ליגת האלופות - המחזור הראשון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏17/9/07.

1. הגבר באדום Member

איזה טיפש ראול! מה זה ההחמצה הזו? גם ככה לריאל אין יותר מדי הזדמנויות ועוד הוא מחטיא...

2. M_T_A Member

ורוד מפספס עכשיו עוד הזדמנות של 100% אחרי שהוא מנסה להעביר לרגל ימין ומתעכב.
    חסרה לו החדות של שנה שעברה. ואן ניסטלרוי של שנה שעברה מספיק להבקיע שלושער עד עכשיו.
    פשוט משחק רע שלו. וכשואן ניסטלרוי נראה ככה, זה מצמצם מאוד את האפשרויות של ריאל להבקיע.

ועוד החמצה שלו לבד מול וויסה...

עריכה: הגיע הזמן..

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/07
  3. Becks Member

ברמן מציגה כדורגל מרשים בנתאיים, יופי ברמן וגם מחמאות לרוזנבורג (לא משנה איך זה יגמר).

4. W.Rooney Member

זהו חלק מההודעה שלי במחצית במשחק בין ריאל לברמן. קסיאס נשאר רע, עשה אפילו יותר טעויות, משחק גרוע של השוער הספרדי. דייגו היה פשוט פנטסטי, איזה שחקן ענק, לא מבין מה הוא מחפש בברמן. המהלך הענק שלו כשרץ ורץ ולא מסר היה כ"כ אלגנטי, אפשר היה להבין את הסיבה למה השאיר את הכדור אצלו, כי הרי למי הוא ימסור ? וגם כשעשה זאת, הבעיטה בהמשך הייתה נוראית. בהמשך הקפיץ מעל ראמוס, הקפיץ על הראש בקו האמצע ומה לא. לברמן הגיע עוד שער במשחק הזה, לריאל הגיעו עוד 3.

5. Engonga Member

דייגו הזה חתיכת שחקן..איזה שליטה אדירה בכדור, איזה מסירות..כל פעם שהוא נוגע בכדור אתה מרגיש שעומד לקרות משהו, שחקן ענק.
    בקשר לריאל מדריד, משחק טוב סה"כ, מרסלו מאד הרשים באגף השמאלי, ראמוס כהרגלו נהדר ועוד כמה שחקנים שנתנו משחק טוב, אבל אם בברמן זה היה דייגו שהיה מעל כולם, בריאל זה היה(בפעם המי יודע כמה)ראול.
    איזה שחקן..לדעתי הוא מהשחקנים הגדולים בהיסטוריה, פשוט תענוג השחקן הזה.

6. JR-Riquelme Member

חחח צ'לסי....
    מישהו ראה במחצית השנייה את המשולשים שרוזנבורג עשו להם ?http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

7. Dimitar Berbatov Member

אתם יודעים מה, התלוננתי על יום שידורים משעמם, אבל בהחלט נהנתי מהמשחק של ברמן נגד ריאל.
    מחצית ראשונה פנטסטית של ריאל. הכל בנגיעה, תיאום נהדר בין השחקנים הכל דופק כמו מכונה. ראול במשחק נהדר, המצטיין בריאל, שער נהדר, בישול יפה לרוד ותנועה בלתי פוסקת. בכלל ראול בפתיחת עונה נהדרת, אחרי העונה הקודמת לא ציפתי ממנו לכלום ובנתיים הוא מפתיע לטובה. אפרופו רוד, עם קצת יותר ריכוז, ומהירות בקבלת ההחלטות הוא מסיים את המשחק עם שלושער.
    ומנגד, דייגו אחד שלוקח את המשחק עליו כמעט מנצח את ריאל מדריד. הוא פשוט רמה אחת מעל הקבוצה הזאת. מה שהאו עשה היום להגנה של ריאל, גאון.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני ראיתי את ה 3 קורות שהם אגיעו אליהם.
    כל כך הרבה מצבים, איך זה לא נגמר בניצחון אף אחד לא יודע. לא לנצח את רוזנבורג בבית זה באמת שפל חדש.
    ריאל כמו ריאל תמיד תכבוש בסוף שער ניצחון, רובן ערך את הופעת הבכורה שלו.
    אני קוויתי לראות סוף סוף קבוצה גרמנית שמנצחת בביתה, היה לשאלקה את ההזדמנות הזו אך היא מפסידה במגרשה הביתי דווקא לולנסיה שלא מרשימה במיוחד עד כה בליגה המקומית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/9/07
  9. Becks Member

תוצאות משחקי יום שלישי:
    פורטו - ליברפול 1-1
    שאלקה - ולנסיה 1-0
    ריאל מדריד - ורדר ברמן 1-2
    מילאן - בנפיקה 1-2
    שחטור - סלטיק 0-2
    מארסיי - באשיקטש 0-2
    אולימפיאקוס - לאציו 1-1
    צ'לסי - רוזנבורג 1-1

10. Ribery 17 Member

מי זה סניידר ?
    איזה הופעה של דייגו , השחקן מספר אחד על המגרש .

11. מיכל3 Member

בנוגע למשחק של מילאן, משחק שהיה אמור להסתיים לפחות עם רביעייה ברשת של בנפיקה, אבל למרות זאת אני מאוד מרוצה מהיכולת של הרוסונרי. משחק חד צדדי ומילאן שלטה בו מתי שרצתה. מחצית ראשונה הייתה חד צדדית לגמרי, השנייה נפתחה ברגיעה ולאחר כמה דק' מילאן שבה לתקוף, אבל הכדור לא נכנס לרשת. כמו שציינתי מקודם - משחק פנטסטי של פירלו שהיה אחראי לרוב ההתקפות של מילאן (במיוחד במחצית הראשונה). סה"כ משחק טוב, נקווה שגם ההמשך יהיה כך.

12. Raulito Madridista

ריאל מדריד הציגה כדורגל מצויין היום בעיקר במחצית הראשונה ואם היא לא הייתה מנצחת זה היה שוד לאור-היום. ראינו היום את דייגו בתצוגת כדורגל נהדרת מהצד-הנגדי ואת גאגו במשחק חלש מאוד - אין תחליף למהמדו דיארה. גם ווסלי סניידר היה חלש מאוד ואיבד המון כדורים, הוא וגוטי ניסו להתחכם מדיי ולא תרמו דבר. סניידר עוד פישל בגדול שממצב אדיר מול השוער הוא מסר רע מאוד לרוביניו. אני חושב שסניידר היה צריך להתחלף ולא לגמור 90 דקות.

המצטיין על המגרש מבחינתי הוא ראול ללא ספק. שער של ראול וגם בישול. רוד בישל לראול וראול בישל לרוד. ראול היה חד ומהיר היום, שלא כמו בדר"כ. הוא לא הפסיק לרוץ כמו תמיד, הוא היה ראשון לכל כדור, עשה מספר דריבלים ותרם מאוד לקבוצה. הוא גם איים על השער עוד פעמיים והיה חד. ראול תמיד מתעורר במשחקים כאלו בליגת האלופות ואין מאושר ממני בנוגע לפתיחת העונה הנהדרת שלו - 3 גולים בארבעה משחקים.
    רוד היה היום קצת חלש. הוא היה הססן, אך למרות זאת סיים עם שער הניצחון וגם בישל בצורה יפה גול לראול.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg772261.Xxx

אין עוד מלבדו!!!

הייתי מאוד מרוצה מהמחצית הראשונה בה גונזלו היגואין היה אדיר עם פעולות יפות מאוד, אבל נשכח מאוד לאחר מכן. מרסלו היה מאוד דומיננטי ונראה שיש לנו פה מגן להרבה שנים, הוא דוחק הצידה את דרנתה. מרסלו הציל שער היום בגלישה שלו בדקות האחרונות והיה מאוד פעיל התקפית.
    מדהים איך השער שספגנו מכלום, בילבל את כל הקבוצה והיו דקות שלא הצלחנו לתפקד, אבל מה שחשוב זה הניצחון ולהתחיל כמו שצריך את שלב הבתים, מקווה שהעונה נסיים ראשונים.

אני מאוד אופטימי מהדקות שרוביניו היה על הדשא ומקווה שהברזילאי ימשיך באותו קו. אריאן רובן היה חלוד וזה היה מאוד צפוי, לאט לאט הוא יישתפר. דרנתה עד עתה נראה מיותר ולא מוסיף לקבוצה יותר מדיי, אבל גם אותו מוקדם לשפוט. חשוב לציין שאני מאוד נהנתי מהמשחק היום. ריאל מדריד שיחקה במחצית הראשונה כדורגל יפה מאוד, הנעת כדור באמת כמו שצריך, כמו שכתוב בספר ואת זה לא ראינו הרבה זמן. אם גוטי וסניידר לא היו ביום כל-כך חלש אולי גם היינו טובים יותר. לשוסטר יש כאבי ראש בקשר לעמדה האחרונה בחלק הקדמי. ראול ורוד באנקים, היגואין, רוביניו ורובן מתחרים על העמדה האחרונה. אני רואה את המערך שלנו כ4-3-3 עם דיארה, סניידר וגוטי במרכז.
    עוד דבר שאהבתי הוא שקסיאס קיבל את סרט הקפטן כאשר ראול הוחלף וגוטי כבר לא היה על המגרש. לא הייתה מתעצבן אם ראמוס היה מקבל, אבל לאיקר מגיע יותר.

ציונים:
    קסיאס - 6
    ראמוס - 6.5
    קנבארו - 6
    מצלדר - 7
    מרסלו - 7.5
    גאגו - 5.5
    גוטי - 5.5
    סניידר - 5.5
    היגואין - 6.5
    ראול - 8
    רוד - 6.5

מחליפים
    רוביניו - 6.5
    דרנתה -
    רובן -

שאר המשחקים:
    צ'לסי מזייפת וזה לא חדש, מדהים איך אפילו את רונזבורג בבית היא לא מנצחת. בלי דרגובה ולאמפרד כנראה היא לא שווה יותר מדיי. וולנסיה חוזרת מגרמניה עם ניצחון חוץ גדול למרות התקופה הרעה שלה בליגה מבחינת הכדורגל וכל הכבוד לחניכים של קיקה פלורס!
    ליברפול מזייפת עם תיקו בחוץ אצל פורטו ומילאן עושה את העבודה. מחר אמור להיות כדורגל לא פחות טוב!

13. FCB Member

וואה וואה דייגו היה מעולה,אבל,הבעיטה החופשית הזאת שהיה לברמן,פיספוס גדול.
    שבצ'נקו הצטיין ששאר השחקנים עזרו לו רק חבל שיש קורות בשער http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ערוץ הספורט הגיע היום לשפל מדרגה. אולפן כל כך עלוב לא זכור לי שנים.
    זה התחיל עם יעל בן דב, שבמקום להעיף אותה לכל הרוחות היא מתחילה לקבל יותר ויותר זמן מסך עם השטויות האוויליות שלה.
    זה המשיך עם אין ספור אזכורים כאילו-ספונטניים של מודי לשידור המיוחד בחמש לייב (אפשר לחשוב איזו בשורה זאת, בכל מדינה שמכבדת את עצמה יש את הדבר הזה) ולהופעה של יהודית רביץ.
    השידור עצמו היה גרוע ומלא בתקלות.
    אחר כך בתקצירים, אין לי בעייה עם פאנל של פרשנים שמנתח את המשחקים, אבל כשפרשן אחד (מלר) ראה את המשחקים חלקית, ושניים (יעקובי וזוהר) לא ראו כלום, זה נשמע כמו שזה נראה. זוהר עם השטויות על הכדורגל האפור של צ'לסי, ועוד קשקושים. אכזבה אדירה, לא רחוק היום ובו אני אוותר על האולפן ופשוט אתחיל לצפות ברבע לעשר.

וכל הכבוד ולונסיה על ניצחון לא קל בגלזנקירשן.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/07
  15. Becks Member

זה היה מבאס בטרוף הבעיה בלוין, מקווה שיצליחו לסדר את הבעיה הכי מהר שיש.