ליגת האלופות - המחזור הרביעי: מנצ'סטר וארסנל עולות

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Nov 6, 2007.

1. ObianconeriO Member

נכון הוא שחקן גדול.אבל בוא לא נגזים יש הרבה שחקנים ברמה שלו ואפילו יותר טובים ממנו
    ואיך קשורה ההופעה הענקית של בניון אתמול לסטיבי ג'י?
    רק בשער אחד שבניון כבש ג'י היה מעורב
    http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/drunk.Xxx

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושימו לב לזה...

המסטאייה מכיל 55 אלף צופים .
    למשחק עצמו הגיעו רק 25 אלף צופים , בדקה ה75 - 11 אלף צופים נטשו את האיצטדיון והשאירו בו רק 14 אלף , 2 דקות לסיום המשחק כבר היו שם רק 5 אלף צופים.

http://www.ralfmeile.ch/images/valencia/18_mestalla.Xxx
    המסטאייה ריק מצופים . אם הקבוצה תמשיך לשחק ככה אף אחד לא יתפלא אם הוא יהיה ריק גם במשחקי הקבוצה

3. ManUtd Fan Member

בואנה, התחת של אברם כזה ענק! לא רק שהוא הציל את צ'לסי אתמול מהפסד, אלא לדעתי אפילו להרבה מעבר לזה.

ובנימה יותר רצינית, שאלקה פשט פראיירים. אין מילה אחרת לתאר את הקבוצה הזאת. כמות הזדמנויות כאלה אני בספק אם תחזוק נגד ולנסיה הנוכחית, ואם זה לא הספיק להם לכבוש כל המצבים האלה, אני לא יודע מה כן. שני קורות, רוב המשחק התנהל בצד של צ'לסי, ולמעשה אני זוכר רק שתי הזדמנויות לצ'לסי, ושניהם היו רק במחצית הראשונה. בקיצור, צ'לסי נראו רע, שאלקה נראו נהדר אבל הבעיה הייתה ברגל המסיימת, ואם הייתה אחת כזאת, המשחק הזה לדעתי היה נגמר אפילו בשלוש חתיכות.

בקשר לבניון, אני רואה שאומרים שאולי בקרוב בניטז יחשיב אותו כשחקן הרכב בליברפול בעקבות המשחק ההירואי אתמול. לאור התצוגה אתמול, כן מגיע לו כמה הזדמנויות בהרכב, אבל הלו, זה רפא בלאפה, מה שאומר שאם הוא פתח בהרכב במשחק הזה, יש סיכויים רבים שלא יפתח במשחק הבא. רפא מאמין יותר מדי בשיטת הרוטציה. בכל אופן בליברפול יש ארבעה שחקנים בטוחים בהרכב - ריינה, אגר (שכרגע פצוע), קראגר וכמובן ג'רארד. בכל השאר הוא לא מפסיק לעשות רוטציות, ככה שמלבד הארבעה הנ"ל, אני בספק אם רפא מחשיב מישהו כשחקן הרכב, גם אם הוא נותן את משחק חייו.

4. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

הבתים שיראו לדעתי בסוף הערב:

1. ברצלונה 10
    2. ריינג'רס 7
    3. ליון 6
    4. שטוטגאט 0

בארסה תבטיח כמעט סופית את העלייה, רק שהמשחק שלה בליון יהיה משחק מאוד חשוב, והמשחקים של ליון מול בארסה וריינג'רס יהיו חיים ומוות.

1. מנצ'סטר יונייטד 12
    2. רומא 7
    3. ספורטינג ליסבון 4
    4. דינמו קייב 0

הבית היחיד שהכל בו באמת סגור.
    מנצ'סטר תנצח בבית את ספורטינג בקלילות, ומנצ'סטר ורומא יעלו בלי בעיה.

1. אינטר 9
    2. פרנרבחצ'ה 6
    3. איינדהובן 5
    4. צסק"א מוסקבה 1

איינדהובן תיאלץ לסבול את הקור הרוסי וגם את אינטר, אבל למזלה זה יהיה בבית כאשר פרנרבחצ'ה תתארח שם.
    אם איינדהובן תנצח את צסק"א, הכל יהיה פתוח.

1. ארסנל 9
    2. סביליה 9
    3. סלאביה פראג 6
    4. סטיאווה בוקרשט 0

אם סלאביה תנצח ברומניה, הבית הזה יהפוך לבית משולש מעניין ביותר כאשר סביליה המסכנה היא זאת שתסבול את ארסנל בבית וסלאביה בחוץ

5. אלי אוחנה ג'וניור Member

לברצלונה יהיה הרבה יותר קל לשחק באצטדיון שלה, יותר משוחרר ועם גב מהקהל הקטלאוני הנפלא.
    ריינג'רס (כמובן, מן הסתם) תבוא בכדיי לשמור על התוצאה, להסתגר, ליצור בונקר מושלם עליו אני מאמין שעבדו כל השבוע באימונים. מעניין יהיה לראות את ליונל מסי, תיירי הנרי והמאסטרו רונלדיניו מפצחים את ההגנה הסקוטית הפיזית.
    בקבוצה של פרנק רייקארד נמצאת התקפה קטלנית ומסוכנת שעלולה לגרום צרות שלא חלמו עליהם הסקוטים, משחק מסירות מהיר שעובר דרך האגפים ופחות מהאמצע, כדור שמגיע לפנומן הצרפתי(תיירי הנרי), לאומן הברזילאי(רונלדניו) או לעילוי הארגנטינאי (ליונל מסי) והסקוטים יכולים לאכול אותה עם שער של אחד משלושת השחקנים האדירים הללו.
    המשחק של ריינג'רס תלוי בעיקר במרכז ההגנה שלהם.

Last edited: Nov 7, 2007
  6. Becks Member

ליברפול - בשיקטאש
    לפני המשחק בין שני הקבוצות הייתי בטוח שלא יהיה הרבה שערים אבל הסוף ידוע.
    מצד אחד חשבתי שליברפול לא תרשה לעצמה לאבד נקודות בעוד משחק של ליגת האלופות, ומצד שני חשבתי שבשיקטאש יעשו הכול כדי להשיג לפחות נקודה אבל שוב כמו שאמרתי מקודם הסוף ידוע.
    מה שהכי מפתיע אותי (ואני בטוח שאת כולכם) שיוסי בניון שחק טוב כי לא לקחתי אותו בחשבון לפני המשחק, ואחרי שהוא כבש 3 שערים ובישל 2 שערים נוספים אז אני ידע לקחת אותו בחשבון במשחקים הבאים של ליברפול.
    אבל אם כול הכבוד ליוסי בניון (ויש כבוד) ולתרומה שלו לליברפול אתמול הוא שיחק בצורה רגילה פשוט מול 10 קונוסים ושער ריק (אפילו בלי קונוס).

http://www.nrg.co.il/images/archive/408x322/846/938.Xxx

7. ObianconeriO Member

אין לי כבר סבלנות לחכות למשחק של בארסה.
    ולא בגלל הקבוצה עצמה .רק בגלל מסי.
    אני רואה את המשחקים של ברצלונה רק בגללו.
    שחקן ענק לדעתי אפילו יותר טוב ממראדונה.
    נכון שמראדונה לקח קבוצה קטנה ועשה אותה גדולה.אבל מסי שמשחק באחת מהקבוצות הכי ססגוניות בכל הזמנים מראה כמה הוא טוב יותר מכל השחקנים בברצלונה

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא רואה את שטוטגארט מוציאה נ"ק בליון, שמן הסתם חזרה לעצמה.
    למרות הפסימיות אני מקווה להמשיך ולראות את הטרנד החיובי שעובר על הקבוצה, אני מקווה שהשליטה האופטית אם כי האנמית מהמשחק הקודם תשתנה לטקטיקה של משחקי חוץ קרי הסתגרות והתבססות על מתפרצות. בנירנברג זה עבד ( עם הרבה מזל), מול ליון צריך להיות יותר מסודרים ולדאוג לשמור חזק על בנזמה כי הוא המפתח יחד עם ג'וניניו ( משימה שאני מאמין שתיפול על פרננדו מיירה ופאבלו פרדו שפותחים כקשרים אחורים).

מקווה ששלושת השינויים לעומת המשחק הראשון, קרי בק בצד ימין, היצלספרגר בצד שמאל של הקישור ודלפייר במרכז ההגנה יניבו את הפירות ויסדרו לפחות משחק שקול.

ד"א בהרכבים שמפורסמים באתרים השונים לא כתוב שפרד פותח.
    לבעלי הלווין המשחק משודר בשידור ועידה ( קונפרנס) ב SAT1 הגרמני ( אם כי הבנתי שבארץ נקלט SAT1 השווצרי או האוסטרי).

בכל מקרה ולמרות הפסימיות מאחל הצלחה לשוואבים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. Fergie's Legend Member

אני לא צופה שום תוצאה אסטרונומית, פרגי יעלה בהרכב ממוצע כהרגלו במצבים כאלה, אך כאמור, איננו מצפים לפחות מניצחון.
    באותו הקשר, לכל הרומאים שמצפים לנקמה, אם העלייה תהיה בטוחה, פרגי ישלח כמה ילדים לאיטליה, להפסד ללא מלחמה. ככה הוא אוהב.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ללא מלחמה? ממש לא. לא ראית איך פרגי יצא מדעתו מרוב כעס אחרי המשחק מול קובנטרי?

11. Fergie's Legend Member

נכון, נכון, חס וחלילה ללא מלחמה, זה נוגד לגמרי את המדיניות שלנו.
    אבל הוא יעלה הרכב שני.

12. George Best Member

אז כנראה שאתה מכיר סר אלכס פרגוסון אחר.
    הרכב שני?מה זה, גביע הליגה?
    ועוד במשחק חוץ באולימפיקו?no chance.בוודאי שיהיו כמה שינויים, אבל משהו כמו 5 במקרה הכי קיצוני לטעמי.אל תשכח שיכול מאוד להיות שהמחזור האחרון יקבע מי מבין רומא וספורטינג תעלה לשמינית, ואז כמובן שלא נוכל לעלות עם הרכב חלש ביותר(טכנית אפשר, אבל זה לא אתי).

13. Fergie's Legend Member

כפרגי עולה משלב הבתים, מעניין אותו יותר שלא יפצעו לו השחקנים, מהאשר לנצח באולימפיקו במשחק לא חשוב לנו. למה צריך לעניין אותנו העולה השנייה מהבית, כשהמקום הראשון מובטח לנו?
    זה שזה לא אתי, זאת נקודה נכונה. וזה שיקול הדעת היחיד העומד לפני פרגי.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תענוג לראות את פנרבחצ'ה משחקת בבית, הקהל, המשחק, ההצגה הכי טובה בעיר. בטח עדיף על פני השיעמומונים שנותנים לנו היום בערוצי הספורט.

15. Sergio Ramos Member

מחצית סבירה מאוד בקאמפ נואו, משחק רגוע, בלי הרבה מצבים. בארסה כמובן תפסה פיקוד מההתחלה, הניעה כדור בשקט, ושלטה יותר במשחק כמובן. רונלדיניו היה סוג של עושה משחק בחלק היותר קידמי של המשחק, כל כדור הוא בא לקבל, שולח כדורים ומסדר את החלק הקידמי במגרש. הסקוטים מאוד מאוד חלשים. הם באו לשחק הגנתי ולצאת להתקפות נגד אבל זה ממש לא עובד להם.
    בקיצור, מחצית די משמימה שבארסה שלטה בכדור וכבשה 2 שערים לרשת של הסקוטים.