בגלאזגו, ריינג'רס לא עשתה חיים קלים לבארסה, היא הסתגרה חק מאוד, ניטרלה יפה את משחק הטוטל פוטבול של בארסה, והקטאלונים היו מאוד פתאטיים שרק ניסו לחדור דרך האמצע בכוח. בארסה תגיע לאחר משחק טוב מאוד נגד בטיס. אי האיזון של בארסה במשחקי חוץץ לעומת משחקי בית, הפך כבר לנדיר. הקבוצה במשחקי החוץ פשוט איומה, ואפילו ויאדוליד חילצה ממנה תיקו. בבית הסיפור הוא אחר, בארסה מתפוצצת. הפעם הקוטים יגיעו לקאמפ נואו הקשה, היא תבוא כמובן להסתגר, המצב שלה נהדר בבית ומצבה בדיוק כמו של בארסה בעצם. כך שתיקו בגלאזגו, ועוד תיקו היום יגרום לסקוטים לחגיגה. לתקוף הם לא יבואו, אלה ישחקו באותה שיטה של המשחק הקודם, לצופף כמה שיותר ומתי שפשר לפרוץ קדימה. בארסה תצטרך להתמודד עם זה ובבית שלה היא יודעת לעשות את זה. רונדליניו הראה סימני חזרה מול בטיס ויפתח בהרכב. איינייסטה הוא עוד נקודת אור, הוא בכושר אדיר והוא פקטור משמעותי לפרוץ את הבונקר של ריננג'רס, בנוסף זמברוטה ואבידאל יצטרכו לתרום הרבה להתקפה כדי לרווח את המשחק ולגרום לבונקר הצפוי להתבלבל. אחרי הניצחון הגדול של סביליה 2-0 על ריאל מדריד, היא לא צריכה להתקשות מול הרומנים. מנולו חימנז המאמן המתחיל, כנג כל הציפיות עדיין ממשיך את השיטה של חואנדה ראמוס ונותן לשחקנים שלו את מירב המוטיבציה. בינתיים מאז שהאו מגיע היכולת רק השתפרה, אך צריך לזכור שמתחילת העונה הקבוצה לא ממש יציבה. אבל בוא נגיד שוב, לאור הניצחון הגדול מול ריאל, לא נראה יל שדווקא סטיאווה בוקרשט תהווה יריב שיקשה על סביליה.
טוב כמובן המשחקים המעניינים של היום יתקיימו בבית ה', כאשר במשחק הראשון ליון ושטוטגרט ייפגשו בקרב טעון מאוד, ליון מגיעה למשחק לאחר שישה ניצחונות רצופים בכל המסגרות ,ליון תקבל היום בחזרה את הברזליאי הטוב שלה, פרד שיחזור מפציעה הישר להרכב אלאן פראן ירצה להמשיך את רצף הניצחונות גם בביתו ,ולעשות ניצחון כפול על הקבוצה הגרמנית. בקשר לשטוטגרט היא מגיעה לאחר שלושה ניצחונות בליגה, והיא מרגישה קצת הקלה לאחר שלפני שלושת הניצחונות היה לה 5 הפסדים רצופים, ועכשיו היא רוצה להמשיך את הרצף של הניצחונות, אבל היא יודעת שלא יהיה לה קל בכלל נגד האלופה הצרפתית. עוד משחק מעניין בבית זה הוא המפגש בין ברסה לבין ריינג'רס שתי הקבוצות המובילות את בית ה', ברסה ידועה העונה בתור קבוצה ביתית חזקה עם ניצחונות מוחצים על קבוצות כמו, ליון, סביליה ,אלתטיקו מדריד ועוד'.. הקבוצה נמצאת במצב טוב יחסית גם לאחר ניצחון משכנע מאוד בליגה מול בטיס ביום שבת. מהמשחק אמור להעדר המגן הימני הטוב של ברסה, זמברוטה בעקבות פציעה מי שיחליף אותו יהיה אולגר, אבל אני לא חושב שזה אמור להשפיע כ"כ על המשחק כי זה שהמשחק בבית ברסה צריכה לנצח אותו, וגם ברסה יותר טובה מקצועית. בקשר לסקוטים, קודם כל הם יבואו במטרה לא לספוג ואם הם יראו שאפשר להוציא משהו מהמשחק הם יוציאו, אבל קודם המטרה זה לעבור מחצית שלמה בלי ספיגת שערים. למשחק חוזרים כמה שחקנים מאוד חשובים בסגל של ריינג'רס . אני חושב שלמרות שהם יסתגרו במשחק היום, ולמרות כל הלחימה שלהם ברסה תנצח כי היא קבוצה חזקה יותר מהם ,ומהלך אחד של מסי או של רונאלדיניו יכול לפרק את ההגנה שלהם, שהרבה מההגנה יהיה תלוי בבלם הספרדי של הסקוטים,קרלוס קוויאר ,שינסה לעצור את ההתקפה הקטלנית של הקטלונים.
אני לא יודע מה איתכם, אני יותר אהבתי את שני הבישולים של יוסי, הרבה מעבר לשלושער. הרי כל בר-דעת יסכים איתי שבניון הוא פשוט ריבאונדר טוב, ושני השערים האחרונים שלו היו בעצם תוצאה של מיקום טוב. הבישולים זה דבר שלא כל שחקן יכול לעשות, וזו בעצם הסיבה העיקרית שהוא נמנה על הקאדר הבלתי נגמר של ליברפול. אהבתי את הרגע שהוא השתלט על כדור אבוד שעמד לצאת באיזה זינוק "אקרובטי" משהו, מה שלא כל שחקן יכול לעשות. איווניר אמר באותו רגע : "רק דייגו מסוגל לכזה דבר". ראוי לציין שאיווניר די ניחס את ראיין באבל אחרי 2 ההזדמנויות האחרות שלו קצת אחרי הגול השמיני. ברור שעכשיו יתחיל פסטיבל תקשורתי סביב יוסי, ולא רק בארץ, אלא גם באנגליה וברוסיה. די נמאס לי מכל הליקוקים, ואני לא בטוח שיוסי עצמו מעדיף את זה, אבל לי נותר רק להגיד משפט אחד : הייתי עד למשחק פנטסטי. תודה לאלוהים שגרם לי לראות ת'משחק הזה!!!
אני רק רוצה לרשום שורה וחצי על המשחק אתמול: זה אחד המשחקים הכי נדירים שלי יצא לראות. איך שליברפול שיחקו אתמול זה פשוט כדורגל מושלם ב-100% ולא פחות מזה. אפילו הספרים לא יתארו את אידיאל התצוגה של ליברפול אתמול. אדיר, אני לא אשכח את המשחק הזה בחיים.
הגיע הזמן לעשות היסטוריה , לעולם ברצלונה לא ניצחה קבוצה סקוטית בקאמפ נואו (2 תוצאות תיקו והפסד אחד) , וכולם מכוונים על רוני . http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20071107/portadagran.Xxx אלה האנשים שצריכים לקחת חלק בהיסטוריה הזו ואלדס, ג'ורקרה; מיליטו, תוראם, אבידאל, סילביניו, פויול, אולגר, מארקז יא יא טורה, צ'אבי, אינייסטה, גודיונסן הנרי, מסי, רונאלדיניו, בוז'אן, גו'באני זמברוטה שנפצע בקרסול במשחק מול בטיס מחוץ לסגל יחד עם אזקרו. http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/11/07/aficion_barcelona310x100.Xxx הטריוף של הסקוטים מדהים , 22 אלף סקוטים נמצאים בברצלונה - 16 אלף מהם בכלל ללא כרטיס.
במה חטאו וולבס שאתה משווה אותם לקבוצה התמהונית שהולכת לעמוד על אדמת הקודש היום? כתבתי את זה לפני שבועיים ואני חוזר על כך-דינמו קייב היא הקבוצה הכי גרועה בליגת האלופות. לא סלביה פראג, לא סטיאווה, אפילו לא ליברפול (אם כי התחרות צמודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) אלא החבורה ההזויה הזאת, שלא הראתה עד עכשיו מהלך אחד שמזכיר כדורגל. אין שום תירוצים. חייבים לדרוס אותם כדי לא להסתבך ולהגיע למצב שהמשחק באולימפיקו יקבע משהו, ובעיקר כדי להחזיר את המורל אחרי השער של גאלאס בשבת. היום הולך לעלות הרכב שהוא הכלאה בין ההרכב הראשון לשני, גיגס הולך לקבל מנוחה וכנראה שגם טבז, בעוד מחלקת פוסט-טראומה-קאריק, אברה וסאהה-צפויה לקבל דקות. שיט אריאל, היית חייב להקדים אותי?
היית ונשארת קטנוני, אה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אנא עארף, ראיתי דוריטוס, ישר קישרתי לאוקראינים. יתוקן. אגב, היום סוף סוף נשודר עם שער נורמלי - עמיחי שפיגלר. אבל בטח יתקעו את מוטי איווניר...
תמיד תזכור שיש עין אחת לפחות שעוקבת אחריך.. רוצה עוד תיקון?יאללה.ספורטינג מארחת את רומא ולא מתארחת באולימפיקו(זה כיף!). אני רואה דוריטוס, ישר חושב על וולבס, יותר טוב לא?
תראו, זה נכון שהתקשורת מנפחת את המשחק הבאמת גדול של בניון מעבר לכל פרופורציה, אבל אפשר להבין את ההתלהבות - לא בכל יום שחקן ישראלי כובש שלושער על הבמה המרכזית של אירופה - הפעם מותר להם. שני השערים האחרונים של יוסי היו ריבאונדים קלילים, אבל צריך להתייחס למשחק עצמו כאל מכלול ולראות את הדומיננטיות שלו ואת הבישולים היפים. הוא הוכיח שזה לא גדול עליו ושגם בקבוצה כזו הוא יכול להוביל לפעמים (אני לא אומר שהוא יהיה השחקן החשוב ביותר, כי כולנו יודעים שהוא רחוק מזה מאוד). בנוסף, אין שום סיבה לגמד את בשיקטאש - אותה קבוצה שניצחה את ליברפול רק לפני שבועיים - קורה שתופסים יום שחור, בו מהדקה ה-52 הם רק חיפשו ללכת הביתה וחיכו לשריקה. קבוצות גדולות מבשיקטאש עברו השפלות דומות וידעו לקום בחזרה. רק לציין אירוע נוסף שאותי אישית הגעיל מאוד במשחקי אתמול: הקמרוני של בנפיקה, אגוסטין ביניה, הלך עם הפקקים על הברך של אחד משחקני סלטיק וזו הייתה אחת הכניסות המכוערות שנראו בליגת האלופות. זו חוצפה ששחקן כזה, עם משחק אירופי אחד ברזומה, מרשה לעצמו להתנהג ככה כלפי עמיתים למקצוע ואני מקווה שימצו איתו את הדין.
תקציר המשחק של סלטיק - בנפיקה תעביר לדקה האחרונה של התקציר ותראה את העבירה. אתמול זה נראה הרבה יותר ברור וגם עם כמות גדולה יותר של הילוכים חוזרים. הבנתי גם שהוא עשה דבר דומה לפני כמה משחקים בליגה בפורטוגל. שחקן מגעיל.