משחק עלוב של ריינסג'רס. עם כל הכבוד זאת בארסה, אבל זה לא נקראה כדורגל. רינג'ר בוא נגיד לא הסתגרה כמו בבית שלה, היא שיחקה יותר פתוח וריווחה יותר שטחים במגרש. בארסה שיקחה את הכדורגל היפה שלה כמעט לאורך כל המשחק, לא היה כדורגל גדול אבל בארסה שלטה בוא כמעט ב100%, הניע כדור וחיפשה את השער. רונלדיניו הוחלף ובכלל לא היה מרוצה, זאת לא נקודה טובה מבחינת בארסה, דווקא שהוא חוזר לעצמו הוא פתאום מוחלף. בקיצור, עוד משחק יותר טוב של בארסה מהיריבה שלה ובכללי, משחק די משעמם. בארסה סגרה את הבית הזה. עכשיו הקרב האמיתי הוא בין ליון שממשיכה להשתפר(איזה גול של בן ערפא)לבין ריינג'רס. אישית, אני מעדיף שליון תעלה לשמינית הגמר. ריינג'רס קבוצה אפורה ומגעילה, ליון תהווה אתגר יותר חזק . יונייטד הייתה מתוסכלת מזה שהיא לא כבשה רביעייה מול ארסנל, אז אתמול היא חזרה לעשות זאת. לא ראיתי את המשחק אבל ראיתי את הגולים, ושוב- כמה כישרון יש בהתקפה. נאני פשוט מדהים אותי. כשהוא ואנדרסון נרכשו, שמתי עין רק על אדרסון כי הוא היה יותר מוכר לי. על נאני לא שמתי ממש עין, אבל ממשחק למשחק הילד הזה רק גורם לי לפלאים. הסטיגמה שלי לגביו הפכה כמו לשל רונאלדו, מסי, קאקה וכל השאר..כל פעם שהכדור אצלו ברגל קורא משהו מעניין. שחקן מדהים.
ברצלונה שיחקה אתמול כמו בדר"כ במשחקי הבית. מנצחת 2-0 או 3-0, לא מתאמצת יותר מדיי והיריבה ממול מפחדת וחושבת שעם בונקר היא תשיג נקודות, זה נדיר להוציא נקודות בקאמפ-נואו וברצלונה קבוצה ביתית מושלמת, יש אווירה בקאמפ-נואו שמפחידה את היריבה, יש משהו באיצטדיון הזה שהיריבה יודעת מראש שהיא תפסיד. ריינג'רס לא שמרה את השחקנים הרצויים, זה יכל להיגמר גם בשביעייה, למרות שהשער הראשון של הנרי הוא לא חוקי, מצד שני קשה מאוד לראות את זה מההילוך הראשון. רונאלדיניו עשה אתמול הכל נכון, רק היה חסר שייכבוש. הגיע מול השוער ובעט דרדרלה מזלזלת, לא נורא עבור ברצלונה, שהיא וארסנל היחידות בינתיים שלא ספגו שער בליגת האלופות, נחמד. משחק נהדר קיבלנו בין שטוטגארט לליון, האלופה הגרמנית מסוגלת לנצח את ריינג'רס בבית והיא לא תגמור את העונה ללא נקודות, ריינג'רס לטעמי הקבוצה הכי חלשה בבית הזה למרות שהיא עם 7 נקודות וניצחה בליון 3-0. אני רוצה לראות את ליון בשלב הבא. מנצ'סטר יונייטד היחידה עם 4 נצחונות בליגת האלופות מ4 מחזורים, היא משחקת כדורגל מצויין ולטעמי היא יכולה ללכת עד הסוף, היא לא צריכה יותר מדיי דקות כדי לנצח, מספיקות 10 דקות טובות ויונייטד עושה את העבודה. השער של רונאלדו הוא אומנות, שער מצויין, כל שחקן היה מתגאה בשער כזה. רונאלדו השנה כבר עם ארבעה כיבושים בליגת האלופות בניגוד לעונות הקודמות שלא כל-כך הצליח לו במפעל הזה, אותו דבר עם ווין רוני וטבז משתלב נהדר. רומא תעלה מהבית הזה אבל היא לא מספיק טובה ולא שווה יותר משמינית גמר. אינטר חזרה כמו גדולה מ2-0 ל-4-2 נגד צסק"א וגם היא תיהיה בשלב הבא בוודאות, אם כי לא בטוח שמהמקום הראשון, פנרבחצ'ה של רוברטו קרלוס ואלכס וזיקו משחקת כדורגל נהדר, התקפי, והקהל פשוט נהדר, מפחיד את היריבות, יש לו עוצמה לקהל הזה. השער של קמבאיסו אחרי עקב של קרוז ברחבה הוא נהדר(לא זוכר מתי קמביאסו כבר צמד ונדמה לי שאלו חלק משערים בודדים שלו בליגת האלופות, שמח שללא ויירה הוא לוקח פיקוד), אבל השער הכי יפה במשחק היה הגול של זלאטן, בלעדיו אינטר לא שווה הרבה. למרות הניצחון אני חושב שאינטר תתקשה להגיע לשלבים הגבוהים כי הקבוצה פשוט לא מספיק מבריקה, רק זלאטן ופיגו יכולים להכריע באמת משחקים שם, זאת דעתי. ארסנל באה במטרה להשיג תיקו לפי האמירות של וונגר וזה מה שקרה. סביליה ניצחה כצפוי, אגב ארסנל צריכה להיזהר לא להפסיד בספרד כי אז היא יכולה לאבד את המקום הראשון.
אתם יודעים מה אני יגיד על ברסה היא בכלל לא הייתה צריכה להתאמץ במשחק כי השחקנים של ריינג'רס מהתחלה באו להסתגר ,וכמובן שברסה יודעת לפצח כמעט כל הגנה והיא פיצחה, מה הם ציפו הסקוטים ששחקנים כמו מסי, רונאלדיניו והנרי לא ידעו לפצח את ההגנה שלהם נו באמת. לסיכום, המשחק של ברסה היה משחק מעולה , שהיא שלטה בו בשליטה אבסולוטית, שחקנים שבלטו זה רונאלידניו שחוזר לעצמו במשחקים האחרונים, הוא עשה מהלכים טובים מאוד והיה מצטיין במשחק, חוץ מזה הכול כרגיל בברצלונה עם כל הכבוד זה היה עוד משחק לברסה.
וואי המקסס הזה בלם כזה בושה, הוא בכושר נוראי והוא הורס את ההגנה של רומא, ההגנה של רומא גרועה בגללו, בלם כזה חלש. זה בלם שמביא לקבוצה השנייה נקודות.
אני לא יודע על מה אתה ממש מדבר. מלבד הטעות אתמול, מקסס הוא בלם מצוין ואחד הברגים בהגנה של רומא בשנים האחרונות. טעות אחת גרמה לך להערכה כזאת לגביו?
טעות אחת? חביבי תשים לב איך הוא גם משחק בסריה א', זה אחד הברגים החורקים של רומא. הבלם הזה פשוט מסננת. אני גם לא יודע בכלל למה כולם תופסים ממנו, בלם בינוני לא יותר מזה.
מקסס הוא בהחלט בלם מועד. אבל בעונה שעברה הוא נתן עונה מצוינת, וגם את זאת הוא פתח לא רע בכלל. הרבה בלמים טועים. לא נורא, אם הוא ימשיך בקו העליה לו אף אחד לא יזכור לו את זה בשמינית.
סבבה יש כאלה שחושבים שהוא בלם טוב, לפי דעתי בלם שכל משחק עושה 2 טעויות קריטיות בהגנה לא יכול להיות בלם מצוין, דעתי לא תשתנה עליו. בלם צריך להיות יציב ובלם צריך שיסמכו עליו, על שחקן כזה אי אפשר לסמוך.
לכל קבוצה גדולה יש את ה2-3 קראקים שלה שבלעדיהם יהיה לה קשה להסתדר מבחינה התקפית(מלבד ברצלונה שמשופעת בשחקנים כאלה בהתקפה).
אינטר לא ספיק מבריקה אבל הקבוצה הכי יעילה בעולם אין ספק, גם בלי זלאטן ופיגו היא תצליח, בגלל הקישור החזק שיש לה באמצע, שבכל משחק נגד כל קבוצה היא יכולה לשלוט במרכז המגרש.
אני יותר אהבתי את ה"איפה הייתם?" ואז יעל עונה "בשירותים" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx