ליגת האלופות - המחזור הרביעי: מנצ'סטר וארסנל עולות

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Nov 6, 2007.

1. Andrea21 Member

איזה משחק יש בסן סירו,
    צסק"א הדהימה עם 2-0 אבל אינטר חזרה ב2 גולים ב3 דקות.

מחכה כבר לחצי השני!יאללה צסקא!

2. George Best Member

כצפוי, מחצית משעממת באולד טראפורד מול קייב החלשה, חבל שאנחנו נגררים אחריהם ונראים רע בעצמנו(טוב יותר מהאורחת זה בטוח, אבל לא מספיק).
    אם היה אפשר לסגור על 0-2/0-3 לפני המשחק בלי לקיים אותו, זה היה נהדר.
    למרות זאת, השער השני היה נהדר, טבז חוטף כדור, דוהר ומשחרר מסירה לרוני שמחזיר לו בנגיעה והארגנטיני כובש בבעיטה חזקה.
    השערים של ליון פשוט נהדרים, קלסטרום עם בעיטה נהדרת, אבל אין ספק שהשער של בן ארפה - ענק!

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

השער של קלסטורום אגב מנבדל ברור של ארפה שהפריע את לשפר לראות את הכדור, לפי החוקים של אופ"א נבדל, לפי המזל והיכולת של שטוטגארט העונה שער...

4. Andrea21 Member

ליבי ליבי עם צסקא,שתי משחקים ברצף מול אינטר שהיא עולה ליתרון ומפסידה בסוף.

כמה מתסכל!

5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכנים באמת, איזה לא נעים זה לקבל יותר גולים ממה שאתה שם, תנחומיי.

שלב הבתים הזה פשוט מיצה את עצמו, כמעט בכל בית הגדולה עלתה והעולה השנייה לא מעניינת כי היא לא מרשימה מספיק. רומא - יונייטד, המשחק האיכותי האחרון שעוד שמור לנו בשני המחזורים המיותרים האלה צפוי להיות גארבג' טיים אחד גדול כי יונייטד כבר עלו. הסוגיות היחידות שמעניינות עכשיו זה האם ליברפול תשלים את הקאמבק והאם רוזנבורג תשמור על המקום השני, כל שאר הבתים יכולים להיסגר גם היום בלי שנרגיש בהבדל.

6. xavi6 Member

מחר יהיה לי כוח להגיב על המשחק של ברסה-רינג'רס, אבל רק דבר אחד אני חייב להגיד-אם רינג'רס תעלה לשמינית זה יהיה בושה לעולם הכדורגל. חבורה של נגרים שחוץ מלשחק אנטי כדורגל לא עשו כלום, כאילו שהם באו להפריע ולהציג לראווה שני שחקנים שיודעים כדורגל-פרסון ונובו, שבכלל נכנס לקראת הסוף. נגרים עלובים, לא מגיע לקבוצה כזאת כאלה אוהדים, ומה שיותר כואב בישבילי-שלאוהדים של ברסה לא מגיע כזאת קבוצה. סעמק, אתם בקאמפ נואו במשחק כדורגל, ראיתי משחק של מכבי פ"ת שעשו שם יותר רעש.

7. Mehmet Member

בארסה-ריינג'רס באמת היה משחק משעמם. רק שבערוץ הספורט כרגיל גומרים מכל מהלך של ברצלונה (אני גם אוהב אותם אבל לא מתמוגג מכל נגיעה של מסי בכדור). היום ריינג'רס פשוט לא היו על המגרש. ברצלונה ממש לא שיחקה יפה. היא שיחקה נכון, לא התעייפה יותר מדי, ולכן המשחק היה די רדום אחרי הגול השני.

ליון נתנה אחלה הצגה נגד שטוטגארט שבהחלט היוותה פייט ראוי. הפנדל המוחמץ היה צדק בהתגלמותו. איך שופט נמצא מטר מהאירוע ומחליט שהעבירה נעשתה בתוך הרחבה?

אינטר במהפך מדהים, וממש חבל לי שלא נראה את צסק"א ממשיכה האלה-יש להם כדורגל ממש יפה. מדהים איך קמביאסו הפך משחקן אפור לכובש לגיטימי...

ספורטינג ליסבון קרוב לוודאי תצטער על הגול שחטפה מהרומאים בדקה ה-93 שגרם לה להסתפק בנקודה, וכנראה בהמשך לגביע אופ"א. מי שלא תצטערנה על נקודה, הן ארסנל וסלביה פראג. לארסנל הנקודה סידרה עליה לשמינית הגמר, וסלאביה תהיה מרוצה שלא הושפלה שנית מול התותחנים...

יונייטד כצפוי מביסה את קייב, סביליה עושה את שלה בבוקרשט, ופנר ממשיכה להיראות מצוין מול אינדהובן.

8. uri מנהלים

אולי זה ידליק נורה אצל פלאטיני שמתכנן להוריד עוד יותר את הרמה.

9. הגבר באדום Member

שים לב - זאת למרות ההתקפות הרבות של קייב. אבל רינקון הוא לא אותו רינקון של לפני 5-6 שנים...

10. אחד_מנתניה Member

מה אם ארסנל- סביליה הולך להיות משחק מעניין שיקבע מי תיהיה ראשונה בבית, ובטוח שארסנל או סביליה לא ירצו לפגוש כבר בשמינית את הקבוצות במקום הראשון.
    יש עוד הרבה משחקים מעניינים על המקום השני: שחטאר-סלטיק, ליון ריינג'רס, לאציו אולימפיאקוס ברמן.
    ממש שתי מחזורים לא מיותרים, אני מקווה שערוץ הספורט ידע איזה משחקים לשדר ולא מנצ'סטר, בארסה, וריאל.

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שחטאר לא סלטיק לא ליון לא ריינג'רס לא לאציו לא אולימפיאקוס ולא ברמן אמורות לעבור את השמינית ממילא, אף אחת מהן גם לא מציגה איזה כדורגל יוצא דופן, אלא אם אתה מגיע עם איזושהי סימפטיה מוכנה מראש, זה ממש לא מעניין מי מהן תעלה.

אורי אני לא בטוח מה הגורם לשיעמום הזה ככה שלא הייתי ממהר להגיד שהורדת נציגה פה או שם תפגע\תוסיף. הרי זה לא שיש פערים כאלה גדולים במקומות 2-3-4 ברוב הבתים, בחלק גם הראשון עדיין בסכנה, זה פשוט שזה לא מעניין בגלל שהקבוצות לא משחקות טוב. פורטו, מארסיי, ברמן, לאציו, ספורטינג, פנרבחצ'ה וכן הלאה וכן הלאה, אלה הקבוצות שאמורות להפוך את השלב הזה לצבעוני ויותר מסתם מסננת של המיץ של הזבל, והן פשוט לא מספקות את הסחורה השנה. ברור שאם תחליף את לאציו בברונדבי המצב לא צפוי להשתפר, אבל ההבדל היחידי יהיה ב-3-6 נקודות לכאן או לכאן. במילים אחרות, לא קשור להבדלי רמות ונציגות קיקיוניות למראה כמו סטיאווה, פשוט שילוב של הגרלה משמימה + כושר רע של קבוצות סנדביץ' לדעתי.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

דיי להיות עיוורים!

הגול השני של ליון גם לא היה צריך להיחשב כי הוא הגיע מנבדל ברור. ואם חושבים על המשחק הראשון בין שתי הקבוצות הרי שקלסטרום , שכעבור כבש אתמול, היה צריך לקבל אדום במצב של 0-0 מה שהיה יכול לשנות את כל התמונה בשתי המשחקים. כל הכבוד לליון על הניצחון, אבל להגיד שהניצחון צודק על סמך 10 הדקות האחרונות ו 15 הדקות הראשונות זה אווילות לשמה. משחק שהיה חייב להסתיים בתיקו.

ד"א בזנמה ובן ארפה פשוט שחקנים נהדרים, שמעתי שריאל ואינטר מתעניינות בבנזמה ( מוראטי חולם על שילוב איברהימוביץ את בנזמה), אז תרשו לי להגיד להם שיקפצו מהר לפני שהתחרות תגבר, פשוט אדירים.
    וג'וניניו, כ"כ חבל שהוא נשאר בליון כל הזמן הזה, פשוט שחקן שכל פעם הרשים אותי.

13. אלי אוחנה ג'וניור Member

משחק מאוד בינוני של ברצלונה, ריינג'רס הייתה איומה לטעמי. בונקר חסר תועלת, קבוצה כ"כ אנטי-כדורגל, תפסתי מהם קבוצה הרבה יותר טובה והם איכזבו.
    ברצלונה שיחקו יותר יעיל מאשר יפה, מסירות קצרות, הנעת כדור שקטה (ומשעממת) - שיחקו פשוט על בטוח וזה לא מתאים לבארסה. חבל, לקאטלונים הייתה הזדמנות נהדרת לצאת בתוצאה הרבה יותר גבוהה תוך-כדיי תצוגת כדורגל מדהימה שיכלה להסתיים הרבה יותר יפה. הלוא ריינג'רס שיחקו בצורה גרועה כ"כ, בונקריסטית ולא היה קשה לשחקניי בארסה לפרוץ את ההגנה של הסקוטים, מדוע לא התאמצו יותר? משחק שאפשר לומר עליו מבוזבז, למרות התוצאה הטובה יחסית, הייתי רוצה לראות את מפלצת הכדורגל הספרדית בפעולה, כדורגל מהיר יותר, טכני יותר, אתגרי יותר ומעניין יותר. משחק די משעמם, שוב - חבל.

14. ManUtd Fan Member

היום האולפן שהיה לאחר סיום המשחקים קרע אותי מצחוק:
    מלר: "אם אני הייתי ההנהלה של הפועל ת"א הייתי מוריד את מחירי הכרטיסים למשחק מול טוטנהאם למחיר של כרטיסי קולנוע"
    זוהר: "אבל אז יצרבו ויראו ב-DVD"
    מלר מסתכל בתדהמה על זוהר ואומר: "מה?!!"

אבל הכי מצחיק היה עם החילופים בין יעל בן-דוב לנדב יעקובי:
    יעקוב: "נעשה את זה כמו חילוף" (נותנים כיפים)
    זוהר: "תחליפו גם חולצות"
    בן-דוב: "את זה אני שומרת לך"
    זוהר מתפקע
    ויעקובי: "הופה!!!!!"

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

15. uri מנהלים

עדיין הקבוצות הרביעיות של ספרד, אנגליה ואיטליה נותנות הרבה יותר עניין לתחרות. אתה מבכה את המצב עכשיו. דמיין לך ליגה שבמקום קבוצות כמו ולנסיה, סביליה, לאציו, רומא, ליברפול וארסנל היה לנו עוד סלאביה פראג, ובוקרסט או דינמו קייב. רק היום ויין רוני התבטא כשאמר זה היה כמו אימון.

מה שמעביר אותי לנושא אחר והוא ערוץ הספורט. אני פשוט מתקשה להבין את ההגין שהיה לערוץ הספורט לשדר את מנצ'סטר קייב ואת ברצלונה נגד רנג'רס. אלה היו משחקים שלא רק שהמנצחת היתה ידועה מראש, גם לא היה צריך להיות גאון בכדורגל בכדי לדעת שהמשחקים האלו יגמרו ללא שוב מאבק ראוי מצד היריבה. אני פשוט לא מצליח להבין איך אפשר להנות ממשחקים כאלה, אבל היי. נציגי ערוץ הספורט יצאו מגדרם מהמשחק של ליברפול אז אני כבר לא מצפה לכלום.

Last edited by a moderator: Nov 8, 2007