ליגת האלופות - המחזור השני

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏2/10/07.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ולנסיה שוב מוכיחה שהיא לא בקלאסה וממש לא בלבל של צ'לסי. אם בתקופה כזאת ולנסיה לא מנצחת את צ'לסי, במיוחד אחרי המתנה שקיבלה בהתחלה, זה כבר לא יקרה כנראה.

ניצחון ענק, החבר'ה על המגרש הראו אופי אדיר, ג'וי קול בפעולת הכנה פנומנלית, מסירה כזאת לא רואים בכל יום, גם לא בכל חודש ואפילו לא בכל עונה, מסירה גאונית של שחקן גאון שאם רק יראה את הגאונות שלו באופן יותר רציף צ'לסי תהיה למעלה בכל המסגרות. משחק ההגנה היה קצת בעייתי במחצית הראשונה, אבל מי אנחנו שנבוא בטענות לג'ון טרי, האריה הכי קשוח בעולם, שמשחק פעם אחר פעם בצורות שפשוט אין להם הסבר, קרבאליו משחק בחלק האחרון של המשחק עם חתיכת בלוטה על הראש ולא מוותר, אלו שחקנים שמשחקים בשביל הסמל, בשביל האוהדים ובשביל המועדון הזה שנמצא בתקופה מאוד מאוד עצובה אפילו אפשר להגיד. דרוגבה הוכיח לכולם שהוא נשאר נאמן לסמל, משחק לחימה, הבלמים של ולנסיה אולי גברו עליו במספר פעמים אבל הוא לא הפסיק להטריד אותם ובסוף הצליח להשיג את השער הכל כך יקר. איך שהתגעגעתי להרגשת הניצחון, בתקווה שמפה החץ רק יעלה למעלה וזה בכלל לא משנה מי על הספסל, כי צ'לסי היא מעל הכל.

בקשר לשאר המשחקים, סלטיק קבוצת בית נפלאה, מילאן כמעט במקרה גנבה פנדל אבל הלב הסקוטי שוב מצליח להוציא יש מאין ובבית קשה ביותר להכניע אותם, כיף לראות את סלטיק משחקת בבית. דידה עשה פה חתיכת הצגה בכניסה של האוהד ולמרות שברור שזאת הצגה אצל אופ"א תידלק פה נורה אדומה, ובצדק, כי שלום השחקנים היא מעל הכל וסלטיק יכולה לחטוף פה בראש. מארסיי עם תוצאה סנסציונית פשוט, פורטו בגניבה לא מהעולם הזה, אולימפיאקוס קבוצה נהדרת, כבר בתחילת העונה חשבתי עליהם כקבוצה שתגיע רחוק ואחרי שהייתה צריכה לנצח את לאציו ולא עשתה את זה משיגה תוצאה מופלאה בברמן.

ערב מהנה של ליגת האלופות.

2. Ofek7 Member

זה היה בסוף המשחק נראה לי...
    לא זרקו עליו כלום, הוא נשכב על הרצפה אחרי הליטוף הזה...

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאציו היום נתנה משחק מצויין, והיא לא הייתה רחוקה מן המניצחון, פאנדיב היה השחקן הבולט ללא כל ספק עם הצמד הנהדר שלו.
    לגבי מילאן : אין הרבה מה לדבר, הקבוצה לא נראת טוב, הם לא הגיעו לאף הזדמנות רצינית והפנדל שהם קיבלו היה מטעות של השופט (רק אני חושב שמירק לא כזה שופט טוב?).

4. Football God Member

חחח גם אני חושב שזרקו עליו משהו,רק דביל יכול ליפול מהליטוף של האוהד.מה לא יעשו בשביל נצחון טכני.

5. Nevermore Member

קלטתם את זה?

מלר:"וניקופולודיס מונע מרוזנברג את השער השני"
    זוהר:"לא מרוזנבורג, מברמן"

:aaatv:

6. Sergio Ramos Member

אני כל כך שמח בשביל אברם גרט. אולי עכשיו האו השתיק המוני מבקרים. תראו , נכון שזה לא הצהרת כוונות חזקה המשחק הזה נגד ולנסיה ועדיין צ'לסי היא לא אותה צ'לסי הטורפנית שכולם מכירים. אבל זו יכולה להיות פריצת דרך מבחינת צ'לסי. הרבה, הרבה לחץ ירד מגרנט, לפני דקות ספורות הוא התראיין לאולפן האלופות ונשמע מאוד מאוד שמח. לא ראיתי את המשחק במלואו אך ואני לא יכול לשפוט על תצורת המשחק, אך מזה משנה, צ'לסי וגרנט מנצחים במטאייה שזה אחד האיצטדיונים הקשים ביותר וצריך לאמר לאברם כל הכבוד. אני מאוד מקווה שניצחון הזה ירומם את צ'לסי ויחזיר את החיוך לפני השחקנים.

הבית של מילאן מפתיעה מאוד. האי מפסדיה לסלטיק הפסד כל כך מפתיעה. מילאן נמצאת עמוק בבוץ ואפשר לאמר שהיא במשבר. שחטאר דונייצק מפתיעה בגדול ועולה לרשות הבית.
    אני שמח שאולמפייקוס ניצחה ולא ברמן בבית שלנו(ריאל)ברמן האי יריבה שיכולה להוות סיכון וטוב שהיא נשארה על האפס.

7. SkiMan Member

האמת היא שאברם עשה במשחק הזה כמה מהלכים נכונים לעומת משחקים קודמים. ראשית, חזר ל4-3-3 (יותר 4-5-1 האמת) עם שני קיצונים כמו מוריניו. שנית, הדרך בה שיחק עם דרוגבה. דרוגבה הוא החלוץ הטוב בעולם בכל הנוגע ללשחק עם הגב לשער, להוריד כדורים ארוכים, או להוריד את הכדור לעצמו. אחרי ששיחק איתו בצורה מוטעית מול פולהאם כחלוץ מטרה על יד שבצ'נקו, הפעם הוא השתמש בו בתבונה. משחק גדול של דרוגבה עם שער מצוין והורדת כדור מעולה למאלודה שבישל לקול. המסירה של קול לדרוגבה היתה פשוט יוצאת מגדר הרגיל. מסירת אומן. משחק לחימה יפה של צ'לסי שמוכיח שלשחקנים עדיין יש מחויבות כלפי המועדון.

אבל מה כל זה לעומת משחק פשוט מחריד שראינו משתי קבוצות כל כך כשרוניות. פשוט שני מאמנים בונקריסטים, חסרי יצירתיות, משחק פרווה לחלוטין, ממש יבש כמו הנגב. אין מה לומר חוץ מגרנט (למרות שמה אפשר לצפות ממנו) וקיקה - הביתה!

מחזור היסטורי ומדהים לשתי הסקוטיות. אחרי ההופעה המדהימה של ריינג'רס אתמול, סלטיק מנצחת את מילאן בפארקהד בגלאזגו. אותי אישית מרגש לראות בכל פעם את סלטיק בביתה, אוהדים מטורפים, אווירה מדהימה, ניצחון היסטורי על מילאן מוציא מהאוהדים של את המירב בדיוק כפי שהניצחון על מנצ'סטר שנה שעברה העביר צמרמורות. מרגש לראות אותם.

8. Giallorossi Member

ולנסיה-צ'לסי היה סביר, במחצית הראשונה הגנה מחפירה של צ'לסי, אבל במחצית השנייה הם התאזנו וולנסיה ההיתה פחות בולטת.
    בשער השני מסירה אדירה של ג'ו קול, בישול נהדר.
    ולנסיה לחצה לקראת הסיום, וממש בשנייה האחרונה בראחה שלא נשמר מצא את עצמו לבד מול צ'ך, אבל החטיא.
    התחת של אברם עוד שעות נוספות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

שער מדהים של ולבואנה, פשוט אין מילים.
    גם השער השני של אולימפיאקוס והשער הראשון של פאנדב היו מצויינים.

מילאן פשוט בושה, דידה אפס. מה שוער כזה עושה אצל אלופת אירופה?

ברמן אולי בקבוצה הכי פחות יציבה בעולם, מה זה הדבר הזה? איך אפשר להביס 8-1 בשבת, ולאחר פחות משבוע להפסיד 3-1 בבית?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לשחטאר. מקווה שזה לא זמני ושהם יעלו ביחד עם מילאן לשמינית.

אגב, אמרתי כבר אתמול אבל אני אגיד שוב - איציק זוהר הפרשן הכי גרוע בישראל, שיעיפו אותו מהאולפן וישלחו אותו לגמגם במקום אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/07
  9. Matan Mouyal Member

נכון, הוא שיחק עם שני קיצונים שזה דבר נכון לעשות, אבל בקישור הוא שיחק עם 2 קשרים הגנתיים ועם אחד שהוא 50:50, שזה לא דבר נכון לעשות, אבל במחצית השניה, הוא שיחק עם קשר הגנתי אחד, שזה לדעתי מה שהביא להבדל הגדול בין 2 המחציות.

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/07
  10. Melixon 15 Member

האולימפיקו הוא איצטדיון מאוד ביתי, לאציו נדחפה בעיקר ע"י הקהל, חלק משחקני ריאל נראו ממש משתינים במכנסיים אם להגיד את האמת..

אם אנשים חשבו שאנצ'לוטי שם את כל הביצים בסלסלה של "ליגת האלופות" כנראה שיש פה טעות, מילאן במשבר אמיתי..
    אמנם לא ראיתי את המשחק אבל הפסד לא בכרחי בכלל לסלטיק בחוץ שרק מגביר את המשבר במילאן
    למילאן יש ניצחון אחד על בנפיקה בבית, וזה הניצחון היחיד של מילאן בשבעת המשחקים האחרונים בצ'מפיונס ובליגה..

ולגבי דידה, הוא כנראה נהיה מטרה סידרתית לאוהדים אחרי היום והמקרה לפני שנתיים-שלוש עם האבוקה שהפציצו לו לכתף בדרבי האחרון בצ'מפיונס

11. רפאל Member

זה הערב הכי יוצא דופן בליגת האלופות:
    6 נצחונות חוץ ותוצאות הכי לא צפויות!!!

אולימפיאקוס 32 משחקים ללא נצחון חוץ באירופה, היוונים מעולם לא ניצחו משחק ליגת אלופות מחוץ לביתם והיא פתאום מנצחת לראשונה דווקא את וורדר ברמן החזקה שרק בסוף שבוע הביסה את בילבפלד 8-1!!!

ולנסיה עם 5 נצחונות ליגה רצופים רצופים מארחת את צ'לסי עם מאמן בהופעת בכורה בליגת האלופות עולה עם חצי סגל פצוע שטרי עם מסכה, דרוגבה בכלל לא כשיר לחזור למגרשים וקרבאליו ואסיין הפצועים מנצחים בחוץ את ולנסיה במסטאייה!!!

לאציו שמתקרבת לתחתית עם נצחון ליגה בודד בסיירה A מצליחה להוציא נקודה מול ריאל מדריד שמדורגת ראשונה בליגה הספרדית!!!

סלטיק (מה קורה שם בסקוטלנד פתאום?!) מנצחת את מילאן אלופת אירופה בדקה ה90 ולא מספיק זה גם אוהד משוגע נכנס לחגוג בסיום וגורם לדידה להיות גרוע גם כשחקן תאטרון!!!
    בושה דידה, עוד יותר בושה לאוהדי סלטיק.

ליבפול מפסידה באנפילד ועוד למארסיי שמדורגת במקום ה17 בליגה הצרפתית!!!

שחטאר דונייצק מנצחת בליסבון?!

בשיקטאש קבוצה סופר בייתית מפסידה בתוספת הזמן!!!

למעשה היה רק תוצאה אחת נורמאלית הערב: רוזנבורג - שאלקה 2:0

כל זה בערב אחד...
    |ny|

שחקן המחזור: ג'ו קול עם שער ובישול השנה!

12. D.Irwin Member

באמת היו המון הפתעות, מי שלקח משהו בוינר בטח מאושר עם כל הכסף הזה.

ציפיתי שולנסיה תנצח, הם שיחקו יותר טוב במחצית הראשונה והייתי כבר בטוח שבמחצית השנייה ולנסיה מבקיעה ומנצחת.

המחזור היום הראה לנו כמה לא צפוי הכדורגל ואיזה דבר יפה הוא.

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני רק מקווה שההפסד {שהגיע לנו} יזיז קצת קירות בהנהלה, כדי שיבינו שצריך לעשות כמה שינויים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

14. הגבר באדום Member

גם אני מאוד שמח (אמנם שונא את צ'לסי) עבור גרנט.

אבל דווקא עכשיו, הזרקורים יופנו אליו, וגם בליגה הוא יצטרך להוכיח את עצמו. ואני דווקא חושב, שמהיום המבקרים שלו יהיו עם עוד קלף חזק בידיהם ולא יירגעו כ"כ מהר.

15. הגבר באדום Member

כי זה היה יותר מאשר צפוי. שאלקה כמעט מושלמת לאחרונה, ולא ממש רגילה להתפדח מול קבוצות ברמה של רוזנבורג.