אם לתת דעה לפי התקציר זה רעיון רע, למה נראה לך שלתת לדעה לפי 10 דקות של המשחק יהיה נכון לעשות? כל מי שראה את 10 הדקות הראשונות של צ'לסי אתמול מול ה-10 האחרונות, למשל, ראה שני משחקים שונים לחלוטין. דוגמא קיצונית יותר היא לראות את ה-5:3 הגדול והמפורסם של מנצ'סטר מלפני כמה שנים. מי שראה את המחצית הראשונה, כולה, ראה פיגור 3:0 ויונייטד חלשה. מי שראה רק את המחצית השניה, ראה את מנצ'סטר הופכת מפיגור 3:0 לנצחון ענק 5:3 ויכול היה בעיקר לתהות איך בכלל הם ספגו שלושה?!
אני מדבר על לפחות 10 דקות, בהן אתה יכול לראות מי מחזיק יותר בכדור, מי מסוכן יותר.. ברור שזה משתנה במהלך המשחק אבל הכוונה שלי זה שאתה יכול לאפיין את מה שראית רק לאחר שראית לפחות 10 דקות, כשאתה רואה תקצירים אתה לא יכול כלום..
דור זה לא רק שגוטי וסניידר משחקים אחד על הרגל של השני. הבעיה כאן האי שגוטי לא עושה כלום על המגרש. סניידר שחקן שאמור להיות הרבה יותר פעלתן בחלק הקידמי, לבעוט מרחוק, לקבל כדורים ולספק תחמושת לחלוצים. אתמול הוא רצה וניסה אבל אין לו עזרה. אריאן רובן בכושר לא טוב והיה הססן ועדיין, וגוטי שהחלטתי במשך 10 דקות להשים רק עליו עין, גיליתי, שהוא חושב שהוא בטיילת. יש לנו בעיה גדולה בקבוצה..ה4-3-3 היצירתי שמנסה לעשות שוסטר, אך בינתיים זה לא עובד והחוסר טקטיקה שלנו מורגשת בצורה חזקה. אילולא דיארה שבלם כמה כדורי נגד של האיטלקים, היינו גם בדרך להפסיד. למזלנו גם פאנדב ורוקי מצאו יום טוב להחמיץ. ההגנה גילתה חוסר תיאום מוחלט, כאילו הם לא עובדים על היסודות שהם צריכים לעבוד עליהם באימונים. יש לנו הרבה בעיות, בעיקר בהתקפה. שוסטר חייב למצוא את התמצית הנכונה כדי שנראה טוב יותר. ההתחלה הייתה טובה, אך עוד במשחק של ויאריאל שכולם חגגו וישר צהלו אני ידעתי שזה עדיין לא זה. במשחקים ששיחקנו טוב, הקבוצות באו ותקפו אותנו וזה גרם להם להיראות חשופים, ופשוט עקנו אותם. אבל בינתיים אנחנו מוכיחים שנגד קבוצות שבאות וסוגרות לנו את לב המגרש(ותוסיפו את העצלנות של גוטי)אז אנחנו פשוט משתתקים.
ריא בבעייה, לא מצליחים להרכיב את ההרכב האידילאי, קשה ליצור מצב שבו נפתח גם הוא ראול, גם עם משחק אגפים וגם עם מרכז שדה.. ההרכב הכי טוב שאני רואה הוא: -----דיארה-------גאגו------ רובן--------------------רוביניו -------ראול-----רוד---------- אבל אז סניידר וגוטי בחוץ, וקשה לסמוך על גאגו מבחינה התקפית..
תראה זה רעיון טוב- זה יתן לדיארה יותר שקט נפשי, ויעזור לנו ליצור משחק קיצוניים. אבל קשה להאמין ששוסטר יספסל את גוטי ואת סניידר צריך ביצים גדולות כדי לעשות את זה. אני עוד בדיון של ריאל אמרתי ששוסטר פשוט יצר איזשהו בלבול ברכשים שלו. יש הרבה אפשריות, אך בכל אחת אפשר למצוא איזה פאק שידפוק הכל.
כמו ששגיא כהן אמר אתמול: "שוסטר קנה שחקנים לשיטה מסויימת ואז החליף אותה" אנחנו רק רואים את הבלגאן.. ראיתי היום את המשחק של ריאל מדריד נגד מנצ'סטר ב-2003, איזה מסירות בין זידאן לפיגו, איזו חדות של רוד במנצ'סטר.. ומעל כולם, חאבייר פורטיו.. פורטיו נכנס כמחליף והיה פשוט מצוין, חד, מהיר ומדויק ברמה בלתי רגילה, רק לראות איפה הוא היום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
טלספורט: "במשחק השני בבית ב' גברה שאלקה של מירקו סלומקה 0:1 בחוץ על רוזנברג הנורבגית. המאמן המרוצה אמר בסיום: "נכנסנו למשחק די מהר וידעתי כי רוזנבורג (כובש השער) הוא תמיד סכנה עבור ההגנה שלהם. זה היה מסוג המשחקים בהם ידענו ששער אחד יכריע את המשחק". איזה חרטטנים, לא רק שהמשחק נגמר 0:2 לשאלקה, הם כותבים גם שרוזנבורג ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx) הוא זה שכבש שער לשאלקה, ואח"כ הם כותבים שמאמן שאלקה אמר שידענו ששער אחד יכריע את המשחק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
שוב בעניין האוהד האידיוט של סלטיק שפרץ למגרש: האוהד הזדהה, וסלטיק העבירה אותו למשטרה המקומית. הוא הורחק ממשחקי סלטיק לכל החיים. מילאן הודיעה שהיא לא מתכוונת להתלונן, ושלארוע אין קשר לתוצאת המשחק. אופ"א תהיה חייבת לפעול ולהעניש את סלטיק. אני מקווה שדרך הטיפול של סלטיק בפרשה, וההצגה של דידה יעזרו להקלה בעונש.
אולימפיאקוס מבחינתי זו ההפתעה הגדולה ביותר. לא ייאמן איך הצליחו לחזור ככה מפיגור עם כל כך הרבה בטחון בגרמניה. אני מניח שבסופו של דבר מה שצריך לקרות יקרה וברמן תהיה אחת מבין שתי העולות בבית כאשר היא תנצח ביוון, אבל אולימפיאקוס ללא ספק בנתיים אחראית על הסנסציה של שלב הבתים עד עתה. אני מתנצל אם זה לא האשכול המתאים או אם ביקשו , אבל אולי מישהו יוכל לתת לי לינק לתקצירים השערים ממשחקי אתמול בצ'מפיונס? ציפיתי שיהיה באתר ספורט5 כמיטב המסורת אבל התדביתי.
ארז, אני מסכים עם המערך שהעלתה, אבל אתה בעצמך אמרת שגוטי וסניידר בחוץ זה מאוד מסובך. גאגו חייב לשפר את משחק ההתקפה שלנו, כי ראינו שנה שעברה מה קרה ברוב המשחקים כאשר דיארה ואמרסון שיחקו באמצע - ההתקפה הייתה תקועה. הבעייה היא שבינתיים גם הקיצוניים שלנו בכושר רע מאוד, גם רוביניו, גם רובן שהציג משחק עלוב אתמול וגם היגואין. הבעייה שלנו במרכז המגרש גדולה מאוד. דיארה נגד ויאדוליד היה חלש וכל האמצע היה פתוח והיה גשם של התקפות עלינו. אתמול דיארה חילץ היה כדורים והיה נהדר, אבל בכל זאת לאציו חגגה עליינו. שוסטר לא מצא קשר 50\50 אמיתי ולכן כל הבעייה הזו שלא מוצאים מערך בין 4-4-2 ל-4-3-3. ריאל מדריד עד עתה פרט לניצחונות על אתלטיקו וויאריאל בליגה וברמן באלופות, מאוד מאכזבת, בינתיים אנחנו מתנחמים במקום הראשון בליגה. נגד קבוצות קטנות ובטח שבמשחקי הבית, הייתי עולה עם דיארה לצידו של סניידר או גוטי ועם שני קיצוניים. בכל מקרה, מדהים איך גוטי היה אדיש אתמול ולא נלחם. שום פס טוב לא קיבלנו ממנו, סניידר עוד ניסה. אני מסכים עם הנקודה שהעלתה, ראמוס. לא הגיוני שריאל מדריד לא תצליח להבקיע שערים מהתקפות מתוכננות מעצמה, איך ריאל מדריד הגדולה בונה על מתפרצות כל הזמן.
תקשיב רוביניו יהיה מי שיחזיר את רובן לעצמו ולהפך, כל אחד מהם הוא שחקן שמושך איתו 2 שחקנים אחרים, מה שיאפשר לקשר לצידו של דיארה לצאת קדימה ולראות לעשות תנועה לאחור. ראית אמ הדקות האחרונות נגד ברמן כשרוביניו ורובן שיחקו ביחד, ההתקפה הייתה קטלנית..