ליגת האלופות - המחזור החמישי: ליברפול וברמן מנצחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏27/11/07.

1. REAL MADRID Member

סיכום המשחק של ריאל:

ריאל של שוסטר היא ריאל לוזרית.

הסוף.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ראיתי 60 דקות מהמשחק של צ'לסי אחר כך המחשב שלי קצת עשה לי בעיות אז ראיתי ריאל. קודם כל מחמאות לשון רייט פיליפס על מהלך מצויין בשער השני... לחימה, נחישות, כל הכבוד, דרוגבה סקורר ענק, מובן מאליו, אבל אי אפשר שלא לציין את זה.

בקשר לריאל, כמו שאמרתי בפורום הספרדי לפני כמה ימים, ריאל קבוצה טובה מבחינה התקפית, אבל הגנה מצחיקה, אין עוצמה, הכל הכל הכל תלוי במהלכים אישיים. ריאל שתפגוש קבוצות שיודעו לנצל מצבים אולי תבקיע 2 אבל תחטוף 3-4-5, בדיוק מה שאמרתי לפני כמה ימים והיום הייתה סתם דוגמא לכך.

3. Raulito Madridista

מחצית שנייה עלובה מאוד שלנו, שוסטר ממשיך בשלו, אפס מאופס, למה את רוביניו דווקא הוא מוציא?
    אריאן רובן שנכנס לשחק הועיל במשהו? - לא. חלוד מאוד, כל נגיעה בכדור - נזק, ובכלל, זה מזכיר לי את מקרה רונאלדו שלקח לו כמה משחקים להתאושש מפציעה, גם למרות שחזר בזמן, אם זה מה שנראה מההולנדי שנרכש ב-36 מליון יורו אז מצבינו רע מאוד.
    היגואין חלוד וגם לא תרם כלום, שום אופי אין לקבוצה הזו, בעשר הדקות האחרונות זה היה שכונה, במקום לשחק מסודר והכל, כדורים ארוכים מגעילים, איבודי כדור סתמיים ובכלל, נמאס, באמת שנמאס.
    אני מרגיש בתור אוהד ריאל מדריד שלמרות שנגמר רק 3-2, אנחנו קיבלנו בראש היום, ללא ספק.
    אני חושב שהבלונדיני נכשל. 'כדורגל התקפי' ועוד הוא חירטט, אבל שורה תחתונה, ריאל מדריד משחקת זוועה. רכש הגיע, אבל שום דבר לא השתנה. דרנתה נרכש והוא בכלל לא בסגל בחצי מהעונה, סניידר, פליימקר טוב משחק אצלינו באגף, אין שיטה ואיך מערך אידיאלי.
    מה עשינו עד עכשיו בעצם? אנחנו מוליכים את הטבלה בספרד בגלל נגרדו שכבש נגד ויאריאל.
    במשחקי החוץ שלנו במונז'ואיק ובפיחואן לא היה זכר לקבוצת כדורגל. בחטאפה גנבנו גול. נגד ויאדוליד ומורסיה היינו פאתטים.
    את וולנסיה וויאריאל ניצחנו בצורה מרשימה, אבל כל מקרה לגופו, זה לא גאונות של שוסטר, משחק כמו נגד ויאריאל במדריגל זה עניין של פעם בעשור. את וולנסיה הנוראית של השנה לא קשה לנצח במאסטייה, אפילו רוזנבורג עשתה זאת.
    אז הוא ניצח את כל משחקי הבית שלנו בליגה, אז מה. חוץ מאתלטיקו אף יריבה רצינית לא הגיעה לברנבאו.
    כל-כך הרבה כישרון יש בקבוצה הזו אבל שום דבר לא עובד, הגנה ברמה של כיתה א', הקישור מנומנם כמעט כל המשחק ורק החלוצים שיוצא להם מספקים את הסחורה.
    מאוכזב מאוד על ההפסד הזה.
    בתחילת העונה הייתי בטוח שהשנה נראה ריאל מדריד אחרת. לאט לאט התחלתי להבין שעברה שנה, אבל שום דבר לא השתנה.
    כמה חבל ששוסטר לא יפוטר.
    וכל הכבוד לברמן, באמת.

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/11/28/madrid4.Xxx
    הפנים אומרות הכל. עוד קטסטרופה שלנו

וולנסיה מסיימת ב0-0 והיא מחוץ לליגת האלופות, אני מקווה בשבילה שהיא תשיג את הכרטיס לגביע אופ"א.
    הרבה חומר למחשבה לרונאלד קומאן, איך יוצאים מהבוץ. לא מקנא בו.
    היה ברור שליברפול תנצח היום ובניטס יהיה בשמינית הגמר, אין מה לעשות.
    השער של טורס - נהדר, איפה קיואל היה עד היום?

4. JR-Riquelme Member

אין ספק כי איציק זוהר הוא מבין את המשחק יותר מכל פרשן אחר, אבל הוא לא יודע להעביר את הידע, פשוט בחור מוגבל. אז אין סיבה סתם להיטפל לכל מה שהוא אומר...

5. beitar4ever Member

אויש חבל מאוד על המשחק הזה, טעויות של ההגנה הרסו לנו את המשחק, פפה הזה פשוט בדיחה והוא לא שחקן שראוי לשחק בריאל, גם על מרסלו ממש חגגו פשוט ההגנה שלנו היום לא תיפקדה מול ההתקפה של ברמן, אני היום מתבייש בקבוצה שלנו שלא ניצחה את הקבוצה הגרמנית ששיחקה בלי השחקן הכי חשוב שלה.
    ריאל אומנם פתחו את המשחק טוב ושיחקו יחסית טוב עד לדק' ה35 אבל משמה המשחק היה בשליטת הקבוצה הגרמנית, שהכתיבה את קצב המשחק.
    במחצית ה-2 קסיאס הציל אותנו משני שערים בטוחים, ובלעדיו אני חושב שההפרש היה גדול יותר לפחות בשניים שלושה שערים.
    בקשר להתקפה שלנו, רוביניו היום היה הגדול מכולם , למרות שנעלם ב15-20 דקות של המחצית הראשונה הוא חזר לעצמו במחצית ה-2 ושיחק טוב, מסר מסירות עומק יוצאות מן הכלל, עשה המון מהלכים טובים, ולא הבנתי למה שוסטר הוציא את השחקן הטוב שלו כאשר הכניס את רובן.
    בקשר לרוד ,אנחנו יכולים רק להצטער על ההחטאות שלו , קצת פוקוס של השחקן והיינו אולי יוצאים מהמשחק עם נקודה, למרות שהוא הבקיע את השער שהחזיר אותנו למשחק, אני ממש מאוכזב מההחטאה שלו משער ריק.
    בקשר לעוד שחקנים שאני מאוכזב, דיארה שלא היה מורגש בכלל במשחק, ואם כן אז זה היה בפאולים שעשה, היגוואין שנכנס במקום גאגו בדק' ה-59 אבל לא תרם שום דבר למשחק של ריאל.
    מה עוד אפשר להגיד על המשחק אכזבה ,אכזבה ואכזבה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/11/07
  6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

פצוע בביתו. :)
    למעשה, היום הוא חזר מהפציעה הממושכת והארוכה שממנה סבל.

7. לא מצאתי כינוי Member

הוא כבר שיחק בשבת בליגה.

8. JR-Riquelme Member

שחקן של חוסר מזל...עוד כמה שבועות הוא יפצע לעוד איזה 3 חודשים

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ד"א מה עובר על ואן ניסטלרוי? פרט לשער הוא היה כ"כ חלש ואפור, פשוט לא מזכיר את החלוץ האדיר של העונה שעברה.
    ולמה סניידר לא משחק? פצוע?

ניצחון גדול לברמן ב' על ריאל, אני חוזר על מה שאמרתי לפני, ההפסד הזה של ריאל הוא בגדר ביזיון ואשמה גדולה של שוסטר שנראה פשוט לא מסתגל לתפקיד כמאמן ריאל.
    ריאל הפתיעה אותי היום בחולשה שלה ולמרות הכל הם בשלב הבא גם ככה וגם ככה, הרי ברמן תשחק מול אולימפיאקוס במחזור הסיום.
    נקווה שריאל תעזור לברמן ושברמן תעזור לעצמה ונראה שתי נציגות גרמניות בשלב הבא.

ואיזה סיום דרמתי בבית א', ליברפול חייבת לנצח במארסיי, לה היא הפסידה בביתה.
    הולך להיות לנו מחזור אחרון מרתק בכמה בתים.

10. REAL MADRID Member

סניידר פצוע ולא נכלל בסגל. הוא יחזור ככל הנראה ויפתח בהרכב נגד סנטאנדר בשבת כיוון שגוטי מורחק.

שוסטר מאמן של 'לקראת משחק', במהלך המשחק הוא פשוט לא מתפקד.

חלק מההודעה שלי לקראת המשחק נגד ברמן.

11. מדרידיסטה בדם Member

לא צריך להגזים עם פפה וגם לא להתרגש ממה שאיציק זוהר אומר אחרי מחצית אחת שהוא רואה אותו. בסך הכל תפס יום לא טוב, עם מחצית ראשונה גרועה אבל במחצית השנייה ניראה הרבה יותר טוב ובטוח בעצמו. לבלם הזה יש טונות של כישרון ולדעתי ובניגוד לדעה של רוב אוהדי ריאל, יש לפפה מספיק כישרון כדי להפוך לבלם מהשורה הראשונה. משחק ראש מהטובים ביותר, משחק קרקע יודע לחטוף מצויין כדורים עושה גליצ'ים בתיזמון הנכון וראינו את זה גם היום, הוא יודע גם להוציא התקפות בצורה טובה מאוד עם כדורים ארוכים. לדעתי הוא רק צריך ליצבור יותר דקות משחק ולשפר את התיאום והוא כן בלם שמתאים לריאל מדריד.

לגבי המשחק עצמו, ריאל שיחקה יותר טוב לפחות במחצית הראשונה ובחלק מהשנייה ובזמן הזה היא הייתה צריכה להכריע את המשחק. רוד ואן ניסטלרוי עם החמצות לא אופייניות. רוביניו בעוד משחק מצויין. רוביניו היה בעצם יחד עם ראול משחק ההתקפה של ריאל מדריד. רובן שניכנס בימקומו לא עשה יותר מידיי חוץ ממסירות אחורה פה ושם. אני מקווה שנגד סנטאנדר הוא יפתח במקומו של גאגו שהיה מיותר היום על המגרש.

חבל שריאל תגיעה למשחק האחרון כשהוא קובע לה את העלייה לשמינית. תיקו עם ברמן היה נותן להם שקט וריכוז לליגה הספרדית, שם היא יכולה לאבד גם את המקום הראשון במיקרה של תיקו. תקופה קריטית לריאל נקווה שהיא תעבור אותה בשלום.

נערך לאחרונה ב: ‏29/11/07
  12. Bensh Member

ברמן :aaa021:
    מדריד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

13. Tony Adams Member

ברמן התעוררה מאוחר מדי. משחק אדיר שלה היום שהיה צריך לגמר בהרבה יותר מ-3:2. במצב של 3:1 ברמן הגיעה לכמה הזדמנויות פשוט ענקיות להביס את ריאל, ולא ניצלה אותן. עוד שבועיים היא נוסעת ליוון והיא צריכה נס. פשוט נס. לא רואה אותה מוציאה אפילו נקודה.

מישהו באמת חושב שליברפול לא תנצח את מארסיי? אני אישית לא רואה סרט שזה קורה. ליברפול תגיע עם כזה מומנטום שגם קבוצות יותר טובות ממארסיי היא יכולה לנצח. מזכיר לי את המצב שארסנל היתה בו לפני 4 שנים, שיצאנו לסן סירו ולמשחק של להיות או לחדול ואינטר יצאה בסוף עם חמישייה. לא יודע אם ליברפול תביס. אבל היא תנצח.

כמה מזל יש לסלטיק. כמה מזל. אם לא השער של דונאטי, היא היתה יכולה להתחיל את ההכנות לקראת אופ"א. עכשיו היא במצב עדין קשה, אבל עם הרבה יותר סיכוי. לדעתי היא לא תוציא נקודות בסן סירו, אבל גם שחטאר לא תנצח את בנפיקה. בנפיקה קבוצה מאוד חזקה, ולדעתי היא תצא עם לפחות נקודה מאוקראינה.

14. נעם Member

ינסן היה פשוט נפלא בתפקיד של דייגו ואני דווקא כן מאמין שאפשר לנצח את אולימפיקוס גם בבית. למרות הניצחון שלה היום עדיין לא מדובר בצלסי,ברסה,מניו וכו' וזו בסה"כ קבוצה מאוד טובה עם קהל אדיר. שאף צריך ללמוד תלקחים מקאמפ נואו שבשנה שעברה ולהעיף את היוונים.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

דבר עם באסילה בבקשה , אני מבקש אותו מאז הקופה אבל קוקו לא מקשיב