חבל על הגול הטיפשי שספגנו דקה אחרי השער של ראול. היינו צריכים להבקיע לפחות עוד 3 שערים... נקווה שבמחצית השנייה נעשה בליץ על הגרמנים, והכי חשוב לראות את רובן על המגרש סוף סוף!!! HALA MADRID
אכן גאון. מחצית פנטסטית שלו, פירלו רק ממשיך בכושר הנפלא שלו מתחילת העונה וכל מסירה שלו יותר גאונית מהשנייה. גם השער שלו היה מצויין וכמובן שסופר פיפו אף פעם לא מאכזב במפעל הזה. מחצית שיכלה להסתיים בתוצאה הרבה יותר גבוהה מ2-0, אבל אני בהחלט מסתפקת בתוצאה הזו בנתיים. נקווה שתהיה המשכיות במחצית השנייה ואני מקווה לראות את גורקוף מקבל כמה דק' משחק, אחרי היכולת שהוא הציג נגד סיינה בשבת. Igi- לא רק אצלך, איכות נוראית מהדקה ה20 בערך, כל הזמן השידור נקטע או שיש מסך שחור. מקווה מאוד שזה לא יהיה ככה במחצית השנייה..
לא יודע,שחקני ריאל נראים כאילו הם לא מתואמים,כאילו זו הפעם הראשונה שהם משחקים.ראול נותן הופעה מרשימה מנגד היגאווין צריך להיות מחליף,הוא לא תרם מאומה למשחק (חוץ מבעיטה אחת מסוכנת) והוא מאבד הרבה כדורים.ברמן עומדים נכון על המגרש,ומה שלא מפתיע אותי,זה שהם גם מנסים לתקוף ולעקוץ את ריאל.
יש בעיות בלויין. לא שמעתם את יעקובי אומר את זה כל שניה? הוא אומר את זה כמעט כמו מספר הפעמים שהוא אמר שזה יהיה הגול ה57 של ראול. שזה יותר מ50 פעם.
ניראה לי הם צריכים להחליף לווין.2 המשחקים בשידור על הפנים.. זה לא שברמן עומדת נכון זה שריאל מחמיצה בלי סוףולמרות שקשה לי להודות בזה ריאל חותכת את ההגנה של ברמן כמו סכין חם בחמאה אך אם הם לא יכבשו במהרה הם עוד יחטפו שער כואב.
ריאל הייתה יכולה להוביל כבר לפחות 3-1, מרסלו מכפר על הכדרורים המיותרים עם מסירות עומק מרהיבות. ראול מצויין, רוד טיפה חלוד. שניידר לא רע, וקסיאס .. אוי קסיאס. גול כ"כ טיפשי ומיותר, אבל הכניס הרבה עניין למשחק. מחצית מצויינת בברנבאו, מקווה ליכולת דומה של ריאל ודייגו המצויין גם במחצית השנייה.
אגב, היגואין מצוין, עושה הרבה תנועה ומאיים על השער. כל הכבוד לו ולמרסלו שזו הופעת הבכורה שלהם העונה בהרכב הפותח במסגרת רשמית.
'ברצלונה' לא מציגה יכולת משכנעת במיוחד, אך בליגת האלופות הכל יכול לקרות. ליון נחלשה בצורה רצינית בקיץ האחרון. המון שחקנים חשובים עזבו את סגל הקבוצה, קשה לי להאמין שהם ימשיכו במסורת האליפויות שלה בליגה הצרפתית וגם בטורניר ליגת האלופות הם לא ייתנו פייט רציני למתמודדות. 'סביליה' לאחר שני גביעי אופ"א רצופים תעלה לשמינית הגמר ייחד עם 'ארסנל' לדעתי-הם קבוצה מצויינת ומחוברת.
אני כמובן רואה את ריאל ברמן, הגנבים לא מאפשרים לנו יותר מזה, הסופקאסט דפוק... אז אני רואה רק את ריאל ומילאן. ריאל מדהימה, עם קלדרון רוצה יופי הוא קיבל אותי בדמות של בעיטות מכל מצב (RVN גאון) סניידר האימתני, הרמות מדהימות של ראמוס, הכל מתחבר, איזה יופי. אני עדיין משוכנע שתנצחו.
דייגו היום מזכיר דייגו אחר. לא להאמין מה שהוא עושה להגנה של ריאל. אם אני שוסטר אני מוציא מייד את היגוואין ומכניס את רובן. נמאס מהבעיטות שלו מכל מצב.