המשחקים של היום הרבה יותר מסקרנים משל אתמול. אני עוד לא החלטתי אם אצפה בברצלונה-ליון או בארסנל-סביליה... והתחזיות שלי: ברצלונה-ליון: שתי קבוצות שנראות לא רע לאחרונה, בליון אסור לזלזל בשום אופן. נראה כמו משחק שיוכרע, אבל קשה לי להעריך לאיזה צד... ריינג'רס-שטוטגרט: הסקוטים, למרות ההפסד בשבת האחרונה להארטס, בכושר הרבה יותר טוב מהגרמנים וגם הרבה יותר מנוסים מהם במפעל, והם יקחו את המשחק. מנצ'סטר יונייטד-ספורטינג ליסבון: נראה די באנקר לטובת היונייטד. רומא-דינמו קייב: רומא תפתח חזק את העונה שלה בליגת האלופות, האוקראינים יחפשו נקודות במקום אחר. פנרבחצ'ה-אינטר: פוטנציאל להפתעת הערב. פנר התחזקה מאוד בקיץ, ולדעתי תנצל את הביתיות עד הסוף. אינדהובן-צסק"א: משחק בין שתי קבוצות שאמורות להיות פחות או יותר שקולות בכוחן, אני שוב הולך עם הביתיים. ארסנל-סביליה: סביליה בכושר נפלא, תגיע למשחק בשיא ההתלהבות. קשה לי להאמין שזה יעזור להם להוציא נקודות באיצטדיון האמירויות, אבל אני מעריך שיהיה משחק טוב... סלביה פראג-סטיאווה בוקרשט: הזדמנות פז (אולי אחרונה) לסלביה פראג להוציא נקודות בבית הקשה הזה, וכך לדעתי יהיה.
שטוטגארט ללא תומאס היצלספרגר שנשאר בכלל בשטוטגארט אבל עם מריו גומז בהתקפה. אם שטוטגארט תדע להפגין קור רוח ולא תתרגש מההופעה בליגת האלופות ובמגרש הביתי של ריינג'רס היא בהחלט תוכל לנצח את המשחק. חייבים אבל המשך למה שראינו בשבת ואחוזים יותר טובים בניצול מצבים. בכל אופן נקווה לטוב .
צ'לסי נראית יותר מרע מאוד, להגיע ל3 קורות וכמה בעיטות מרחוק מול רוזנבורג זה האמא של הרע מאוד, למה מה זה רוזנבורג? זה נכון מה שאומרים בסה"כ...צ'לסי בלי דרוגבה לא שווה שקל.
בואו לא נשקר לעצמנו בקשר לריאל-ברמן, זה היה משחק רע. במחצית השניה התנהל משחק שלא מנוהל היטב ע"י שני המאמנים כשאמצע המגרש היה פתוח לגמרי והכדורים עברו מהתקפה להתקפה. לברמן עוד אפשר לסלוח עקב ההרכב החסר ובכלל זה שהיא די נחלשה וככקבוצה היא כרגע לא בלבל הזה, אבל אל ריאל אפשר לבוא בטענות על מחצית פשוט חסרת סדר שהמשחק בה היה מבוסס כמעט רק על יכולות אישיות, בניגוד למחצית הראשונה בה היו ריאל התקפות מסודרות והיה תענוג לראות אותה.
למה משחק רע? יחסית למשחק ראשון של העונה בליגת האלופות היה אחלה משחק. נכון, החצי השני התאפיין בחוסר דיוק ובבלאגן, אבל היו מספיק מצבים בשני הצדדים והיה קצב טוב מאוד. המחצית הראשונה הייתה הרבה יותר טובה וריאל שיחקה בה כדורגל שוטף (שוב, יחסית לשלב הזה של העונה) ובמחצית השנייה זכינו לראות את דייגו בגדולתו מתעלל בפרננדו גאגו ללא רחם. אני נהנתי מהמשחק, מהשידור הרבה הרבה פחות. הקפיצות האלה (בגלל הבעיות עם הלווין "עמוס") יכולות להטריף את הדעת - רק בתקצירים הבנתי למה האשימו את קסיאס בשער, עד אז לא ראיתי את הגול בגלל ה"גיהוקים" האלה של הלווין.
אני חושב שמכל הבחינות המפגש בין סביליה לארסנל הוא המעניין ביותר. שתי הקבוצות מגיעות למשחק בכושר שיא. סביליה לאחר המות המצער של פוארטה תצטרך להמשיך קדימה ללא רגשי נחיתות ואתמול היא פירקה את רקרא 4-1 קליל ביותר. ארסנל פתחה את העונה ואני חושב שהוכיחה מעצמה הרבה, היא גם כן מגיע למשחק הזה לאחר ניצחון 2-1 בשבת על טוטנהאם ולאחר פתיחת עונה די משכנעת התותחנים בוודאי שיגיעו מלאי שימחה לכדורגל טוב. אפשר לומר שסביליה אוליבחומר השחקנים, איננה טובה מארסנל ולארסנל יש כלים שעולים על כמה משחקני סביליה. אך מבחינתי זה לא משחק כאן תפקיד, במיוחד שמדובר בקבוצה כמו סביליה. סביליה קבוצה אם אופי פשוט אדיר ואני חייב לומר שהיא אחת הקבוצות אם ההנהלה ואופי הקבוצה מהטובות שיש כיום באירופה. יתרה מכך לסביליה יש כלים מאוד מאוד מסוכנים, אולי כמה מהם לא תוצר כמו אלו של ארסנל אבל שחקנים ברמה אירופאית לכל דבר ואני לא חושב שיש יותר מדיי מה לפרט כולם כבר יודעים מי הם. בסביליה סובלים מפציעות בהגנה ועידין לא ברור לי האם אסקודה הצרפתי וחאבי נבארו יהיהו כשירים למשחק. ארסנל לעומת סביליה קבוצה שעברה הרבה יותר באירופה, ויש לה ניסיון רב משל סביךיה באירופה כך שלא ניתן להיתכחש שהאי פיבורייטית. אך שוב סביליה היא קבוצה מדהימה שלא מפסיקה להפתיע וכבר התרגלנו שהקבוצה אם האופי והמנטליות אדירה, יכולה לעשות כל דבר אם היא רוצה. אז בקיצור זה ה-מפגש של המחזור הראשון. ליון ובארסה הם עוד מפגש מהמעניינים של המחזור. ליון פתחה עוה בצורה מקרטעת ביותר. מכה קשה נפלה על המועדון הצרפתי שכריס הבלם הבכיר שלה נפצע ויעדר לתקופת ארוכה. מאלודה עזב את המועדון והשאיר חלל לא קטן. ליון בדרך כלל תמיד אבל תמיד, ובלי השפעה של התצורה שלה בליגה, פשוט נהדרת בשלב הבתים של ליגת האלופות, אבל איכשהו בשמינית הגמר תמיד היא מפקששת. בשנה שעברה האי עפה על ידי רומא בצורה אפורה מאוד, אפשר לומר שחלק מהאכזבה באירופה היא עוד גורם לעזיבתו של ז'ראר אויה. ליון קבוצה מסוכנת במיוחד בעלת כלים לא פראירים. לפי דעתי הקבוצה שתגיע למפגש יותר לחוצה היא בארסה. הרבה לחץ יש על הקבוצה של לאפורטה שלא שורר שם שקט ושלווה. הקבוצה פתחה עונה אם ניצחון אחד, ושתי תיקו מה שגרם ללאפורטה לומר את דבריו הבאים"אני מאוד מאוכזב מפתיחת העונה שלנו , פתנו עונה בצליעה וזה לא דבר שמחבינתי אופייני" לאפורטה גם רמז שיש סיכוים שאם המצב ימשיך כך ובארסה תמשיך להיות איפוטטית כזאת, הוא לא שולל החלפת מאמן. אז בעם אפשר לומר שרייקארד לר רגוע במיוחד למשחק הזה, ובארסה תצטרך להוכיח אותה ולרצות את לאפורטה. שתי הקבוצות משחקות במערך של 4-3-3, שתיהם קבוצות התקפיות במיוחד וקשה לי להאמין שנראה כדורגל אפור ומשעמם במפגש של שתי אלו. בארסה פייבוריטית וזה ברור, אך לא שולל את ליון אומנם היא פתחה חלש בליגה אבל לעיתים רבות ליגת האלופות היא משהו אחר מליגה ותפנית של המשחק והגישה והלהט שונים לגמרי.
היום באמת יש מבחר טוב יותר של משחקים. לדעתי ליון הולכת להפתיע רבים ולהוציא נקודות מה'קאמפ נואו'. הם אמנם נחלשו ופתחו רע את העונה, אבל הם במומנטום טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים שתורמים בעיקר למוראל הקבוצתי שהיה די גרוע עד לפני חודש. אם אלן פראן לא יפריע וייתן לקבוצה להמשיך בשיטה שרצה כל כך טוב לאורך השנים, אני חושב שליון תפתיע את בארסה בשלב הבתים ותיעצר כרגיל באזור שמינית/רבע הגמר. גם המשחק של פנרבחצ'ה מול אינטר נראה כמוקש רציני לפייבוריטית. אינטר עם חיסורים רציניים בהגנה, ובכלל, כל קבוצה שפותחת בהרכב עם "טייסון" ריבאס צריכה לחיות בחשש. לפנר יש שאיפות רציניות לשנים הקרובות והיום זה מבחן רציני עבורם. נראה לי שהם יפתיעו הערב. לגבי המשחק של ארסנל וסביליה אני לא אגיד כלום מחשש לנאחס. גם ככה הציפיות בשמיים מהמשחק הזה ונקווה שהשחקנים יגשימו לפחות חלק מהן. לרומא יש את הטיול של הערב, דינמו קייב נראית כקבוצה החלשה של משחקי היום (ומצד שני, אמרו את זה אתמול גם על רוזנבורג).
היום באמת יש משחקים יותר מענייינים נתחיל עם הראשון: ברצלונה - ליון , ברסה מגיעה במומנטום לא טוב למשחק הזה יש לה במאזנה 3 נ' מתוך 3 משחקים, למרות זאת אני חושב שברגעים כאלה קבוצה כמו ברסה יודעת להתעלות על עצמה ולנצח, וגם זה שהמשחק בבית מוסיף לכך, בקשר לליון הם בזמן האחרון כפי שכתבת במגמת שיפור ,הקבוצה לקחה בזמן האחרון 12 מתוך 12 נק' ברציפות. למרות זאת עדיין אני חושב שהמשחק יוכרע לטובת הקטלונים ,אין ספק המשחק שווה צפייה. המשחק השני שאני מתעניין בו כל כך הוא, פנרבחצ'ה - אינטר , אינטר מגיעה לאחר ניצחון ליגה והיא ניצבת במקום ה-2 בליגה, אבל היום אינטר מגיעה עם רשימה גדולה של פצועים ומורחקים, ויירה ,מטארצי ,קורדובה, קייבו ובורדיסו לא ישחקו היום בגלל הסיבוץ שהזכרתי. לקבוצה יש הגנה חלשה מאוד היום ותהיה להם בעיה קשה עם החלוצים הטובים של פנר',אחד מהם קז'מן. אני חושב אולי בניגוד להרבה מכם שהסיבה שלאינטר יהיה מחסור קשה בהגנה, הם יפסידו את המשחק היום לפנרבח'צה וגם אם אתם חושבים שזו הפתעה לא זו לא תהיה הפתעה בכלל ,כיוון שפנר בשנים האחרונות ביססה את מעמדה בליגת האלופות, וגם השנה במיוחד התחזקה , וגם בגלל שהמשחק מתקיים בביתה המפחיד של הטורקית. המשחק השלישי שיעניין אותי היום הוא , המשחק של ארסנל-סביליה , המשחק הזה הוא אולי הקרב המעניין ביותר היום לפי דעתי מצד ראשון המארחים, התותחנים יש להם מאזן מצוין בליגה, והם באים מוכנים טוב מבחינה מנטלית. מצד שני סביליה שבתקופה זו ניראית כהכי מפחידה את כל ניצחונותיה השנה עשתה בתבוסות, הקבוצה היום תגיע לשחק למענו של השחקן פוארטה שמת לפני כשבועיים. הקבוצה הזו לא קלה בכלל ובשנתיים האחרונות היא השאירה את גביע אופ"א אצלם בסביליה. אני חושב שסביליה תנצח היום את ארסנל בהופעת הבכורה שלהם בצ'מפיונס ליג. עוד הימורים לגבי כל המשחקים היום: ריינג'רס-שטוטגרט: הסקוטים, יקחו את המשחק הזה בשל ניסיון רב בקרבות האלו בליגת האלופות, ובשל הביתיות. מנצ'סטר יונייטד-ספורטינג ליסבון: באנקר לטובת היונייטד. רומא-דינמו קייב: רומא תפתח טוב את העונה שלה בליגת האלופות ,זה בכלל לא שאלה לגבי המשחק הזה. אינדהובן-צסק"א: משחק בערך שווה כוחות , עם נטיה קטנה לטובת פסוו. סלביה פראג-סטיאווה בוקרשט: משחק שווה כחות שייגמר בתיקו.
שגיא כהן,לפעמים טועה ומגזים,כמו כל אדם אחר,אבל הוא מאיר לך את המשחק מזווית אחרת וזה תמיד עדיף על עוד דבר בנאלי או נתון סטטסטי סתמי.
באנקר לטובת היונייטד? אני רואה שאנשים לא לומדים מה שווה הביתיות בפורטוגל...האמת, גם אני חושב שמנצ'סטר תנצח, באנקר??? ממש ממש לא. קבוצות פורטוגליות בבית זה מבצר, במיוחד לקבוצות אנגליות.
אני בכלל לא בטוח. לי לפחות כאב יותר ההפסד נגד פורטו, ברבע גמר, באולד טראפורד, בדקה ה-90 מאשר ההדחה משלב הבתים שנה אחרי כן. אם לא היינו סופגים את אותו שער בדקה ה-90', אני בטוח שהיינו זוכים גם בגביע (אם כל הכבוד לדפור ומונאקו). בכל מקרה, הולכים להיות משחק פנטסטים היום, דווקא היום שיונייטד יוצאת לליסבון. ארסנל נגד סביליה, כמו שאמר טל בפריויו שלו, זה המפגש בין שתי הקבוצות שמשחקות את הכדורגל היפה ביבשת. ארסנל אחרי שלישיה בליין ופתיחת עונה פנטסטית, וסביליה שמאז מותו של פוארטה רק משתפרת ומתגבשת אחרי עוד רביעיה. לא יודע למה, יש לי הרגשה של איזה 0-0 קצבי, הציפיות מהמשחק הזה בשמיים. איך אני מת שבארסה תפסיד, וכל הפרשנים למיניהם יבינו שפנטסטיקוס, לא פנטסטיקוס, בארסה אל המועמדת מספר 1 לזכיה.
בסך הכל אני מרוצה, לשוסטר אין נסיון ארופאי ולמרות זאת הוא נצליח לנצח. חבל לי על איקר קסיאס, אבל בשנתיים האחרונות הוא נלחץ יותר מידי בליגת האלופות ומקבל גולים טיפשיים, גם לגדולים מכולם זה יכול לקרות. חוץ מזה הוא עצר כמה כדורים שממשיכים להצדיק את דבריי כשאני אומר שהוא השוער הטוב בעולם. פאביו קנאברו לא מתואם מספיק עם מצלדר ונראה שכל אחד מהם משחק לבד, מצדלר נתן משחק מצוין שהוא יצא ממנו עם פציעה (ובספק למשחק נגד ויאדוליד) אבל הוכיח שיש לו מקום בריאל מדריד ותוך כמה משחקים התיאום שלו עם קנאברו ישתפר. קנאברו פתח את המשחק מצוין עם פעולות מבריקות בחלק ההגנתי אבל כמו כל ריאל מדריד הוא לא נראה טוב במחצית השנייה, יותר מידי איבודים מיותרים, שחקנים עברו אותו כמו שלו עברו אותו אף פעם. קנאברו בשיאו עוצר כל שחקן שמגיע מולו, כולל דיאגו, אתמול הוא היה בינוני אבל בסך הכל הוא נתן משחק לא רע. סרחיו ראמוס היה חלש למדי, כמו כולם אני מתרשם כל פעם מחדש מהשליטה שלו בכדור ויכולת הדריבל הטובה שיש לו אבל זה קצת עבר את הגבול במשחק אתמול, משחק ההגנה שלו היה טוב, לא יותר מזה, שחקנים עברו אותו כמו מים אבל אני לא מאשים אותו אלא את מפנה את הביקורת לכיוונו של גאגו, עליו אני אכתוב בהמשך ההודעה. ראמוס לא התשלב במשחק של ריאל אתמול ודווקא אתמול כשריאל שיחקה דרך האגפים ציפיתי ממנו ליותר. הרמות סתמיות, ומסירות שלא הלכו לשום מקום. אבל בתהחשב בכך שכל האגף הימני לא ממש תיפקד זה לא נורא, ראמוס צריך להתאמן על המהירות שלו, החזרה שלו להגנה הייתה נוראית. מרסלו נתן משחק טוב מאוד, בפעם הראשונה מאז שהגיע לריאל אנחנו מתחילים להבין את ההשוואות בינו לבין קרלוס האגדי. כמובן שקרלוס בשיאו הרבה יותר מהיר וחזק אבל מרסלו עוד יתשפר. המגן הברזילאי הוכיח לכולם שיש לו ראיית משחק מדהימה. המהירות שבה הוא פרץ באגף ועבר שחקנים העלתה חיוך על כולנו וכל אוהדי הכדורגל אמרו וואו, יכולות ההגנה שלו לא רעות בכלל, הוא היה במקום הנכון להגיע לכדור ובעזרת תמיכה ממצלדר הוא היה מצוין, הבעיה של מרסלו זה שלהבדיל מהעלייה שלו להתקפה, הירידה שלו להגנה חלשה למדי, מצלדר חיפה עליו מספר פעמים והוא הראה הרבה סימנםי של כושר לקוי. אבל בכל מקרה, מרסלו נתן אתמול את אחד המשחקים הטובים בקריירה שלו ועם קצת יותר "אומץ" לנסות לבעוט מידי פעם לשער (הוא יכל לכבוש אתמול לפחות פעמיים) ולפתח את הגוף שיהיה בלוק הוא גדל להיות אחד המגנים השמאליים הטובים של ריאל בכל הזמנים. בקישור האחורי הוצב גאגו במקומו של דיארה המורחק, הרבה אתמול ראו משחק רע מאוד של גאגו שהשפיע רע על ראמוס שרגיל לעזרה מדיארה, אבל כולנו ידענו שלגאגו יקח זמן להתאקלם בריאל מדריד ואני בטוח שלמרות כל הטעויות שלו במשחק אתמול הוא התשפר הרבה במשחק. יש לו לחימה של שור, הוא איבד הרבה כדורים אבל לא ויתר עליהם בקלות וגרם לריאל להתארגן מחדש בזמן שהוא מחפה על הטעויות שלו. יש לו מה ללמוד ואני מצפה שבהמשך הוא יתרום יותר לחלק ההתקפי אבל כשהוא פוגש את דיאגו שעשה ממנו צחוק הוא צריך לכבוש רק על הגנה, הוא לא מספיק טוב בשביל לעשות את שני הדברים ביחד כמו שעושה דיארה. סניידר הושפע יותר מידי מה'חגיגה' שנערכה סביבו בשלושת השבועות האחרונים, הוא ניסה יותר מידי, ניסה יותר מידי על כדורגל חכם מכדורגל יעיל אבל הוא צריך להבין שהוא לא צריך לנסות יותר מידי, הגאונות שלו באה לבד, המסירה לראול שהקפיץ מעל השוער ללא הצלחה הייתה מסירה גאונית שבאה בטבעיות מוחלטת, המסירות עם מרסלו במחצית הראשונה היו מרהיבות. סניידר בסך הכל לא היה טוב, יותר מידי איבודי כדור אבל הוא לא צריך בכל משחק להצליח, יש מספיק שחקנים בריאל שיכולים גם לעשות זאת. גוטי גם לא היה טוב, הוא לא היה מעורב מספיק במשחק והוא הראה את כל המאפיינים שיש לו ביום חלש, מסירות רעות, איבודי כדור מפגרים, הגנה רעה ועוד, אבל זה גוטי ואני מרוצה שהמשחק הגרוע הראשון שלו הגיע מוקדם כל כך בשביל לאפס אותו ולהזכיר לו שהוא שחקן של עבודה קשה ולא שחקן שהדברים באים עליו בקלות. דרנתה שהחליף אותו הראה שהוא שחקן של אגף למרות שנכנס למרכז, הוא פרץ דרך אגף וכמעט כבש דרך האגף אבל לדרנתה שאני בספק עם ישחק כמגן העונה יש בעיה גדולה שמענה מריאל לכבוש את השלישי אתמול, דרנתה פשוט לא מרים את העיניים מהכדור, הוא עושה הכל נכון אבל ברגע שהוא צריך להרים את הראש בשביל לראות איפה נמצא השער ואיפה נמצאים יתר שחקני הקבוצה הוא ממשיך להיכנס עם הראש בקיר. גונזו היגוואין שפתח במקום רוביניו היה לא רע בכלל, הוא עדיין לא בכושר משחק מלא אבל אנחנו רואים שהוא פשוט חלוץ נהדר שחייב להיות לפני סביולה ברוטציה. היגוואין עם מסירות חכמות, ובעיטות לא רעות נתן משחק טוב, אבל גם הוא קיבל ממני קללה כשהחליט לבעוט כדור טיפשי מצתוך הרחבה במקום להוריד לרוד שהיה חופשי לגמרי. היגוואין חלוץ מצוין ואני מאמין שנגד ויאדוליד בראשון הקרוב נראה את היכולות המצוינות שלו בשנית, דבר האחרון שיש לי להגיד על היגוואין זה שהוא הראה לכולם שהוא יכול לעשות הגנה והוא עושה את זה מצוין. רוביניו שהחליף את היגוואין הראה את מה שכולנו יודעים, רוביניו שחקן שפותח את המשחק מצוין ונעלם תוך כדי. גם אתמול הוא פתח מצוין עם מסירות טובות, יכולת דריבל מצויינת וחבל מאוד שהבעיטות שלו לשער היו חלשות מאוד. אין מה להרחיב על רוביניו, נתן משחק לא רע בזמן ששיחק, הוא רק צריך כמו כל ריאל להיות יותר חד ובעיקר להתמיד. ראול שכולנו היינו סבורים שהעונה הוא יבלה הרבה על הספסל עושה סימנים של נו וואי, האיש שליגת האלופות זה הבית שלו הוכיח לכולם שהוא עדיין השחקן המרכזי בריאל מדריד, ראול עם שער חכם בפתיחה, תחילה זה נראה כמו נגיחה לא רעה אבל ראול ראה את שהבלמים מתמקדים ברוד ופרץ במהירות לרחבה בלי שהבלמים יעצרו אותו. משחק מצוין של ראול, לחץ מתמיד בחלק ההתקפי, בישול לרוד ומשחק מצוין. ראול עושה רושם של שחקן שכבר הפסקנו לצפות ממנו אבל הוא בינתיים עם 3 שערים ב-4 משחקים (!) מי היה מאמין ?. אריאן רובן שנכנס במקומו ל-10 הדקות האחרונות הראה סימנים של כושר טוב, הוא יכל לכבוש והתאכזבתי שזה לא קרה אבל הוא היה השחקן הבולט ביותר ב-10 הדקות בהן שיחק וביחד עם שלושת ההולנדים הנוספים הוא הוביל את ההתקפה של ריאל מדריד. אנחנו רואים שהתיאום שלו עם יתר הקבוצה עדיין לא טוב אבל ביחס לשחקן שהתאמן עם כל הקבוצה פחות משבועיים לא ציפינו ליותר מזה. אחרון חביב הינו רוד ואניסטלרוי, במשך כל המשחק הוא קיבל ממני צעקות של 'מה אתה עושה' ו-'תתעורר כבר' אבל רוד כמו רוד לא צריך יותר מידי בשביל לכבוש גול. הוא פתח מצוין עם בישול לראול, ואניסטלרוי הבין שהוא שחקן שמושך אליו לפחות 2 שחקני הגנה וכשהוא מתרחק מהשער עם הכדור הוא מפנה מקום לראול, היגוואין וכל האחרים וככה ריאל לא ניתנים לעצירה. רוד הראה שהוא עוד לא מאופס על עצמו והחמיץ יותר מידי אבל הבעיטה המדהימה שלו מהמסירה של היגוואין (או ראמוס, אני לא זוכר), וכמובן השער הוכיחו בפעם המיליון שרוד צריך רק רבע מצב בשביל לכבוש. משחק טוב של רוד שאני מקווה שישתפר בהמשך, אבל 2 שערים ב-4 משחקים זה מצוין לשחקן שעוד לא 'פתח את העונה'. האלה מדריד.
שוב הפעם ראית את המשחק ולא את התקציר? אני בטוח שלא. כי אז לא היית אומר את זה. צ'לסי בלי דרוגבה שווה שקל, אבל צ'לסי בלי קארבליו, לאמפרד, פיזארו, ברידג' ובאלאק לא "שווה שקל". תראה לי קבוצה ש6 שחקנים (ו4 שחקני הרכב + 1 חצי הרכב) תיהיה שווה הרבה.