ליגת האלופות - המחזור השלישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏23/10/07.

1. מדרידיסטה בדם Member

הילד הזה פשוט גאון כדורגל אומן. מה שהוא עשה היום אף שחקן בעולם לא יכול לעשות להוציא את רונאלדיניו וכריסטיאנו רונאלדו. כשרוביניו שמח הוא מוציא את כל מה שיש בו ואין גבול למה שיש לו פשוט מלך.

2. Sergio Ramos Member

איזה משחק ענק של ריאל מדריד מול אולמפייקוס. מי שלא ראה, הפסיד.

ניצחון דרמטי של ריאל, לאחר קאמבק מדהים שלנו. פתחנו את המשחק טוב ומהר, וישר חיפשנו ללכת קדימה. אני חושב שהיה שיפור במשחק ההתקפה שלנו היום. בעקיר במשחק הלחץ שלנו, והרבה, בזכות גוטי שהיום היה הרבה יותר דומיננטי בהתקפה וזה עזר לנו רבות בהתקפה. עם תשימו לב, כל התקפה גוטי נמצא במרכז כדי לקבל כדורים חוזרים ולחלק כדורים. היו פעמיים שהוא היה שקוף מידי, אך עדיין תרם. לפחות היום האו היה טוב. ראול כבש לטובתנו מהר מאוד. לאחר מכן אולמפייקוס נשארה ב10 שחקנים אבל לאו דווקא עשתה לנו 1-1.
    היו הרבה נקודות אור מהמשחק הזה, בעיקר רוביניו שחוזר לעצמנו.
    סאלגאדו פשוט איום ונורא, ממשחק למשחק הוא גרוע יותר וכמו שאמר יעקבי בשידור אולי הוא צריך מקל סבא? הגול הראשון היה באשמתו לאחר ירידה לא מוצלחת לכדור.
    יש שיפור במשחק שלנו, אבל עדיין זה לא מדד וזה לא הליגה, יש לנו עוד מה להוכיח. ךלמרות זאת, משחק ההתקפה כמו שאמרתי השתפר, הרבה בזכות יום טוב של גוטי ויום אדיר של רוביניו. היו לרוביניו כמה איבודים שהרתיחו אותי. אך במחצית השניה הוא נכנס לאטרף. שיחק יותר חופשי, התפנה, לא הלך ראש בקיר, מסר מתי שצריך ו..שאפו..רק שתהיה המשכיות.
    יש לנו בעיות קשות במצבים הנייחים. זה דבר שאני מאמין שישתפר, זו לא בעיה גדולה. יש לנו שחקנים גבוהים כמו ראמוס, מצלדר ורוד. עם קצת סדר זה יסתדר בסופו של דבר.

היוונים שיחקו מאורגן מאוד. ישרו את קווי החוליות שלהם. בעיקר הקישור שחסם אותנו, אבל לעומת המשחקים הקודמים והרעים שלנו, היו הייתה על המגרש הרבה הרבה יותר תנועה של השחקנים, שגרמו לבילבולים אצל היוונים.
    שוסטר צריך להבין, שסניידר לא משחק על העמדה שלו, זה או גוטי או סניידר, חד משמעתית. היום הכניסה של היגואין עזרה לו. מכוון שרוביניו נכנס לצד שמאל, היגואין לימין וסניידר חזר לאמצע כמו שהאו אוהב. החילוף הזה כמובן היה דרוש בהוצאת שחקן הגנה והפקרה בהגנה לטובת ההתקפה. אישית, הייתי שמח מאותו חילוף, כי חייב לנצח.

מגיע ליוונים גם כל הכבוד על ההקרה והלחימה שלהם. הם לא עשו לנו חיים קלחים, אך לשמחתנו ניצלנו את זה שאנו טובים מהם ויש לנו סגל ויותר איכות, ובסופו של דבר לקחנו 3 נקודות דרושות.

המשחקי של היוונים היה על מתפרצות, והם עשו את זה יפה, בעיקר במשחק המאורדן שלהם. בסך הכל, ניצלנו את זה שהם היו ב10 שחקנים. וממה שאני מרוצה זה מהיכולת של רוביניו, ובכלל שאפשר לאמר שלמרות שזו אולמפייקוס קבוצה שאנחנו עולים עליה באיכות בהרבה, ולמרות שהיא הייתה ב10 שחקנים כמעט כל המשחק, עדיין אפשר לראות אצלנו שיפור.
    נקווה להמשך טוב!!!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/10/07
  3. Andrea21 Member

מה עם השחקן מספר אחת בעולם?
    קאקא שמו..

4. Football God Member

מה שהוא עשה היום,אני לא בטוח שקאקא מסוגל לעשות.או אולי יותר נכון זה לא סגנון המשחק שלו.

5. GAL1 Member

קסיאס הוא פשוט מלך !

6. מדרידיסטה בדם Member

קאקא ללא ספק אחד מהטובים בעולם, מהיר חזק חכם אבל הסיגנון של רוביניו זה סיגנון אחר לגמרי. כשהוא שמח הוא פשוט עושה חגיגה גדולה מהמשחק והדברים שהוא עושה גורמים לך לשפשף את העיניים ולא להאמין שהם באמת קורים, לפני שהוא הוכשל ברחבה הוא עשה אולי איזה 6 פדאלדות אין אף שחקן בעולם שעושה דבר כזה. כשרוביניו משחק עם שימחת חיים הוא מפיק רגעים שלא תיראה מאף אחד אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/07
  7. Ofek7 Member

איקר קסיאס נותן במו ידיו 3 נקודות לזכות ריאל מדריד, איזה הצלה מול אחד האויבים הגדולים של ריאל מדריד, דרקו קובאצ'ביץ' מי שאיים על האליפות בעונת 2002/3 כששיחק בסוסיאדד, היום היא בליגה השנייה בספרד. רוביניו נכנס היום ל-ZONE בענק, שני שערים, שני בישולים (הראשון נחשב שלו) המצטיין של ליגת האלופות היום. ורדר ברמן מנצחת את לאציו, ניצחון חשוב מאוד לירוקים ששומרים סיכוי טוב לעלות ל-16. אחח אם המספרת הזאת של דייגו הייתה נכנסת זה היה ענק.

רוזנבורג עושה את הבלתי יאומן ומנצחת את האריות של ולנסיה 0:2 במפגש בין המדיחות של מכבי חיפה בעונות 2004 ו-2005 מהמפעלים האירופיים. לא יאומן שמשתי הקבוצות הטובות בבית היא לקחה נקודות. איך הם הפסידו לשאלקה אם כך? בליגת האלופות בעונה הבאה הם לא יהיו דרך הליגה. אולי דרך זכייה בגביע? סתם צחקתי תירגעו...
    צ'לסי ואברהם גרנט ממשיכים לנצח, זה נראה טוב, מאז ההפסד למנצ'סטר יונייטד היא מנצחת ומנצחת, כל הכבוד (בקשה קטנה, שים את בן חיים בהרכב!!!)

בבית המפתיע ביותר, ליברפול שוקעת עם הפסד מדכא במיוחד באיסטנבול לבשיקטאש. שני שערים מבאסים מאוד ליברפול ספגה והאמת? בגול של ג'רארד אמרתי שליברפול הולכת לחזור. חבל שזה לא היה אותו איצטדיון הגמר של 2005 באיסטנבול, שבו נגיחה של ג'רארד החזירה את ליברפול לחיים. גם בגול של קויט בגמר של שנה שעברה חשבתי שליברפול תחזור אבל לאף הגיע הזמן להפסיק עם זה... בשיקטאש עם ניצחון ראשון באלופות השנה, תגיע לאנפילד במחזור הבא. הנאחס לא עוזב את סמי הופייה עם שער עצמי שני השבוע. כמה החמצות של ג'רארד, הגול בראש היה המצב הכי קשה מכל המצבים שהיו לו מול השער, חבל.
    מארסיי נגד פורטו היה משחק תיקו מובהק, אפילו שמתי עליו בווינר (ולנסיה ושחטיור הפילו אותי, כבר אני ארחיב על שחטיור). פורטו סחטה פנדל בצורה הכי טובה שיש והשיגה נקודה יקרה.

בנפיקה ניצחה 0:1 בסטאדיו דה לוז את סלטיק בשער ניצחון ענק של אוסקר קרדוסו הפרגוואי המצויין, שגם בעט לקורה אם אני לא טועה באותו משחק. בנפיקה עכשיו יכולה לאיים על שחטיור דונייצק על המקום השני כי שחטיור איבדה מהקסם שלה היום.
    אלברטו ג'ילארדינו היה חייב להבקיע היום צמד בדיוק כששמתי על דונייצק בווינר? לא יודע למה הייתי בטוח שדונייצק תפתיע, שכחתי שהיא הפסידה בליגה השבוע. קלארנס סיידורף עם צמד מדהים, ניצחון גדול ויפה למילאן, כל הכבוד גם להם...

איזה מחזור שלישי של אלופות, כמה כיף שבמחזור הבא, אלה יהיו אותם משחקים...

8. Rudess Member

הוא לא אחד הטובים בעולם, הוא הטוב ביותר בעולם כיום!

9. yonatan fishman Member

ריאל מדריד לא הרשימה בכלל, לפי דעתי היא שיחקה גרועה עד דקה 70 ומעז היא לא ירדה מהחצי של אולימפיקוס, אולימפיקוס בקושי עברה את החצי בזמן שריאל שלטה. איקר נתן הצלה גדולה בסוף ובדיוק אחרי הלחץ הזה בא הגול של באלבואה. אבל בכללי ריאל בכלל אבל בכלל לא הרשימה. ארסל אתמול הרשימה כשפירקה את סילביה פראג, רואים שוולקוט מתחיל לקלוט את העיניים ומתחיל להיכנס לקצב. ארסנל נתנה אתמול הצגה לקהל שלה הוא נהנה כמו שאני לא נהנתי ככה הרבה מאוד זמן, לפי דעתי עם ארסנל תמשיך ככה ואפילו ביכולת יותר טובה היא תגיעה למקומות גבועים ואפילו אולי לקחת את האליפות באנגליה.מילאן היום לא נתנה משחק גדול אבל ניצחה בגל היכולת כמו שרואים רונלדיניו לא השחקן הכי טוב בעולם אלה קאקא, מילאן היום נתנה משחק אדיר שניצחה 4-1 אבל מה שמבאס שהיא לא טובה בליגה וזה מה שמאכזב מילאן צריכה להיתעסק בליגה בעיקר ולא בליגת האלופות, קאקא נתן היום הצגה הוא היה צריך להכניס שער לקרת הסיום אבל למרות זה הוא נתן משחק גדול היום וגם סיידורף מתחיל להיכנס לעיניים.ולנסיה שיחקה גרוע היום שהסידה לרוזנבורג החלשה, ולנסיה לא מראה את היכולת שהיא הראתה בתחילת העונה היא משמיתה נקודות שהיא צריכה לקחת בוודאות. ליברפול כמו ולנסיה שיחקה גרוע ביותר בשיקטש פירקה אותה ולפי דעתי כמו שזה נראה עכשיו היא לא תעלה לשמינית ולמרות שזה יפתיע זה מגיע לה בגלל שהיא לא נראת טוב. ושכחתי להזכיר היום את רוביניו השחקן הכי טוב שיש כיום לריאל מדריד הוא היום נתן את ההצגה של החיים שלו, שהוא שמח הוא לא רואה אף אחד ממטר ופשוט עובר כל אחד איך שבא לו ומתי שבא לו, הוא שחקן פשוט גדול למרות שקאקא שחקן גדול רוביניו יש לו מהלכים שאפילו קאקא ורונלדיניו לא מסוגלים לעשות.

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/07
  10. רפאל Member

מי שראה את התקציר הנורמאלי של המשחק הערב עם מילאן בניגוד לאנטי איטלקים בספורט 5 היה נהנה לראות את בית ספר לכדורגל שקאקא עשה הערב ולהבין שהוא השחקן הטוב ביותר בעולם.

11. ACBenb Member

טוב זה לא ויכוח עכשיו מי הכי טוב בעולם, כולם שחקנים מצוינים עם סגנונות שונים.
    בכל מקרה, רמת הכדורגל היום וגם אתמול הייתה לדעתי פשוט מצויינת. אהבתי לראות תקצירים, בין אם זו ארסנל ריאל ואפילו מילאן שנראיתה אחת שלא הפסידה לאמפולי בבית בראשון שעבר, כל המשחקים היו מעולים וכמות השערם הייתה נפלאה.
    הרבה זמן לא נהניתי מכדורגל ככה, חבל שלא ראיתי את המשחק של ריאל או מילאן במקום של צ'לסי כי השופט ממש עיצבן אותי במשחק של צ'לסי אבל לא ניתן לו להרוס את הערב הנהדר של הכדורגל.
    רק נקווה שזה ימשיך ככה גם בעוד שבועיים וגם בליגות!

12. Nevermore Member

התקצירים בערוץ הספורט חד צדדיים באופן בוטה לטובת הגדולות.
    ברבע השעה האחרונה ספרתי לאולימפיאקוס לפחות 3 מצבים של מאתיים אחוז, ומישהו מטומטם במיוחד בחר להשמיט אותם.

13. George Best Member

אם לא הספקתם להתאושש מרמת הפרשון העלובה למדי של איווניר אמש מהמשחק בקייב,
    אז היום "נהנתם" מהצגה לא פחות גדולה של איווניר.ממש פרשן מהזבל, אי אפשר לשמוע אותו.

14. Dimitar Berbatov Member

רוסטוק, לא קרלסוהה.

צ'לסי בינונית מאוד, אבל אם זאת כל-כך יעילה. משחק שמראה את הבינוניות של צ'לסי תחת גרנט. הם שולטים במשחק, אבל הכל שבלוני. הולכים כל החצי הראשון שמאלה , צ'לסי ככה לא תגיע לשלבים המאוחרים של ליגת האלופות, ואותו דבר בליגה. בכל מקרה, משחק טוב מאוד של צד שמאל של צ'לסי. וויין ברידג' שחזר היה נהדר, מגן שמאלי נהדר וכשהוא כשיר - המגן השמאלי הראשון לטעמי של נבחרת אנגליה. השער של מאלודה בהחלט הזכיר את השער שספג אוליבר קאן לפני כמה שנים נגד ריאל מדריד, הכדור קצת הטעה אותו, חבל כי מלבד הטעות הזאת הוא היה בסדר גמור. השער של דרוגבה היה נהדר, ג'ו קול עם הרמה נהדרת, הנעת כדור מהירה, צירופים, אבל צ'לסי עושה את זה כל-כך מעט. האמת שצ'לסי של עכשיו מזכירה לי את יונייטד שלפני כמה שבועות.
    כמה מילים טובות לשאלקה. הפתיעו אותי לטובה. ברגע שהבנתי שקווין קוראני נפצע, אמרתי לעצמי שהמשחק הזה גמור. שאלקה נתנה פייט לצ'לסי, הגיע לה שער ואולי אפילו נקודה. השלישיה הקדמית של שאלקה היתה סבירה.

רוזנבורג הפתעה אדירה. תיקו עם צ'לסי, נצחון על ולנסיה והפסד דווקא לשאלקה, פנטסטי. אבל אני עדיין חושב שהיא תתקשה לעלות, אולי תגיע לגביע אופ"א. עוד שבועיים היא במסטאייה, שם הסיכויים שלה להוציא נקודות קלושים, צ'לסי זאת עדיין צ'לסי ויש לה כמובן את התחת של גרנט ושאלקה בבית לא תרשה לעצמה להפסיד. בכל מקרה, הפתעה גדולה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/10/07
  15. 亚历山大帕托 Member

אתם כבר יודעים מי הולך להיות מלך השערים בליגת האלופות העונה, נכון?

http://www.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2007/10/24/0JQFKNCR--346x212.Xxx

:aaa021: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx