, המשחק הבא בין שתי הקבוצות היא קריטית עבור שתיהן. אחת מהם
    צריכה להתחיל מהמשחק הבא לנצח ולעלות על דרך המלך. נקווה שזאת תהיה שטוטגארט.

5. REAL MADRID Member

אני מסכים, אבל להביא חוות דעת ע"פ התקציר בלבד זה לא התרשמות טובה.

6. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אני מסכים, אך בשביל זה יש פורום בכדי לדון על משחקים ולעלות דעות לגבי כל משחק.

7. Raulito Madridista

מיגל טורס בחוץ עקב החלטות מקצועיות, הוא ממש לא נפצע. במקרה כזה, עדיף שהיינצה יישחק כבלם, ראמוס כמגן ימני ומרסלו כמגן שמאלי. לאציו לא קבוצה שמפחידה אותי, בכלל לא, האמת שמבחינתי זו תעלומה למה בחוץ אנחנו משחקים עד כדי-כך רע אפילו נגד נמושות כמו חטאפה.
    אף אחד לא אמר שרובן צריך לסיים היום 90 דקות. העיקר שיעשה את המהלך, שייתן לנו בישול ואחר-כך אפשר להכניס את היגואין.
    אני לא אוהב בכלל את הסחבת בעניין רובן. לטעמי לוקח לו יותר מדיי זמן להיכנס לכושר.
    המערך שלנו גרוע מאוד לפי דעתי, אני חשבתי ששוסטר התחיל בשיטה כזו רק משום שהיגואין היה פצוע ורובן לא כשיר. שוסטר מנסה לכפות על העבודה שאין לנו 50\50 אמיתי, בעזרת כך שהוא מציב גם את גוטי וגם את סניידר(הוא ממש לא משחק בשמאל, האגף שם ריק), שאולי בייחד עבודת ההגנה שלהם תספיק.
    רוד במשחק נגד ברמן היה צריך להבקיע שלושער ובינתיים הוא פחות טוב, אבל הוא עדיין מסוכן מאוד.
    אני בכלל לא מודאג מהחלק ההגנתי. חטאפה עשו לנו משולשים משום שדיארה לא שיחק ולא היה גרזן אמיתי. מה שמדאיג אותי זוהי ההתקפה.
    באולימפיאקו אגב את רומא ניצחנו 3 פעמים ומאלציו סחטנו תיקו ב-01\2000, המאזן שלנו שם לא רע.

8. Sergio Ramos Member

יכול להיות שנגד קבוצה כמו לאציו לדוגמא, שנמאת בכושר רע. 4-2-2 יכול לעבוד, למרות שזה סיכון לתת רק לדיארה את העבודה ההגנתית ולהיות זה שיעצור את התקפות. אך בכל זאת לאציו בתקופה גרועה למידי וההתקפה שלה לא מראה שבחים.
    זה או 4-2-2 שנטול בוא סיכון, כי אין, פשוט אין לנו קשר 50-50 שאמור להיות הלב ב4-2-2.
    אז אין טעם להחליף מערך, זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות. בינתיים, ב3 משחקים האחרונים המערך הזה לא עבד, ושוסטר מראה שהוא לא טקטיקן גדול, אך נמשיך להמתין ולראות האם המערך הזה יעבוד. כי במקרה שלא שוסטר צריך להתחיל לחשוב מהר על תמצית אחרת, כי כל ה1-0 הקטנים והגנבות של הניצחונות, לאט לא יאבדו לנו.

9. REAL MADRID Member

זה ממש לא יהיה קל נגד לאציו, אני מעדיף שרובן יכנס כמחליף במחצית אם ריאל לא תצליח מאשר שהוא יפתח בהרכב ויוחלף.
    אבל זו דעתי.

מיגל טורס לא כשיר לעמוד בעומס הזה, הוא לא עבר הכנה ראויה לעונה הזאת וראינו במשחקים האחרונים את הכושר הלקוי שלו.

10. Riki Member

sergio ramos4 גם ריאל לא מרשימה במיוחד במשחקים האחרונים שלה. לאצ'יו בכל זאת במשחק בייתי ועד עכשיו בכלל לא נראת כמו אחת שהתכוננה לקבל בראש.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולנסיה שולטת בכל מרכז המגרש.
    הבעיה של צ'לסי זה המשחק האיטי שהם משחקים.
    הם צריכים יותר מסירות ארוכות כדי להביא התקפה מתפרצת כי איך שזה נראה בלי זה צ'לסי לא יכניסו גול.

12. Wave Member

איזה שופט אפס במאסטייה, שיפוט ביתי כל כך מובהק לא ראיתי כבר הרבה זמן

13. Joaquin Member

אני דיי מרוצה,חבל שהבקענו שער כ"כ מוקדם,זה גרם להוריד את הלחץ בדיוק כמו שנה שעברה.
    ולנסיה חייבת לנצח היום.. כי זה מאוד אפשרי

14. XabiAlonso Member

לאציו משחקת עם הרבה מאוד התלהבות, לעומת ריאל שמשחקת (איך נגדיר? לא כדורגל מלהיב במיוחד).
    רובן חלוד מאוד, מדהים איך שחקן עם מהירות וכדרור כמו שלו לא מצליח לעבור שחקן באחד על אחד, אבל נסלח לו.
    נקווה לשיפור מצדה של ריאל במחצית השנייה.
    אגב, מתי האולימפיקו היה מלא בפעם האחרונה?

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך לאציו הצליחו להעפיל לליגת האלופות , איזה שחקנים אפסים .
    כמה הזדמנויות מול שוער הם צריכים כדי לתת גול ?