אתם יודעים מה? ידעתי שננצח, אין מה לעשות, זאת ולנסיה. מציגה כדורגל זוועתי מול ויאדוליד החלשה (שהייתה צריכה לתת לנו בראש בשבת) ומנצחת, אומרים עליה שהיא תגיע לגלזנקירשן ותקבל בראש כמו שאמור להיות על הנייר, אבל שוב, מצב אחד רציני=שער אחד=ולנסיה חוזרת עם ניצחון ענק. אם מישהו ראה את המשחק אני אשמח לשמוע סיקור
שלא נדבר על הפרשן סוג ז' שהיה במשחק של ליברפול ... כמה שטויות הוא דיבר שם משפט אחד מהפנינות שאני זוכר : "אני חושב שבניטז צריך להכניס את בניון שייקח את נטל עשיית המשחק מג'רארד" (ועוד הוא אומר ז'ראר ולא ג'רארד ) WTF ? ריאל ראיתי חלקית , ראול ממשיך להפגיז וגונזאלו היגואין היה מעולה בחלקים שראיתי ...
ולנסיה התרכזה בלסגור ולפעמים יצאה למתפרצות.. שאלקה הגיעה למצבים אבל לא הצליחה לכבוש,מוריינטס לא הורגש בכלל,חואקין עלה כמחליף וההגנה והקישור האחורי עשו את שלהם. תוצאה טובה אבל היכולת בכלל לא.
מחר המשחקים הבאמת מעניינים במחזור הפתיחה של ליגת האלופות. ברסה-ליון, מנצ'סטר-ליסבון, ארסנל-סביליה. יהיה מעניין מחר ותצפו אולי להפתעות. אגב, תודה על הסיקורים.
איציק זוהר הוא קשקשן חסר מושג. מושפע מהנטיות הברורות של ערוץ הספורט להעדיף את ברצלונה וריאל מדריד ולקשקש על כדורגל בריטי פרימיטיבי. שידור מזעזע של שגיא ונדב, דייגו פה, דייגו שם, ראול כאן וראול בכל מקום. תתחילו כבר לפרשן את המשחק באובייקטיביות ובלי התלהבות על כל מסירה, חבורת אווילים.
איציק זוהר צריך להמשיך להתעסק בכדורגל חופים ולא לייסר אותנו,אני לא מבין למה ערוץ הספורט בשנה שצ'לרטון לוקחת לו עוד ועוד שידורים לר יכול להביא 2 שדרים נורמלים? למה לא וייץ את כהן בצד אחד וארבל את מלר/יעקבי/פרשן אחר? למה צריך לסבול את השאגות האלה של יעקבי כל פעם? למה צריך את איציק זוהר שאין לו ממש מושג על מה הוא מדבר,אוחנה עדיף בהחלט ,גם רביבו עדיף באמת אי אפשר למצוא תחליף יותר טוב? לגבי המשחקים,ריאל נראתה טוב אבל לא הייתה מספיק חדה,אולי זה חד פעמי אבל ריאל חייבת אופציה נוספת מהספסל,איפה היה היום סביולה? מבערך 3 משחקים של ברמן שראיתי העונה ניתן להבחין בעיקר בדבר אחד-דייגו אומלל. כן,דייגו אומלל,אין לו למי למסור והמהלכים הנהדרים שלו(שחקן פשוט פנטסטי) פשוט לא מובילים לשום מקום,אם ברמן רוצה להצליח דייגו צריך להתחיל לבעוט יותר ופחות לחפש את החברים כי אין ממש את מי לחפש. מילאן מראה עוצמה ונסיון ב2-1 על בנפיקה כשצריך לוחצים,כל המשחק בהילוך ראשון מילאן שומרת כוח ומראה איזה קבוצה חזקה היא,שוב היא לא מועמדת רצינית בעייני רבים ולדעתי היא שוב תגיע רחוק.
כמה קשקושים מצידו של איציק זוהר... זה נורא!!! חשבתי להעביר ולראות את המשחק השני רק בגללו (ובגלל התקיעות שליוו את השידור)... הוא טרח להזכיר במהלך המשחק לפחות חמש פעמים שפיפו הוא השחקן הכי לא כישרוני באירופה ושהוא שחקן ענק יחסית לחוסר הכישרון שלו.. הבנו את זה כבר בפעם הראשונה שאמרת, מר איציק!!! בנוסף, הוא אמר שכל הכבוד לקהל של מילאן שמוחא כפיים ליאנקולובסקי, וזאת אף על פי שהוא משחק על המשבצת של מאלדיני... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx נורא, נורא...
למזלי לא ראיתי את המשחק של מילאן, אבל זוהר פשוט קשקשן שבחיים לא שמעתי מישהו כמוהו... דני נוימן ושדרי הצ'רלטון הם אבי מלר לידו... מאד התרשמתי היום משחטיור, פשוט העלימו את סלטיק לחלוטין, הייתה רק קבוצה אחת על המגרש ובנס זה לא נגמר 5-0. עם כזאת יכולת של סלטיק ובנפיקה (למרות ששיחקה מול הקבוצה הטובה באירופה) שחטיור יכולה להיות מאד בטוחה בעצמה... מקווה שמחר דינמו קייב תשלים מחזור ראשון מוצלח לכדורגל האוקראיני.
ריאל נראתה טוב מאד בדקות מסוימות, אך עדיין התקשתה מאד בעיקר במחצית השנייה. דייגו היה תענוג לעיניים. חוץ ממנו, ברמן נהייתה כלום ושום דבר וחבל שכך. אי לכך אני מניח שדייגו יעזוב בקיץ הקרוב. צ'לסי עם תיקו ממש מפתיע, ובכלל פתיחת עונה דיי צולעת, ציפיתי מהם להסתער על שני התארים האלו אחרי חיזוק נחמד מאד, נקודתי ואיכותי בקיץ. שבצ'נקו נראה כמו שחקן רעב שוב, זה נראה טוב מבחינתו. בסה"כ, יום דיי גרוע של משחקים. אני לא יודע איך זה קורה, אבל בכל שנה יש יום אחד שהוא פשוט SNOOZER אחד גדול ויום שני שיש בו את המשחקים האיכותיים והמעניינים יותר. ברצלונה-ליון וארסנל-סביליה בהחלט אמורים להתעלות על המשחקים שראינו היום מבחינה איכותית ועניינית, נקווה שכך יהיה.
הרבה זמן לא קיבלתי תחושת גועל כמו אחרי המשחק של ליברפול ופורטו היום, מצד אחד קבוצה ביתית שרק בעה ליפול, להתחזות ולעשות פרובוקציות מגעילות(בפנדל הגזמה מוחלטת של השחקן הטורקי, באדום של פנאנט התחזות פשוט מגעילה, השחקן של פורטו הגיב כאילו פנאנט חבט בו עם גרזן, כאשר הקשר הפרובלמטי בקושי ליטף אותו, והיו עוד הרבה נפילות, גם של טורס, כיאה ללטיני ודומיהם), ומצד שני ליברפול שבאה להסתגר ולהוציא נקודה, גם לפני ההרחקה של פנאנט כי לאחר מכן זה היה מובן, אבל כדורגל ממש מאכזב של שתי הקבוצות, להוציא את קוייט בליברפול ואת לוצ'ו וקווארזמה הנהדרים, משחק חלש מאוד של ג'יימי קראגר וגם פפה ריינה(אני מאמין שהפנדל די גבולי, נוטה לכיוון החיובי, והייתה לו עוד טעות קשה שהופייה, שהיה האחראי הראשי לשער של הצוללנים הפרובוקטורים, הציל 2 מטר לפני הקו). טוב שהיו תקצירים, ממש הרגשתי כמו מקלחת אחרי כדורגל, להוציא את כל הזיעה, את כל הגועל מהמשחק, חלש, חלש מאוד.
יכול להסכים איתך. לא מבין מה הוא כ"כ מתלהב מהכסף שיש בכדורגל הרוסי והאוקראיני. עם כל הכבוד, רמת הכדורגל שם היא ממש טיפה יותר גבוהה מאשר כאן בארץ. זאת הסיבה שאני, אישית, מעדיף לראות כדורגל מצרפת, גרמניה, ספרד ואנגליה.
כנראה שזאת יותר סלטיק שחלשה במשחקי החוץ מאשר יכולת של שחטייר. מלר ציין שסלטיק השיגה נקודה אחת בשלושה עשרה משחקי החוץ שלה! (ותקנו אותי אם לא שמעתי טוב...) הולך להיות קרב מאוד צמוד על המקום השני בבית ד' בין כל הקבוצות חוץ מאלופת אירופה. בלי להוריד מגאונותו של דייגו, אולי הוא גם נראה כזה טוב כי חבריו לקבוצה כאלה חלשים(מלבד סאנוגו התותח) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
קודם כל אני חייב לומר, כל הכבוד על ההשקעה! לגבי המשחקים עצמם, יש כמה משחקים שמאוד מושכים את העין ומגרים את הדימיון- לדעתי במשחק בין ארסנל לסביליה יפלו לא מעט שערים, וגם מעניין יהיה לראות את ברצלונה מארחת את ליון(לדעתי ברצלונה הולכת להתפוצץ כאן על ליון).