ליגת האלופות-הגרלת רבע הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Reyes, ‏20/3/03.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואל תשכח את החצאי גמר
    ריאל-מנצ'סטר נגד בארסה-יובה
    אינטר-ולנסיה נגד איאקס-מילאן

ובגמר,הקבוצה ה"מארחת"[שזו יכולה להיות יונייטד](זאת שתקבע באיזה צבעים תעלה הקבוצה המארחת) תיהיה מהחצי גמר של ריאל-מנצ'סטר/בארסה-יובה

2. Don p1 Member

כמעט היה מילאן - אינטר וזה לבטח היה חתיכת משחק..
    אבל בכל זאת הגרלה מצויינת לנו האוהדים, אני לא ממהר להספיד את אייאקס אבל לבטח לא יהיה למילאן קל נגדם..

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגרלה קשה מאוד.
    גמר האלופות האמיתי יערך ברבע הגמר:
    שתי הקבוצות הטובות באירופה(יוניטד וריאל)יפגשו למשחק של להיות או לחדול,איזה משחק...........

4. Reyes Member

וואו, איזה משחקים...

יכול להיות מצב שהגמר יהיה שוב ולנסיה-ריאל...

להערכתי, מבין אינטרמילאןולנסיהאייאקס, מילאן תעלה לגמר, דבר שלא כל כך משמח אותי כי באירופה, מילאן משחקת בזמן האחרון מאוד זהיר ורק בשביל להשיג תוצאות טובות...

המעומדת השניה מבין הרביעיה הזאת היא ולנסיה שלא תרשה לעצמה, במקרה שתעלה, שוב להפסיד.

הגמר יכול להיות:

ריאל-אינטר ריאל-ולנסיה ריאל-אייאקסריאל-מילאן, יונייטד-אינטריונייטד-ולנסיהיונייטד-מילאןיונייטד אייאקס, בארסה-אינטרבארסה-ולנסיהבארסה-אייאקסבארסה-מילאן, יובה-אינטריובה-ולנסיהיובה-אייאקסיובה-מילאן.

הגמר שאני הכי רוצה לראות: ריאל-ולנסיה, יהיה מעניין עוד גמר כזה וזה המשחק הכי מעניין שיכול להיות בגמר לדעתי.

הגמר שאני הכי לא רוצה לראות: יונייטדבארסה-אייאקס. גמר מאוד לא הגיוני בגלל אייאקס, אבל נניח שכן, אני שונא את יונייטד ובארסה, ואייאקס לא מתאימה להיות בגמר ויהיה די מאכזב לראות אותה במקום ואלנסיה או מילאן.
    עוד סיבה, ריאל לא משתתפת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

די לדבר על הגמר...עוד מוקדם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

על המשחקים:
    מנצ'סטר - ריאל, עוד פעם מפגש כזה ברבע הגמר. שיחזור של 2000. משחק שהוא כמו גמר...יהיה מעניין. מנצ'סטר לא תרשה לעצמה להפסיד בגלל שהיא מארחת את הגמר ואפשר להגיד שאם היא מפסידה, היא תצא מהעונה הזאת ללא שום תואר.
    ריאל לא תרשה לעצמה להפסיד בגלל כל הכסף שהיא שילמה על השחקנים שהיא קנתה, והדחה תהיה אכזבה גדולה מאוד.

בארסה-יובה - משחק מעניין מאוד, בארסה רוצה לעלות ומאמינה שהיא יכולה בגלל היכולת המדהימה באירופה ויובה...יובה גם רוצה לעלות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

ולנסיה - אינטר - קופר יפגוש את קבוצתו לשעבר וינסה להראות לה שהוא יותר לוזר... 8) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx :twisted:

מילאן-אייאקס - המשחק הכי מעניין שאייאקס יכלה לקבל, כמו שריינמן אמר, שיחזור של הימים הגדולים. משחק גדול.

:idea:

5. ג'רי בית הלוי Member

חחח התכוונתי לאייאקס-ריאל...
    ואני לא סתם אומר את זה כדי שצדקתי, יש לי סיבה אבל היא די מפגרת אז תשאל אותי באייסיקיו אם תרצה.
    -----------
    הגרלה מאוד מעניינית, אין מה להגיד. כמו שחזיתי, יהיה מפגש של בארסה מול יובה, מפגש מאוד מאוד מעניין בין הקבוצה הכי טובה ביינתים השנה בליגת האלופות מול קבוצה שלא איכזבה, אבל גם לא הרשימה יותר מדי.
    המפגש השני, בין אינטר וולנסיה הוא אולי המפגש שיכניס את הנציגה החלשה ביותר לחצי גמר, אבל גם כזאת שיכולה להפתיע. לפי דעתי ולנסיה יעברו את אינטר. בקושי, אבל יעברו.
    המפגש השלישי מסומן כבאנקר למילאן, אבל אסור לזלזל באייאקס שהוכיחה כבר שהיא בהחלט קבוצה טובה, ויש לה שחקנים מספיק טובים כדי לחולל מיני-סנסציה מול מילאן החזקה, שלפי דעתי היא הקבוצה השניה בטיבה השנה בליגת האלופות.
    אבל המפגש הוא כמובן ריאל-מנצ'סטר, מפגש שבקלות יכול היה להיות גמר הצ'מפיונס ליג השנה, אבל מה לעשות שלא, ואחת משתי הקבוצות המצוינות האלה יאלצו להתרכז רק בליגה אחרי השלב הזה. לפי דעתי המפגש יהיה צמוד מאוד, והקבוצה שתהנה מיתרון הביתיות(לא זוכר כרגע מי זאת) תהנה ממנו מאוד, ואני לא חושב שאפשר לקבוע מה יהיה שם.
    משחקי הרבע גמר האלה הם בין ההגרלות הטובות ביותר שניתן היה לקבל, וגם חצאי הגמר מבטיחים להיות טובים מאוד.

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני מאוד מרוצה מההגרלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx זה בדיוק מה שחשבתי ורציתי
    נכון שלאייקס יש שחקנים טובים אבל אני מקווה שמילאן תעלה ולא יהיה איכפת לי גם אם היא תעלה בצורה מגעילה כמו 1-0 קטנים
    ההגרלה הטובה ביותר היא ריאל- מדריד- שני הקבוצות כמו שאומרים לא יכולות לותר על הזכות להיות ב28 במאי באולד טראפורד
    אני מקווה שריאל תעוף כמה שיותר מהר..יונייטד יותר חלשים מהם ויהיה קל יותר לנצח אותם
    ברצלונה מול יובה- זה יותר תלוי ביובה כי יובה יותר חזקה ולברצלונה היו משחקים קלים עד עכשיו למרות ה3-0 על אינטר..דל פיירו ויובה צריכים לעלות
    ולנסיה-אינטר- משחק גדול כמו השאר אבל הוא יותר שווה כוחות, שתי הקבוצות חזקות אבל לאינטר יש יתרון בזה שלה יש חלוצים....
    קיצר יש למה לחכות ב8 באפריל
    פורצה מילאן!! :twisted:

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגרלה הזאת היא ברכה משמיים... היא מונעת גמר בין שתי הקבוצות השנואות עלי, יונייטד וריאל.....
    למרות שנאתי אליהם, אני מאמין שיונייטד ייקחו, כי בליגת האלופות הם פשוט גדולים...
    רבע גמר:
    יונייטד לוקחים את ריאל
    יובנטוס לוקחים את בארסה
    מילאן לוקחים ללא כל ספק את איאקס
    אינטר לוקחים את ולנסיה

בחצי גמר:
    יונייטד לוקחים את יובנטוס
    אינטר לוקחים את מילאן

בגמר:
    יונייטד עם המגרש הביתי מנצחים את אינטר (חס וחלילה)

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגרלה הזאת היא ברכה משמיים... היא מונעת גמר בין שתי הקבוצות השנואות עלי, יונייטד וריאל.....
    למרות שנאתי אליהם, אני מאמין שיונייטד ייקחו, כי בליגת האלופות הם פשוט גדולים...
    רבע גמר:
    יונייטד לוקחים את ריאל
    יובנטוס לוקחים את בארסה
    מילאן לוקחים ללא כל ספק את איאקס
    אינטר לוקחים את ולנסיה

בחצי גמר:
    יונייטד לוקחים את יובנטוס
    אינטר לוקחים את מילאן

בגמר:
    יונייטד עם המגרש הביתי מנצחים את אינטר (חס וחלילה)

9. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה באמת מאמין שאינטר תגיע לגמר...?
    אני לא.
    אינטר בטוח לא תעבור את ולנסיה, ויהיה מעניין לראות את ולנסיה מול מילאן...

בכל מקרה אני מאמין שצמד המשחקים היפים והמותחים ברבע הגמר יהיו המפגשים בין בארסה ליובנטוס. כמה כדורגל צפוי להיות שמה, אני רק עכשיו מתחיל להתלהב...

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חח עוד לא נערכו הרבעי גמר אתם כבר מדברים על הגמר יש לנו זמן,בינתיים צריך לתמקד ברבע שיש לנו שם משחקים לא פחות טובים מהגמר שיהיה

11. Ilan Member

הגרלה אדירה!
    לדעתי חצי הגמר יהיו:
    ריאל- בארסה.
    אייאקס- ולנסיה.
    בכל אופן, אני בעד אייאקס ובארסה, ומקווה שאחד מהם תיקח, למרות שאני לא מאמין שאייאקס מסוגלת לקחת כבר השנה את ליגת האלופות, לדעתי היא צריכה עוד שנה בשביל הצעירים שלה ואז היא תיהיה הרבה יותר בשלה לקחת את גביע אירופה.
    אכן משחקים גדולים צפויים לנו!

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואי וואי איזה משחקים הולכים להיות בין ריאל ליונייטד כשראול נמצא בכושר כזה,ו-ואן ניסטלרוי בכושר כזה ההגנות במשחק הזה יהיו חלשות בזכות השחקנים ההתקפיים האלו..

ראיתם את השער השני של ואן ניסטלרוי היום נגד פולאהם ? איזה גול יפה,לקח כדור מהחצי רץ איתו עד ה16 וגילגל פנימה,הזכיר לי את השער של רונאלדו במדי בארסה מול קומפוסטלה שעבר את כולםם עד שנעצר ברשת,ואגב אותו רונאלדו יהיה במפגש הזה אחח איזה משחקים יהיו לנו.

13. burning soil Member

איזה משחקים!!
    כל משחק יותר טוב מהשני,אבל אני מחכה למנצ'סטר ריאל,ואני מקווה שישדרו
    אותו

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שישדרו...
    כל ארבעת המשחקים ישודרו,ביום שלישי שני משחקים(5 פלוס ו5 רגיל) וברביעי(5 פלוס ו5 רגיל)

15. מאיר ברד Member

כן,אבל תלוי מי ישודר בערוץ הרגיל ומי ב5+,וגם תלוי איזה שני משחקים יהיו ביום שלישי,ואיזה שני משחקים יהיו ביום רביעי........