עם כל הכאב על טרי ,וכל הרגש לדראמה הגדולה ולאכזבה לצד הכחול , היו כמובן מספר החלטות שגויות של גרנט בסופו של יום . בלם ,וכמה שהוא יהיה גדול ,לא בועט פנדל מכריע ,אמרתי את זה בזמן אמת ליד החברים שצפו איתי ,החילוף של אנלקה היה מיותר ,הוא לא תרם בכלום ,אפילו שבצ'נקו היה בתקופה האחרונה בכושר יותר טוב ,חבל . מעבר לזה צ'לסי השוותה במקרה לחלוטין ,ורק אז התחילה לשחק , למה? כמובן שהניצחון הוא לא מוצדק ,אבל זאת העונה שלהם ,ואין מה לעשות ,מחר יזכרו רק את המנצחת ,שהרי לא סופרים קורות ומשקופים . לילה טוב ,תהיו חזקים בצד התכול ,אנחנו הרי הקבוצה היחידה בעולם שניצחה אותם פעמיים העונה . c.t.i.d
תמיד תהיתי למה עושים לאנלקה כזה רצח אופי - היום קיבלתי תשובה . זה ממש לא בגלל הפנדל שהחמיץ , זה החוסר חשק, האדישות כל דבר עובר מעליו ובשבילו זה עוד יום טיפוסי במשרד . אין לו את התשוקה שכל כך רוצים לראות משחקנים במעמד המכריע וכמובן - אי אפשר לצאת איתו למלחמה
תרשה לי לא להסכים ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx אין חוק כתוב בלם לא בועט פנדל - יש מספיק קבוצות שהפנדליסט הקבוע שלהם הוא בלם . פנדלים בועטים השחקנים שמבקיעים אותם - מעריך שבאימונים טרי לא החטיא ... בנוסף, זה היה כזה סימלי שהקפטן שלקח אותם במשך רוב העונה יבקיע את הפנדל המכריע וייתן את האות לחגיגה .. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx בקשר לאנלקה ,הוא לא הכניס אותו כחלוץ שני אלא כשחקן אגף (וגם זה לדעתי עקב המתיחה של קול) - אם שבצנקו היה נכנס היו צריכים אמבולנס כדי לפנות אותו אחרי הספרינט הראשון
מי דיבר על חוק בפנדלים,עובדה שגם אנלקה שהוא חלוץ החמיץ,אבל לדעתי ההחלטה שגויה , מדוע קאלו לא בעט לפני טרי ?מה זה קשור שטרי הוא סמל , שחקני התקפה בועטים פנדלים הרבה יותר טוב משחקני הגנה -עובדה, הם רגילים יותר למסגרת של שער היריב ופחות לבעיטות הרחקה . לגבי שבצ'נקו הוא סיים את העונה וגם כבש ,שום אמבולנס לא צריך ל30 דקות הארכה . ושוב המזל שיחק היום שוב לטובתם ,בדיוק כמו באותו גמר שהכדור של יאנקר נתקע במשקף ,ובמקום 0-3 זה נגמר כמו שזה נגמר הערב ,יעברו כמה ימים קשים עכשיו ,אבל זה יעבור ,ובשנה הבאה שוב יהיו דרבים ,ושוב נפגוש את טבז הארגנטינאי המכוער -יהיה טוב come on city
אגב השידור של ערוץ 2 פשוט על הפנים. כל רגע פירסומות, איזה סיוט. במיוחד לפני הפנדלים (במקום לראות את המתח והלחץ על השחקנים) ואחריהם (במקום לראות את התפרצות הרגשות ואת הדמעות של טרי). ומה נותנים לקופמן לדבר ברגע הכי חשוב של הכדורגל האירופי? זה לא אותו אחד שכל הזמן מזיין ת'שכל ש"כדורגל לא מעניין והכדוריד הענף מספר 1"? יש כל כך הרבה אנשים שיותר מעניינים לשמוע אותם מאשר את הבהמה הזה.
דרוגבה הזה זבל הוא חושב שהכל מגיע לו.. הוא שחצן אין לו קלאסה ואין לו שכל האדום הזה זה אדום של ילד קטן. אדומים כאלו משנים מומנטום במשחק צ'לסי היו בפורמה עד לאדום הם הרגישו טוב ואז בשנייה של טיפשות 2 התקפות משנות את ההרגשה והביטחון. קאלו הולך לשמור על הכדור בקרן.. רונלדו ונאני מקבלים את הכדור צ'לסי הולכת אחורה ומרגישים מותקפים. אולי זה לא נראה משפיע האדום הזה בגלל הפנדלים אבל זה פשוט משנה מומנטום ופתאום ללכת אחורה זה גורם לסוויץ' בראש לדעתי. אותו דבר קרה בגמר מונדיאל.
תודה רבה ל80% ממשתמשי אייסוקר שהפכו את הדיון של גמר ליגת האלופות לרמה של מזבלה עם "שופט מכור" "פרגי פרחח" "צ'לסי שלטה", לכו למכור תותים, ליצנים, מחר בית-ספר, גרמנים שבוכים לי על הגמר ב99', שגרנט כבר ילך הביתה, אפילו את אייסוקר הוא מחריב. champions! מחצית ראשונה אנחנו מחזיקים ב65% מהזמן בכדור, מובילים 0-1, ורק נס מונע את השני והשלישי בעוד צ'לסי רק מעיפה כדורים ארוכים לדרוגבה, משום מקום שער הכי מגעיל בכדורגל העונה - המומנטום עובר לצ'לסי שמה עושה ב45 הדקות הבאות?שולטת כן, טובה יותר כן - אבל חוץ מהקורה של דרוגבה, שגם היא ממש לא הגיעה ממהלך מתוכנן אלא עוד כדור ארוך - נאדה דה נאדה. בהארכה צ'אנס גדול אחד לכל קבוצה, המזדיין מחוף-השנהב מורחק(שופט אנטישמי, באמת, מה זה להרחיק שחקן לאברם בגמר!) - פנדלים ויאללה כל הטרמפיסטים הביתה.
כריסטי סוף סוף נתן משחק סביר (אפילו טוב, נו בסדר קצת יותר מזה) במאני טיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אבל כמובן הוא היה חייב להרוס את זה עם פנדל כל כך גרוע. למה הוא נעצר? הוא לא ראה שחקנים גדולים ממנו עושים את אותה טעות? נ.ב איזה עלוב גרנט, אין מאושר ממני לראות את האפס בוכה כשהוא מקבל שתי מדליות מפלטיני WTF?
בוקר רע לכולם. אחד הדברים שתמיד מפתיע אותי, זה היכולות שלי להגדיל את שנאתי לאמפריית הרשע. תמיד אני משוכנע ששנאתי מושלמת, אך תמיד אני מוצא עוד פינה בלב לשנוא אתכם יותר - תופעת טבע מעניינת. אין לי חוכמות על הבוקר. אגיד רק את זה - אתם מצחיקים אותי עם התלונות שלכם על "טרמפיסטים" הרי זה בדיוק מה ש 95% מכם, מחפשי תהילה שלא הייתם מזהים את מנצ'סטר גם אם הייתי מצניח אתכם לתוך פיקאדילי גארדנס. לבודדים שבניכם שאפשר להגדיר כאוהדים אמיתיים אני מבטיח יריבות נצחית, אך מכבד ומבין את שמחתכם.
שוב, ממש כמו ב-99, התחת האדמדם של פרגסון עושה את העבודה. מה שכן, גמר נהדר. משחק טוב סה"כ של שתי הקבוצות. נתנחם בכך שלמנצ'סטר הגיע יותר על הדרך לגמר.