ליגת האלופות - המחזור הראשון

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Sep 17, 2007.

1. Dimitar Berbatov Member

ארז, עדיין לא פורים, אפשר לחכות עם מגילת אסתר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

ציטוט של שוסטר על גאגו:
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    נכון, גאגו בחצי שעה הראשונה עשה עבודה טובה על דייגו, אבל מאז דייגו לא הפסיק להתרוצץ ולהתיש את גאגו ופשוט עשה מה שהוא רוצה במרכז המגרש. זה נקרא "עבודה טובה"?

2. REAL MADRID Member

התחלתי לכתוב ולא סיימתי..

אל תאשימו את גאגו הוא לא תורגל מספיק בהרכב של ריאל וקשה להיכנס לנעליים של דיארה.

3. David Seaman Member

מה ציפית שהוא יתקוף את השחקן שלו?

4. Sergio Ramos Member

בסך הכל, במחצית השנייה דייגו היה די חלש, אבל אתם יודעים מה , אני לא בא אליו בטענות. הוא לא דיארה, ולתת לילדון להיות קשר אחורי יחיד והטיל עליו עול כזה זה דבר לא קל. במיוחד שהוא צריך לעצור שחקן כמו דייגו שמשחק כשחקן חופשי לגמרי.
    יש לגאגו עידין כמה ליקוים, ואתמול זה מסתכם כמשחק, בינוני שלו. יש לו פוטנציאל הוא רק צריך להמשיך לעבוד, לצבור ניסיון והוא יהיה שחקן טוב בהרבה ממה שהוא .

5. Tony Adams Member

ריינג'רס מול שטוטגארט, זה תיקו אחד גדול.
    שטוטגראט קבוצה עדיפה על ריינג'רס. אין לי שום ספק. אבל עם הכל הכבוד, ריינג'רס יותר מנוסה (לא הרבה, אבל יותר) משטוטגארט. הניסיון מול היכולת יניב תיקו. משחק טוב, עם שערים, אבל תיקו.

ברסה מול ליון משחק שאי אפשר להמר עליו. ליון יכולה לבא ולתת הצגה, והיא יכולה גם לבא, ולשחק כמו מול לוריין. בגדול, ברסה תלויה בעצמה, היא קבוצה יותר טובה, ומלאת כישרון. אבל דברים עדין לא התחברו שם, ואני מניח שיקחו עוד כמה משחקים לפני שזה יקרה. ליון, בכושר טוב, יכולה לנצל את זה לתיקו ואפילו ניצחון. אני מאוד מקווה שליון תוציא משהו מהקאמפ נאו. אני חושב שמצפים פה לחגיגת שערים במשחק הזה. לא נראה לי שזה יקרה. לא יותר משלושה.

יונייטד יוצאת לליסבון, לדעתי, במצב רוח טוב. לנצח את אברטון בגודיסון פארק זאת משימה ממש לא קלה, ומנצ'סטר יונייטד שפתחה את העונה בכלל לא טוב, עשתה את זה וכל הכבוד. ליסבון תבוא לסגור. ההתקפה של מנצ'סטר עדין לא להיט, והיא עדין לא כבשה יותר משער אחד במשחק, אבל רק במשחק אחד היא לא כבשה (מח' הפתיחה מול רדינג), וגם זה נתון מעודד. לדעתי גם היום 1:0 קטן יסכם את הסיפור.

על ארסנל-סביליה אין מה לדבר. איזה משחק גדול זה צריך להיות. 2 קבוצות מאוד דומות. הכל יכול לקרות במשחק הזה, אבל ארסנל בבית לא יכולה להשות לעצמה להפסיד. רק פעם אחת ארסנל הפסידה באמרויות, 1:0 בשנה שעברה מול ווסטהאם. זה לא אמור להשתנות היום. לדעתי תיקו 2:2 או 2:1 לארסנל. אמן.

6. Dimitar Berbatov Member

לא ציפיתי מגאגו לעצור את דייגו, כי הוא לא דייארה הוא כל קשר אחורי ברמה, ודייגו שחקן פנטסטי אבל הציטוט הזה של שוסטר שיגע אותי.
    גאגו לא עשה עבודה טובה על דייגו.

אגב, שימו לב לשחטאר. מישהו כאן הגזים בתחילת הדיון ואמר שהיה מועמדת לזכיה, אבל בהחלט היא יכולה להיות הסוס השחור של בית ד' ולעלות יחד עם מילאן. קבוצה פנטסטית נבנתה בדונייצק עם טימושצ'וק, יזרסקי וכמובן לוקראלי וקאסטיו הנהדרים.

7. George Best Member

גם בדרבי לא הבקענו..
    4 שערים בשישה משחקי ליגה, מאזן איום ונורא, 2 שערים מקרנות ועוד 2 מבעיטות מרחוק.
    למעשה, הפעם האחרונה שיונייטד כבשה יותר משער אחד במשחק - הייתה בגודיסון פארק(4), שנה שעברה.
    מאז - מילאן חוץ(0), שיטי חוץ(1), צ'לסי חוץ(0), ווסטהאם בית(0), צ'לסי גמר גביע(0 ב120 דקות), צ'לסי מגן קהילה(1), רדינג בית(0), פומפי חוץ(1), שיטי חוץ(0), טוטנהאם וסנדרלנד בית(1) והמשחק האחרון אברטון חוץ(1).
    לא מרשים, בלשון המעטה, ובטח לא מזכיר את קצב כיבוש השערים וההזדמנויות שמאפיינות את הקבוצה.

Last edited: Sep 19, 2007
  8. Tony Adams Member

טעות שלי.
    ההגנה שלכם דווקא מצוינת. רק שער אחד ספגתם. זה מדהים.

9. guyholl Member

אני די בלחץ בנוגע למשחק היום.הכושר הבינוני שלנו בליגה ממשיך שעם פתיחת עונה צולעת אני מקווה שנצליח היום ריאקארד סוף סוך יצליח להוציא את המקסימום מהשחקנים(מהבחינה המנטלית)ונצליח לגבור היום על ליון.אני מאוד מקווה שהנרי יצליח לכבוש את שערו הראשון העונה כי אם הוא לא יכנס לכושר אז קשה לראות מי יכבוש את הגולים שלנו כי רונלדיניו ומסי לא סקוררים ואטו לא יהיה כאן במשך חודשיים אז היום זה הזמן המושלם בשביל לכבוש את הראשון ולהתחיל להראות את היכולות שבגללם הוא נמצא כיום בבארסה כי אחרת אני מאוד מודאג מהמשך העונה בלי סקורר רציני.עוד דבר שיכול להוות איום עלינו הוא הכדורים הנייחים של ג'וניניו.עם שוער כמו ואלדס שיש לו יום אסל יום באסל ביחד עם הבעיטות האדירות של ג'וניניו אנחנו ניהיה בסכנה כל פעם שהשופט ישרוק באזור ה20-25 מטרים מהשער אז כמובן שהשחקנים יצטרכו להיזהר מלעשות עבירות באזורים האלה.

אני בסך הכל מאמין שנצליח לנצח אך זה לא ילך קל וגם אם זה לא ילך כל כך כל בהתחלה אני מקווה שהשחקנים לא יכנס ללחץ כי אחרת אנחנו נתחיל לעשות את שטויות.

10. Fergie's Legend Member

אני בא לחוץ למשחק, הפתיחת עונה שלנו נוראית, ג'ורג' הזכיר פה סטטיסטיקה, הלחץ על הרכשים עדיין כבד מנשוא, ולמרות שהקבוצה מתקפדת טוב, לא כבשנו מספיק.
    המוטיבציה תעלה מאוד אם ניתן 2-0 היום,
    ההרכב לא אידיאלי , אבל סהה צפוי לפתוח ורוני אולי על הספסל.

VDS
    בראון---וידה---ריו---אברה
    רונאלדו---קאריק---סקולס---גיגס/נאני
    סהה(?)/גיגס---טבז

11. נעם Member

השנה חובה קלאסיקה של מנצסטר-ברצלונה! פשוט חייב (המושחתים באופ"א כבר ידאגו לזה...)

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דווקא ממש לא חובה...

13. Sergio Ramos Member

מסכים, לא חובה.
    אבל בהחלט הייתי רוצה שהקבוצות האלה יפגשו ולא משנה באיזה שלב.

14. REAL MADRID Member

אני יכול להגיד שחייב להיות אינטר - צ'לסי, בואו לא נפתח דיון מפגר על איזה משחקים היינו רוצים לראות.

15. Raulito Madridista

המשחק המרכזי מבחינתי היום הוא בין ארסנל לסביליה. סביליה עד עכשיו מדברת ברביעיות בליגה הספרדית ונראית מצויין, מהצד השני גם הרבה סיבות לאופטימיות עם פתיחת העונה. ארסנל מציגה כדורגל טוב כמו תמיד, רק שבינתיים התוצאות טובות מאוד והקבוצה הצליחה להפוך פיגור מול טוטהנאם לניצחון. מי שהיה חלש במשחק הדרבי הוא רובין ואן-פרסי שאחרי עזיבתו של הנרי, אני מצפה ממנו להיות המנהיג. אדאביור בכושר טוב מאוד וכך גם אלכסנדר חלב. רוזיצקי עד עתה לא מספיק טוב. מי שינהיג את ארסנל כמובן הוא פבראגס שייאלץ להתמודד עם פאולסן האיכותי ועם קייטה.
    אחת הסיבות שסביליה לא זכתה באליפות אשתקד היא התוצאות הבינוניות בחוץ ולכן לטעמי ארסנל פייבוריטית, גם כי לסביליה אין ניסיון בליגת האלופות ועדיין ארסנל קבוצה מצויינת.
    קאנוטה וקרז'אקוב פתחו את העונה נהדרת כמו גם דני אלבס שלא מפסיק להיות מעורב ולתרום לחלק הקדמי. אני צופה ניצחון של ארסנל על חודו של גול ולא אתפלא אם הקבוצה של ראמוס תזכה בנקודה.

ברצלונה וליון אמור להיות משחק צמוד אך לדעתי לא יהיה כזה. ליון כל עונה פותחת טוב, אבל נגד הגדולות באמת נחלשת ומזייפת. ליון אולי ניצחה את ריאל מדריד בשנתיים האחרונות, אבל זו לא הייתה חוכמה גדולה. למרות ההשתפרות בליגה הצרפתית לא מאמין שיש למה מה למכור מול ברצלונה, שעדיין לא כבשה שער שדה חוקי בליגה הספרדית. מסי יחזור להרכב ויוסיף המון, רונאלדיניו נראה לא רע בכלל בינתיים וגם הנרי יתעורר מתישהו.
    המשחק בין פנרבחצ'ה לאינטר מפגיש בין שני חברים טובים: רוברטו קרלוס ולואיס פיגו. בליגה התורכית אני לא בקיע, אבל הבנתי שהמצב של פנרבחצ'ה רע מאוד. אני חושב שאינטר תצליח לנצח בחוץ במשחק לא משכנע. אינטר של העונה בינתיים בליגה לא מזכירה את היכולת של שנה שעברה, כל ניצחון צולע יותר מהשני בינתיים.
    רונאלדו ונאני פוגשים את קבוצתם הקודמת, אמור להיות משחק נחמד בין ספורטינג ליונייטד, שלא הבריקה בחוץ כבר הרבה שנים. הניצחון האחרון המרשים שלה בחוץ היה על יובה בדלה-אלפי בשלב הבתים של עונת 03\2002 - שלב הבתים השני.
    אני חושב שלמרות זאת מנצ'סטר תחזור עם ניצחון מפורטוגל.

* לא קשור למשחקי היום, אבל איך לעזאזל לא שודר אתמול המשחק בין שאלקה לוולנסיה? משחק הרבה יותר מעניין גם מליברפול וגם ממילאן. נניח שמילאן אלופת אירופה ועוד מילא, למה צריך לסבול את ליברפול?(אני בכל מקרה ראיתי ריאל מדריד אבל זו סתם הערה שרציתי לכתובה).

Last edited: Sep 20, 2007